10+ Εναλλακτικές λύσεις Google Playstore 2023 – (Κορυφαία λίστα καλύτερων)

Ψάχνετε για Playstore Alternative 2023; Το Google Play Store είναι ένα δημοφιλές Android Market που παρέχει τις πιο πρόσφατες εφαρμογές Android σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Ωστόσο, μερικές φορές, δεν μπορούμε να κατεβάσουμε ορισμένες εφαρμογές από το Play Store. Υπάρχουν πολλές περιοχές για αυτό. Μερικές φορές η εφαρμογή δεν είναι εντοπισμένη στην περιοχή μας.

Μερικές φορές οι εφαρμογές δεν πληρούν τις απαιτήσεις για να είναι διαθέσιμες στη χώρα μας. Ίσως αυτές οι εφαρμογές να είναι διαθέσιμες με υψηλό κόστος. Από την άλλη, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε ορισμένα προβλήματα κατά την εκτέλεση του Google Play Store. Σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο, θα πρέπει να δοκιμάσετε μερικές καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο Google Play Store.

Αναμφίβολα, πολλές καλύτερες εφαρμογές Android είναι διαθέσιμες μόνο στο Play Store. Αλλά αυτά τα καταστήματα εφαρμογών είναι παρόμοια με το Play Store σε λειτουργικότητα με τις δικές τους προσαρμοσμένες δυνατότητες. Ορισμένα από αυτά τα καταστήματα ενδέχεται να παρέχουν δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή στο Google Play Store. Σήμερα θα εξετάσουμε όλες αυτές τις εναλλακτικές λύσεις του Google Play Store.

 • Amazon App Store.
 • Samsung Galaxy Store.
 • SlideMe.
 • ApkMirror.
 • Κατάστημα Mobogenie.
 • F-Droid.
 • AppBrain.
 • GetJar.
 • Opera Mobile Store.
 • Κατάστημα Aptoide.
 • Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο Google PlayStore.

  1. Amazon App Store.

  Είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο Google Play Store. Το Amazon App Store δεν έχει ιστότοπο, σε αντίθεση με το Google Play Store. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Android. Προσφέρει μια εφαρμογή επί πληρωμή δωρεάν κάθε μέρα.

    11 δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία ελέγχου στίξης για εμπόρους περιεχομένου

  Τακτοποιεί επίσης τις Εφαρμογές σε διαφορετικές Κατηγορίες για να παρέχει ευκολία στην αναζήτηση. Αφού εγκαταστήσουμε το apk του, μπορούμε εύκολα να συνδεθούμε χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό email μας. Παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή με ελκυστικά γραφικά, ώστε να μπορούμε να κατεβάζουμε εύκολα Εφαρμογές.

  Amazon App Store: Κατεβάστε.

  2. Samsung Galaxy Store.

  Είναι επίσης ένα δημοφιλές κατάστημα εφαρμογών για χρήστες Android. Η Samsung σχεδίασε ειδικά αυτό το κατάστημα για τους χρήστες της. Παρέχει εφαρμογές χωρίς κακόβουλο λογισμικό που εγγυώνται πλήρες απόρρητο και ασφάλεια. Παρέχει τον ιστότοπό του και την επίσημη εφαρμογή Android, όπως το Google Play Store.

  Μπορούμε εύκολα να κατεβάσουμε Εφαρμογές από αυτό το κατάστημα. Παρέχει μια εύκολη στην αναζήτηση επιλογή για Εφαρμογές. Μπορούμε εύκολα να εγγραφούμε με τη διεύθυνση email μας. Υπάρχει επίσης μια διαδικασία υποβολής εφαρμογής για προγραμματιστές με βάση κριτήρια ποιότητας.

  Samsung Galaxy Store: Λήψη.

  3. SlideMe.

  Είναι επίσης μια καλή επιλογή ως εναλλακτική λύση στο Google Play Store. Παρέχει τόσο τη διεπαφή Web όσο και την επίσημη εφαρμογή Android για λήψη εφαρμογών με ελκυστικό γραφικό περιβάλλον και γραφικά. Όλες οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε αυτό το App Store πληρούν ένα προκαθορισμένο πρότυπο ποιότητας.

  Παρέχει επίσης δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές. Μπορούμε επίσης να πληρώσουμε για Εφαρμογές μέσω διαφόρων πόρων όπως το PayPal κ.λπ. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους προγραμματιστές να κερδίσουν περισσότερα. Μπορούν να κερδίσουν μέσω του δικτύου διαφημίσεών του ή επίσης να ορίσουν την τιμή της εφαρμογής τους.

  SlideMe: Κατεβάστε.

  4. ApkMirror.

  Είναι ένα άλλο διάσημο κατάστημα εφαρμογών για τη λήψη εφαρμογών Android. Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει επίσημη εφαρμογή Android, σε αντίθεση με το Google Play Store. Παρέχει τον ιστότοπό του για λήψη εφαρμογών Android. Μπορούμε εύκολα να αναζητήσουμε την εφαρμογή στη γραμμή αναζήτησης και εμφανίζει τα στοιχεία με όλες τις εκδόσεις της.

    Ένας εισαγωγικός οδηγός για σύνδεση και πρόσβαση στο Metaverse [+7 Platforms]

  Μπορούμε να κατεβάσουμε εφαρμογές απλά κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει εφαρμογές χωρίς κακόβουλο λογισμικό. Επίσης, παρέχει δωρεάν όλα τα Apks χωρίς κανένα κόστος.

  ApkMirror: Κατεβάστε.

  5. Κατάστημα Mobogenie.

  Είναι μια άλλη καλύτερη σε όλα εναλλακτική λύση στο Google Play Store για τη λήψη εφαρμογών Android. Εκτός από τις εφαρμογές, παρέχει επίσης άλλο περιεχόμενο, όπως ήχους κλήσης, ταπετσαρίες, βίντεο YouTube και πολλά άλλα. Παρέχει τόσο μια εφαρμογή διεπαφής για κινητά όσο και έναν ιστότοπο.

  Επίσης, παρέχει μια ελκυστική διεπαφή με ευκολία στη χρήση. Δεν απαιτεί καμία εγγραφή. Μπορούμε να κατεβάσουμε εφαρμογές απευθείας από αυτές.

  Κατάστημα Mobogenie: Λήψη.

  6. F-Droid.

  Είναι επίσης μια καλή επιλογή στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google Play Store. Ο κύριος στόχος αυτού του App Store είναι να παρέχει δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογές για τους χρήστες του. Είναι ένα βασικό κατάστημα εφαρμογών, αλλά οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε αυτό το κατάστημα κατηγοριοποιούνται και παρέχουν έναν εύκολο μηχανισμό αναζήτησης.

  Η F-Droid παρέχει επίσης την επίσημη εφαρμογή της για λήψη Εφαρμογών και τη διεπαφή Ιστού της. Δίνει επίσης τον πηγαίο κώδικα των εφαρμογών.

  F-Droid: Κατεβάστε.

  7. AppBrain.

  Το AppBrain είναι μια άλλη καλή εναλλακτική στο Google Play Store. Παρέχει μια Επίσημη εφαρμογή και είναι μια αντίστοιχη διεπαφή Ιστού για τη λήψη εφαρμογών. Πρέπει να εγγραφούμε για να κατεβάσουμε Εφαρμογές από το AppBrain.

    Τι είναι το Redaction; 8 Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας για απόκρυψη ευαίσθητων δεδομένων

  Παρέχει επίσης δωρεάν εφαρμογές premium για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους αναζητούν premium εφαρμογές δωρεάν.

  AppBrain: Κατεβάστε.

  8. GetJar.

  Το GetJar είναι ένα παλαιότερο κατάστημα για τη λήψη εφαρμογών. Είναι ένα οικείο κατάστημα για το Symbian Mobile που βασίζεται σε Java. Παρέχει επίσης εφαρμογές Android. Το GetJar παρέχει την επίσημη εφαρμογή του για λήψη εφαρμογών. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τον ιστότοπό του για λήψη Εφαρμογών.

  Μπορούμε εύκολα να αναζητήσουμε τις Εφαρμογές μας χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης. Οι εφαρμογές είναι ταξινομημένες κατά κατηγορίες. Παρέχει ένα παλαιότερο πρότυπο λήψης για τρέχουσες συσκευές Android. Οι εφαρμογές δεν ενημερώνονται συχνά.

  GetJar: Κατεβάστε.

  9. Κατάστημα Opera Mobile.

  Το Opera είναι ένα από τα πιο διάσημα προγράμματα περιήγησης που προσφέρει επίσης το Κατάστημά του για λήψη εφαρμογών Android. Είναι ένα άλλο στη λίστα με τα καλύτερα εναλλακτικά καταστήματα google playstore που παρέχουν ασφάλεια και απόρρητο. Το Opera Mobile Store είναι διαθέσιμο στο πρόγραμμα περιήγησής του.

  Παρέχει επίσης τη διεπαφή ιστού του για την προβολή Εφαρμογών. Μπορούμε εύκολα να αναζητήσουμε και να κατεβάσουμε Εφαρμογές από αυτό το κατάστημα. Παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή και ελκυστικά γραφικά. Είναι πιο δημοφιλές μεταξύ των χρηστών του προγράμματος περιήγησης Opera.

  Opera Mobile Store: Κατεβάστε.

  10. Κατάστημα Aptoide.

  Το Aptoide είναι μια άλλη από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο Google Play Store που μοιάζει πολύ με το Google Play Store. Είναι επίσης δημοφιλές μεταξύ των χρηστών επειδή προσφέρει πολλές εφαρμογές επί πληρωμή δωρεάν. Παρέχει την επίσημη εφαρμογή και τον ιστότοπό της με μια ελκυστική διεπαφή και GUI.

  Το Aptoide μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τις εγκατεστημένες εφαρμογές μας και να παρέχει ειδοποιήσεις για ενημερώσεις εάν είναι διαθέσιμες. Οι εφαρμογές είναι διατεταγμένες παρόμοια με το Google Play Store.

  Κατάστημα Aptoide: Κατεβάστε.

  Συμπερασματικά, αυτές είναι μερικές καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο Google Play Store για android, όπου μπορούμε να βρούμε εύκολα εφαρμογές και παιχνίδια.