10 Εργαλείο λήψης σημειώσεων AI για τη σύνοψη συναντήσεων σε δευτερόλεπτα

Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται με τον καιρό και μεταμορφώνει κάθε τομέα της ζωής.

Αυτό που ήταν μια χρονοβόρα και δύσκολη εργασία στο παρελθόν έχει πλέον απλοποιηθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας AI.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια των συναντήσεων. Μπορεί να είναι κουραστικό να εστιάζεις σε αυτά που λέει ο ομιλητής και ταυτόχρονα να κρατάς σημειώσεις. Όχι πια, με τη βοήθεια εργαλείων λήψης σημειώσεων AI.

Εάν ακούγεται ενδιαφέρον, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείτε συσκέψεις εσείς και τα μέλη της ομάδας σας.

Τι είναι τα Εργαλεία λήψης σημειώσεων AI;

Για να το θέσω με τον απλούστερο δυνατό τρόπο, τα εργαλεία λήψης σημειώσεων με τεχνητή νοημοσύνη κρατούν σημειώσεις με ακρίβεια εκ μέρους σας κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε πλήρως σε αυτό που λέει ο ομιλητής.

Η τεχνολογία AI σε αυτά τα εργαλεία μπορεί αυτόματα να καταγράφει και να μεταγράφει τις συσκέψεις λέξη προς λέξη. Είναι τόσο απλό όσο να το ενεργοποιήσετε και να αφήσετε το AI να κάνει τη δουλειά του ενώ εσείς κάθεστε αναπαυτικά.

Τα περισσότερα από τα εργαλεία βασίζονται σε ομιλία σε κείμενο, καθώς μετατρέπει τις προφορικές λέξεις σε κείμενα στα οποία μπορείτε να ανατρέξετε όποτε θέλετε.

Διαβάστε επίσης: Εργασία από το σπίτι; Ακολουθούν οι εφαρμογές για ευκολότερη εργασία

Πλεονεκτήματα των εργαλείων λήψης σημειώσεων AI

Τα εργαλεία λήψης σημειώσεων AI έχουν πολλά πλεονεκτήματα, επειδή αλλάζουν τον τρόπο που εργάζεστε και ξοδεύετε τον χρόνο σας. Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά.

#1. Σας εξοικονομεί χρόνο ⏱️

Ας το παραδεχτούμε, κάθε ανθρώπινη εργασία που αντικαθίσταται από την πιο πρόσφατη τεχνολογία έχει σκοπό να μας εξοικονομήσει χρόνο και εδώ δεν διαφέρει. Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές λήψης σημειώσεων που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, εξαλείφετε τον κόπο σας αφήνοντας το AI να αναλάβει την εργασία.

#2. Παρέχει ακρίβεια ✔️

Τα εργαλεία AI είναι ακριβή και παρέχουν αποτελέσματα που είναι καλύτερα από αυτά που θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος. Ως άνθρωποι, είμαστε επιρρεπείς σε λάθη, αλλά οι εφαρμογές λήψης σημειώσεων με τεχνητή νοημοσύνη έχουν ελάχιστα έως καθόλου περιθώρια λάθους και χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσει λέξη.

  Ryzen 4000: Ο επόμενος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών σας θα είναι AMD αντί για Intel;

#3. Αυξάνει την παραγωγικότητα 👨‍💻

Όταν εξοικονομείτε χρόνο χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να αφιερώσετε αυτόν τον χρόνο κάνοντας κάτι πιο παραγωγικό. Μπορεί να είναι η πλήρης προσοχή στη συνάντηση ή η ολοκλήρωση των καθυστερήσεων. Είναι μια κατάσταση win-win.

Τώρα, ας δούμε τη λίστα των εργαλείων.

Πυγολαμπίδες

Όταν βρίσκεστε σε συσκέψεις, αφήστε το Fireflies να καταγράφει, να μεταγράφει, να αναζητά και να αναλύει αυτόματα φωνητικές συνομιλίες. Χρησιμοποιείται από περισσότερους από 60.000 οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Netflix και Uber.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια σημεία αυτού του εργαλείου:

 • Υποστηρίζονται συσκέψεις ήχου και βίντεο
 • Διάφορες επιλογές ενσωμάτωσης, όπως το Google Meet και το Zoom
 • Ελέγξτε τις μακροχρόνιες συσκέψεις με τη βοήθεια της αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη
 • Προσθέστε περισσότερα μέλη στο εργαλείο για αποτελεσματική συνεργασία

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές που σας επιτρέπουν να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασίας σας με αυτήν την εφαρμογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιτρέψετε στο Fireflies να συμπληρώσει το CRM σας, να δημιουργήσει εργασίες με φωνητικές εντολές και ακόμη και να μοιραστεί ανακεφαλαιώσεις συσκέψεων με την ομάδα σας μέσω εφαρμογών τρίτων όπως το Slack και τα Έγγραφα Google.

Βίδρα

Χρησιμοποιώντας το Otter, έχετε την αίσθηση ότι έχετε έναν προσωπικό βοηθό που καταγράφει ήχο, γράφει σημειώσεις και καταγράφει αυτόματα διαφάνειες. Κάνει όλη τη βαριά δουλειά για εσάς, και δεν χρειάζεται περισσότερο από μερικές στιγμές.

Σας βοηθά να κρατάτε σημειώσεις και να συνοψίζετε συσκέψεις 30 φορές πιο γρήγορα από πριν. Πιστεύω ότι είναι μια τεράστια βελτίωση και σας λέει πολλά για την αποτελεσματικότητα του εργαλείου.

Όλα αυτοματοποιούνται με αυτό το εργαλείο, είτε πρόκειται για λήψη σημειώσεων, δημιουργία σύνοψης ή λήψη διαφανειών.

Οι χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε δωρεάν, αρχικά, και στη συνέχεια να αποφασίσετε σταδιακά να το πληρώσετε όποτε πιστεύετε ότι χρειάζεστε αναβάθμιση.

Sembly

Βάλτε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις σε στεροειδή με το Sembly, ένα εντυπωσιακό εργαλείο που μεταγράφει αυτόματα τις συναντήσεις σας και δημιουργεί σημειώσεις από αυτές.

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου:

 • Ακριβείς σημειώσεις για κάθε συνάντηση
 • Βαθιές γνώσεις για κάθε συνάντηση
 • Δυνατότητα αναζήτησης δεδομένων προηγούμενων συναντήσεων
 • Αυτοματοποιημένες περιλήψεις συσκέψεων
 • Αυτόματη παρακολούθηση με τα μέλη της ομάδας σχετικά με τη συνάντηση

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά του Sembly είναι ότι παρακολουθεί συσκέψεις για λογαριασμό σας όταν δεν είστε διαθέσιμοι. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν δεν έχετε χρόνο, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικές πληροφορίες των συναντήσεων.

  10 πάροχοι Blockchain-as-a-Service για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις

Υπερκανονικό

Αφήστε το Supernormal να δημιουργήσει σημειώσεις συνάντησης για εσάς ενώ κάθεστε αναπαυτικά και χαλαρώνετε. Δημιουργεί σημειώσεις λέξη προς λέξη για όλες τις συναντήσεις σας και τις αποθηκεύει σε ένα ενιαίο, εύκολο στην εύρεση μέρος.

Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με εργαλεία όπως το Hubspot, το Salesforce και το Pipedrive, επιτρέποντάς σας να στέλνετε σημειώσεις στο CRM και στο ATS σας.

Επίσης, οι σημειώσεις μπορούν να δημιουργηθούν σε πολλές γλώσσες εάν απαιτείται. Μπορείτε να συνδέσετε το Supernormal με το ημερολόγιό σας, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε τις επόμενες συναντήσεις σας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε περισσότερους από 50.000 χρήστες που αγαπούν ήδη αυτό το εργαλείο. Είναι δωρεάν για να ξεκινήσετε.

Οργια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fathom χωρίς κόστος για να μεταγράψετε τις συναντήσεις σας και να κρατήσετε σημειώσεις για βασικές πληροφορίες.

Μπορεί να ρυθμιστεί σε λίγα λεπτά, αλλά αυτό που ακολουθεί δεν διαρκεί ούτε ένα λεπτό. Στην πραγματικότητα, η μεταγραφή και η επισήμανση γίνονται σε δευτερόλεπτα.

Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Fathom:

 • Υποστήριξη 7 διαφορετικών γλωσσών
 • Άμεση πρόσβαση σε συναντήσεις που καταγράφηκαν από το AI
 • Αυτοματοποιημένη περίληψη ολόκληρης της συνάντησης
 • Διάφορες ενσωματώσεις με εφαρμογές τρίτων όπως το Notion και τα Έγγραφα Google

Είναι άφθονο όσον αφορά το τι μπορείτε να κάνετε, και εφόσον το χρησιμοποιείτε για προσωπική χρήση, είναι δωρεάν για εσάς. Για οτιδήποτε περισσότερο από αυτό, μπορείτε να αναβαθμίσετε και να απολαύσετε περισσότερα οφέλη.

Instaminutes

Τα instaminutes σας διευκολύνουν να αφομοιώσετε τα σημαντικά σημεία της συνάντησης κάνοντας μια περίληψη. Παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και βασικά στοιχεία από τη συνάντηση, ώστε να καταναλώνετε μόνο πληροφορίες που έχουν σημασία.

Το μοναδικό με αυτό το εργαλείο είναι ότι εξαλείφει όλο το χνούδι και σας παρουσιάζει μικρά κομμάτια δεδομένων μεγέθους byte από τη συνάντηση.

Λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ακόμη και ενώ το ηχείο μιλάει, λειτουργεί στο ταμπλό για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι λέγεται. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε κανέναν σημαντικό παράγοντα.

Metaview

Εξοικονομήστε χρόνο, προσπάθεια και ενέργεια χρησιμοποιώντας το Metaview, ένα έξυπνο εργαλείο που οδηγεί τη λήψη σημειώσεων σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυξάνει την παραγωγικότητά σας και σας βοηθά να εστιάσετε σε καλύτερα πράγματα, όπως η προσοχή.

Λειτουργεί με τα περισσότερα εργαλεία που πιθανότατα χρησιμοποιείτε ήδη, όπως το Google Meet, το Calendly και άλλα.

Διαθέτει τεχνολογία AI που μαθαίνει συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο. θα μάθετε από την εμπειρία σας και θα βελτιωθείτε την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε.

  Πώς να αλλάξετε το αναγνωριστικό καλούντος στο iPhone

Το Metaview είναι ως επί το πλείστον κατάλληλο για υπεύθυνους προσλήψεων και συνεντεύξεις.

Avoma

Μετατρέψτε τις βαρετές συναντήσεις σε πολύ διορατικές με το Avoma. Είναι ένα εργαλείο που σας παρέχει δυνατούς πόντους σε όλες τις συναντήσεις. Στην πραγματικότητα, αυτό το εργαλείο είναι αποτελεσματικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις συναντήσεις.

Πριν από τις συναντήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως πρότυπα προγραμματισμού και συνεργασία ατζέντας. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συλλογική λήψη σημειώσεων και τη ζωντανή δημιουργία σελιδοδεικτών. Τέλος, μετά τις συναντήσεις, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε σημειώσεις που δημιουργούνται από AI, να προβάλετε αποσπάσματα και πολλά άλλα.

Είναι ένα γεμάτο δύναμη εργαλείο που κάνει τις συναντήσεις σας πολύ πιο διασκεδαστικές, αλλά και πιο εύκολες. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το Avoma δωρεάν.

MeetGeek

Το MeetGeek βοηθά στη μεγιστοποίηση της αξίας που προκύπτει από τις συναντήσεις σας.

Με τη βοήθεια της ενσωματωμένης τεχνολογίας AI, μπορεί:

 • Αυτόματη εγγραφή βίντεο της συνάντησης
 • Μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο
 • Συνοψίστε για εύκολη κατανάλωση
 • Παρέχετε βασικές πληροφορίες για τις συναντήσεις
 • Συμμετέχετε σε συναντήσεις για λογαριασμό σας

Όλα τα δεδομένα που δημιουργεί αποθηκεύονται σε μια τοποθεσία που είναι εύκολο να βρεθεί όποτε χρειάζεται. Για να μην αναφέρουμε, είναι εξασφαλισμένο και εμπιστευμένο από περισσότερες από 2.000 ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλές επιλογές ενσωμάτωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, συμπεριλαμβανομένου του Zapier, το οποίο ανοίγει πάνω από 2.000 εφαρμογές έτοιμες προς χρήση.

Το MeetGeek έχει υψηλή βαθμολογία στο Product Hunt και στο G2 Crowd.

Colibri

Εξίσου καλό με τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας, το Colibri διαθέτει μια πολύ καθαρή διεπαφή που αρέσει σε πολλούς χρήστες. Ωστόσο, είναι περισσότερο γνωστό για το είδος των δυνατοτήτων που έχει.

Για παράδειγμα, εκτός από τη μεταγραφή και τη δημιουργία σημειώσεων αυτόματα, μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα παρέχοντας όλα τα απαραίτητα δεδομένα συνάντησης σε ένα μέρος. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα ελέγξετε και να τα μοιραστείτε με τα μέλη της ομάδας σας μέσω ενσωματώσεων εφαρμογών τρίτου μέρους.

Λειτουργεί απρόσκοπτα σε πραγματικό χρόνο και το κάνει αρκετά καλά. Μπορείτε να περιμένετε ότι το εργαλείο δεν θα χάσει ούτε μια λέξη στη σύσκεψη. Πολύ ωραίο αν με ρωτάτε.

Τελικές Λέξεις

Αν και οι συναντήσεις είναι σημαντικές για τη βελτίωση της εταιρείας, είναι επίσης πολύ αγχωτικό αν κάνετε χειροκίνητα πράγματα, όπως να κρατάτε σημειώσεις. Ευτυχώς, η τεχνολογία έχει κάνει αυτό ένα κομμάτι κέικ και τα παραπάνω εργαλεία αντικατοπτρίζουν αυτό.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι τώρα θα παρακολουθείτε συναντήσεις όπως ποτέ πριν.

Στη συνέχεια, ελέγξτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τον θόρυβο και την ηχώ κατά τη διάρκεια διαδικτυακών συναντήσεων.