10 Εφαρμογές Shopify Dropshipping για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Οι εφαρμογές Dropshipping διευκολύνουν πολύ τη λειτουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς μειώνουν την επιβάρυνση του μπαγιάτικου αποθέματος συντήρησης αποθέματος.

Ξέρω πώς νιώθεις όταν αφιερώνεις τόσο χρόνο για να δημιουργήσεις τα καταστήματά σου στο Shopify, να ερευνήσεις προϊόντα, να κλειδώσεις ένα προϊόν που κερδίζει, να δημιουργήσεις τις διαφημιστικές σου καμπάνιες και μετά να δεις ΜΗΔΕΝΙΕΣ πωλήσεις!

Δεν είσαι ο μόνος που έχει κολλήσει σε αυτόν τον κύκλο. Πολλοί νέοι πωλητές του Shopify αγωνίζονται να δημιουργήσουν σταθερές πωλήσεις στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα – και τελικά, εγκαταλείπουν.

Για να διασφαλίσω ότι αυτό δεν θα συμβεί σε εσάς, θα μοιραστώ μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές dropshipping Shopify που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε σταθερές πωλήσεις και κέρδη.

Αυτές οι απαραίτητες εφαρμογές Shopify για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα σας μεταφέρουν από τον αγώνα για να κάνετε ηλεκτρονικές πωλήσεις στην άνθηση με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στη λίστα και διαβάστε για να μάθετε περισσότερα για κάθε εφαρμογή λεπτομερώς.

Το Dropshipping και τα οφέλη του

Το Dropshipping είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο στο οποίο εσείς (ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης) δεν χρειάζεται να διατηρείτε κανένα απόθεμα όπως μια παραδοσιακή επιχείρηση. Ο πελάτης έρχεται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και κάνει μια παραγγελία. Μαζεύεις τα χρήματα💰. Ο προμηθευτής σας αποστέλλει🚚 το προϊόν απευθείας στον πελάτη για λογαριασμό σας.

Είστε απλώς ο μεσάζων μεταξύ του πελάτη και του προμηθευτή.

Οι Dropshippers δεν χρειάζεται να αποθηκεύουν τα προϊόντα ή να παραγγείλουν χύμα. Ο προμηθευτής αποστέλλει τα προϊόντα όπως παραγγέλνονται. Το κατάστημά σας Shopify απλώς διευκολύνει αυτή τη διαδικασία.

Για να εφαρμόσετε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο, χρειάζεστε μια πλατφόρμα dropshipping όπως το Shopify.

Διάφορες εφαρμογές dropshipping Shopify σάς επιτρέπουν να συνδέεστε απρόσκοπτα μεταξύ των πελατών σας και των προμηθευτών σας. Μερικά από τα καλύτερα οφέλη αυτών των εφαρμογών είναι:

 • Βρείτε προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από χιλιάδες προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.
 • Προσθέστε αυτόματα προϊόντα στο κατάστημα Shopify και ενημερώστε την τιμή και το απόθεμα του προϊόντος όποτε χρειάζεται.
 • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά την αλυσίδα εφοδιασμού σας και διατηρήστε τις πωλήσεις σε εξέλιξη.

Αυτές οι εφαρμογές είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε το σωστό. Η λανθασμένη εφαρμογή dropshipping Shopify μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερημένη αποστολή, ασυνεπή επικοινωνία και αντιστροφές χρεώσεων πελατών.

Αυτό δεν θα βλάψει μόνο τα κέρδη σας αλλά και τη φήμη του καταστήματός σας.

Λοιπόν, ας βουτήξουμε στη λίστα μας με τις εφαρμογές Shopify που πρέπει να έχετε για dropshipping που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε σταθερά κέρδη χωρίς πολλές ταλαιπωρίες.

DSers

Εάν κάνετε dropshipping με το AliExpress, DSers είναι η εφαρμογή dropshipping Shopify για την απρόσκοπτη εισαγωγή, διαχείριση και πώληση των προϊόντων σας. Άλλωστε, έχουν επίσημα συνεργαστεί με την AliExpress.

Το DSers αυτοματοποιεί τις διαδικασίες που σχετίζονται με το προϊόν και το απόθεμά σας, απλοποιεί τις επαναλαμβανόμενες εργασίες και σας επιτρέπει να προμηθευτείτε εκατοντάδες προϊόντα με ένα κλικ. Μέσω της DSers, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες μοντέρνα προϊόντα και να τα εισάγετε στο κατάστημά σας εύκολα.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε καλύτερους ή φθηνότερους προμηθευτές για να αντικαταστήσετε τους παλιούς σας προμηθευτές. Δεδομένου ότι η DSers είναι επίσημος συνεργάτης της AliExpress, έχετε πρόσβαση στους καλύτερους προμηθευτές χωρίς περιορισμό στον αριθμό των παραγγελιών.

Ένα μειονέκτημα του DSers είναι ότι εστιάζει μόνο στο AliExpress. Επομένως, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους ηλεκτρονικών αγορών που είναι εναλλακτικοί του AliExpress, το DSers δεν είναι για εσάς.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Μπορείτε να προσθέσετε έως και τρία καταστήματα Shopify σε έναν λογαριασμό.
 • Βασικό σύστημα χαρτογράφησης και παρακολούθησης.
 • Επιτρέπει στους πωλητές να δημιουργήσουν μια δέσμη προϊόντων από τον ίδιο ή διαφορετικούς προμηθευτές AliExpress για να δημιουργήσουν νέες ελκυστικές παραγγελίες, εκπτώσεις και μειωμένες τιμές για τους αγοραστές.
 • Κριτικές χρηστών⭐: 5/5 (18 χιλιάδες κριτικές)
  Τα 10 κορυφαία επεκτάσεις προτάσεων για να κάνετε τη γραφή σας ενδιαφέρουσα [2023]

Τιμές💵

Παίρνετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για οποιοδήποτε από τα σχέδιά τους – Basic, Advanced και Pro. Το Βασικό πρόγραμμα είναι δωρεάν για εγκατάσταση και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε έως και 3 καταστήματα Shopify και έως και 3.000 προϊόντα.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: DSers – AliExpress Dropshipping

Spocket

Χρειάζεστε προϊόντα υψηλής ποιότητας από τους καλύτερους προμηθευτές για να δημιουργήσετε την αυτοκρατορία dropshipping σας. Το Spocket σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε και να στείλετε τα καλύτερα προϊόντα από χιλιάδες προμηθευτές dropshipping από όλο τον κόσμο.

Οι προμηθευτές στο Spocket έχουν ελεγχθεί διεξοδικά και προσφέρουν περιθώριο κέρδους τουλάχιστον 25%, μαζί με γρήγορη αποστολή στις ΗΠΑ. Εάν η επιχείρησή σας dropshipping εξυπηρετεί πελάτες στις ΗΠΑ και την ΕΕ, τότε το Spocket είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Shopify για την ενίσχυση των πωλήσεων.

Οι περισσότεροι προμηθευτές Spocket εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, αλλά έχουν επίσης μια ευρεία επιλογή προμηθευτών σε όλο τον κόσμο. Το Spocket έχει επίσημη συνεργασία με την AliExpress και την Alibaba, επομένως η εκπλήρωση της παραγγελίας είναι απρόσκοπτη και γρήγορη.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Η καλύτερη εναλλακτική λύση AliExpress εάν αποστέλλετε κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
 • Αναζήτηση προϊόντων από οποιονδήποτε ιστότοπο χρησιμοποιώντας αντίστροφη αναζήτηση εικόνων.
 • Λειτουργεί με Alibaba, DHgate, AliExpress, CJdropshipping, Zendrop και άλλα.
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,7/5 (4,2 χιλιάδες κριτικές)

Τιμές💵

Παίρνετε μια ΔΩΡΕΑΝ έκδοση του Spocket με έναν κατάλογο προϊόντων 7M+. Επίσης, λαμβάνετε 24×7 υποστήριξη email/chat/τηλεφωνική υποστήριξη. Ωστόσο, έχετε περιορισμένες παραγγελίες και δεν υπάρχει δυνατότητα αντίστροφης αναζήτησης εικόνων με το δωρεάν πρόγραμμα.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: Spocket – Dropshipping ΗΠΑ και ΕΕ

Trendsi

Εάν πουλάτε προϊόντα που σχετίζονται με τη μόδα στο κατάστημά σας Shopify, Trendsi είναι η ενιαία λύση εφοδιαστικής αλυσίδας σας. Η Trendsi επιλέγει, συσκευάζει και αποστέλλει απευθείας στους πελάτες σας με το επώνυμο τιμολόγιο σας – σε 2 έως 10 ημέρες.

Η Trendsi ιδρύθηκε για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις μόδας να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν με μια ευέλικτη αλυσίδα εφοδιασμού. Με αυτήν την εφαρμογή dropshipping Shopify, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε dropship, να ανοίξετε συσκευασία χονδρικής ή να κατασκευάσετε τα δικά σας αποκλειστικά σχέδια με χαμηλά MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας).

Η Trendsi διαθέτει κέντρο εκπλήρωσης στο Λος Άντζελες, πράγμα που σημαίνει ταχύτερη αποστολή σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τραβούν απίστευτες φωτογραφίες lifestyle συνοδευόμενες από αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και όλα αυτά μπορούν να συγχρονιστούν με το κατάστημα Shopify με ένα μόνο κλικ.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Η προσαρμοσμένη συσκευασία, τα επώνυμα τιμολόγια και η ιδιωτική σήμανση σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε τη δική σας επωνυμία.
 • Live Selling Center στο Λος Άντζελες ή προσλάβετε έναν από τους οικοδεσπότες που πωλούν ζωντανά για να ανεβάσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.
 • Επιλογές ανοιχτών συσκευασιών και κατασκευή των δικών σας σχεδίων.
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,9/5 (2,5 χιλιάδες κριτικές)

Τιμές💵

Το Trendsi είναι δωρεάν για χρήση. Ωστόσο, οι πωλητές πρέπει να πληρώσουν τα προϊόντα και τα έξοδα αποστολής προτού η Trendsi εκπληρώσει τις παραγγελίες.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: Trendsi – Fashion Dropshipping

Παραγγελίες Αλί

Αν ψάχνετε για μια αυτοματοποιημένη λύση εκπλήρωσης για το κατάστημά σας dropshipping, τότε πρέπει οπωσδήποτε να το ελέγξετε Παραγγελίες Αλί από το FireApps. Αυτή η εφαρμογή Shopify dropshipping σάς επιτρέπει να κάνετε και να εκτελείτε πολλές παραγγελίες με λίγα κλικ για να ελευθερώσετε χρόνο για μάρκετινγκ και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η Ali Orders συνεργάστηκε επίσημα με το Shopify και το AliExpress για να σας επιτρέψει να βρείτε και να εισάγετε προϊόντα απευθείας στο κατάστημά σας – με ένα μόνο κλικ. Αυτή η εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία παραγγελίας AliExpress.

Η εφαρμογή διαθέτει μια αποκλειστική ομάδα υποστήριξης διαθέσιμη 24/7 και είναι δημοφιλής στους χρήστες του Ali Orders για τις γρήγορες απαντήσεις και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη ρύθμιση και προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του καταστήματος για βελτιστοποίηση πωλήσεων.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Ομαλή μετανάστευση από DSers, Zendrop, Oberlo.
 • Η εφαρμογή παρακολουθεί αυτόματα το απόθεμα και την τιμή των προμηθευτών και ενημερώνει αυτόματα το απόθεμα και την τιμή στο κατάστημά σας.
 • Εισαγωγές προϊόντων με ένα κλικ με προϊόντα AliExpress και Temu
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,9/5 (1,8 χιλιάδες κριτικές)
  Τι είναι το Blackcat Ransomware και πώς να αμυνθείτε εναντίον του;

Τιμές💵

Το Ali Orders έχει επίσης δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα. Με το ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα, λαμβάνετε βασικούς αυτοματοποιημένους κανόνες τιμολόγησης, αναλυτικά στοιχεία προϊόντων AliExpress και περιορισμένες εισαγωγές και εκπληρώσεις προϊόντων κάθε μήνα.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: AO – AliExpress Dropshipping

Zendrop

Zendrop μπορεί να ανεβάσει την επιχείρησή σας dropshipping στο επόμενο επίπεδο με ταχεία αποστολή, κέντρα ολοκλήρωσης στις ΗΠΑ, ιδιωτική ετικέτα, αυτοματοποιημένη αποστολή dropshipping και πολλά άλλα – χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις παραγγελίας.

Με τα premium σχέδιά του, η Zendrop επιτρέπει ακόμη και στους dropshippers να δημιουργούν προσαρμοσμένες κάρτες “Ευχαριστώ” για τους πελάτες σας. Το ταμπλό είναι εξαιρετικά καθαρό και φιλικό προς τους αρχάριους και η αγορά του Zendrop προσφέρει 1 εκατομμύριο+ προϊόντα για εισαγωγή και πώληση.

Οι Dropshippers έχουν επίσης πρόσβαση στο Zendrop Academy, όπου έχουν συγκεντρώσει τις καλύτερες συμβουλές, κόλπα και πρακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι dropshippers για να κλιμακώσουν την επιχείρησή τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Το Zendrop σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κουτιά συνδρομής στο κατάστημα Shopify για να έχετε επαναλαμβανόμενα έσοδα μέσω συνδρομών.
 • Οι πωλητές μεγάλου όγκου αποκτούν μια προσαρμοσμένη εμπειρία και μια ολόκληρη ομάδα αφοσιωμένη στην επιχείρησή τους.
 • Φιλικό προς τους αρχάριους και καθαρό περιβάλλον χρήστη
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,7/5 (6,2 χιλιάδες κριτικές)

Τιμές💵

Το Zendrop έχει επίσης δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα. Το ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε 1M+ προϊόντα, απεριόριστες εισαγωγές στο κατάστημά σας Shopify και ακόμη και υποστήριξη 24/7.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: Zendrop – Dropshipping και POD

Dropshipman

Dropshipman είναι ένας ισχυρός συνδυασμός ασιατικής αλυσίδας εφοδιασμού και επαγγελματικής τεχνολογίας λογισμικού. Η εφαρμογή διευκολύνει την αυτοματοποίηση dropshipping με εισαγωγή προϊόντος με ένα κλικ, αυτόματο συγχρονισμό τιμών και αποθέματος, αυτόματη εκπλήρωση παραγγελιών και πολλά άλλα.

Το Dropshipman παρέχει έως και 30 μεθόδους αποστολής χαμηλού κόστους. Παρέχουν εγγυημένη παράδοση προϊόντων στις περισσότερες περιοχές εντός 7 έως 15 ημερών. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες τους ελέγχουν την ποιότητα του προϊόντος πριν από την αποστολή και ακόμη και ενημερώνουν τους πελάτες για την κατάσταση παράδοσης.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Προσαρμοσμένη συσκευασία και σχεδιασμός για να δημιουργήσετε τη δική σας επωνυμία.
 • Ενσωματώνεται ομαλά με το Parcel Panel, το WillDesk, το SEOAnt, το EcomSend και το Trustoo για να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την παρακολούθηση δεμάτων, την εξυπηρέτηση πελατών και το μάρκετινγκ.
 • Οι αφοσιωμένες πηγές της ομάδας τους και προτείνουν κερδοφόρα προϊόντα για εσάς, σε περίπτωση που είστε πολύ απασχολημένοι!
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,9/5 (1,4 χιλιάδες κριτικές)

Τιμές💵

Το Dropshipman προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα και μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών των πληρωμένων προγραμμάτων τους. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς παρέχει 3 καθημερινά αιτήματα προμήθειας, εισαγωγή προϊόντων DSM (3 ανά ημέρα), απεριόριστη εκπλήρωση παραγγελιών και υποστήριξη πελατών 24/7.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: Dropshipman: Dropshipping και POD

CJDropshipping

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή dropshipping Shopify με όλες τις premium λειτουργίες, μην ψάξετε περισσότερο CJDropshipping. Η εφαρμογή σας συνδέει με εκατομμύρια προμηθευτές που παρέχουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε εργοστασιακές τιμές.

Με το CJDropshipping, μπορείτε να εισάγετε προϊόντα με ένα κλικ από ιστότοπους όπως 1688, Taobao και AliExpress στα καταστήματά σας μέσω της επέκτασης Google. Η εφαρμογή παρακολουθεί και συγχρονίζει αυτόματα τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και προσφέρει επίσης υπηρεσίες ταχείας εκπλήρωσης.

Οι πελάτες σας λαμβάνουν τα προϊόντα τους σε 3 έως 10 ημέρες με την αποτελεσματική υπηρεσία παράδοσης τοπικής αποθήκης της CJDropshipping. Προσφέρουν επίσης συνδυασμό προϊόντων δέσμης DIY, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα κέρδη.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Μαζί με τα προϊόντα, μπορείτε ακόμη και να εισάγετε κριτικές προϊόντων στο κατάστημά σας.
 • Η CJDropshipping διαθέτει αποθήκες στις ΗΠΑ για ταχύτερη εκπλήρωση παραγγελιών
 • Χωρίς χρέωση εγκατάστασης, χωρίς χρέωση αποθήκευσης, χωρίς μηνιαία χρέωση και χωρίς ελάχιστη παραγγελία
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,9/5 (4,7 χιλιάδες κριτικές)

Τιμές💵

Το CJDropshipping είναι δωρεάν για εγκατάσταση, αλλά ο πωλητής θα χρεωθεί ανάλογα με το προϊόν και άλλες χρεώσεις υπηρεσιών.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: CJDropshipping

ΕΠΡΟΛΟ

ΕΠΡΟΛΟ είναι μια για πάντα δωρεάν πλατφόρμα dropshipping που παρέχει προμήθεια προϊόντων, εκπλήρωση παραγγελιών, δημιουργία επωνυμίας, διαχείριση αποθέματος και πολλά άλλα σε επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου Print On Demand (POD).

  Πώς να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων από το Netflix

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή dropshipping Shopify σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια προϊόντα dropshipping σε 107 θέσεις στην πλατφόρμα EPROLO. Η εταιρεία φιλοξενεί αποθήκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Κίνα, ώστε να είστε σίγουροι ότι μπορούν να εκτυπώσουν και να προμηθεύουν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Με το EPROLO Print on Demand, ο μέσος χρόνος αποστολής είναι 5 έως 15 ημέρες. Στέλνουν ακόμη και προσαρμοσμένα προϊόντα για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δωρεάν πλατφόρμα dropshipping, μπορείτε να βρείτε υψηλής ποιότητας προϊόντα λευκής ετικέτας και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα σχέδια.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Η καλύτερη εφαρμογή dropshipping Shopify για επιχειρήσεις εκτύπωσης κατά παραγγελία.
 • Μια αφοσιωμένη ομάδα για την προσαρμογή των προϊόντων στις ανάγκες σας.
 • Η EPROLO ενεργεί ως ο πράκτορας προμήθειας dropshipping για να συνδεθείτε με τις μεγαλύτερες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου και την πηγή για λογαριασμό σας.
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,8/5 (1,4 χιλιάδες κριτικές)

Τιμές💵

Το EPROLO είναι δωρεάν για εγκατάσταση. Ωστόσο, χρεώνουν μια εφάπαξ αμοιβή για υπηρεσίες επωνυμίας νεότερων και ανώτερων σημάτων.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: EPROLO – Dropshipping και Branding

Syncee

Ανακαλύψτε εκατομμύρια νικητήρια προϊόντα στην αγαπημένη σας θέση με το Syncee αγορά. Οι προμηθευτές τους εδρεύουν κυρίως στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τον Καναδά. Έτσι, η γρήγορη αποστολή σε όλο τον κόσμο είναι εγγυημένη με το Syncee.

Το Syncee αυτοματοποιεί τις μεταφορτώσεις προϊόντων, τις ενημερώσεις και τους συγχρονισμούς παραγγελιών για εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείτε ακόμη και να εισάγετε προϊόντα στο κατάστημά σας με λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε να επιλέξετε μοναδικά προϊόντα dropshipping από 12.000+ αξιόπιστες μάρκες.

Το Syncee είναι ο επίσημος συνεργάτης τεχνολογίας dropshipping της Alibaba, προσφέροντας μια πραγματική λύση dropshipping B2B. Έτσι, με το Syncee, λαμβάνετε 40+ κατηγορίες προϊόντων και μια ολοκληρωμένη λύση dropshipping.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Διαχειριστείτε προϊόντα χύμα ή μεμονωμένα και λάβετε επίσης εκπτώσεις από τους προμηθευτές.
 • Αυτοματοποιημένες μεταφορτώσεις προϊόντων, ενημερώσεις και συγχρονισμός παραγγελιών.
 • Εισαγωγές προϊόντων με ένα κλικ απευθείας στο κατάστημά σας
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,7/5 (1,2 χιλιάδες κριτικές)

Τιμές💵

Το Syncee προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα για πρόσβαση σε 6M+ προϊόντα και προμηθευτές από τις ΗΠΑ, την Καλιφόρνια, την ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και άλλα. Έχετε επίσης δυναμικές ρυθμίσεις τιμών και δωρεάν υποστήριξη πελατών 24/7.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: Syncee – Global Dropshipping

AutoDS

Μία από τις πιο δημοφιλείς και ολοκληρωμένες λύσεις dropshipping για πωλητές Shopify, AutoDS σας επιτρέπει να βρείτε, να εισάγετε προϊόντα και να εκπληρώσετε παραγγελίες από 99+ παγκόσμιους προμηθευτές dropshipping.

Λόγω του τεράστιου δικτύου προμηθευτών του, το AutoDS σάς δίνει πρόσβαση σε 500 εκατομμύρια+ προϊόντα και σας επιτρέπει να εισάγετε εκατοντάδες προϊόντα με ένα μόνο κλικ. Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε μη αυτόματα τις σελίδες προϊόντων, το απόθεμα ή τις τιμές προϊόντων. Το AutoDS τα κάνει όλα για εσάς.

Το εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων TikTok της AutoDS θα σας βοηθήσει να βρείτε τα μοντέρνα προϊόντα στο TikTok με αναρτήσεις και διαφημίσεις TikTok. Το σύστημά τους μπορεί να εκπληρώσει αυτόματα τις παραγγελίες των πελατών σας και να ενημερώσει επίσης τις πληροφορίες παρακολούθησης.

Βασικά Χαρακτηριστικά😍

 • Ισχυρό εργαλείο βελτιστοποίησης προϊόντων για τη βελτιστοποίηση εικόνων, τίτλων προϊόντων, μετα-περιγραφών, τιμολόγησης, προδιαγραφών αντικειμένων και πολλά άλλα.
 • Κόμβος Winning Products που σας δείχνει αποδεδειγμένα μπεστ σέλερ και πλήρη ανάλυση προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των πωλητών, των προμηθευτών, των νικητήριων διαφημιστικών καμπανιών και άλλων.
 • Πλήρης επισκόπηση της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, των εσόδων, των κερδών, των μπεστ σέλερ και πολλά άλλα.
 • Κριτικές χρηστών⭐: 4,8/5 (3,1 χιλιάδες κριτικές)

Τιμές💵

Το AutoDS είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές θυγατρικών Shopify και είναι αρκετά δημοφιλές για τις δυνατότητές του. Λόγω της δημοτικότητάς του και των premium χαρακτηριστικών του, το AutoDS δεν προσφέρει κανένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά έχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για τυχόν προγράμματα επί πληρωμή.

👉Κατεβάστε την εφαρμογή: AutoDS All-in-One Dropshipping

Τελικές σκέψεις

Έτσι, αυτή ήταν η λεπτομερής λίστα με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές dropshipping Shopify που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις dropshipping για την επιχείρησή σας στο Shopify. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή dropshipping ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές dropshipping που συζητήσαμε προσφέρουν επεκτασιμότητα. Έτσι, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερα σχέδια καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει👍.

Στη συνέχεια, Shopify Collabs—Εξηγούνται όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ως έμπορος/δημιουργός.