10 Εργαλεία Οπτικοποίησης Cloud για AWS, Azure, GCP και άλλα

Εάν η εταιρεία σας έχει μπει στον κόσμο του υπολογιστικού νέφους, πρέπει να εξασφαλίσετε πληροφορίες πόρων μέσω της οπτικοποίησης του cloud.

Οι πλατφόρμες cloud απαιτούν σωστή κατανόηση της διαμόρφωσης και της παροχής πόρων. Ενώ πολλές εταιρείες αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα δημιουργώντας με μη αυτόματο τρόπο διαγράμματα αρχιτεκτονικής, η διαδικασία επιρρεπής σε σφάλματα απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Ωστόσο, οι ομάδες μπορούν εύκολα να παρακάμψουν τον κίνδυνο σφάλματος και να εντοπίσουν εσφαλμένες διαμορφώσεις χρησιμοποιώντας εργαλεία οπτικοποίησης cloud.

Τι είναι το Cloud Visualization; ☁️

Με απλά λόγια, η οπτικοποίηση cloud σημαίνει την αναπαράσταση πληροφοριών σχετικά με την υποδομή του cloud και τις σχέσεις πόρων μέσω ενός διαγράμματος ή γραφήματος. Κάνει τη διαδικασία κατανόησης του περιβάλλοντος cloud απρόσκοπτη για τους οργανισμούς.

Η οπτικοποίηση δεδομένων έχει γίνει μια τάση στο επιχειρηματικό τοπίο που περιλαμβάνει το cloud computing και τα μεγάλα δεδομένα. Σας επιτρέπει να ελέγξετε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σενάριο του περιβάλλοντος cloud με μια μόνο ματιά.

Λόγοι για την οπτικοποίηση της υποδομής του Cloud

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για οπτικοποιήσεις δεδομένων cloud. Εδώ είναι μερικά αξιοσημείωτα.

1. Οπτικοποίηση σύνθετων σχέσεων πόρων

Με την οπτικοποίηση cloud, οι εταιρείες μπορούν να χαρτογραφήσουν τη σχέση μεταξύ των τρεχόντων πόρων cloud και να καθορίσουν λεπτομέρειες διαμόρφωσης. Αυτό είναι χρήσιμο τόσο για έμπειρους όσο και για νέους χρήστες να κατανοούν τα συνεχώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα cloud και τα στοιχεία τους.

2. Απόδειξη συμμόρφωσης

Σήμερα, οι εταιρείες αποθηκεύουν κρίσιμα δεδομένα σε διάφορες πλατφόρμες cloud. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η συμμόρφωση των δεδομένων. Με τα εργαλεία οπτικοποίησης cloud, μπορείτε να ελέγξετε τις συμμορφώσεις. Θα ωφελήσει επίσης τις ομάδες ελέγχου ή συμμόρφωσης να ελέγχουν γρήγορα το περιβάλλον σας στο cloud.

3. Κατανόηση της Αλλαγής Υποδομής

Ζούμε στην εποχή της συνεχούς ενοποίησης και ανάπτυξης, όταν οι ομάδες ενημερώνουν τακτικά τα περιβάλλοντα υποδομής cloud τους. Ενώ η επικύρωση της αλλαγής είναι δύσκολη, οι λύσεις οπτικοποίησης δεδομένων cloud μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες DevOps να επιβεβαιώσουν εάν οι αλλαγές έχουν γίνει σωστά.

4. Εντοπισμός εσφαλμένων διαμορφώσεων

Τα δυναμικά οπτικά διαγράμματα βοηθούν τις ομάδες να ελέγχουν τις διαμορφώσεις πόρων και ασφάλειας. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να εντοπίσουν μη έγκυρα και περιττά στοιχεία και να εργαστούν για να διορθώσουν το πρόβλημα κατά προτεραιότητα.

Γιατί τα Αυτοματοποιημένα Εργαλεία Οπτικοποίησης Cloud είναι καλύτερα από τα προσχεδιασμένα πρότυπα;

Είναι δυνατό να σχεδιάσετε με μη αυτόματο τρόπο διαγράμματα στατικής υποδομής και να τα ενημερώσετε όταν συμβεί μια αλλαγή. Ωστόσο, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τους μηχανικούς ή τους εξωτερικούς συμβούλους σας. Δεδομένου ότι αυτά τα εργαλεία δημιουργούν και ενημερώνουν αυτόματα διαγράμματα, εξοικονομείτε πολύτιμους πόρους και χρόνο.

Τώρα, δεν πρέπει να έχετε αμφιβολία σχετικά με την επιλογή εργαλείων οπτικοποίησης έναντι της μη αυτόματης προσέγγισης. Ακολουθεί η λίστα με τις κορυφαίες λύσεις οπτικοποίησης cloud:

Διαυγής κλίμακα

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο οπτικοποίησης σύννεφων Διαυγής κλίμακα, οι οργανισμοί μπορούν να έχουν μια λεπτομερή εικόνα της υποδομής cloud τους. Σας βοηθά να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα πράγματα υποστηρίζοντας την αυτόματη οπτικοποίηση δεδομένων πλατφορμών όπως το Azure, το GCP και το AWS.

Η οπτικοποίηση της υποδομής cloud βοηθά τους οργανισμούς να επισημαίνουν όλα τα κρίσιμα δεδομένα διακυβέρνησης cloud. Επίσης, βοηθά στον εντοπισμό αγνώστων ή ορφανών στοιχείων δεδομένων, ώστε να μπορείτε να μειώσετε τα περιττά έξοδα και να αποφύγετε τον κίνδυνο.

Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να δημιουργήσει διαγράμματα για να απεικονίσει τη διαφορά μεταξύ της προβλεπόμενης δομής και της υπάρχουσας υποδομής. Έτσι, μπορείτε να αποτρέψετε τα κενά ασφαλείας και τις διακοπές λειτουργίας.

  Οδηγός εισαγωγής Skill Will Matrix για Διευθυντές [+2 Templates]

Τα φίλτρα του Lucidscale σάς επιτρέπουν να εστιάσετε σε συγκεκριμένα στοιχεία όπως εικονικές μηχανές, VPC, ζώνες κ.λπ. Η αυτοματοποιημένη τεκμηρίωση cloud μπορεί επίσης να αποθηκευτεί κεντρικά σε σελίδες wiki ή Confluence. Αυτή η δυνατότητα θα κρατήσει κάθε μέλος της ομάδας και τους εξωτερικούς ενδιαφερόμενους στην ίδια σελίδα.

Το Lucidscale προσφέρει δυναμική ενοποίηση με το Confluence, το AWS, το Google Cloud Platform και το Azure για τη βελτίωση της συνεργασίας και της αποτελεσματικότητας της ομάδας. Εφαρμόζει επίσης βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας, ώστε τα δεδομένα σας να παραμένουν ασφαλή και μόνο τα κατάλληλα άτομα να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Επιπλέον, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένη σύνδεση 256-bit για την προστασία του απορρήτου των δεδομένων κατά τη μεταφορά και την ηρεμία.

Cloudcraft

Cloudcraft είναι ένα έξυπνο εργαλείο οπτικοποίησης cloud για οπτικοποίηση διαγραμμάτων AWS. Σε αυτήν την πλατφόρμα, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα επαγγελματικής αρχιτεκτονικής. Είτε πρόκειται για νέο έργο είτε για υπάρχον, το εργαλείο διευκολύνει μια γρήγορη και εύκολη μέθοδο σχεδίασης με τα βελτιστοποιημένα στοιχεία AWS του.

Εκτός από την απευθείας προσθήκη του εγγράφου στα διαγράμματά σας, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε ηλεκτρονικά με τους συνεργάτες σας. Υποστηρίζει επίσης την κοινή χρήση του διαγράμματος με την ομάδα σας και την εξαγωγή του σε παρουσιάσεις, έγγραφα και σελίδες wiki.

Εδώ, μπορείτε να συλλάβετε κύριες υπηρεσίες με έξυπνα στοιχεία για EC2, ELB, Route 53, Lambda, DynamoDB, RDS, Redshift και CloudFront. Διατίθεται επίσης ως API για σάρωση λογαριασμών AWS.

Χάβα

Προσθέτοντας Χάβα στην αλυσίδα εργαλείων της εταιρείας σας, μπορείτε να απεικονίσετε το παρελθόν και το παρόν των λογαριασμών σας στο cloud σε ένα μέρος. Αν και οι πλατφόρμες σας στο cloud αποτελούνται από διάφορα πολύπλοκα στοιχεία, αυτό το αυτοματοποιημένο εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαγράμματα cloud γρήγορα από πολλούς προμηθευτές.

Ως αποτέλεσμα, οι οργανισμοί μπορούν να ελέγξουν τις ανοιχτές θύρες, την ασφάλεια, την είσοδο κυκλοφορίας, τις διαμορφωμένες και εκτελούμενες διαδικασίες και πολλά άλλα. Τα AWS, Azure και GCP είναι οι προμηθευτές cloud που υποστηρίζει η Hava για την εμφάνιση πόρων και συνδεσιμότητας μέσω λογικών διαγραμμάτων.

Επιλέγοντας κάθε πόρο, μπορείτε να οπτικοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του, όπως συνδέσεις, υποδίκτυα, ομάδες ασφαλείας και IP εισόδου/εξόδου. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τον εντοπισμό ανωμαλιών και την ανασκόπηση των επιχειρηματικών προβλέψεων σχετικά με το κόστος και τη διαχείριση.

Αυτή η πλατφόρμα απεικόνισης cloud σάς εξοικονομεί από τη μη αυτόματη ενημέρωση του διαγράμματος παρακολουθώντας συνεχώς τη διαμόρφωση της υποδομής και καταγράφοντας τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Οι εταιρείες μπορούν να συγχρονίσουν και να μεταφέρουν διαγράμματα δικτύου σε αρχεία PNG, PDF, Visio, CSV και JSON για να λάβουν τα ζωντανά δεδομένα.

Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν τα δεδομένα σε παρουσιάσεις, αναφορές και wiki. Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, η Hava διευκολύνει επίσης την έκδοση δεδομένων κατ’ απαίτηση, όπως στιγμιότυπα και ιστορικά διαγράμματα. Αυτές οι πληροφορίες θα λειτουργήσουν ως αποδεικτικά στοιχεία που μπορείτε να υποβάλετε στους ελεγκτές συμμόρφωσης και ασφάλειας.

Μελωδία με επωδόν

Θέλετε να εξερευνήσετε τις σχέσεις πόρων cloud, να μάθετε για παραβιάσεις συμμόρφωσης και να εντοπίσετε κινδύνους εσφαλμένης διαμόρφωσης; Χρήση Μελωδία με επωδόν για να ανακαλύψετε τι υπάρχει στο cloud σας με έναν δυναμικό, διαδραστικό, εξαγώγιμο και οπτικό χάρτη υποδομής cloud.

Με αυτό το εργαλείο οπτικοποίησης cloud, μπορείτε να κατανοήσετε σε βάθος τις αρχιτεκτονικές cloud AWS, Azure και GCP και τη σχέση μεταξύ των εσωτερικών τους στοιχείων. Καθιστά επίσης δυνατή τη λεπτομερή επιθεώρηση της διαμόρφωσης μεμονωμένων πόρων. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εξαλείψετε τη χρονοβόρα διαδικασία δημιουργίας χειροκίνητων διαγραμμάτων.

Οι αυτόματοι χάρτες και τα διαγράμματα που δημιουργούνται από τη φούγκα απεικονίζουν τη συμμόρφωση στο cloud για την ομάδα, τη διοίκηση και τους ελεγκτές σας. Αυτά σας βοηθούν επίσης στην ανάλυση ιστορικών στιγμιότυπων. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς έχει μεταμορφωθεί το σενάριο συμμόρφωσης της εταιρείας σας με την πάροδο του χρόνου.

  Τι είναι οι πορτοκαλί και οι πράσινες κουκκίδες σε ένα iPhone ή iPad;

Από τα αυτοματοποιημένα οπτικά δεδομένα, είναι εύκολο να εντοπιστούν κρίσιμα ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν κινδύνους εσφαλμένης διαμόρφωσης. Αποκαλύπτει επίσης απροσδόκητες συνδέσεις δικτύου και ορφανούς πόρους cloud. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει την οπτικοποίηση της συμμόρφωσης και της παραβίασής της σύμφωνα με την αρχιτεκτονική cloud σας.

Cloudviz

Εάν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Ιστού της Amazon και θέλετε να απεικονίσετε την αρχιτεκτονική τους με διαγράμματα και τεκμηρίωση, Cloudviz είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Χρησιμοποιεί μεγιστοποιημένα μέτρα ασφαλείας για τη σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο cloud.

Μετά τη σύνδεση, είναι πολύ απλό να λάβετε διαγράμματα και έγγραφα στην αρχιτεκτονική AWS. Ανάλογα με το στυλ της εταιρείας σας και άλλες απαιτήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πρότυπά της για τη δημιουργία τεκμηρίωσης.

Με τη βοήθεια της γραμμής εργαλείων επεξεργασίας διαγραμμάτων που περιέχει μια προϋπάρχουσα βιβλιοθήκη επίσημων εικονιδίων AWS, γενικών σχημάτων και στοιχείων, η διαδικασία ενημέρωσης των διαγραμμάτων γίνεται αβίαστη.

Για να καλύψει ποικίλες ανάγκες οπτικοποίησης διαφορετικών αρχιτεκτονικών cloud, το Cloudviz προσφέρει προφίλ δημιουργίας διαγραμμάτων. Εκτός από αυτά τα προφίλ, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τις ρυθμίσεις δημιουργίας διαγραμμάτων και να τις χρησιμοποιήσουν αργότερα ως προφίλ τους.

Οι εταιρείες μπορούν να εξάγουν τα δεδομένα οπτικοποίησης στις ακόλουθες μορφές αρχείων: PNG, SVG, WORD, JSON και PDF. Εάν είναι απαραίτητο, είναι επίσης εφικτή η μεταφορά των συγχρονισμένων ιδιοτήτων πόρων.

Με το αυτοματοποιημένο προφίλ, μπορείτε να προγραμματίσετε τα διαγράμματα και την τεκμηρίωση του περιβάλλοντος AWS. Αυτό το εργαλείο οπτικοποίησης cloud επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση δημιουργημένων διαγραμμάτων στους διαφορετικούς πίνακα εργαλείων ή σελίδες wiki.

Cloudocit

Cloudocit είναι ένα παράδειγμα λογισμικού τεκμηρίωσης cloud προηγμένου επιπέδου που μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα διαγράμματα αρχιτεκτονικής. Υποστηρίζει παρόχους cloud όπως Azure, AWS, Google Cloud, Kubernetes, Hyper-V και VMWare.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε πόσες λεπτομέρειες θέλετε να συμπεριλάβετε στο διάγραμμά σας και αυτό το εργαλείο θα δημιουργήσει απρόσκοπτα επεξεργάσιμα διαγράμματα αρχιτεκτονικής cloud. Το εργαλείο δημιουργεί τεχνικά έγγραφα σε μορφή Word, Excel, HTML ή PDF και συνεχίζει να τεκμηριώνει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες.

Μπορεί να κατανοήσει όλα τα στοιχεία που αναπτύσσονται στο σύννεφο σας. Ως εκ τούτου, μπορεί εύκολα να εντοπίσει τυχόν πιθανές απειλές ασφαλείας ή εσφαλμένη διαμόρφωση. Εφόσον αυτή η πλατφόρμα παρακολουθεί αυτόματα όλες τις αλλαγές στο περιβάλλον σας, εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

Με το Cloudocit, οι εταιρείες μπορούν να παρακολουθούν στενά τις δαπάνες τους στο cloud για να αποφύγουν την υπέρβαση των προϋπολογισμών τους. Επιτρέπει επίσης την εξαγωγή δεδομένων σε μορφή Excel, PDF και JSON. Τα διαγράμματα που δημιουργούνται εδώ είναι συμβατά με δημοφιλή εργαλεία διαγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Visio, Lucidchart και Diagrams.net.

Αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει 11 διαφορετικές θέσεις παράδοσης για αποθήκευση διαγραμμάτων και εγγράφων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να λάβετε την ενημέρωση όπου είναι πιο βολικό για εσάς. Οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν τον αποθηκευτικό χώρο σας, το email, τη διεύθυνση URL επιστροφής κλήσης, το Microsoft 365, το Teams, το Azure DevOps, το OneDrive, το SharePoint Online, το GitHub κ.λπ.

Holori

Holori σας βοηθά στην οπτικοποίηση του cloud και στη βελτιστοποίηση κόστους, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε διαγράμματα πολλαπλών νέφους. Οπτικοποιεί την υποδομή σας στο cloud με τη βοήθεια μιας βιβλιοθήκης προτύπων, προσαρμόσιμων στοιχείων και εικονιδίων προμηθευτών.

Η οπτικοποίηση της πλήρους υποδομής είναι δυνατή σε έργα, τμήματα και γεωγραφικές ζώνες. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο ή μη αναγνωρισμένο στοιχείο και έτσι να αποφύγετε παραβιάσεις ασφάλειας ή περιττό κόστος.

Αυτή η πλατφόρμα μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει για τον εντοπισμό σημείων αστοχίας. Υποστηρίζει τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο με τους συμπαίκτες και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν σήμανση απευθείας στο έγγραφο ή στο διάγραμμα. Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε το ολοκληρωμένο έργο με άλλες ομάδες.

  Πώς να αφήσετε έναν χαλαρό χώρο εργασίας

Οι εταιρείες μπορούν επίσης να εξάγουν και να αναπτύξουν την αρχιτεκτονική cloud συνδέοντας το Holori με τον πάροχο cloud τους. Επιπλέον, η εξαγωγή διαγραμμάτων οπτικοποίησης cloud είναι επίσης δυνατή σε μορφές JSON, PDF και PNG.

CloudSkew

Ψάχνετε για ένα εργαλείο οπτικοποίησης σύννεφων χωρίς την ταλαιπωρία της εγκατάστασης; CloudSkew είναι εδώ για εσάς. Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα δημιουργίας και επεξεργασίας διαγραμμάτων λειτουργεί επίσης ως αποθήκη διαγραμμάτων cloud που αποθηκεύει τα διαγράμματά σας αυτόματα στον αποθηκευτικό χώρο του cloud.

Έρχεται με ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εγγράφων που σας επιτρέπει να προσθέτετε σημειώσεις στα έγγραφά σας, τα διαγράμματα δικτύου και τα διαγράμματα ροής. Κατά τη δημιουργία διαγραμμάτων, δεν χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση και λήψη συμβόλων και εικονιδίων χωριστά.

Αυτή η πλατφόρμα συνοδεύεται από καμβά απεριόριστου μεγέθους. Οποιοδήποτε διάγραμμα κάνετε εδώ αποθηκεύεται αυτόματα στο cloud και μπορείτε να το μοιραστείτε, να το εκτυπώσετε ή να το εξαγάγετε.

Περιέχει μια βιβλιοθήκη εικονιδίων κορυφαίων πλατφορμών cloud όπως AWS, Azure, GCP, Kubernetes, IBM Cloud, Oracle Cloud (OCI) και ούτω καθεξής. Πάνω απ ‘όλα, το CloudSkew έχει μια ελάχιστη διεπαφή χρήστη χωρίς περίπλοκες ροές εργασίας που μπορείτε να εκτελέσετε χωρίς δυσκολία.

Υπερβλέμμα

Εάν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τη διαμόρφωση και τις σχέσεις της πολύπλοκης υποδομής cloud, Υπερβλέμμα είναι εδώ για να σας βοηθήσει με διαδραστικά και διαισθητικά διαγράμματα cloud. Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα αποθέματά σας στο cloud, συμπεριλαμβανομένων των AWS, Azure και Kubernetes από μία προβολή.

Τόσο η δημιουργία όσο και η ενημέρωση του διαγράμματος πραγματοποιούνται αυτόματα και έτσι εξοικονομείτε χρόνο. Το Hyperglance είναι μια επεκτάσιμη πλατφόρμα που αναπτύσσεται με την επιχείρησή σας.

Αυτή η πλατφόρμα οπτικοποίησης cloud προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες, όπως προβολή λεπτομερών μεταδεδομένων, εναλλαγή μεταξύ πλατφόρμας cloud και αποτελεσμάτων αναζήτησης, εξερεύνηση εξαρτήσεων πόρων, επικάλυψη μεταδεδομένων σε διαγράμματα.

Κάποιος μπορεί να εξάγει διαγράμματα σε μορφές PNG, CSV ή Visio. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία εξαγωγής χρησιμοποιώντας το REST API ή να την προγραμματίσουν σε συγκεκριμένο λογαριασμό αποθήκευσης.

Kumolus

Με Kumolus, οι χρήστες μπορούν να οπτικοποιήσουν τις υπηρεσίες τους στο cloud χωρίς καμία κωδικοποίηση. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να απεικονίσετε δυναμικά την υπάρχουσα εγκατάσταση cloud και την τοπολογία δικτύου σας σε πραγματικό χρόνο. Οι εταιρείες μπορούν επίσης να εισάγουν τις τρέχουσες αναπτύξεις τους με πρόσβαση μόνο για ανάγνωση για να παρακάμψουν οποιονδήποτε κίνδυνο ασφάλειας.

Καθώς σχεδιάζετε ένα διάγραμμα σε αυτό το εργαλείο, θα δημιουργήσει αυτόματα κώδικα. Έτσι σας εξοικονομεί από ώρες προσπαθειών κωδικοποίησης και εξαλείφει κάθε πιθανότητα σφαλμάτων. Αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει διαγράμματα στοίβας για δίκτυα και εφαρμογές.

Επιπλέον, το έγγραφο ενημερώνεται αυτόματα όταν σχεδιάζετε το διάγραμμα ή το επεξεργάζεστε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εγγενές εργαλείο ή εργαλείο τρίτου κατασκευαστή. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τα διαγράμματα με όλες τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης στις σελίδες και τις αναφορές σας στο wiki.

Το Kumolus σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τα στοιχεία ελέγχου RBAC για πολλά άτομα και ομάδες για την οπτικοποίηση και την παροχή πλατφορμών cloud. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να υπολογίσετε το κόστος των υπηρεσιών cloud, καθώς προσθέτει το κόστος οποιασδήποτε υπηρεσίας που έχει αναπτυχθεί στο διάγραμμα σε πραγματικό χρόνο.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του, μπορείτε να διασφαλίσετε την ανάπτυξη της σωστής διαμόρφωσης, να αυξήσετε την ταχύτητα ανάπτυξης και να μειώσετε τον κίνδυνο.

Τελειώνοντας 🧑‍💻

Καθώς περισσότεροι οργανισμοί επιλέγουν λύσεις cloud, η οπτικοποίηση των δεδομένων cloud έχει γίνει η ανάγκη χρόνου. Οι αυτοματοποιημένες λύσεις οπτικοποίησης του cloud κάνουν την επίδειξη δεδομένων cloud εύκολη από τη χειροκίνητη προσέγγιση.

Εδώ, συζητήσαμε τις κορυφαίες πλατφόρμες που προσφέρουν υπηρεσίες οπτικοποίησης δεδομένων. Εκτός από τις επιχειρήσεις, οι μικρές και μεσαίες εταιρείες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία για την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων, τη βελτιωμένη επικοινωνία και την ομαλή ροή εργασίας.

Για να διαπρέψετε στο cloud computing, ίσως θέλετε να λάβετε πρόσθετη εκπαίδευση από διαφορετικούς δωρεάν πόρους.