10 διασκεδαστικά παιχνίδια γραπτών μηνυμάτων για να παίξετε στη συνομιλία με φίλους και οικογένεια

Βασικά Takeaways

  • Παίξτε παιχνίδια κειμένου με φίλους χρησιμοποιώντας μηνύματα κειμένου SMS ή εφαρμογές συνομιλίας όπως το WhatsApp ή το iMessage. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε άλλη εφαρμογή!

  • Μπορείτε να παίξετε κλασικά παιχνίδια για τα οποία όλοι θα έχουν ακούσει, όπως 20 Questions, I Spy, Song Lyrics, Kiss, Marry, Kill και What If…;

  • Διασκεδάστε με πιο πρωτότυπες ιδέες, όπως Story Builder, Simple Quiz, Abreviations, Where Am I; και List Builder.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ενώ υπάρχει μια εφαρμογή για τα πάντα, δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη εφαρμογών για να παίξετε παιχνίδια με τους φίλους σας. Τα παιχνίδια που βασίζονται σε κείμενο μπορούν να προσφέρουν ώρες διασκέδασης και το μόνο που χρειάζεστε είναι μηνύματα κειμένου SMS ή μια εφαρμογή συνομιλίας όπως το WhatsApp ή το iMessage.

Αν και υπάρχουν πολλά δωρεάν παιχνίδια για κινητά χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής, ίσως θέλετε να παίξετε κάτι ακόμα πιο απλό. Τα απλά παιχνίδια που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να παιχτούν μέσω κειμένου ή συνομιλίας χωρίς να απαιτείται λήψη και εγκατάσταση άλλης εφαρμογής στο τηλέφωνό σας.

Εάν τα παίζετε σε μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, δεν περιορίζεστε μόνο σε δύο συμμετέχοντες. Προτείνετε να παίξετε ένα από αυτά σε μια ομαδική συνομιλία με την οικογένεια ή τους φίλους σας και ξαφνικά θα έχετε ανοιχτή μια επιλογή για πολλούς παίκτες.

1 Story Builder

Ως συγγραφέας λέω ιστορίες για πλάκα. Αλλά ακόμη και οι μη συγγραφείς που δεν έχουν συνηθίσει να δημιουργούν κόσμους, χαρακτήρες και πλοκές από μόνοι τους θα μπορούσαν να απολαύσουν αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό παιχνίδι.

Με το Story Builder, ένας από εσάς ξεκινά την ιστορία στέλνοντας μια αρχική πρόταση στο άλλο άτομο. Στη συνέχεια, το άλλο άτομο στέλνει μήνυμα στη δεύτερη πρόταση της ιστορίας στο πρώτο πρόσωπο. Αργά αλλά σταθερά, οι δυο σας χτίζετε μια ιστορία μέσα από πολλά κείμενα ή ένα νήμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Οι παραλλαγές αυτού του παιχνιδιού περιλαμβάνουν προτάσεις που περιέχουν έναν ορισμένο αριθμό λέξεων ή χαρακτήρων ή προτάσεις με ακριβώς 160 χαρακτήρες (που, όσο γραφικό κι αν ακούγεται σήμερα, είναι πόσους χαρακτήρες μπορεί να χειριστεί ένα μεμονωμένο μήνυμα κειμένου SMS).

2 20 Ερωτήσεις

Αυτές είναι οι κλασικές 20 Ερωτήσεις που προήλθαν από τις ΗΠΑ και προκάλεσαν διάφορες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Η ιδέα αυτού του παιχνιδιού είναι απλή, και ωστόσο απαιτεί έναν βαθμό ευφυΐας για να πετύχει.

Ο ένας από εσάς σκέφτεται ένα αντικείμενο ή ένα άτομο, ενώ ο άλλος τους πυροδοτεί ερωτήσεις μέσω κειμένου ή μηνυμάτων. Οι απαντήσεις σας «Ναι/Όχι» βοηθούν τον μαντευτή να περιορίσει τις πιθανότητες έως ότου μπορέσει να κάνει μια ενημερωμένη εικασία ως προς το τι ακριβώς σκεφτόσασταν.

Οι παραλλαγές περιλαμβάνουν τον περιορισμό του αντικειμένου που εξετάζεται σε ένα συγκεκριμένο είδος. Ή, μπορείτε να αυξήσετε/μειώσετε τον αριθμό των ερωτήσεων που μπορεί να κάνει ο εικαστικός. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να πάρετε το παιχνίδι με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους.

3 Κατασκοπεύω

Αυτό είναι το κλασικό I Spy, ένα παιχνίδι που είναι αγαπημένο των οικογενειών για γενιές. Σίγουρα όλοι έχουμε απομακρυνθεί από ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο ως παιδί κάνοντας αυτό. Και η έκδοση που παίζεται μέσω κειμένου ή μιας εφαρμογής συνομιλίας είναι εξίσου διασκεδαστική.

Ξεκινήστε λέγοντας στον αντίπαλό σας πού βρίσκεστε για να του δώσετε τουλάχιστον μια ευκαιρία μάχης να πετύχει. Στη συνέχεια, κοιτάξτε γύρω από το περιβάλλον σας έως ότου το μάτι σας προσηλώσει κάτι συγκεκριμένο. Στη συνέχεια, ο αντίπαλός σας πρέπει να μαντέψει τι πράγμα έχετε κατασκοπεύσει, με μόνο το πρώτο γράμμα του αντικειμένου για να μαντέψει.

Οι παραλλαγές του I Spy περιλαμβάνουν την παροχή ενδείξεων μετά από κάθε αρνητική απάντηση σε μια λάθος εικασία ή τον περιορισμό του αριθμού των επιτρεπόμενων εικασιών.

4 Στίχοι τραγουδιού

Αν υποθέσουμε ότι δεν σας ενδιαφέρει αποκλειστικά η οργανική μουσική, θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες γραμμές από ορισμένα τραγούδια. Είτε λόγω συναισθηματικής προσκόλλησης είτε απλώς επειδή ακούγονται καλά μαζί, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν επηρεαστεί με κάποιο τρόπο από τους στίχους των τραγουδιών.

Το παιχνίδι Song Lyrics παίζει σε αυτό βάζοντας το ένα άτομο να παραθέτει γραμμές από ένα τραγούδι στο άλλο μέσω κειμένου ή σε ένα νήμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Στη συνέχεια, το άλλο άτομο πρέπει να μαντέψει το τραγούδι από το οποίο προέρχονται οι στίχοι. Βοηθάει αν παίζεται με κάποιον που είστε κοντά ή με τον οποίο μοιράζεστε παρόμοια μουσικά γούστα. Γιατί αν επιλέξετε ένα μέταλ τραγούδι, η κλασική μουσικόφιλη μητέρα σας είναι απίθανο να μαντέψει ποτέ σωστά.

Οι παραλλαγές περιλαμβάνουν την παράθεση κλασικών γραμμών από ταινίες ή πλοκές από παιχνίδια αντί για στίχους από τραγούδια. Η αποτυχία να μαντέψετε σωστά μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να τηλεφωνήσετε και να τραγουδήσετε το ρεφρέν του τραγουδιού στον αντίπαλό σας. Μια μοίρα που όλοι εκτός από το μεγαλύτερο ριάλιτι που θα ήθελε να αποφύγει σίγουρα.

5 Συντομογραφίες

Οι συντομογραφίες είναι παντού, όπως μπορείτε να δείτε από τη λίστα μας με τα ακρωνύμια του Διαδικτύου που πρέπει να γνωρίζετε. Είναι ακόμη δυνατό να συντομεύσετε ολόκληρη τη ζωή σας περιγράφοντας τι κάνετε μόνο με τα πρώτα γράμματα κάθε λέξης σε αυτήν την περιγραφή.

Για να παίξετε Συντομογραφίες, ένας από εσάς συντομεύει τη δραστηριότητα στην οποία ασχολείστε αυτήν τη στιγμή. Για παράδειγμα: “Σε μια καφετέρια στην πόλη” γίνεται “IACSIT” και το άλλο άτομο ξεκινάει να προσπαθήσει να καταργήσει τη σύντομη φράση σας πίσω στην αρχική μορφή. Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αγενείς απαντήσεις και μερικές μεγάλες κλωστές μηνυμάτων.

Οι παραλλαγές περιλαμβάνουν να δίνετε περισσότερα από το πρώτο γράμμα κάθε λέξης και να συντομεύετε κάτι διαφορετικό από την τρέχουσα δραστηριότητά σας. Όπως αυτό που πραγματικά σκέφτεστε για το άτομο με το οποίο παίζετε. Όποια παραλλαγή κι αν παίζετε, το κλειδί είναι να κατευθύνετε τον εικαστικό προς τη σωστή κατεύθυνση.

6 Κατασκευαστής λίστας

Όλοι κάνουμε λίστες κάποιου είδους. Αναλυτικά τα πάντα, από τις δουλειές μας για την ημέρα μέχρι τους γενικούς μας στόχους στη ζωή. από τα είδη παντοπωλείου που χρειαζόμαστε μέχρι τα gadget που θέλουμε να αγοράσουμε στο μέλλον. Όταν μετατραπεί σε παιχνίδι, η δημιουργία λιστών μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική. ειδικά σε ένα νήμα μηνυμάτων.

Το List Builder είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στο οποίο κάθε παίκτης παίρνει μια σειρά για να ονομάσει κάτι που ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει πρωτεύουσες, ηθοποιούς από μια συγκεκριμένη σειρά ταινιών ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας. Ο νικητής είναι το τελευταίο άτομο που θα προσθέσει επιτυχώς ένα αντικείμενο στη λίστα. Μόλις κάποιος χτυπήσει έξω επειδή δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα, το παιχνίδι τελειώνει.

Οι παραλλαγές περιλαμβάνουν τη μετάβαση στο αλφάβητο ένα γράμμα τη φορά ή την απαίτηση η επόμενη απάντηση να ξεκινά με το ίδιο γράμμα με το οποίο τελείωσε η τελευταία απάντηση.

7 Πού είμαι;

Ο λόγος που όλοι έχουμε μαζί μας smartphone όπου κι αν πάμε είναι ότι δεν είμαστε πάντα στο σπίτι. Αυτό κάνει αυτό το παιχνίδι ιδανικό για παιχνίδι στην κινητή συσκευή σας.

Με το Where Am I?, κάθε παίκτης κάνει, με τη σειρά του, να περιγράψει ένα χαρακτηριστικό του περιβάλλοντός του, ενώ ο άλλος προσπαθεί να μαντέψει πού βρίσκεται. Μπορείτε να κάνετε αυτό το παιχνίδι όσο εύκολο ή δύσκολο θέλετε, διαφοροποιώντας το επίπεδο λεπτομέρειας που δίνετε στον αντίπαλό σας.

Οι παραλλαγές του παιχνιδιού περιλαμβάνουν τον περιορισμό του περιβάλλοντός σας σε ένα σπίτι, με το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε να είναι η σωστή απάντηση ή να ρωτάτε σε ποιο κατάστημα της πόλης βρίσκεστε. Μπορείτε επίσης να το αλλάξετε σε Who Am I With; περιγράφοντας το άτομο ή τα άτομα που είναι εκεί μαζί σας.

8 Kiss, Marry, Kill

Μπορεί να γνωρίζετε το Kiss, Marry, Kill ως κάτι άλλο. Το «Φιλί», για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια λέξη που υπονοεί κάτι περισσότερο από ένα απλό ράμφισμα στο μάγουλο. Ωστόσο, η βασική ιδέα είναι η ίδια και είναι διασκεδαστική, αρκεί να μην προσβάλλεται κανείς από τις απαντήσεις που δίνονται.

Ένα άτομο ονομάζει τρία άτομα, είτε πρόκειται για διασημότητες είτε για άτομα που γνωρίζετε και οι δύο, και ρωτά: «Φιλιά, Παντρεύομαι, Σκοτώνεις;» Στη συνέχεια, το άλλο άτομο πρέπει να καθορίσει ποιον από τους τρεις θα φιλούσαν, ποιον θα παντρεύονταν και ποιον θα σκότωναν. Όλα για πλάκα, καταλαβαίνεις. Κανένα από τα τρία δεν πρόκειται να συμβεί στην πραγματικότητα.

Οι παραλλαγές περιλαμβάνουν την απόρριψη ορισμένων ονομάτων στο μείγμα που γνωρίζετε ότι θα αναστατώσει τον φίλο σας. Ή αλλάζοντας εντελώς την ερώτηση. Εφόσον υπάρχουν τρεις επιλογές και τρία ονόματα στη μίξη, ο ουρανός είναι το όριο με αυτό.

9 Κι αν…;

Εάν είστε επιρρεπείς στην αφηρημάδα (που, ας το παραδεχτούμε, είμαστε όλοι), θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την έννοια του What If; Μόλις ένα από αυτά τα σενάρια εμφανιστεί στον εγκέφαλό σας, μπορείτε να αφιερώσετε αρκετά λεπτά για να βρείτε ποια επιλογή θα διαλέγατε σε αυτό το σενάριο. Αυτή είναι η τέλεια τροφή για ένα παιχνίδι γραπτών μηνυμάτων.

Ο ένας στέλνει μήνυμα στον άλλο: Τι θα γινόταν; σενάριο και ρωτά τι θα έκαναν σε αυτή την περίπτωση. Δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες απαντήσεις εδώ. Δεν είναι μόνο διασκεδαστικό να βλέπεις τις απαντήσεις που δίνονται, αλλά μπορεί επίσης να σου δώσει μια εικόνα για την άποψη του φίλου ή του μέλους της οικογένειάς σου για τη ζωή.

Οι παραλλαγές περιλαμβάνουν το να αφήνουμε την ερώτηση ανοιχτή με οποιαδήποτε πιθανή απάντηση ή να δίνουμε απαντήσεις πολλαπλών επιλογών και να αναγκάζουμε το άλλο άτομο να επιλέξει από αυτές.

10 Απλό Κουίζ

Τα κουίζ οποιουδήποτε είδους μπορεί να είναι διασκεδαστικά, ακόμα κι αν υποτίθεται ότι δοκιμάζουν το επίπεδο IQ σας. Και δεν χρειάζεται να είναι μακροχρόνιες, κουρασμένες σχέσεις με έναν δάσκαλο κουίζ που κάνει δύσκολες ερωτήσεις και απολαμβάνει να σας παρακολουθεί να αγωνίζεστε να βρείτε τις απαντήσεις.

Με τη μορφή ενός παιχνιδιού γραπτών μηνυμάτων που μπορείτε να παίξετε σε μια εφαρμογή συνομιλίας, το Simple Quiz απαιτεί από τον έναν από εσάς να στείλει στον άλλο μια ερώτηση γενικών γνώσεων. Στη συνέχεια, το άλλο άτομο πρέπει να προσπαθήσει να δώσει τη σωστή απάντηση ή, αν δεν ξέρει, την πιο αστεία απάντηση αστείου που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Οι παραλλαγές περιλαμβάνουν τη μετάβαση σε μια δοκιμή δεξιοτήτων περιήγησης στον Ιστό, καθώς προσπαθούν να βρουν την απάντηση στο διαδίκτυο το συντομότερο δυνατό.

Αυτά τα παιχνίδια κυμαίνονται από τα απλά έως τα πιο σύνθετα. Αλλά είναι όλα εξαιρετικά δυνατά για αναπαραγωγή μεταξύ δύο (ή περισσότερων) ατόμων με κινητά τηλέφωνα στο χέρι. Και να θυμάστε ότι, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το Messenger ή το Telegram, μπορούν ακόμη και να αναπαραχθούν χρησιμοποιώντας μηνύματα κειμένου SMS παλιάς σχολής.

  5 ισχυρά εργαλεία παρακολούθησης απόδοσης του SharePoint