10 Γεννήτριες Εγγραφών DKIM προς χρήση

Μπορείτε να έχετε τη μέγιστη δυνατότητα παράδοσης των email μάρκετινγκ προσθέτοντας μια υπογραφή DKIM χρησιμοποιώντας εργαλεία δημιουργίας εγγραφών DKIM.

Το ηλεκτρονικό ψάρεμα και η πλαστογράφηση είναι οι δύο πιο κοινές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Σύμφωνα με μια έκθεση Statista, αυτά αποτελούν το 54% των ευπαθειών στον κυβερνοχώρο. Ένα άλλο στατιστικό στοιχείο της Proofpoint που σχετίζεται με επιθέσεις στον κυβερνοχώρο λέει ότι οι απατεώνες στέλνουν καθημερινά 3,1 δισεκατομμύρια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πλαστογράφησης τομέα.

Η λύση είναι ο έλεγχος ταυτότητας των εισερχόμενων email από έναν διακομιστή email χρησιμοποιώντας κρυπτογραφημένα κρυπτογραφικά κλειδιά. Η καλύτερη τεχνολογία που λειτουργεί παγκοσμίως είναι η υπογραφή DKIM.

Εάν είστε έμπορος ψηφιακού μάρκετινγκ για οποιαδήποτε επιχείρηση, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να ανακαλύψετε μερικά κορυφαία εργαλεία δημιουργίας αρχείων DKIM μαζί με τα βασικά του DKIM.

Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για προσωπική χρήση και θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς από επιθέσεις phishing και πλαστογράφησης, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει προσφέροντας γνώσεις σε επίπεδο θεμελίωσης.

Τι είναι η εγγραφή DKIM;

Το DKIM είναι μια τεχνολογία επαλήθευσης αποστολέα email, γνωστή ως DomainKeys Identified Mail. Ο διακομιστής email του παραλήπτη email επικυρώνει την ακεραιότητα και τον αποστολέα του email χρησιμοποιώντας DKIM.

Στο DKIM, προσθέτετε μια υπογραφή DKIM στον πηγαίο κώδικα του email σας. Το ρυθμίζετε στην εφαρμογή πελάτη υπηρεσίας email και δίνετε εντολή στην εφαρμογή να προσθέσει την υπογραφή ως μήνυμα κεφαλίδας για όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε από τον τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, η εφαρμογή email χρησιμοποιεί κρυπτογραφική κρυπτογράφηση για την κρυπτογράφηση της υπογραφής.

Τώρα, ο διακομιστής email του παραλήπτη χρησιμοποιεί ένα κλειδί (δημόσιο κλειδί) για να αποκρυπτογραφήσει την κρυπτογραφική κλειδαριά και να διαβάσει την υπογραφή. Αυτό το κλειδί και άλλα κείμενα DKIM είναι ευρέως γνωστά ως εγγραφή DKIM.

Δεν μπορείτε να δείτε ή να διαβάσετε την εγγραφή DKIM στη σύγχρονη προβολή ενός email. Πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Εμφάνιση πρωτοτύπου στο μενού ενός email στο οποίο έχετε πρόσβαση μέσω του Gmail για να δείτε την εγγραφή DKIM. Άλλα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν επίσης μια παρόμοια επιλογή στις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Αρχικά, θα δείτε τα ακόλουθα στο Αρχικό μήνυμα ενός email:

DKIM: 'PASS' with domain abc.com

Δεύτερον, μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε το κείμενο “DKIM-Signature:” στο Αρχικό μήνυμα. Είναι η αρχή της εγγραφής DKIM και αποτελείται από τις ακόλουθες αλφαβητικές ετικέτες:

v=1: the DKIM version
a= the signing algorithm
c= a standardization algorithm for DKIM record body and header
d= DKIM signing domain
s= DKIM selector
t= timestamp of email signing
bh= hashed email body
h= header list
b= the digital signature   

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια εγγραφή DKIM πληκτρολογώντας απλώς μερικές γραμμές κώδικα. Τα εργαλεία δημιουργίας αρχείων DKIM είναι αυτά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Τέτοια εργαλεία είναι επίσης βολικά, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε χιλιάδες υπογραφές DKIM μέσα σε λίγα λεπτά.

Πώς να δημιουργήσετε μια εγγραφή DKIM

Η εγγραφή DKIM είναι απαραίτητη για μάρκετινγκ και επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς οι διακομιστές email παραληπτών των περισσότερων εταιρειών αποκλείουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν είναι DKIM.

Ακόμα κι αν στοχεύετε προσωπικούς χρήστες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εγγραφή DKIM, καθώς οι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Gmail, το Outlook, το Yahoo κ.λπ., αποκλείουν ή στέλνουν επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ανήκουν στο DKIM στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

  Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress σε διακομιστή Ubuntu

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τη δημιουργία μιας εγγραφής DKIM χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις γεννήτριες εγγραφών DKIM που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο:

 • Επισκεφθείτε οποιαδήποτε από τις γεννήτριες αρχείων DKIM που αναφέρονται παρακάτω.
 • Τα περισσότερα εργαλεία θα σας ζητήσουν να εισαγάγετε τις ακόλουθες λεπτομέρειες: Τομέας, Επιλογέας και Μήκος κλειδιού.

 • Εισαγάγετε το όνομα τομέα σε σαφή μορφή όπως abc.com. Μην συμπεριλάβετε την ετικέτα https://.
 • Για τον Επιλογέα, πρέπει απλώς να πληκτρολογήσετε οποιοδήποτε όνομα, όπως καφές, τσάι, έξυπνες συσκευές, μάρκετινγκ κ.λπ. Θα πρέπει να αποθηκεύσετε το όνομα για να ανακυκλώσετε έναν επιλογέα DKIM αργότερα.
 • Επιλέξτε ένα μήκος κλειδιού κρυπτογράφησης από τις περιοχές όπως 1024, 2048, 4096 κ.λπ.
 • Τώρα, κάντε κλικ στο Δημιουργία.
 • Σε λίγο, το εργαλείο θα σας εμφανίσει δεδομένα DKIM σε δύο ενότητες.
 • Η ενότητα Record value είναι η κύρια εγγραφή DKIM.
 • Η ενότητα Κλειδί σάς δείχνει το Ιδιωτικό κλειδί και το Δημόσιο κλειδί.

Πλεονεκτήματα ενός δίσκου DKIM

 • Βοηθά τον διακομιστή email να γνωρίζει εάν το email έχει παραβιαστεί ή όχι από τότε που έφυγε από τον διακομιστή του αποστολέα email.
 • Η εγγραφή DKIM είναι αυθεντική απόδειξη του τομέα του αποστολέα email. Εάν λαμβάνετε οποιονδήποτε σύνδεσμο πληρωμής από έναν προμηθευτή και το DKIM του δεν ταιριάζει, μην χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμο για πληρωμές.
 • Εάν χρησιμοποιείτε εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AMP για τη δημιουργία δυναμικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ, θα χρειαστεί να υπογράψετε όλα τα εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας μια εγγραφή DKIM, διαφορετικά το Gmail, το Yahoo, κ.λπ., δεν θα επιτρέψουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AMP.
 • Το DKIM απαιτεί κρυπτογραφικά αθροίσματα ελέγχου για κάθε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το οποίο είναι απλώς ένα μεγάλο φορτίο στον υπολογισμό. Ως εκ τούτου, οι αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας δεν μπορούν να στείλουν μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DKIM, επειδή αυτό θα ήταν πολύ ακριβό.

Τι είναι ο επιλογέας DKIM;

Ο επιλογέας DKIM είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της εγγραφής DKIM του email σας. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλά κλειδιά DKIM στο όνομα τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όταν ο διακομιστής εισερχόμενων email ανιχνεύσει μια υπογραφή DKIM σε μια κεφαλίδα email, αρχίζει να αναζητά το δημόσιο κλειδί στο DNS για την επικύρωση του email. Ο επιλογέας DKIM καθοδηγεί τον διακομιστή πού να βρει το δημόσιο κλειδί.

Ο επιλογέας DKIM συνδέεται επίσης με το ιδιωτικό κλειδί στο οποίο ταιριάζει το δημόσιο κλειδί για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα.

Μπορείτε να εντοπίσετε αυτόν τον επιλογέα μέσω της ετικέτας S στην εγγραφή DKIM. Στην παραπάνω εικόνα του παραδείγματος εγγραφής DKIM, η Google χρησιμοποίησε τον επιλογέα DKIM 20210112 για να στείλει ένα email μάρκετινγκ από τον τομέα YouTube.com.

Μέχρι στιγμής, έχετε διαβάσει τα βασικά μιας εγγραφής DKIM, τα στοιχεία της και πώς να τη δημιουργήσετε. Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθετε για μερικές δημοφιλείς και αξιόπιστες γεννήτριες αρχείων DKIM που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ.

EasyDMARC

Η πρώτη καταχώριση στη λίστα μας είναι το EasyDMARC. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια εγγραφή DKIM. Έχει μια απλή διεπαφή όπου πρέπει να εισαγάγετε τον πλήρη τομέα, να προσθέσετε ένα όνομα στον Επιλογέα και να επιλέξετε το μήκος του κλειδιού μεταξύ 1024, 2048 και 4096.

Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία και λάβετε τις εγγραφές που δημιουργούνται μέσα σε δευτερόλεπτα. Η έγκυρη τιμή εγγραφής είναι διαθέσιμη για αντιγραφή με ένα κλικ.

  32 Ερωτήσεις & Απαντήσεις στη συνέντευξη με τις περισσότερες ερωτήσεις MuleSoft

Επιπλέον, δημιουργεί ένα ιδιωτικό κλειδί και ένα δημόσιο κλειδί που μπορείτε να αντιγράψετε και να χρησιμοποιήσετε όπου χρειάζεται. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε την ακόλουθη εγγραφή DNS TXT στον υποτομέα.

DMARCLY

Το DMARCLY είναι μια άλλη πλατφόρμα με μινιμαλιστικό γραφικό περιβάλλον για τη δημιουργία εγγραφών DKIM.

Απλώς προσθέστε τον τομέα και τον επιλογέα DKIM ενώ επιλέγετε το μήκος του κλειδιού DKIM από το αναπτυσσόμενο μενού. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία εγγραφής DKIM για να λάβετε τα αποτελέσματα.

Αυτό το εργαλείο δημιουργεί ιδιωτικά κλειδιά RSA που πρέπει να επιλέξετε και να αντιγράψετε για να τα χρησιμοποιήσετε κάπου αλλού. Επιπλέον, εμφανίζει το κλειδί DKIM σε κείμενο.

SparkPost

Το DKIM Wizard από το SparkPost είναι ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε απρόσκοπτα ένα ζεύγος δημόσιων και ιδιωτικών κλειδιών. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα κλειδιά για DomainKeys και υπογραφή DKIM.

Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι οι εγγραφές πολιτικής δεν περιλαμβάνονται σε αυτές τις εγγραφές, καθώς δεν αποτελούν πλέον μέρος του DKIM.

Για τη δημιουργία καρτελών, πρέπει να εισαγάγετε το όνομα τομέα του Από ή τη διεύθυνση κεφαλίδας. Επίσης, εισαγάγετε τον Επιλογέα DKIM και επιλέξτε το μέγεθος του κλειδιού σε bit μεταξύ 1028 και 2048. Κάντε κλικ στο Create Keys και η πλατφόρμα θα δημιουργήσει ένα δημόσιο και ένα ιδιωτικό κλειδί για εσάς.

Ισχύς DMARC

Η μη αυτόματη δημιουργία εγγραφών DKIM όχι μόνο απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια από τους χρήστες, αλλά ενέχει επίσης τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τον οδηγό Power DMARC DKIM για να δημιουργήσετε άμεσα μια εγγραφή TXT χωρίς σφάλματα για τους τομείς σας.

Αυτή η αξιόπιστη πλατφόρμα χρειάζεται να εισαγάγετε τον επιλογέα και ένα έγκυρο όνομα τομέα χωρίς το πρόθεμα https://.

Στη συνέχεια, μπορεί να δημιουργήσει μια εγγραφή DKIM και ένα ιδιωτικό κλειδί για εσάς. Αυτά τα πλήκτρα διαθέτουν κουμπιά Copy-to-Clipboard για εύκολη αντιγραφή. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο δεν έχει καμία επιλογή για να επιλέξετε το μέγεθος του κλειδιού.

SocketLabs

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά DKIM, η υπηρεσία κατ’ απαίτηση της SocketLabs είναι εδώ για εσάς. Απλώς εισάγετε τον τομέα από τον οποίο στέλνετε τα email και τον επιλογέα για το δημόσιο κλειδί σας.

Σε αντίθεση με τις πλατφόρμες όπου μόνο ένας περιορισμένος αριθμός μεγεθών κλειδιών είναι διαθέσιμος για επιλογή ή δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή επιλογής, αυτό το εργαλείο διαθέτει μια ποικιλία επιλογών για το μέγεθος του κλειδιού. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του κλειδιού μεταξύ 1028, 1280, 1536, 1792 και 2048.

Επιπλέον, αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε Escape records και Split record options. Το πρώτο θα ξεφύγει από κάποιους χαρακτήρες ενώ το δεύτερο θα χωρίσει τα μεγάλα δημόσια κλειδιά σε πολλαπλές ενότητες ή συμβολοσειρές. Η αντιγραφή με ένα κλικ είναι διαθέσιμη και για τα δύο πλήκτρα.

ZeroBounce

Χρησιμοποιώντας το ZeroBounce, μπορείτε να δημιουργήσετε κλειδιά για το πρωτόκολλο DKIM που λειτουργεί με κρυπτογράφηση για την επαλήθευση της διεύθυνσης email του αποστολέα.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, εισαγάγετε το όνομα τομέα, τον Επιλογέα DKIM και, τέλος, το Μέγεθος κλειδιού που υποδηλώνει το επίπεδο κρυπτογράφησης των κλειδιών. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 512, 1028, 2048 και 2072 χαρακτήρων.

Κάντε κλικ στο κουμπί SUBMIT για να δημιουργήσετε δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά. Αν και η επιλογή και η αντιγραφή κλειδιών είναι χειροκίνητη, δημιουργεί την εγγραφή επιλογέα και την εγγραφή πολιτικής που πρέπει να συμπεριλάβετε στο λογισμικό αποστολής email και στο DNS.

Πυρήνας DKIM

Το DKIM Core είναι ένα απλοϊκό λογισμικό δημιουργίας αρχείων DKIM που μπορεί να δημιουργήσει κουπόνια πυρήνα DKIM για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε το όνομα τομέα. Δημιουργεί το ιδιωτικό κλειδί και σας επιτρέπει να το κατεβάσετε.

  6 Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή Factorio για όλους

Για τα δημόσια κλειδιά, το DKIM Core το προσφέρει σε μορφές raw, tinydns και bind 9 ενώ μπορείτε να τις κατεβάσετε.

Προσθέτοντας σελιδοδείκτη στην ιστοσελίδα όπου εμφανίζονται τα βασικά αποτελέσματα που δημιουργούνται, μπορείτε να τη διατηρήσετε για μελλοντική χρήση. Δεν υπάρχει εγγύηση για το πόσο καιρό θα διατηρηθούν τα κλειδιά, αλλά το εργαλείο ισχυρίζεται ότι τα αποθηκεύει για τουλάχιστον ένα μήνα.

Για πρόσθετη ασφάλεια, προσφέρει ακόμη και την επιλογή διαγραφής της σελίδας. Μπορείτε να το επιλέξετε εάν δεν θέλετε να διατηρήσετε τα κλειδιά του διακομιστή ή δεν τα χρειάζεστε πια.

Skysnag

Εάν υποψιάζεστε ότι τα email σας μπορεί να παραβιαστούν κατά τη μεταφορά, μπορείτε να αποτρέψετε τέτοια περιστατικά δημιουργώντας αρχεία DKIM στο Skysnag. Αυτό το δωρεάν εργαλείο είναι ιδανικό για τη δημιουργία ζευγών κλειδιών δημόσιου-ιδιωτικού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ψηφιακή “υπογραφή” email.

Αφού εισαγάγετε τα ονόματα τομέα και επιλογέα, πρέπει να επιλέξετε το μήκος του κλειδιού μεταξύ 1028, 2048 και 4096. Στη συνέχεια, το εργαλείο θα δημιουργήσει μια τιμή εγγραφής, ιδιωτικό κλειδί, δημόσιο κλειδί και όνομα υποτομέα.

Για πρόσθετο απόρρητο, το ιδιωτικό κλειδί θα παραμείνει κρυφό από προεπιλογή. Για να το δείτε, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί εμφάνισης. Επιπλέον, όλα αυτά τα δεδομένα υποστηρίζουν ένα αντίγραφο με ένα κλικ.

Netcore

Το εργαλείο δημιουργίας εγγραφών DKIM από τη Netcore σάς επιτρέπει να αποκτήσετε ένα νέο σύνολο δημόσιων και ιδιωτικών κλειδιών. Η διεπαφή της πλατφόρμας απαιτεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση email εργασίας, το όνομα τομέα, τον επιλογέα κλειδιού και να επιλέξετε το μήκος κατακερματισμού κλειδιού.

Οι διαθέσιμες επιλογές μήκους χαρακτήρων κλειδιού κρυπτογράφησης είναι 1024, 1280, 1536, 1792 και 2048. Το Netcore δημιουργεί δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά ξεχωριστά, τα οποία μπορείτε να αντιγράψετε με κουμπιά αντιγραφής με ένα κλικ.

DVANA

Η DVANA πιστεύει στο να κάνει τη διαδικασία δημιουργίας κλειδιών DKIM γρήγορη και απλή. Γι’ αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε ακριβή κλειδιά ή εγγραφές για την ενοποίηση του Microsoft Office 365 με το DKIM. Να θυμάστε ότι αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει μόνο τη δημιουργία του Office 365 DKIM.

Εδώ, πρέπει να προσθέσετε τον προεπιλεγμένο τομέα σας και το προσαρμοσμένο όνομα τομέα. Στη συνέχεια, έρχεται με τα κλειδιά που πρέπει να εισαγάγετε στο DNS.

συμπέρασμα

Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι καλύτερες γεννήτριες αρχείων DKIM, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές για να ελέγξετε την ταυτότητα των email μάρκετινγκ και προώθησης.

Οι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν ασφάλεια εταιρικού επιπέδου εξετάζουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς DKIM για την καταγραφή email πλαστογράφησης ή ηλεκτρονικού ψαρέματος. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να λάβουν το email σας εκτός και αν χρησιμοποιείτε υπογραφή DKIM.

Αυτές τις μέρες, ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου premium και δωρεάν χρησιμοποιούν επίσης μέτρα ασφαλείας για να αποκλείσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος. Αυτοί οι διακομιστές email αποκλείουν κυρίως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν εμφανίζουν έγκυρη κεφαλίδα υπογραφής DKIM.

Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε πολύ χαμηλή δυνατότητα παράδοσης email, μπορείτε να μεταβείτε στον έλεγχο ταυτότητας DKIM δημιουργώντας εγγραφές DKIM χρησιμοποιώντας τα παραπάνω εργαλεία.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτοί οι καλύτεροι σαρωτές διευθύνσεων URL για να μάθετε εάν τυχόν διευθύνσεις URL σε μια σελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ιστότοπου είναι ασφαλές να επισκεφθείτε.