10 καθαριστές αέρα για την καταπολέμηση του μολυσμένου αέρα και την αναπνοή ενός αναστεναγμού ανακούφισης

Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τη ρύπανση, οι εξαγνιστές αέρα εμφανίζονται ως φάροι ελπίδας, καταπολεμώντας τους ρύπους για να φέρουν έναν αναστεναγμό ανακούφισης.

Με τεχνολογία αιχμής και ακλόνητη δέσμευση στην αγνότητα, φιλτράρουν τα επιβλαβή σωματίδια, μετατρέποντας τους χώρους σε καταφύγια ηρεμίας. Εξοπλισμένα με προηγμένα φίλτρα HEPA, αιχμαλωτίζουν αόριστους ρύπους, αλλεργιογόνα και οσμές. Αυτό προστατεύει επίσης την αναπνευστική μας ευεξία.

Από τα σπίτια μέχρι τα γραφεία, λειτουργούν ως σιωπηλοί φρουροί, εξασφαλίζοντας καθαρό αέρα για όλους. Αναπνεύστε βαθιά καθώς σας καθοδηγούμε στην ομίχλη της ρύπανσης, καλλιεργώντας το πνεύμα σας με αναζωογονητικό αέρα.

Εισπνεύστε την υπόσχεση ενός φωτεινότερου μέλλοντος, όπου βασιλεύουν οι γαλάζιοι ουρανοί και ο αναστεναγμός ανακούφισης γίνεται ο ύμνος ενός κόσμου που ξαναγεννιέται.

Σημασία των καθαριστών αέρα στα σπίτια🏡

Ένας καθαριστής αέρα παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός υγιούς οικιακού περιβάλλοντος. Εξαλείφει με επιτυχία τους επικίνδυνους ρύπους και βελτιώνει την ποιότητα του αέρα. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένας καθαριστής αέρα, ειδικά με τις αυξανόμενες ανησυχίες για την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Η σκόνη, το τρίχωμα των κατοικίδιων, η γύρη, οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), ακόμη και τα μικρόβια ή οι ιοί μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη μόλυνση του εσωτερικού αέρα από τον εξωτερικό αέρα. Η αναπνοή αυτών των τοξινών μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργίες, αναπνευστικές διαταραχές, επεισόδια άσθματος και μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε καθαριστές αέρα;

👉 Ένας καλός καθαριστής αέρα μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως βρωμιά, γύρη, αλλεργιογόνα, σπόρια μούχλας και βακτήρια. Τα άτομα με αλλεργίες, άσθμα ή αναπνευστικές διαταραχές θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτό.

👉 Η χρήση καθαριστών αέρα βελτιώνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα αφαιρώντας τα επικίνδυνα σωματίδια. Το επίπεδο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης των εσωτερικών χώρων είναι περισσότερο από πέντε φορές υψηλότερο από την εξωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση. Έχει πολλές συνέπειες για την υγεία.

👉 Το μαγείρεμα, τα κατοικίδια, οι καπνιστές ή τα χημικά μπορούν επίσης να συμβάλουν στη δημιουργία δυσάρεστων οσμών που βοηθούν στην απομάκρυνση των καθαριστών αέρα. Κάνουν το περιβάλλον πιο ευχάριστο δροσίζοντας τον αέρα.

👉 Ο ύπνος σε καθαρό περιβάλλον μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας. Μια πιο ευχάριστη και αναζωογονητική εμπειρία ύπνου καθίσταται δυνατή χάρη στους καθαριστές αέρα. Αυτό εξαλείφει τα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον ύπνο.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε καθαριστές αέρα;

Όταν η ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους πρέπει να βελτιωθεί, όπως όταν υπάρχουν πολλά αλλεργιογόνα ή ρύποι, θα πρέπει να χρησιμοποιείται ένας καθαριστής αέρα. άτομα με αλλεργίες, άσθμα, άλλες ευαισθησίες ή αναπνευστικές διαταραχές μπορεί να ωφεληθούν περισσότερο από αυτό.

Σε σπίτια με κατοικίδια, κατά τη διάρκεια των εποχών γύρης, και σε τοποθεσίες με κακή ποιότητα εξωτερικού αέρα, κάπνισμα ή χημικά, οι καθαριστές αέρα μπορεί να είναι χρήσιμοι. Αυτό κάνει ένα σπίτι πιο υγιές και πιο ευχάριστο.

  12 Διορθώσεις για το Civilization 5 Σφάλματα μη εκκίνησης

Ας παραθέσουμε τους καλύτερους καθαριστές αέρα για την καταπολέμηση του μολυσμένου αέρα και το φιλτράρισμα της πρόσληψης επιβλαβών ουσιών!

Καθαριστής αέρα LEVOIT

Παρουσιάζουμε τους καθαριστές αέρα Levoit, οι οποίοι καθαρίζουν τον αέρα, αποφεύγοντας τη χρήση του φωτός UV-C, καθώς μπορεί να επηρεάσει κατοικίδια και άτομα με άσθμα. Το Core 200S ανανεώνει τον αέρα πέντε φορές κάθε ώρα σε χώρους τόσο μεγάλους όσο 183 ft2 (17 m2). Χάρη στο μικρό του πλαίσιο και τη σχεδίαση 360 μοιρών. Το Core 200S είναι σοφό εάν υποφέρετε από αλλεργίες στον καπνό ή στην ατμοσφαιρική ρύπανση.

Χαρακτηριστικά:

 • Το φίλτρο H13 True HEPA συλλέγει το 99,97% των ατμοσφαιρικών ρύπων με απόδοση 0,3 microns. Το εξαιρετικά λεπτό προ-φίλτρο νάιλον και το φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης παγιδεύουν μεγάλα σωματίδια και απορροφούν οσμές και μυρωδιές.
 • Ο Core 200S καθαρίζει τον αέρα σε επίπεδα θορύβου τόσο χαμηλά όσο 24 dB.
 • Ο Core 200S είναι συμβατός με το Amazon Alexa και το Google Assistant.
 • Προσβάσιμο από οπουδήποτε και έχει εύκολη ρύθμιση.

Το LEVOIT Air Purifier συμμορφώνεται με τις αυστηρές απαιτήσεις της Καλιφόρνια και είναι καταγεγραμμένο με ETL, πιστοποίηση FCC και πιστοποίηση CARB.

Έξυπνοι καθαριστές αέρα Govee Life

Έχοντας την παρουσία του με την ολοκαίνουργια αυτόματη λειτουργία, ανιχνεύει την ποιότητα του αέρα. Οι έξυπνοι καθαριστές αέρα Govee Life μπορούν επίσης να τροποποιήσουν αυτόματα την ταχύτητα φιλτραρίσματος ανάλογα με την ποιότητα του αέρα που αισθάνεται. Θα χαρείτε να ακούσετε ότι η συσκευή είναι ενεργειακά αποδοτική για ολοήμερη χρήση. Καταναλώνει λιγότερο από 0,9 kWh ηλεκτρικής ενέργειας καθημερινά.

Χαρακτηριστικά:

 • Ο καθαριστής αέρα κρεβατοκάμαρας H7123 έχει 30% περισσότερο άνθρακα και φίλτρο H13 HEPA. Το πλενόμενο προ-φίλτρο μειώνει την απόφραξη και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου κατά 6 έως 8 μήνες.
 • Τα φίλτρα που πλένονται μπορούν να καθαρίσουν ένα δωμάτιο 198 τετραγωνικών ποδιών πέντε φορές την ώρα.
 • Επίσης, μπορεί να καθαρίζει δωμάτια 991 τετραγωνικών ποδιών μία φορά κάθε ώρα. Αυτό συλλαμβάνει τουλάχιστον το 99,97% των σωματιδίων των 0,3 micron στον αέρα.
 • Έξυπνος έλεγχος μέσω εφαρμογής ή Alexa.

Μπορεί να αναπνέετε αδιάκοπα στον καθαρό αέρα καθώς κοιμάστε. Χάρη στο φως οθόνης του φίλτρου αέρα και τον χαμηλό θόρυβο λειτουργίας περίπου 24 dB.

Καθαριστές αέρα AROEVE

Οι ενδεικτικές λυχνίες ποιότητας σε πραγματικό χρόνο για καλή, μέτρια ή κακή ποιότητα αέρα είναι βασικά χαρακτηριστικά του καθαριστή. Ο καθαριστής αέρα AROEVE συνδυάζει την τεχνολογία UV-C φωτοθεραπείας και το φίλτρο H13 True HEPA. Αυτό μπορεί να φιλτράρει σωματίδια τόσο λεπτά όσο 0,3 μικρά.

Με τον ενσωματωμένο αισθητήρα PM2.5 αυτού του καθαριστή αέρα, μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση της μύτης σας για να προβλέψετε την ποσότητα των ρύπων.

Χαρακτηριστικά:

 • Με αυτό, μπορείτε να δροσίσετε μια περιοχή έως και 1095 τετραγωνικά πόδια (περίπου 100 τετραγωνικά μέτρα) ανά ώρα.
 • Το φίλτρο μέσα μπορεί να αφαιρεθεί ή να αντικατασταθεί εύκολα. Συνεχίστε να αλλάζετε τακτικά το φίλτρο αέρα (ακριβώς 3 έως 6 μήνες) για να διατηρήσετε την ποιότητα του αέρα σας σε υψηλά επίπεδα.
 • Είναι ο ιδανικός σύντροφος ύπνου, καθώς κάνει λίγο θόρυβο και κινείται αργά.

Επιπλέον, η προσθήκη αυτού του καθαριστή αέρα AROEVE στη λίστα αγορών σας είναι εύκολη!

  Πώς να επιδιορθώσετε το Microsoft Visual C++ Redistributable

Καθαριστές αέρα HIMOX

Οι καθαριστές αέρα HIMOX είναι ένα τέλειο προϊόν για τα μεγάλα ευρύχωρα δωμάτιά σας. Με χρονοδιακόπτη 1/2/4/8H, LED ποιότητας αέρα, κλειδαριά για παιδιά, λειτουργία ύπνου και κουμπί RESET φίλτρου, είναι μοναδικό στο είδος του. Το Smoke έχει βαθμολογία CADR 250 CFM 235, η γύρη έχει βαθμολογία 240 και η σκόνη έχει τιμή 246. Οι καθαριστές αέρα με προγραμματισμό επιτρέπουν τη δημιουργία μοναδικά προσαρμοσμένων έξυπνων προγραμμάτων.

Χαρακτηριστικά:

 • Καθαρίζει το 99,99% του αμιάντου, των VOCs, των μικροβίων, της μούχλας και των επικίνδυνων σωματιδίων.
 • 20 dB ή λιγότερο σε λειτουργία ύπνου, δίνοντάς σας έναν χαλαρωτικό και ήσυχο νυχτερινό ύπνο.
 • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να παρακολουθείτε την ποιότητα του αέρα σας και να μάθετε για την ποιότητα του αέρα σε πραγματικό χρόνο όπως απεικονίζεται από το χρώμα.
 • Ελέγχεται μέσω των λειτουργιών εφαρμογής/φωνής/απομακρυσμένου και 100% χωρίς όζον.

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής του φίλτρου μέσω της λυχνίας ένδειξης ζωής φίλτρου.

Έξυπνοι καθαριστές αέρα HATHASPACE

Φιλτράροντας το 99,97% των ατμοσφαιρικών ρύπων και των αιωρούμενων σωματιδίων, οι έξυπνοι καθαριστές αέρα HATHASPACE εγγυώνται καθαρό αέρα όπως πάντα. Το σύστημα φιλτραρίσματος 5 σε 1 φιλτράρει τις οσμές, τον καπνό, τις πτητικές οργανικές ενώσεις, τη γύρη, τη σκόνη και το τρίχωμα των κατοικίδιων. 0,3 Το φίλτρο H11 HEPA συλλαμβάνει σωματίδια μεγέθους μικρού στο 99,9% των περιπτώσεων. Επίσης, μπορείτε να γνωρίζετε την ποιότητα του αέρα από το σύστημα ανάδρασης.

Χαρακτηριστικά

 • Ο καθαριστής αέρα λειτουργεί τόσο ως καθαριστής αέρα όσο και ως αφαίρεση οσμών. Χάρη σε ένα ειδικό φίλτρο άνθρακα που ενεργοποιείται με κηρήθρα, απορροφά οσμές, καπνό και πτητικές οργανικές ενώσεις.
 • Κατά την περίοδο των αλλεργιών, βοηθήστε και ενθαρρύνετε τη φυσική αντίδραση του οργανισμού.
 • Όταν βρίσκεται σε λειτουργία AUTO, ένας εξελιγμένος αισθητήρας ποιότητας αέρα ανιχνεύει ατμοσφαιρικούς ρύπους και προσαρμόζει αμέσως την ταχύτητα του ανεμιστήρα.

Μην συμβιβάζεστε με τον αέρα που εισπνέετε εσείς και η οικογένειά σας. Πηγαίνετε και πάρτε τους έξυπνους καθαριστές αέρα HATHASPACE σήμερα!

Nuwave OxyPure ZERO Έξυπνος καθαριστής αέρα

Το Nuwave OxyPure ZERO Smart Purifier διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος τεσσάρων σταδίων. Δύο φίλτρα Hi-Tech Bio-Guard και ένα φίλτρο Bio-Guard 360 φιλτράρουν αποτελεσματικά τις επιβλαβείς οσμές και τα αιωρούμενα σωματίδια. Ο καπνός, η σκόνη και η γύρη είναι μόνο μερικοί από τους αιωρούμενους ρύπους των σωματιδίων που το Zero απορροφά πλήρως.

Χαρακτηριστικά

 • Μειώνει τα επιβλαβή επίπεδα όζοντος στο σπίτι σε λιγότερο από 1ppb, περίπου 70 φορές χαμηλότερα από το συνιστώμενο.
 • Μειώστε τον αντίκτυπο του βήχα, της συμφόρησης ή των αναπνευστικών προβλημάτων του κατοικίδιου ζώου σας.
 • Η ενεργοποίηση της απόλυτης λειτουργίας καθαρισμού μεγιστοποιεί τη χωρητικότητά του, όπως και η λειτουργία turbo.

Είναι ένα προϊόν της Amazon’s Choice, το οποίο εγγυάται την αξιοπιστία της αγοράς.

Οικιακός καθαριστής Slevoo Air

Ειδικά σχεδιασμένοι με μια εξαίσια συσκευή αρωματοθεραπείας ύγρανσης χωρίς ομίχλη, τα οικιακά Purifiers Slevoo Air είναι πιο αξιόπιστα και μακροχρόνια από μια τυπική συσκευή αρώματος σφουγγαριού έως και 2 φορές.

Το φίλτρο H13 True HEPA, ένας προαιρετικός ιονιστής και ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα με κηρήθρα περιλαμβάνονται στα οικιακά καθαριστικά αέρα. Αυτά τα φίλτρα μπορούν να μειώσουν την αντίσταση στον αέρα, αυξάνοντας τον ρυθμό καθαρισμού 20% και μειώνοντας το 99,97% των σωματιδίων.

Χαρακτηριστικά

 • Οι καθαριστές αέρα κρεβατοκάμαρας διαθέτουν έναν έξυπνο αισθητήρα υπέρυθρης σκόνης που παρακολουθεί τα αιωρούμενα σωματίδια. Εμφανίζει γραφικά τον βαθμό ρύπανσης αλλάζοντας ταχέως μπλε, κίτρινα και κόκκινα φώτα.
 • Αφαιρεί το 99,97% των σωματιδίων, συμπεριλαμβανομένης της σκόνης, της γύρης, του καπνού, της τρίχας των κατοικίδιων και της οσμής, έως και 0,3 μικρά.
 • Με τον κινητήρα συνεχούς ρεύματος, η συσκευή μπορεί να καθαρίζει έως και 1505 τετραγωνικά πόδια επιφάνειας κάθε ώρα και έχει CADR 200+.
  10 εφαρμογές/εργαλεία για να δοκιμάσετε τα νέα σας ακουστικά

Απολαύστε έναν ήσυχο ύπνο με τον καθαριστή σας να εκπέμπει το ελάχιστο ντεσιμπέλ ήχου.

Καθαριστές αέρα MOOKA

Ο καθαριστής αέρα MOOKA διαθέτει τεχνολογία φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης και μπορεί να χωρέσει οποιοδήποτε μέγεθος δωματίου από μικρό έως μεγάλο. Μια μονάδα 1076 τετραγωνικών ποδιών μπορεί να συλλάβει ατμοσφαιρικούς ρύπους τόσο μικρού μεγέθους όσο 0,3 μικρά. Η περιστροφή 360 μοιρών και η ευέλικτη κάλυψη ανανεώνουν το δωμάτιο 6 φορές/ώρα.

Χαρακτηριστικά:

 • Είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικό αφού λειτουργεί με χαμηλή ισχύ. Οι παιδικές κλειδαριές αποτρέπουν τις δυσλειτουργίες που προκαλούνται από ζώα ή μικρά παιδιά.
 • Φως νύχτας, 4 λειτουργίες ανεμιστήρα και 4 ρυθμίσεις χρονοδιακόπτη
 • Ιδανικό για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεογέννητα και οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα.

Δεδομένων των λειτουργιών και της λειτουργικότητας, αυτή η συσκευή σίγουρα αξίζει να είναι ο πρώτος στη λίστα αγορών.

Καθαριστής αέρα Vewior

Το Vewior Air Purifier δημιουργεί άνετους χώρους με 3 ταχύτητες ανεμιστήρα, 6 χρονόμετρα, αυτόματη λειτουργία και κουμπιά ON/OFF. Ένα προ-φίλτρο, ένα φίλτρο HEPA και ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα συνθέτουν ένα σύστημα φιλτραρίσματος τριών σταδίων. Εμφανίζει PM2,5 στον πίνακα ελέγχου για να εξασφαλίσει υγιεινό και άνετο καθαρό αέρα.

Χαρακτηριστικά

 • Οι καθαριστές αέρα HEPA λειτουργούν σε χαμηλές ταχύτητες και χαμηλά επίπεδα θορύβου για να εγγυηθούν ότι δεν διακόπτεται η ανάγνωση ή ο ύπνος σας.
 • Ο έξυπνος καθαριστής αέρα προσφέρει 6 επιλογές χρονοδιακόπτη και εξοικονομεί ενέργεια. Είναι ασφαλές για τους νέους, τους ηλικιωμένους και τα οικιακά κατοικίδια.
 • Ο καθαριστής αέρα Aroma διαθέτει ένα σφουγγάρι αιθέριων ελαίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε σταγόνες από τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια.

Προτείνει την αλλαγή του φίλτρου κάθε τρεις έως έξι μήνες για να διασφαλιστεί ότι ο καθαριστής αέρα Mini λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Καθαριστές αέρα AMEIFU για το σπίτι

Το σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών επιπέδων ανακουφίζει τα συμπτώματα αλλεργίας και μειώνει τον ερεθισμό των ματιών, της μύτης και του λαιμού. Το 99,97% των αιωρούμενων σωματιδίων αφαιρούνται από αυτόν τον καθαριστή αέρα φίλτρου H13 HEPA, ο οποίος επίσης μειώνει και απορροφά αυτά μέσω ενός πραγματικού φίλτρου HEPA.

Χαρακτηριστικά

 • Στην αυτόματη λειτουργία, ο καθαριστής αέρα είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα PM2.5 για να δείχνει πόσο ακάθαρτος είναι ο αέρας στην οθόνη αφής.
 • Ο ύπνος δεν θα διαταραχθεί από αυτό.
 • Ένας προσεγμένος σχεδιασμός παιδικής κλειδαριάς βοηθά στην αποφυγή τραυματισμών βρεφών και τυχόν απρόβλεπτων αλλαγών ρύθμισης που προκαλούνται από ένα άγγιγμα ατυχήματος.

Ως αποτέλεσμα, τα AMEIFU Air Purifiers for Home εδώ αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας για τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά τους!

Τελικές Λέξεις

Οι καθαριστές αέρα έχουν γίνει μια αξιόπιστη απάντηση στο πρόβλημα του μολυσμένου αέρα, επιτρέποντας στους ανθρώπους να εκπνέουν άνετα. Αυτά τα προηγμένα gadgets χρησιμοποιούν εξελιγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για να συλλαμβάνουν και να απομακρύνουν αποτελεσματικά τους ρύπους, τα αλλεργιογόνα και τα επικίνδυνα σωματίδια από εσωτερικούς χώρους.

Οι καθαριστές αέρα βελτιώνουν όχι μόνο την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε αλλά και τη γενική υγεία και ευεξία μας με τα αποτελεσματικά συστήματα καθαρισμού αέρα που διαθέτουν. Ως αποτέλεσμα, αγοράζοντας τις κορυφαίες επιλογές μας, μπορείτε να κάνετε τα σπίτια σας πιο υγιή και καθαρά, μειώνοντας τους κινδύνους που σχετίζονται με την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τις καλύτερες συσκευές παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα.