10 Εργαλεία χρονοδιαγράμματος Pinterest για να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό καρφιτσώματος

Ο προγραμματισμός των καρφιτσών, η βελτιστοποίηση της στρατηγικής μάρκετινγκ στο Pinterest ή η μέτρηση των μετρήσεων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο. Και δεν είναι με τα εργαλεία προγραμματισμού Pinterest που φροντίζουν για την παρουσία σας στο Pinterest και τη στρατηγική μάρκετινγκ από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το Pinterest είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανακάλυψης εικόνων στον κόσμο. Σύμφωνα με Στατιστικά Pinterest, το 46% των Pinners ανακαλύπτει ένα νέο προϊόν ή μια επωνυμία σε μια εβδομάδα. Ως εκ τούτου, το ξεκλείδωμα της δύναμης του προφίλ σας στο Pinterest είναι ζωτικής σημασίας, είτε είστε μεγάλη επιχείρηση είτε εκκολαπτόμενη μικρή επιχείρηση.

Γιατί ένα Εργαλείο χρονοδιαγράμματος Pinterest είναι μια καλή ιδέα

Γνωρίζουμε πόσο κρίσιμη είναι η συνεπής ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που σας βοηθά να παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Στην πραγματικότητα, πρέπει να προσδιορίσετε τις καλύτερες ώρες για το κοινό σας, να λάβετε υπόψη τις ζώνες ώρας και να βρίσκετε πάντα λαμπρές ιδέες που τραβούν τα βλέμματα.

Επιπλέον, πρέπει να ρίχνετε μια ματιά στα αναλυτικά στοιχεία σας κάθε τόσο και να προσαρμόζετε τη στρατηγική σας ανάλογα. Το να τα κάνεις όλα μπορεί να είναι τρομακτικό.

Εκεί μπαίνει ένα εργαλείο προγραμματισμού Pinterest! Αυτοματοποιεί τη δημοσίευση, ώστε να μπορείτε να δημοσιεύετε αυτόματα καρφίτσες σε πολλούς πίνακες για μήνες τη φορά. Σας βοηθά να βρείτε καλύτερες ιδέες, να γράψετε περιεχόμενο για περιγραφές, να βρείτε τα σωστά hashtags, να εντοπίσετε τις καλύτερες στιγμές, να κάνετε αναρτήσεις στην ουρά και να δημοσιεύσετε.

Όχι μόνο αυτό, έχετε πρόσβαση σε αναφορές για να προσδιορίσετε το κοινό σας, την κορυφαία απόδοση και τις πινέζες που φαίνεται να σας εξυπηρετούν. Τώρα που γνωρίζουμε πώς μπορεί να βοηθήσει ένα εργαλείο προγραμματισμού Pinterest, γιατί να μην ελέγξετε μερικά που είναι πραγματικά γνωστά ως πλούσια σε ισχύ και δημοφιλή;

Ως εκ τούτου, εδώ είναι μια περιεκτική ματιά στα καλύτερα εργαλεία προγραμματισμού Pinterest που μπορούν να κάνουν τις καρφίτσες σας να λειτουργούν πιο σκληρά για εσάς και να μην χάνετε τίποτα:

Ανεμος εκ των όπισθεν

Ανεμος εκ των όπισθεν είναι ένα εργαλείο χρονοπρογραμματισμού Pinterest που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε οπτικά και να προγραμματίζετε καρφίτσες μιας εβδομάδας σε 20 λεπτά. Εκτός από το να σας βοηθά να αυξήσετε την απήχησή σας, το Tailwind σάς επιτρέπει να μετράτε την επιτυχία σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε, να εξατομικεύσετε, να δημιουργήσετε καρφίτσες και πίνακες και να επεξεργαστείτε και να προγραμματίσετε τις πινέζες όπως απαιτείται. Ακολουθεί μια ματιά στις δυνατότητες που μπορείτε να ξεκλειδώσετε με το Tailwind, το βραβευμένο εργαλείο:

 • Χρησιμοποιήστε το SmartSchedule για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για το κοινό σας τις στιγμές που είναι πιο ενεργό
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο μεταφοράς και απόθεσης, το καρφίτσωμα πολλαπλών πινάκων και το καρφίτσωμα διαστήματος για τον ταχύτερο προγραμματισμό των καρφιτσών σε προκαθορισμένα διαστήματα
 • Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση και τη συχνότητα των pin σας χρησιμοποιώντας το SmartGuide για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα
 • Όχι μόνο αυτό, αναλύστε την απόδοση των καρφιτσών σας με την αναφορά κορυφαίων καρφιτσών και εντοπίστε τις κορυφαίες επιδόσεις σας χρησιμοποιώντας το Pin Inspector
 • Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε κοινότητες, να συνεργαστείτε με παράγοντες επιρροής και να μεγιστοποιήσετε την απήχησή σας

Στην πραγματικότητα, θα πρέπει επίσης να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Tailwind. Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή για να δείτε εάν το Tailwind είναι το κατάλληλο για εσάς.

Αργότερα

Είστε έτοιμοι να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω της δύναμης οπτικής ανακάλυψης του Pinterest; ΑργότεραΤο εργαλείο προγραμματισμού Pinterest μπορεί να σας βοηθήσει να καρφιτσώσετε περισσότερα για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό, να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να διαχειριστείτε ολόκληρη την πλατφόρμα σας.

Όχι μόνο, αλλά αργότερα είναι επίσης συνεργάτης μάρκετινγκ του Pinterest, ο οποίος επιτρέπει την αποκλειστική πρόσβαση στο API για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τα pin βίντεο. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεστε υπολογιστή για να προγραμματίσετε καρφίτσες αργότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή για να προγραμματίσετε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε τις αναρτήσεις σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το Later:

 • Δώστε ζωή στους πίνακες σας και λάβετε περισσότερα κλικ όταν προγραμματίζετε καρφίτσες
 • Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου της Later για να βελτιστοποιήσετε τα pin σας, επιλέγοντας το σωστό μέγεθος και περιγραφή
 • Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Later για να προγραμματίσετε όλο το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για Pinterest, Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn και Twitter
 • Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση καρφιτσώματος και τις καμπάνιες και να προσθέσετε παρακολούθηση κλικ για να συντομεύσετε και να μετρήσετε την απόδοση του συνδέσμου
 • Όχι μόνο αυτό, το Later σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αναλυτικά στοιχεία για όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σε ένα μέρος
  Πώς να κάνετε έναν πίνακα ιδιωτικό στο Pinterest

Με αυτό το εργαλείο προγραμματισμού Pinterest, μπορείτε επίσης να δείτε πότε το κοινό σας είναι πιο ενεργό ή να δείτε όλες τις προγραμματισμένες αναρτήσεις σας χρησιμοποιώντας μια εβδομαδιαία ή μηνιαία προβολή ημερολογίου.

Ρυθμιστής

Να είστε σε θέση να προγραμματίσετε εντυπωσιακές καρφίτσες και να προσεγγίσετε περισσότερα από τα 433 εκατομμύρια pinner με τα οποία Ρυθμιστής. Επιπλέον, ο Buffer είναι επίσημος συνεργάτης του Pinterest και σας δίνει το πλεονέκτημα να μετρήσετε την απόδοσή σας και να ξεκλειδώσετε το ταξίδι σας προς την επιτυχία.

 • Το buffer υποστηρίζει τον προγραμματισμό απευθείας καρφιτσών στο Pinterest
 • Υπάρχει ενσωματωμένο Canva για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ενδιαφέρον περιεχόμενο
 • Η επέκταση προγράμματος περιήγησης του Buffer σάς βοηθά να αποθηκεύετε νέες αναρτήσεις οπουδήποτε στον ιστό
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε βασικές μετρήσεις απόδοσης όπως επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια και επαναλήψεις

Στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια του Buffer, μπορείτε να μετατρέψετε τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Facebook ή το Twitter σε εξαιρετικό περιεχόμενο για τα pin σας. Με το εργαλείο χρονοπρογραμματισμού Pinterest του Buffer, μπορείτε να προγραμματίσετε έως και 10 καρφίτσες ταυτόχρονα και με τα πληρωμένα προγράμματα τους, μπορείτε να πάτε οπουδήποτε περίπου 2000 καρφίτσες.

Δεν θα έχετε μηνιαίο ή ετήσιο όριο με το πρόγραμμα επί πληρωμή. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για τη λήψη ενός προγράμματος premium, μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε με τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών.

RecurPost

Ας σας παρουσιάσουμε RecurPost, ένα εργαλείο χρονοπρογραμματισμού του Pinterest all-in-one που συνοδεύεται από λειτουργίες ενσωματωμένες στο χείλος. Ιδανικό για τη διατήρηση όλων των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το LinkedIn, το Twitter και το Google Business, το RecurPost προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, ορίστε τι προσφέρει το RecurPost:

 • Μαζικός προγραμματισμός που μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και ελαχιστοποιεί τις χρονοβόρες προσπάθειες
 • Βελτιωμένος σχεδιασμός περιεχομένου με ένα ολοκληρωμένο ημερολόγιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Εξατομικευμένες αναφορές λευκής ετικέτας που έχουν τη δυνατότητα να εντυπωσιάσουν τις αίθουσες συνεδριάσεων
 • Απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ ομάδων
 • Αυξημένη αφοσίωση μέσω προσαρμοσμένων αναρτήσεων και αειθαλούς περιεχομένου

Τώρα, το RecurPost μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για ορισμένες ισχυρές ενσωματώσεις που απλοποιούν τις ροές εργασίας και συμβάλλουν στη μείωση του χρόνου. Δημιουργήστε εκπληκτικά γραφικά με το Canva, λάβετε περιεχόμενο από το Google Drive μέσω του Zapier ή ξεκλειδώστε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Χρησιμοποιήστε το ChatGPT για περιεχόμενο και χρησιμοποιήστε μια γεννήτρια εικόνων με τεχνητή νοημοσύνη για γραφικά.

Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε περιεχόμενο από τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας, να συντομεύσετε συνδέσμους μέσω bit.ly και να λάβετε εικόνες χωρίς δικαιώματα για χρήση. Συνολικά, αυτό το εργαλείο χρονοπρογραμματισμού Pinterest μπορεί να σας προσφέρει 45% αύξηση στην αφοσίωση χάρη στον χρονοπρογραμματιστή που λειτουργεί με AI που διαχειρίζεται απρόσκοπτα πολλαπλούς πίνακες.

Hootsuite

Είστε έτοιμοι να εμπνεύσετε με το Pinterest αλλά δεν βρίσκετε τον χρόνο να αναπτυχθείτε στην πλατφόρμα; Παίρνω HootsuiteΒοηθά στον προγραμματισμό, τον προγραμματισμό και τη δημοσίευση περιεχομένου εύκολα.

Το Hootsuite μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δημόσιους ή μυστικούς πίνακες απευθείας και να χρησιμοποιήσετε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για εύκολη διαχείριση των καμπανιών και της δραστηριότητας. Επιπλέον, αυτό που αρέσει στους χρήστες σε αυτό το εργαλείο χρονοπρογραμματισμού Pinterest είναι η ενιαία, ασφαλής, ενσωματωμένη ροή εργασίας που προσφέρει για τη συνεργασία και τη διαχείριση πολλών λογαριασμών.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να στείλετε καρφίτσες για έγκριση για να βεβαιωθείτε ότι όλη η επικοινωνία είναι εντός της επωνυμίας και διαθέτει τις απαραίτητες εγκρίσεις. Για μια γρήγορη ματιά στις άλλες δυνατότητές του, δείτε παρακάτω:

 • Χρησιμοποιήστε το Hootsuite Impact για να κατανοήσετε πώς η δραστηριότητα του Pinterest μεταφράζεται σε μετατροπές και δυνητικούς πελάτες για εσάς
 • Εκτός από την προσέλκυση πελατών, λάβετε αναφορές και διαφημίστε εύκολα περιεχόμενο
 • Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το OwlyWriter AI ως μέρος αυτού του εργαλείου χρονοπρογραμματισμού Pinterest για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα δημιουργικά σας μπλοκ για απρόσκοπτη δημιουργία περιεχομένου
 • Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ευρεία γκάμα πόρων του—ιστολόγια, βιβλιοθήκη πόρων, διαδικτυακά σεμινάρια και δωρεάν εργαλεία—για να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη
  Διαχειριστής σελιδοδεικτών Chrome-όπως Pinterest με πιο έξυπνη αναζήτηση

Planoly

Planoly μπορεί να σας βοηθήσει με τον προγραμματισμό και τη δημοσίευση του Pinterest από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Με εύκολες ενσωματώσεις σε υπολογιστές, τηλέφωνα και tablet, μπορείτε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας με την Planoly, τον επίσημο συνεργάτη του Pinterest.

Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε όσες καμπάνιες θέλετε, να δημιουργήσετε αυτόματα χρόνους ανάρτησης με βάση τη δραστηριότητα των χρηστών και να δημιουργήσετε συγκεκριμένους κανόνες καμπάνιας. Αποκτήστε πρόσβαση στον μοναδικό και ασφαλή πίνακα ελέγχου ιστού αυτού του εργαλείου προγραμματισμού Pinterest για να δείτε όλες τις καμπάνιες, την απόδοση και τις δραστηριότητές σας στο ίδιο μέρος.

Επιπλέον, το Planoly διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά και μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για να κάνει τα πράγματα πιο γρήγορα. Υπάρχει η επιλογή να βρείτε εικόνες στο διαδίκτυο ή να τις ανεβάσετε και απλώς τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού για να τις σχεδιάσετε οπτικά. Αβίαστα εύκολο, έτσι δεν είναι;

Διαθέσιμο στο Chrome και στο Safari, διαθέτει επίσης ένα εργαλείο crossposting που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο στις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να προχωρήσετε σε μεγάλο βαθμό με τους κυλίνδρους και το TikTok και να λάβετε βοήθεια σχετικά με τη δημιουργία περιεχομένου και τη στρατηγική σας. Κάτω από αυτό, έχετε πρόσβαση σε λεζάντες, hashtags και πρότυπα για όλες τις ώρες κοινωνικής δικτύωσης!

SocialPilot

Ιδανικό για να απογειώσετε τις κυκλοφορίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, SocialPilot μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβάσετε την απόδοσή σας στο Pinterest στο επόμενο επίπεδο. Ένα εργαλείο προγραμματισμού Pinterest που είναι τόσο πλούσιο σε ενέργεια μπορεί να σας κάνει να γίνετε viral με τα σωστά πράγματα!

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε όλα όσα έχει να προσφέρει το SocialPilot:

 • Βελτιστοποιήστε τις καρφίτσες σας με εξατομικευμένες λεζάντες, emoji, υδατογραφήματα, υποστήριξη GIF και βίντεο και προσαρμοσμένα πεδία
 • Ξεκλειδώστε τη δύναμη του μαζικού προγραμματισμού και προγραμματίστε έως και 500 αναρτήσεις ταυτόχρονα ενώ κάνετε προεπισκόπηση αναρτήσεων πριν
 • Επωφεληθείτε από τον βοηθό AI για να δημιουργήσετε περιεχόμενο και να δημιουργήσετε ιδέες πιο γρήγορα και να επεξεργαστείτε εικόνες χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας
 • Χρησιμοποιήστε την προβολή ημερολογίου για να οπτικοποιήσετε το περιεχόμενο και να επαναπρογραμματίσετε εύκολα τις αναρτήσεις, ενώ φιλτράρετε το περιεχόμενο που χρειάζεστε χρησιμοποιώντας ομάδες
 • Επιπλέον, αξιοποιήστε στο έπακρο τη White label για να προσφέρετε επώνυμη απόδοση, να διαχειριστείτε ομάδες και να συντονιστείτε εύκολα με όλους τους πελάτες σας

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό! Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις καλύτερες αναρτήσεις και τα hashtags σας στη Βιβλιοθήκη περιεχομένου, να οραματιστείτε έναν πίνακα διάθεσης ή να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης για να μεταφέρετε τις αναρτήσεις σας εκεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Επιπλέον, λάβετε πληροφορίες και πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία για να βελτιώνετε με συνέπεια την απόδοσή σας.

Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε την καλύτερη στιγμή για ανάρτηση, τους μεγαλύτερους θαυμαστές σας και το κορυφαίο περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο προγραμματισμού Pinterest.

Σχέδιο

Για να ξεκλειδώσετε τα καλύτερα από την αυτόματη δημοσίευση των καρφιτσών σας στη μεγαλύτερη πλατφόρμα ανακάλυψης εικόνων στον κόσμο, υπάρχει Σχέδιο! Επαναπρογραμματίστε τα pin από το Instagram ή προγραμματίστε νέα pin στο Pinterest. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέους πίνακες απευθείας, να καρφιτσώσετε σε πολλούς πίνακες και να προγραμματίσετε ακόμη και καρφίτσες βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή προγραμματισμού για να προγραμματίσετε αναρτήσεις εν κινήσει, να διασταυρώσετε σε άλλους ιστότοπους ή να ξεκλειδώσετε λύσεις που γίνονται για εσάς για να μην χάνετε ποτέ τίποτα από το κοινό σας.

 • Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μια στρατηγική ανάρτησης γνωρίζοντας ακριβώς τι να δημοσιεύσετε και πότε
 • Υπάρχει επίσης μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης που βοηθά στη διαχείριση της επωνυμίας σας από μια ενιαία απρόσκοπτη πλατφόρμα
 • Επιπλέον, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ημερολόγιο επωνυμίας για να διαχειριστείτε ολόκληρη την παρουσία σας στο μάρκετινγκ
  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Plann δωρεάν για 7 ημέρες. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να προσθέσετε τους συμπαίκτες σας και να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων για να δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο προγραμματισμού Pinterest. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας καταναγκασμός να μεταβείτε σε πρόγραμμα επί πληρωμή, εκτός εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλες τις αναβαθμισμένες λειτουργίες.

Pallyy

Προγραμματισμός καρφίτσες εκ των προτέρων με Pallyy μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη επωνυμίας, στην απόκτηση πελατών και στην βελτιωμένη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το εργαλείο χρονοπρογραμματισμού Pinterest έχει ενσωματωμένη αλλαγή μεγέθους εικόνας μαζί με άλλα εργαλεία επεξεργασίας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα καλύτερα κομμάτια περιεχομένου εν κινήσει!

Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να προγραμματίσετε απεριόριστες καρφίτσες για μήνες με αυτό το εργαλείο προγραμματιστή. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το δωρεάν εργαλείο του για να προγραμματίσετε έως και 15 καρφίτσες το μήνα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να οργανώσετε όμορφα τον χώρο αποθήκευσης πολυμέσων σας, ώστε να έχετε πρόσβαση και να βρίσκετε πράγματα πιο γρήγορα.

 • Λάβετε αναφορές αναλυτικών στοιχείων για να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων
 • Χρησιμοποιήστε δωρεάν εργαλεία όπως μια δημιουργία λεζάντας για να μην αφήσετε ποτέ το μπλοκ του συγγραφέα να σας σταματήσει
 • Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δείτε γιατί είναι καλή ιδέα για pinners

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να χάσετε όλη τη δουλειά σας. Αποθηκεύστε πρόχειρα, επιστρέψτε και πάρτε τα όποτε θέλετε. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ενήμερους κοινοποιώντας το ημερολόγιό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να λάβετε εγκρίσεις και τις απόψεις τους μέσω σχολίων και σημειώσεων.

Για να βεβαιωθείτε ότι όλη η επικοινωνία είναι on-brand, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα χρώματα για όλη αυτή την επικοινωνία. Συνολικά, το Pallyy είναι ένα εργαλείο χρονοπρογραμματισμού του Pinterest που μπορεί να βελτιώσει ολόκληρη τη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Circleboom

Ενσωματωμένο με τη δύναμη του Open AI, Circleboom είναι ένα εργαλείο προγραμματισμού Pinterest που σας βοηθά να βελτιώσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προηγμένο εργαλείο προγραμματισμού Pinterest του Circleboom για να οπτικοποιήσετε, να σχεδιάσετε, να προγραμματίσετε και να δημοσιεύσετε καρφίτσες εικόνων και βίντεο για πολλούς πίνακες και λογαριασμούς ταυτόχρονα.

Έτσι, αν είστε εικονικός βοηθός του Pinterest ή διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Circleboom είναι το κατάλληλο για εσάς. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε έτοιμα πρότυπα pin, να δημιουργήσετε ουρές καρφιτσών και να αναρτήσετε το ίδιο περιεχόμενο σε άλλες πλατφόρμες!

Κατά την αυτοματοποίηση της δημοσίευσης καρφιτσών, είναι σημαντικό να έχετε χρονικά διαστήματα, να δίνετε προτεραιότητα στις ζώνες ώρας και να προσδιορίζετε τις ώρες που το κοινό σας είναι πιο ενεργό. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τους ανθρώπους, τις χώρες, τις ζώνες ώρας και τις αργίες.

Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμός ημερολογίου είναι αδιαπραγμάτευτος και το εργαλείο ουράς με την αυτόματη αφίσα του Pinterest φροντίζει για όλα αυτά, ώστε να είστε πάντα στην ώρα σας!

Επίσης, υπάρχει μια συσκευή δημιουργίας περιεχομένου AI Pinterest που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την αφοσίωση. Όταν συνοδεύεστε από Canva και Open AI, μπορείτε να δημιουργείτε εικόνες πιο γρήγορα, να γράφετε αυτόματα σχετικές περιγραφές πλούσιες σε SEO και να παρακολουθείτε γρήγορα τη στρατηγική σας.

Εργαλεία προγραμματισμού Pinterest για τη νίκη

Η συνεπής δέσμευση μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της στρατηγικής μάρκετινγκ. Με το Pinterest, δεν είναι διαφορετικό! Αν και λίγη βοήθεια σχετικά με τη δημοσίευση εκτιμάται πραγματικά, αυτό που κάνει τα εργαλεία χρονοπρογραμματισμού Pinterest ανάγκη είναι το πόσο εύκολα και βελτιωμένα κάνουν όλες τις διαδικασίες σχεδιασμού και δημοσίευσης.

Ορισμένα εργαλεία χρονοπρογραμματισμού Pinterest συνοδεύονται ακόμη και από ενσωματώσεις Canva για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε γραφικά πλούσια σε οπτικά στοιχεία. Ενώ άλλοι έχουν επίσης γεννήτριες περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης που βοηθούν στην αυτόματη εγγραφή περιγραφών, καρφιτσώνοντας τίτλους και περιγραφές πινάκων που μειώνουν περαιτέρω τη χειρωνακτική εργασία και τον χρόνο που χρειάζεται.

Η επιλογή του σωστού εργαλείου χρονοπρογραμματισμού Pinterest μπορεί να εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, από χαρακτηριστικά έως προϋπολογισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συνιστούμε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ενώ σας παρέχει πρόσβαση σε αναβαθμισμένες λειτουργίες όπως η διασταυρούμενη ανάρτηση, η ουρά, η σύνταξη και ο αυτόματος προγραμματισμός.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε πώς να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest και να ευδοκιμήσετε στην πλατφόρμα.