10 ισχυρό λογισμικό αποστολής για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

Το λογισμικό αποστολής έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται και να εξορθολογίζει τις διαδικασίες αποστολής σας, να οργανώνεται, να εξοικονομεί περισσότερα στη ναυτιλία και να αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών με έγκαιρες παραδόσεις και εύκολες επιστροφές.

Δεν είναι περίεργο που το λογισμικό αποστολής είναι σε ζήτηση στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν τα οφέλη αυτού του λογισμικού. Συνεχίζουν με παραδοσιακές μεθόδους και καταλήγουν να διακυβεύουν τις πωλήσεις τους.

Ναι, εάν δεν παρέχετε μια γρήγορη και απρόσκοπτη εμπειρία στους χρήστες, το περιθώριο κέρδους σας μπορεί να υποφέρει. Είναι κατανοητό ότι η διαχείριση της αποστολής δεν είναι τόσο συναρπαστική όσο άλλες πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η ανάπτυξη προϊόντων, το μάρκετινγκ, οι πωλήσεις, η επωνυμία κ.λπ. Αλλά η αποτελεσματική διαχείριση της αποστολής είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το λογισμικό αποστολής μπορεί να το φροντίσει αποτελεσματικά, με την προϋπόθεση ότι θα επιλέξετε το κατάλληλο για την επιχείρησή σας.

Θα βοηθήσει τους πελάτες σας να συνεχίσουν να αγοράζουν από εσάς λόγω απρόσκοπτων παραδόσεων, εύκολων επιστροφών, ευέλικτων επιλογών και πολλά άλλα.

Ας συζητήσουμε τι είναι το λογισμικό αποστολής και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Τι είναι το λογισμικό αποστολής;

Το λογισμικό αποστολής είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου να ενσωματωθούν με διαφορετικές ναυτιλιακές εταιρείες όπως η FedEx, η DHL κ.λπ., και επιτρέπει την εύκολη αποστολή και διαχείριση παραγγελιών. Μπορεί να αυτοματοποιήσει και να εξορθολογίσει τις υπηρεσίες αποστολής και τις διαδικασίες παράδοσης που χειρίζονταν παλαιότερα οι άνθρωποι με μη αυτόματο τρόπο. Επιπλέον, το λογισμικό μπορεί να εντοπίσει ζητήματα που σχετίζονται με τη ναυτιλία και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

Εκτός από την επιλογή παρόχων αποστολής, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τρόπους αποστολής και τιμές. Μερικές από τις κοινές μεθόδους αποστολής είναι:

 • Τακτική αποστολή, η οποία διαρκεί 5-7 ημέρες, και οι πελάτες δεν χρειάζεται να πληρώσουν επιπλέον
 • Αποστολή αυθημερόν ή 2 ημερών, η οποία απαιτεί από τους πελάτες να πληρώσουν επιπλέον για ταχύτερη παράδοση
 • Ολονύκτια αποστολή, η οποία είναι σπάνια και συνοδεύεται από επιπλέον κόστος

Άλλες μέθοδοι αποστολής είναι η διεθνής ναυτιλία, η ταχεία αποστολή, η αεροπορική, η επίγεια ή η ναυτιλία με βάση το βάρος.

Πολλές λύσεις λογισμικού αποστολής προσφέρουν επίσης περισσότερες υπηρεσίες όπως αποθήκευση, συσκευασία, παραλαβή και ταχυδρομικά τέλη, εκτός από τη ναυτιλία. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές χρεώσεις αποστολής, όπως κατ’ αποκοπή αποστολή με σταθερό κόστος για παρόμοιες παραγγελίες ως προς την απόσταση και το βάρος.

Μπορείτε επίσης να πάτε για χρεώσεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε πραγματικό χρόνο όπου το κόστος εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση αγοράς με βάση την απόσταση, το βάρος κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε δωρεάν αποστολή που δεν κοστίζει έξοδα αποστολής για τους πελάτες και συμβάλλει στην αύξηση των ποσοστών μετατροπής και μειώνει την εγκατάλειψη καλαθιού .

Γιατί μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου χρειάζεται μια λύση αποστολής;

Είτε έχετε επιχείρηση είτε μικρή επιχείρηση, χρειάζεστε λογισμικό αποστολής για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την αποστολή, να μειώσετε τα ποσοστά ανατροπής και να αυξήσετε την άνεση των πελατών.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, 76% των πελατών στις ΗΠΑ περιέγραψε τη γρήγορη αποστολή ως τον μεγαλύτερο παράγοντα για την εμπειρία διαδικτυακών αγορών.

Υπάρχει ανάγκη να ικανοποιηθούν οι αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών, γι’ αυτό μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon προσφέρουν παράδοση την επόμενη ή την ίδια μέρα. Επίσης, ορισμένες τάσεις υπογραμμίζουν ότι οι καταναλωτές εγκαταλείπουν τα καροτσάκια λόγω μεγαλύτερων ημερών αποστολής ή υψηλού κόστους.

Ως εκ τούτου, πρέπει να λάβετε υπόψη όλα αυτά τα πράγματα και να επιλέξετε ένα λογισμικό αποστολής που μπορεί να σας βοηθήσει να προσφέρετε καλύτερη εμπειρία χρήστη. Πολλά οφέλη συνδέονται με το λογισμικό, όπως:

 • Ταχύτερη αποστολή για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες
 • Μπορείτε να πουλήσετε σε όλο τον κόσμο όπου θέλετε ή βρίσκονται οι πελάτες σας
 • Περισσότερες επιλογές παράδοσης όπως το κόστος και η διάρκεια αποστολής για να αυξήσετε την ευκολία του πελάτη
 • Επιλογή παρόχων όπως USPS, UPS, DHL, FedEx και άλλοι
 • Μπορείτε να συγκεντρώσετε σχόλια για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας
 • Εύκολες επιστροφές για να κρατήσετε τους πελάτες σας ευχαριστημένους και να τους ενθαρρύνετε να αγοράσουν από εσάς χωρίς καμία ανησυχία ή ταλαιπωρία
 • Επιλογή σημείων παραλαβής για παραδόσεις και επιστροφές σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών για περαιτέρω αύξηση της ευκολίας τους
 • Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας παράδοσης στο λογισμικό σάς εξοικονομεί από την εκτέλεση επαναλαμβανόμενων εργασιών και σας επιτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να ανακαλύψετε πώς να παρέχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες και να κάνετε στρατηγικές.

Πώς να επιλέξετε λογισμικό αποστολής;

Αν και τα περισσότερα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του λογισμικού αποστολής είναι παρόμοια, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές. Ως εκ τούτου, επιλέξτε το λογισμικό με βάση τις μοναδικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Όγκος αποστολής

Σκεφτείτε τον όγκο αποστολής σας σε ένα μήνα. Τώρα, συγκρίνετε την τιμολόγηση κάθε λύσης αποστολής με βάση τον όγκο αποστολής που επιτρέπει σε ένα μήνα. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο λογισμικό σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας, το οποίο δεν φαίνεται να αποτελεί οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρησή σας.

  Πώς να εγκαταστήσετε το GCC στο Ubuntu

Εξυπηρέτηση

Ελέγξτε εάν το λογισμικό αποστολής λειτουργεί στην περιοχή(εις) όπου απαιτεί η επιχείρησή σας. Αφορά τους πελάτες σας, επομένως πρέπει να επιλέξετε το λογισμικό αποστολής που τους εξυπηρετεί. Διαφορετικά, δεν θα είχε νόημα να το επιλέξετε.

Χαρακτηριστικά

Λάβετε υπόψη τις επιχειρηματικές σας ανάγκες, τις προσδοκίες των πελατών και το περιθώριο κέρδους για να επιλέξετε το λογισμικό αποστολής που μπορεί να προσφέρει λειτουργίες που συμπληρώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Λειτουργίες όπως η διαχείριση παρακολούθησης, η εκτύπωση ετικετών αποστολής, οι ειδοποιήσεις μέσω email μπορεί να είναι κοινές σε διαφορετικό λογισμικό αποστολής. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από προηγμένες λειτουργίες, όπως dropshipping, διαχείριση αποθέματος κ.λπ., εάν τις απαιτεί η επιχείρησή σας.

Το κλειδί είναι να επιλέξετε το λογισμικό με λειτουργίες χρήσιμες για την επιχείρησή σας, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.

Ευκολία στη χρήση

Το λογισμικό αποστολής που επιλέγετε πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση από όλους στην ομάδα σας, ανεξάρτητα από τις τεχνικές τους δεξιότητες. Πρέπει να διαθέτει έναν καθαρό πίνακα εργαλείων με όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες, την αποστολή, την εκπλήρωση, το απόθεμα κ.λπ., για να λαμβάνετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες με μια ματιά.

Επιπλέον, πρέπει να επιτρέπει την ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί η ομάδα σας για να ενισχύσει την παραγωγικότητά της, αντί να σπαταλά χρόνο αλλάζοντας πολλά εργαλεία.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών διαδραματίζει ζωτικό ρόλο, καθώς ζητήματα ενδέχεται να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Επομένως, επιλέξτε λογισμικό αποστολής που προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη με διάφορα μέσα, όπως κλήσεις, συνομιλίες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Πρέπει να διαθέτουν μια κατανοητή βάση γνώσεων για την αντιμετώπιση κοινών ερωτήσεων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Έτσι, αν είστε έτοιμοι, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά αποστολής στην αγορά.

Ευκολία

Διαχειρίζεστε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά έχετε σύγχυση σχετικά με τον συνεργάτη αποστολής να επιλέξετε;

Δοκιμάστε αυτό το ισχυρό λογισμικό αποστολής – Easyship – που δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να εξοικονομήσετε χρήματα, να ευχαριστήσετε τους πελάτες, να εξοικονομήσετε χρόνο κ.λπ.

Η Easyship προσφέρει μια εμπειρία παρακολούθησης και αποστολής σε προσιτή τιμή σε σύγκριση με εταιρείες ταχυμεταφορών που χρεώνουν τόσα πολλά για ένα μόνο πακέτο. Θα σας δείξει 250+ υπηρεσίες ταχυμεταφοράς από DHL, UPS, USPS και άλλα, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 89% της τιμής του πακέτου που θέλετε να στείλετε στους πελάτες σας.

Η Easyship ενσωματώνεται με κορυφαίους διεθνείς ταχυμεταφορείς, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε τα έσοδα μέσω πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Διαχειριστείτε τα πάντα, από την αποστολή ενός προϊόντος, τη δημιουργία ετικετών, τη σύγκριση τιμών, την παρακολούθηση των οικονομικών, τον προγραμματισμό παραλαβής επιστροφής από ένα μόνο εργαλείο και την αυτοματοποίηση των αναγκών αποστολής σας.

Επιπλέον, οι σύμβουλοι ναυτιλίας τους θα προσαρμόσουν μια τέλεια στρατηγική για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Βελτιώστε την εμπειρία των πελατών παρέχοντάς τους όλες τις λεπτομέρειες από τη στιγμή που λαμβάνετε τις παραγγελίες έως την παράδοση ενός πακέτου που περιλαμβάνει την κοινή χρήση του αναγνωριστικού παρακολούθησης της αποστολής στα email ή στα SMS τους.

Η Easyship έχει μια λύση για όλους τους τύπους επιχειρήσεων να ξοδεύουν ένα ελάχιστο ποσό στη ναυτιλία και να αυξάνουν περισσότερο τα έσοδά τους. Είτε είστε startup είτε εδραιωμένη επιχείρηση, η λύση Easyship είναι ιδανική για κάθε ανάγκη.

Για νεοφυείς επιχειρήσεις, συνοδεύεται από ένα δωρεάν πρόγραμμα όπου μπορείτε να στέλνετε 100 πακέτα κάθε μήνα. Όταν αναπτύσσετε την επιχείρησή σας, μπορείτε να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για την αύξηση των ορίων αποστολών.

Shippo

Αποστολή εξυπνότερα με το λογισμικό αποστολής Shippo και αναπτύξτε την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές τιμές από κορυφαίους ταχυμεταφορείς και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα πάντα για να έχετε καλύτερη εμπειρία αποστολής σε ένα μόνο μέρος.

Η Shippo συνδέεται με πολλές υπηρεσίες ταχυμεταφορών όπως η FedEx, η UPS, η DHL, η USPS και άλλες. Συνδέστε το κατάστημά σας για να συγχρονίσετε τα κανάλια πωλήσεών σας, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τις παραγγελίες σας. Διατηρήστε τους πελάτες σας ενημερωμένους και στείλτε τους ειδοποιήσεις και λεπτομέρειες παρακολούθησης.

Δημιουργήστε ετικέτες εκτύπωσης για αποστολή καθώς και για αυτόματη επιστροφή δωρεάν. Η Shippo συνεργάζεται με δεκάδες κορυφαίες πλατφόρμες καταστημάτων και 85+ παγκόσμιες εταιρείες, ώστε να μην χρειάζεται να ενσωματώσετε τίποτα και να ξεκινήσετε αμέσως τη δουλειά σας.

Αποκτήστε το λογισμικό αποστολής που έχει τα πάντα για να σας προσφέρει μια εμπειρία αποστολής επαγγελματικού επιπέδου και μεγάλες εκπτώσεις δωρεάν. Για ροές εργασιών και παρτίδες αυτοματισμού, μπορείτε να πάτε με υψηλότερα προγράμματα που ξεκινούν από 10 $/μήνα και να κάνετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

ShipStation

Αν ψάχνετε για προσιτό, ευκολότερο και ταχύτερο λογισμικό αποστολής, τότε δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε δύο φορές. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το ShipStation που προσφέρει πύλη επώνυμων επιστροφών, επώνυμες σελίδες παρακολούθησης, προσαρμοσμένα πρότυπα email ή δελτία συσκευασίας και ενημερώσεις παρακολούθησης SMS.

Οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες επιτρέπουν την εκτέλεση παραγγελιών και τη ροή εργασιών αποστολής, όπως ροές εργασιών που βασίζονται σε σάρωση. Προσφέρει επίσης αυτόματη αποστολή, παραγγελίες ετικετών και ετικέτες μαζικής εκτύπωσης σε παρτίδες. Το λογισμικό υποστηρίζει πολλαπλά πακέτα και χωρίζει την αποστολή διευκολύνοντας τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να παρακολουθούν τις παραγγελίες.

  Πώς να ελέγξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για προσβασιμότητα στο Outlook

Το ShipStation είναι ενσωματωμένο με τη διαχείριση παραγγελιών, την πώληση προϊόντων, τον προγραμματισμό των πόρων της εταιρείας και μπορεί να καλυφθεί εύκολα από το εργαλείο από συνεργάτες εκπλήρωσης και μεταφορείς. Μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τις αποστολές κατά τη μεταφορά εάν οι χρήστες δεν χρησιμοποιούν ένα αξιόπιστο εργαλείο. Επιπλέον, μπορεί κανείς να διαχειριστεί τα logistics και την εκπλήρωση κάθε φορτίου και να δημιουργήσει φόρμες τέλους ημέρας, να δει πολυκαναλική ανάλυση και αποστολή προϊόντων, να διαχειριστεί προϊόντα, επίπεδα αποθέματος και να προγραμματίσει παραλαβές από την εταιρεία.

Το εργαλείο λειτουργεί στη ροή εργασιών που βασίζεται σε σάρωση που προσφέρει διαδικασίες αυτοματισμού και μαζικές ενημερώσεις. Επίσης, εισάγει παραγγελίες από διάφορα κανάλια πώλησης, IMS, CRM, ERP και αγορές με αυτόματες διαμορφώσεις αποστολής. Μπορεί να στείλει λεπτομέρειες παρακολούθησης αμέσως σε πελάτες και κανάλια πώλησης. Το εργαλείο συγκρίνει επίσης τις τιμές των ετικετών εκτύπωσης και των φορέων έως και 500.

Shopify

Στείλτε τα προϊόντα σας χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία που κλιμακώνονται με τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και εξοικονομείτε έως και 88% στην αποστολή με Shopify Αποστολή. Σας βοηθά να εκπληρώσετε κάθε παραγγελία γρηγορότερα αγοράζοντας και εκτυπώνοντας ετικέτες αποστολής για να προετοιμάσετε τα πακέτα εκ των προτέρων.

Διαχειριστείτε τα πάντα σε ένα μέρος, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων, του αποθέματος και των πελατών, και εκπληρώστε τις καθημερινές σας παραγγελίες πιο γρήγορα. Ξεκινήστε γρήγορα με την αποστολή Shopify παραλείποντας τη διαδικασία εγκατάστασης, ορίστε προεπιλεγμένες τιμές κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και προετοιμάστε τα πακέτα σας χωρίς κανένα ειδικό εξοπλισμό.

Βελτιώστε τις εργασίες αποστολής σας από την εκπλήρωση παραγγελιών έως τη δημιουργία φορμών USPS SCAN και την οργάνωση παραλαβών με DHL και UPS. Όποιος και αν είναι ο μεταφορέας, μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε αποστολή που είναι προσβάσιμη μέσω του Shopify.

Διαχειριστείτε τα έξοδα αποστολής με τον ίδιο λογαριασμό που παίρνετε κατά τη διάρκεια των συνδρομών. Επιπλέον, προσφέρετε στους πελάτες σας εκπτώσεις κατά το ταμείο, όπως δωρεάν έξοδα αποστολής κ.λπ. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τις αποστολές σας προσθέτοντας ασφαλιστική κάλυψη τη στιγμή της αγοράς ετικετών αποστολής. Να είστε πάντα έτοιμοι για διεθνείς αποστολές με εκπτώσεις και ενσωματωμένες προσαρμοσμένες φόρμες.

Δοκιμάστε το Shopify για 14 ημέρες, μάθετε για τις υπηρεσίες που προσφέρει και επιλέξτε ένα τέλειο πρόγραμμα.

Αποστολή Εύκολη

Στήνω Αποστολή Εύκολη σε λίγα λεπτά και εξοικονομήστε χρόνο για την αποστολή. Είναι ένα ισχυρό λογισμικό αποστολής που σας βοηθά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να αποκτήσετε πρόσβαση σε μειωμένες τιμές αποστολής UPS και USPS και να εκτυπώσετε τις ετικέτες σε χρόνο μηδέν.

Είτε πουλάτε σε μια αγορά, σε πολλά μέρη ή στον ιστότοπό σας, η ShippingEasy διατηρεί όλα τα αρχεία σε ένα μόνο μέρος, ώστε να μπορείτε να αποστέλλετε φθηνότερα και πιο γρήγορα. Ενσωματώνεται με πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για την εισαγωγή παραγγελιών από τους ιστότοπους που πουλάτε. Επιπλέον, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα προϊόντα σας για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Το ShippingEasy εξοικονομεί τα χρήματά σας σε ετικέτες UPS και USPS για να δημιουργήσετε ένα τελικό αποτέλεσμα και να επενδύσετε στην επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Με τη διαισθητική διεπαφή, μπορείτε γρήγορα να ξεκινήσετε τα πάντα αμέσως. Διεκδικήστε ξανά τους πελάτες σας με καλύτερη εξυπηρέτηση και επωνυμήστε ολόκληρη τη διαδικασία αποστολής με προσαρμοσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λογότυπα σε ετικέτες και επώνυμη παρακολούθηση με μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνδέσμους ιστού.

Το εργαλείο μάρκετινγκ πελατών της ShippingEasy σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε γρήγορα προωθητικά και αυτοματοποιημένα email για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να συγκεντρώσετε κριτικές. Μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε αποθηκευμένες επιλογές, κανόνες αποστολής, αγορά και εκτύπωση, instant labels, φωνητικές αποστολές Amazon Alexa, παραγγελίες αυτόματης διαίρεσης κ.λπ. Επιπλέον, συσκευάστε τα προϊόντα με προσαρμόσιμα δελτία συσκευασίας, γραμμικούς κώδικες, λίστα επιλογής, τοποθεσία αποθήκης κ.λπ.

Διαχειριστείτε το προϊόν σας μέσω υποστήριξης καταλόγου προϊόντων, υποστήριξης εικόνας προϊόντων, αντιστοίχισης κατηγοριών προϊόντων, υποστήριξης γραμμικού κώδικα προϊόντων κ.λπ. Επιπλέον, λάβετε επιλογές όπως συνδυασμός, διαχωρισμός και ανασυνδυασμός παραγγελιών, προβολή εικόνων προϊόντων, ψηφιακές και φυσικές παραγγελίες, τακτοποίηση στηλών παραγγελιών , επεξεργασία παραγγελιών, κατηγοριοποίηση παραγγελιών και πολλά άλλα για τη διαχείριση παραγγελιών.

Το ShippingEasy ενσωματώνεται με απεριόριστα καλάθια αγορών και αγορές, όπως Quickbooks, Public API, Inventory Management, Listing engines και EDI, ώστε να έχετε όλα όσα θέλετε για να σημειώσετε μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Η τιμή για αποστολή 50 αποστολών κάθε μήνα είναι 5 $/μήνα. Επιλέξτε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις ανάγκες αποστολής σας και πραγματοποιήστε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Shippit

Shippit είναι ένα λογισμικό αποστολής που εξοικονομεί χρήματα και χρόνο και προσφέρει μια φανταστική εμπειρία στους πελάτες σας. Είναι ένα λογισμικό αποστολής πολλών εταιρειών που βασίζεται σε cloud που εκπληρώνει τις παραγγελίες σας και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αποστολές σας ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε.

Είτε έχετε μια επιχείρηση είτε μια μικρή εκκίνηση, το Shippit παρέχει μια πιο απλή διαδικασία παράδοσης παρέχοντας διαφορετικές επιλογές που χρειάζεστε για να στείλετε με ευκολία. Προσφέρετε πολλαπλές επιλογές παράδοσης κατά το ταμείο για να μετατρέψετε περισσότερες πωλήσεις και χρησιμοποιήστε την αυτοματοποιημένη αποστολή και την αξιοπρεπή συσκευασία, ώστε ο πελάτης σας να μην αμφισβητεί ποτέ τη διαδικασία.

  Διορθώστε το σφάλμα Black Ops 3 ABC στο PS4

Επιπλέον, ενημερώστε τους πελάτες σας για κάθε λεπτομέρεια, από την αποστολή έως την κοινή χρήση λεπτομερειών παρακολούθησης μέσω των email ή του τηλεφώνου τους. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δίνοντας στοιχεία καταστήματος και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνδέοντας τα μεμονωμένα ή πολλά καταστήματά σας μέσω επεκτάσεων που είναι εύκολες στη ρύθμιση και να ξεκινήσετε την αποστολή με προδιαπραγματευμένες τιμές.

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο με αρχική τιμή 49 $/μήνα και επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

EasyPost

Εξοικονομήστε έως και 74% με την πλήρη λύση αποστολής που περιλαμβάνει Tracking API, Address Verification API και Shipping API για FedEx, DHL, UPS, USPS και πολλά άλλα με EasyPost. Προσφέρει πρόσβαση σε πολλούς φορείς μέσω μιας ενιαίας ενοποίησης και σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη διαδικασία παράδοσης και να εξοικονομήσετε χρήματα σε κάθε αποστολή.

Εισαγάγετε τις λεπτομέρειες του πακέτου στο εργαλείο Create Label του EasyPost που σας βοηθά να εκτυπώνετε ετικέτες γρήγορα. Επιπλέον, λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την αποστολή μέσω ειδοποιήσεων webhook και σελίδων παρακολούθησης προσαρμοσμένης επωνυμίας. Μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε την ακρίβεια των διεθνών και εγχώριων διευθύνσεων για να βελτιώσετε τη δυνατότητα παράδοσης.

Προστατέψτε τα πακέτα από απώλεια, κλοπή ή ζημιά σε κάθε πάροχο, χώρα και επίπεδο υπηρεσιών. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα API αποστολής προσφέρουν ευελιξία από άκρο σε άκρο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις διαδικασίες logistics και την αποστολή δεμάτων για κέντρα εκπλήρωσης, αγορές, επιχειρήσεις, λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ.

Λάβετε 1.20.000 αποστολές δωρεάν κάθε χρόνο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Και αν θέλετε περισσότερα, αναζητήστε προσαρμοσμένη τιμολόγηση καθορίζοντας τις απαιτήσεις σας.

ShipBob

Αποστείλετε τα προϊόντα σας με μια παγκόσμια πλατφόρμα logistics, το ShipBob, και γίνετε επιτυχημένος ιδιοκτήτης επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχοντας τις παραγγελίες των πελατών γρήγορα. Η ShipBob συνδέεται με τεχνολογίες για να επεκτείνει το δίκτυό της για να βελτιώσει τους χρόνους μεταφοράς, τις προσδοκίες παράδοσης και το κόστος αποστολής για τους πελάτες σας.

Τώρα, μπορείτε να αυξήσετε την αξία της παραγγελίας σας κατά 97% εξοικονομώντας 13% στο κόστος σας. Με μια αβίαστη διαδικασία αποστολής, μπορείτε να μειώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης του καλαθιού κατά 18%. Εξοικονομήστε ώρες στη δουλειά επιλέγοντας το κατάλληλο λογισμικό αποστολής όπως το ShipBob για την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το ShipBob εγγυάται επίσης 99,95% ακρίβεια στην ολοκλήρωση των παραγγελιών. Επιτρέψτε στο λογισμικό να συνδεθεί με το κατάστημά σας για να εισάγει τα προϊόντα σας και να διαχειριστεί το απόθεμά σας σε διάφορους συνδυασμούς κέντρων εκπλήρωσης.

Μόλις λάβετε μια παραγγελία, το προϊόν αποστέλλεται από το πλησιέστερο κέντρο εκπλήρωσης για γρήγορη παράδοση. Επιπλέον, το ShipBob παρέχει προσιτές αποστολές δύο ημερών, ευκολονόητη τιμολόγηση, μεγάλη γκάμα υπηρεσιών εκπλήρωσης, διαφάνεια απόδοσης και άλλες υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλους απαραίτητους τομείς.

ShipWorks

Οι έμποροι και οι αποθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να χρησιμοποιούν το ShipWorks ως λογισμικό αποστολής για μεγάλο όγκο για τη διαχείριση του κόστους, το ξεκλείδωμα της αποτελεσματικότητας, την αποστολή πιο έξυπνη και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Η λύση cloud και υβριδικής εσωτερικής εγκατάστασης έχει πολλά χαρακτηριστικά, όπως σάρωση για αποστολή, επεξεργασία παρτίδων, έξυπνη δρομολόγηση παραγγελιών και προσαρμόσιμο αυτοματισμό.

Το λογισμικό αποστολής διατηρεί λεπτομέρειες σχετικά με τη μείωση των σφαλμάτων και την αυτοματοποιημένη ροή εργασίας που εξοικονομεί χρήματα και χρόνο. Έρχεται με 100+ ενσωματωμένη ενσωμάτωση, ισχυρές δυνατότητες ODBC και εγγενή API, όπως συστήματα, WMS, ERP και άλλα κανάλια. Το λογισμικό αποστολής μπορεί να βελτιστοποιήσει και να απλοποιήσει τη ναυτιλία ενώ συνδέεται με τις επωνυμίες.

ShippyPro

Αποκτήστε τον ευκολότερο τρόπο παρακολούθησης, αποστολής και επιστροφής των παραγγελιών σας με ShippyPro. Προσφέρει ισχυρά προϊόντα για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το πακέτο σας από την αποστολή έως την παράδοση. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και να αρχίσετε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις αποστολές σας.

Διαχειριστείτε, εισαγάγετε και δημιουργήστε ετικέτες φορέα για τις αποστολές σας για μια εύκολη διαδικασία σάρωσης αποστολής. Το ShippyPro σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε παραγγελίες καθώς και επιστροφές, όλα σε ένα μόνο μέρος. Μετατρέψτε κάθε παράδοση σας σε μια νέα ευκαιρία για την επόμενη πώληση.

Το Shippy Pro ενσωματώνεται με πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεργάτες αποστολής και αγορές. Αυτό το API αποστολής σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε τον ιστότοπο και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για αυτόματη εισαγωγή των παραγγελιών σας. Σας επιτρέπει επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα και να μειώσετε τα σφάλματα στη μεταγραφή. Επιπλέον, μπορείτε να προσφέρετε πολλές επιλογές παράδοσης μαζί με τις τιμές κατά το ταμείο.

Δοκιμάστε το Shippy Pro με 30 παραγγελίες για 30 ημέρες και αυξήστε τις πωλήσεις. Για ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες, επαγγελματίες και εταιρείες εταιρικού επιπέδου, το ShippyPro διαθέτει πολλές δυνατότητες σε προσιτά προγράμματα.

Συμπέρασμα 👨‍🏫

Η ικανοποίηση των πελατών είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση. Μπορείτε να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών χρησιμοποιώντας λογισμικό αποστολής για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις διαδικασίες αποστολής και να ευχαριστήσετε τους πελάτες με γρήγορη παράδοση.

Επομένως, επιλέξτε το κατάλληλο λογισμικό αποστολής με βάση τις επιχειρηματικές απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας και ξεκινήστε να επωφεληθείτε από τα οφέλη του.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Ξεκινήστε να πουλάτε online σε μια μέρα με αυτές τις 13 πλατφόρμες.