10 διαδικτυακά εργαλεία για να δοκιμάσετε το πληκτρολόγιό σας

Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που αρχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας.

Ενδέχεται επίσης να μην μπορείτε να μάθετε πού βρίσκεται το πρόβλημα, εάν είναι το υλικό που δημιουργεί το πρόβλημα ή το λογισμικό. Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να αναγνωριστούν με τη βοήθεια ενός τέλειου εργαλείου δοκιμής πληκτρολογίου.

Ένα εργαλείο δοκιμής πληκτρολογίου βοηθά στην αποτελεσματική δοκιμή του πληκτρολογίου. Σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εάν τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας λειτουργούν καλά ή όχι.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαθέσιμων εργαλείων για τη δοκιμή ενός πληκτρολογίου. Αυτά έρχονται με τη μορφή εφαρμογών και λογισμικού, καθώς και με διαδικτυακές ή διαδικτυακές φόρμες. Μπορείτε να εκτελέσετε αποτελεσματικά τη δοκιμή λέξεων-κλειδιών πολλές φορές χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία.

Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το πληκτρολόγιό σας, εδώ είναι μερικά καλά διαδικτυακά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε το πληκτρολόγιό σας.

IObit

Το IObit είναι ένα απλό και αποτελεσματικό διαδικτυακό εργαλείο δοκιμών πληκτρολογίου που σας επιτρέπει να εκτελείτε δοκιμές με άνεση. Πρέπει να πατήσετε τα πλήκτρα του φυσικού πληκτρολογίου σας. Εάν οι λέξεις-κλειδιά λειτουργούν καλά, θα ανάψουν στο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη.

Πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά εάν αυτός ο ελεγκτής ανταποκρίνεται σε όλα τα κλειδιά. Μπορείτε επίσης να πατήσετε πολλά πλήκτρα συνολικά για να δείτε εάν τα πλήκτρα λειτουργούν ταυτόχρονα ή όχι.

  8 API Affiliate Programs Developers μπορούν να εγγραφούν για να κερδίσουν χρήματα

Έλεγχος πληκτρολογίου

Ελέγξτε πόσο καλά λειτουργεί η λέξη-κλειδί σας με αυτό το εργαλείο ελέγχου πληκτρολογίου που εκτελεί δοκιμές στο διαδίκτυο. Μπορεί να δοκιμάσει όλα τα πληκτρολόγια για εσάς, συμπεριλαμβανομένων ασύρματων, Apple, gaming και άλλων.

Στην οθόνη δοκιμής, εμφανίζει ένα εικονικό πληκτρολόγιο. Όποιο πλήκτρο και να πατήσετε θα τονιστεί σε αυτό. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να μάθετε εάν τα πλήκτρα που πατάτε λειτουργούν ή όχι. Εκτός από αυτό, αυτό το εργαλείο εμφανίζει επίσης πληροφορίες σχετικά με το τελευταίο πάτημα πλήκτρων, πλήκτρα που μπορείτε να πατήσετε κ.λπ.

Online δοκιμή μικροφώνου

Το Online Mic Test είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο δοκιμής πληκτρολογίου που διαθέτει ένα εικονικό πληκτρολόγιο στη δοκιμαστική οθόνη.

Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο σάς προσφέρει έναν πιο γρήγορο τρόπο να ελέγξετε τη λειτουργία των πλήκτρων του πληκτρολογίου σας. Τα πλήκτρα στο εικονικό πληκτρολόγιο φωτίζονται καθώς τα πατάτε στο φυσικό σας πληκτρολόγιο. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα δοκιμών μικροφώνου προσφέρει επίσης έναν οδηγό για την αντιμετώπιση προβλημάτων των διαφόρων κοινών προβλημάτων πληκτρολογίου.

Δοκιμή πληκτρολογίου σε απευθείας σύνδεση

Ελέγξτε εάν έχετε ένα πληκτρολόγιο που λειτουργεί τέλεια ή ένα ελαττωματικό με αυτό το διαδικτυακό εργαλείο δοκιμής πληκτρολογίου. Μπορείτε να απολαύσετε τις παροχές αυτού του εργαλείου δωρεάν.

Η αρχική σελίδα αυτής της πλατφόρμας είναι η δοκιμαστική σελίδα. Εδώ θα δείτε ένα εικονικό πληκτρολόγιο στην οθόνη. Καθώς πατάτε τα πλήκτρα, το χρώμα των πατημένων πλήκτρων θα αλλάξει αυτόματα στο εικονικό πληκτρολόγιο. Το πατημένο πλήκτρο θα γίνει μπλε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαληθεύσετε κάθε πλήκτρο του πληκτρολογίου σας.

  Η Apple φτιάχνει τα MacBook Pro που περιμένατε

Keyboardtester.co

Το Keyboardtester.co είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο δοκιμής πληκτρολογίου που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τον φορητό υπολογιστή, τον υπολογιστή ή το μηχανικό πληκτρολόγιο.

Το εικονικό του πληκτρολόγιο λέει τα πάντα για την υγεία των πλήκτρων του πληκτρολογίου σας. Εδώ μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη λειτουργία του ποντικιού σας.

KeyboardTester.com

Το KeyboardTester.com είναι ένα χειροκίνητο εργαλείο δοκιμών για το πληκτρολόγιό σας το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα στο διαδίκτυο. Λειτουργεί με τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Εκκίνηση του ελεγκτή” στην αρχική σελίδα για να εκτελέσετε τη δοκιμή. Ανοίγει περαιτέρω μια σελίδα δοκιμαστή στο νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης που εμφανίζει ένα εικονικό πληκτρολόγιο.

Εδώ μπορείτε να πατήσετε τα πλήκτρα στο φυσικό σας πληκτρολόγιο. Το εικονικό επισημαίνει τα πατημένα πλήκτρα με ένα πράσινο περίγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μάθετε ποιο από τα πλήκτρα λειτουργεί καλά και ποια είναι ελαττωματικά.

Key-Test

Το Key-Test είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο δοκιμής πληκτρολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο για να ελέγξετε τη λειτουργία του πληκτρολογίου σας. Σας φέρνει ένα μεγάλο εικονικό πληκτρολόγιο στην αρχική οθόνη. Μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε όλα τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας.

Όπως και άλλα εργαλεία, επισημαίνει επίσης τα πατημένα πλήκτρα για να σας ενημερώνει ποια πλήκτρα έχετε πατήσει. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναγνωρίσετε τα προβληματικά κλειδιά.

  Πού μπορώ να αγοράσω όνομα τομέα φθηνά;

Keyboard-test.space

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό εργαλείο Keyboard-test.space για να δοκιμάσετε τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας. Σας επιτρέπει να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία για τη διεξαγωγή αυτής της δοκιμής.

Απλώς εισάγετε τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιό σας. Εάν λειτουργούν καλά, θα τονιστούν με μπλε χρώμα στο εικονικό πληκτρολόγιο. Μπορεί να συναντήσετε ψευδή πίεση, πτώση πλήκτρων ή διπλή πίεση στον χαρακτήρα σε περίπτωση οποιουδήποτε σφάλματος.

Keyboardtester.io

Το Keyboardtester.io είναι ένα άλλο καταπληκτικό διαδικτυακό εργαλείο δοκιμής πληκτρολογίου που διατίθεται δωρεάν στον Ιστό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή, ασύρματο πληκτρολόγιο ή πληκτρολόγιο υπολογιστή.

Αυτός ο ελεγκτής πληκτρολογίου είναι απολύτως ασφαλής και ασφαλής στη χρήση. Δεν αποθηκεύει τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε για να δοκιμάσετε το πληκτρολόγιό σας.

Keyboard-Tester.com

Χρησιμοποιήστε το Keyboard-Tester.com για να προσδιορίσετε ποια πλήκτρα λειτουργούν τέλεια και ποια είναι ελαττωματικά στο πληκτρολόγιό σας. Το εικονικό πληκτρολόγιο για δοκιμή είναι διαθέσιμο στην αρχική οθόνη. Μπορείτε να πατήσετε γρήγορα τα πλήκτρα, τα οποία θα ανάψουν στο εικονικό πληκτρολόγιο.

Μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε τα προβληματικά κλειδιά με αυτόν τον διαδικτυακό ελεγκτή.

συμπέρασμα

Το πληκτρολόγιο είναι το πιο κρίσιμο μέρος του συστήματός σας. Αποφασίζει την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας, ειδικά αν περιλαμβάνει περισσότερη πληκτρολόγηση. Επομένως, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι όλα τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας λειτουργούν σωστά. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εκπληκτικά και βολικά εργαλεία και δοκιμάστε άμεσα την αποτελεσματικότητα του πληκτρολογίου σας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τις καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου για κινητά Android για να διευκολύνετε την πληκτρολόγηση.