10 Αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή AMD για τις εφαρμογές της επιχείρησής σας

Η υιοθέτηση ενός αποκλειστικού διακομιστή είναι κάτι που θα πρέπει αναγκαστικά να κάνετε όταν οι ιστότοποι ή οι εφαρμογές σας αναπτύσσονται από την άποψη των χρηστών και της επισκεψιμότητας, καθώς και ως προς τους απαραίτητους πόρους.

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας σάς επιτρέπουν να διαμορφώνετε αποκλειστικούς διακομιστές με επεξεργαστές AMD, παρέχοντάς σας τα πλεονεκτήματα επεξεργασίας πολλαπλών πυρήνων αυτής της πλατφόρμας.

Όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή Ιστού, στην αρχή, πιθανότατα θα είστε εντάξει με μια κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας. Αλλά τελικά, ο ιστότοπός σας θα αναπτυχθεί και θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε περιορισμούς εύρους ζώνης, ισχύος επεξεργασίας ή χωρητικότητας μνήμης.

Τότε θα είναι καιρός να εξετάσετε τα οφέλη που μπορεί να σας αποφέρει ένας αποκλειστικός διακομιστής, που αποκτάται μέσω ενός συστήματος IaaS ή PaaS. Για παράδειγμα:

  • Απόλυτος έλεγχος: δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι “γειτονικοί” ιστότοποι (αυτοί που χρησιμοποιούν την ίδια κοινόχρηστη φιλοξενία) καταναλώνουν υπερβολικό εύρος ζώνης ή πόρους επεξεργασίας.
  • Υψηλή απόδοση και εύρος ζώνης: μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όσες CPU και όση μνήμη θέλετε, προφανώς, όσο το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Ταυτόχρονα, ο πάροχος φιλοξενίας θα σας εγγυηθεί το εύρος ζώνης που χρειάζεστε και θα σας δώσει επιλογές σχετικά με τη γεωγραφική θέση του διακομιστή σας για να ελαχιστοποιήσετε τις καθυστερήσεις πρόσβασης.
  • Ασφάλεια: Ως κάτοχος του διακομιστή σας, μπορείτε να τον διαμορφώσετε με τα εργαλεία ασφαλείας της επιλογής σας. Και επειδή δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι γείτονές σας θα αφήσουν ανοιχτή την πόρτα σε απειλές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους ιστότοπούς σας.
  • Ευελιξία και επεκτασιμότητα: Όταν χρειάζεται να αλλάξετε τη διαμόρφωση του διακομιστή σας, δεν έχετε παρά να ειδοποιήσετε τον πάροχο φιλοξενίας για την ανάγκη σας και να του αναθέσετε τα καθήκοντα της μετεγκατάστασης και επαναδιαμόρφωσης δεδομένων, διατηρώντας στο ελάχιστο τους χρόνους διακοπής λειτουργίας.

Λογικά, όλα αυτά τα οφέλη έχουν υψηλότερη τιμή από μια κοινή υπηρεσία φιλοξενίας. Αλλά αυτή η τιμή θα είναι σίγουρα πολύ χαμηλότερη από την αγορά ενός φυσικού διακομιστή, τη σύνδεσή του με τον κόσμο και τη διατήρηση του σε βέλτιστες συνθήκες λειτουργίας και ασφαλούς από όλες τις καταστροφές που μπορεί να του συμβούν.

Αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή AMD

Η αποκλειστική φιλοξενία ουσιαστικά σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας έχει τον δικό του διακομιστή που δεν μοιράζεται με κανέναν άλλον. Έχοντας τον δικό σας αποκλειστικό διακομιστή, θα μπορείτε να τον ρυθμίσετε όπως θέλετε. Και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το υλικό που θα έχει ο διακομιστής σας: CPU, ποσότητα μνήμης και χωρητικότητα αποθήκευσης.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους CPU, μπορείτε να επιλέξετε τη μάρκα και το μοντέλο που είναι πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τη μάρκα, οι επιλογές βασικά συνοψίζονται σε δύο: Intel και AMD. Η επιλογή του ενός ή του άλλου εξαρτάται από τις εφαρμογές που θα εκτελέσετε στον διακομιστή σας.

Οι CPU της AMD υπερέχουν στην εκτέλεση εφαρμογών πολλαπλών νημάτων, οι οποίες μπορούν να κλιμακωθούν σε CPU πολλαπλών πυρήνων, ενώ οι επεξεργαστές Intel προτιμώνται για εφαρμογές με ένα νήμα που απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ σε κάθε πυρήνα. Η AMD έχει βασικά δύο αρχιτεκτονικές όσον αφορά τους επεξεργαστές διακομιστή: EPYC και Ryzen.

Το EPYC είναι μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για διακομιστές και κέντρα δεδομένων. Χάρη στον υψηλό αριθμό πυρήνων, την επεκτασιμότητα και το υψηλό εύρος ζώνης I/O, χρησιμοποιείται όχι μόνο για τυπικές εφαρμογές διακομιστή, όπως συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων, αλλά και για εφαρμογές μηχανικής εκμάθησης και επιστημονικές προσομοιώσεις.

Από την άλλη, η αρχιτεκτονική Ryzen, εκτός από υψηλούς αριθμούς πυρήνων, προσφέρει υψηλή συχνότητα σε κάθε πυρήνα της, φτάνοντας έως και τα 4,5 GHz σε ταχύτητα Boost, γεγονός που της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα σε εφαρμογές single-threaded.

Πολλοί πάροχοι προσφέρουν αποκλειστικούς διακομιστές AMD, ο καθένας με πτυχές που τους διαφοροποιούν από άλλους. Παρακάτω επισημαίνουμε τα χαρακτηριστικά εξυπηρέτησης καθενός από αυτά για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

  Data Lake εναντίον Data Warehouse: Ποιες είναι οι διαφορές;

Υγρός Ιστός

Υγρός Ιστός προσφέρει δύο αποκλειστικές επιλογές διακομιστή AMD. Και οι δύο επιλογές προσφέρουν διπλούς επεξεργαστές EPYC 7302 με συνολικά 32 πυρήνες που λειτουργούν στα 3 GHz, μαζί με 128 GB DDR4 DRAM και 2 x 480 GB SSD σε διαμόρφωση RAID 1 ως κύρια αποθήκευση. Και στις δύο περιπτώσεις, το λειτουργικό σύστημα είναι το Linux.

Η διαφορά μεταξύ των δύο επιλογών (εκτός από την τιμή) βρίσκεται στη δευτερεύουσα αποθήκευση: Η φθηνότερη επιλογή (799 USD ανά μήνα) προσφέρει 3,8 TB αποθήκευσης NVMe, ενώ η πιο ακριβή (999 USD ανά μήνα) προσφέρει 7,6 TB αποθήκευσης NVMe . Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά κοινά και στις δύο επιλογές είναι η βασική προστασία από επιθέσεις DDoS, τα βοηθητικά προγράμματα Acronis backup και cPanel, Plesk και InterWorx.

Ως προστιθέμενες αξίες, η εταιρεία συνοδεύει την προσφορά αποκλειστικών διακομιστών AMD με εξατομικευμένη υπηρεσία συμβούλων, δωρεάν μετεγκατάσταση, αυτόματη εφαρμογή ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας, προληπτική παρακολούθηση και συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών (SLA) που εγγυώνται 100% χρόνο λειτουργίας στην παροχή ενέργειας και την υπηρεσία δικτύου . Επιπλέον, σε περίπτωση απρόβλεπτων αστοχιών υλικού, η ομάδα του Liquid Web θα αντικαταστήσει το επηρεαζόμενο υλικό σε όχι περισσότερο από 30 λεπτά.

Leaseweb

Leaseweb είναι πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας και cloud με έδρα το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξωτερικής ανάθεσης υποδομών. Παρέχει όλα τα είδη αποκλειστικών διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών αποθήκευσης, παιχνιδιών, GPU και διακομιστών υψηλής απόδοσης. Ειδικότερα, οι αποκλειστικοί διακομιστές της AMD περιλαμβάνουν διαφορετικά μοντέλα με επεξεργαστές EPYC, που κυμαίνονται από ένα βασικό μοντέλο, με 1 μονό επεξεργαστή 16 πυρήνων AMD EPYC, έως τον πιο προηγμένο, με 2 επεξεργαστές 24 πυρήνων.

Για να παρέχει την υψηλότερη ταχύτητα πρόσβασης ανάλογα με την τοποθεσία, η Leaseweb διαθέτει κέντρα δεδομένων σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες: Ολλανδία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες (Ουάσιγκτον και Σαν Φρανσίσκο), Χονγκ Κονγκ και Αυστραλία. Το εύρος των μοντέλων διακομιστών ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία, επομένως η επιλογή πρέπει να βασίζεται στη διαθεσιμότητα των μοντέλων και στην εγγύτητα του κέντρου δεδομένων.

Οι διακομιστές προσφέρουν διάφορες επιλογές διαμόρφωσης, όπως διαφορετικές χωρητικότητες μνήμης και δίσκου, βοηθητικά προγράμματα λογισμικού (έκδοση Linux, εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, εργαλεία διαχείρισης), συνδέσεις δικτύου, προστασία DDoS και δυνατότητα ιδιωτικού δικτύου.

DigitalOcean

Εικονικές μηχανές cloud – καλούνται Σταγονίδια – που βασίζονται σε επεξεργαστές AMD από την DigitalOcean μπορούν να αναπτυχθούν σε δευτερόλεπτα και είναι σε θέση να εκτελούν οποιοδήποτε φόρτο εργασίας, από ιστότοπους χαμηλής επισκεψιμότητας έως εφαρμογές κρίσιμες για την αποστολή με υψηλές απαιτήσεις CPU, μνήμης ή αποθήκευσης.

Τα Droplets είναι εικονικές μηχανές που βασίζονται σε Linux και τρέχουν σε εικονικό υλικό. Κάθε νέο Droplet μετατρέπεται αμέσως σε νέο διακομιστή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως αυτόνομο μηχάνημα είτε ως μέρος μιας υποδομής που βασίζεται σε σύννεφο. Με αποκλειστικές CPU, τα Droplets έχουν εγγυημένη πρόσβαση σε όλη τη γκάμα υπερνημάτων της CPU ανά πάσα στιγμή.

Το DigitalOcean προσφέρει πέντε κατηγορίες Droplets για να διαλέξετε: βασικά, γενικής χρήσης, βελτιστοποιημένα για CPU, βελτιστοποιημένα για μνήμη και βελτιστοποιημένα για αποθήκευση. Όταν επιλέγετε τη βασική επιλογή Droplet, μπορείτε να επιλέξετε γενικούς επεξεργαστές, επεξεργαστές AMD ή Intel. Εάν αγοράσετε ένα βασικό Droplet που βασίζεται σε επεξεργαστές AMD, μπορείτε να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με ποσότητα μνήμης RAM που κυμαίνεται από 1 GB έως 16 GB, μεταξύ 1 και 8 vCPU, όγκο μεταφοράς μεταξύ 1 και 6 TB και στερεά κατάσταση αποθήκευσης (SSD) μεταξύ 25 και 320 GB.

Η κατανάλωση υπηρεσίας μπορεί να χρεωθεί ανά ώρα χρήσης ή ανά μήνα. Το κόστος ανά μήνα κυμαίνεται από 6 $ για ένα Droplet με 1 vCPU, 1 GB RAM, 1 TB μεταφοράς και 25 GB αποθηκευτικού χώρου και 96 $ για ένα Droplet με 8 vCPU, 16 GB RAM, 6 TB μεταφοράς και 320 GB αποθηκευτικού χώρου.

Vultr

Η υπηρεσία Optimized Cloud Compute της Vultr προσφέρει εικονικές μηχανές που λειτουργούν σε αποκλειστικές εικονικές CPU (vCPU) της AMD EPYC. Οι vCPU διασφαλίζουν ότι οι εικονικές μηχανές μπορούν να λειτουργούν αποκλειστικά (όχι κοινόχρηστες), παρέχοντας την υψηλή και σταθερή απόδοση που απαιτούν οι κρίσιμες για τις επιχειρήσεις εφαρμογές σε ένα κλάσμα του κόστους των αποκλειστικών διακομιστών με φυσικές CPU.

  Τι είναι το Credential Stuffing; (και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας)

Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παραλλαγών διακομιστή με διαφορετικές επιλογές βελτιστοποίησης:

  • Βελτιστοποίηση γενικής χρήσης: Για διακομιστές ιστού και εφαρμογών, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, διακομιστές παιχνιδιών, ροή ήχου/βίντεο και σχεσιακές βάσεις δεδομένων.
  • Βελτιστοποίηση CPU: Για εφαρμογές που χρειάζονται περισσότερη υπολογιστική ισχύ από τη μνήμη ή την αποθήκευση, όπως η κωδικοποίηση βίντεο, η μαζική επεξεργασία, οι υπηρεσίες συνεχούς ενοποίησης και η αναλυτική επεξεργασία.
  • Βελτιστοποίηση μνήμης: Για εφαρμογές με ένταση μνήμης, όπως κρυφές μνήμες και βάσεις δεδομένων στη μνήμη (π.χ. Memcached) ή αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο.
  • Βελτιστοποίηση αποθήκευσης: VM με μεγάλες ποσότητες αποθηκευτικού χώρου NVMe SSD, που στοχεύουν μεγάλες βάσεις δεδομένων No-SQL, όπως η MongoDB ή η Cassandra.

Οι τιμές για VM με βελτιστοποίηση γενικής χρήσης ξεκινούν από 30 $ ανά μήνα για διακομιστή με 1 vCPU, 4 GB μνήμης RAM, 4 TB εύρους ζώνης και 30 GB αποθηκευτικού χώρου.

Interserver

Interserver προσφέρει αποκλειστικούς διακομιστές Ryzen με επεξεργαστές υψηλής συχνότητας (3600X, 3900X, 5900X ή 5950X) προσανατολισμένους σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλή απόδοση στην εκτέλεση ενός νήματος. Οι διαθέσιμες επιλογές κυμαίνονται από 6 έως 16 πυρήνες, με CPU που μπορούν να λειτουργούν σε συχνότητες έως και 4,9 GHz.

Αυτοί οι επεξεργαστές προσφέρονται με μνήμη με δυνατότητα συχνοτήτων έως 3.200 MHz και μονάδες αποθήκευσης NVMe με δυνατότητα επιλογής μεταξύ Western Digital Black και Samsung 980. Οι επιλογές του λειτουργικού συστήματος περιλαμβάνουν διάφορες παραλλαγές Unix και Linux (CentOS, Ubuntu, Gentoo, RedHat Fedora) και Windows. Για ευκολία διαχείρισης, οι διακομιστές προσφέρουν τα πιο δημοφιλή GUI, όπως cPanel, Plesk και DirectAdmin.

Όλες οι επιλογές διακομιστή προσθέτουν πολλές δυνατότητες χωρίς πρόσθετη χρέωση, όπως προστασία DDoS, θύρα 1 ή 10 GB, εύρος ζώνης 150 TB, απομακρυσμένη επανεκκίνηση, διαχειριζόμενη υποστήριξη, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας 24/7 και μετεγκατάσταση δεδομένων. Οι αποκλειστικοί διακομιστές βρίσκονται στα κέντρα δεδομένων της εταιρείας στο New Jersey των Η.Π.Α.

Οι τιμές ξεκινούν από 67 $ ανά μήνα για έναν διακομιστή με επεξεργαστή Ryzen 3600X Z 6 πυρήνων, 64 GB μνήμης, 2 μονάδες αποθήκευσης, 150 TB εύρους ζώνης και κονσόλα διαχείρισης IPMI (Intelligent Platform Management Interface).

Κλειδί υποδοχής

Κλειδί υποδοχής Οι αποκλειστικοί διακομιστές AMD Ryzen είναι κατασκευασμένοι με επεξεργαστές AMD υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους, σχεδιασμένοι κυρίως για επιτραπέζιους υπολογιστές, γεγονός που τους καθιστά μια πολύ κατάλληλη ισορροπία κόστους/απόδοσης για περιορισμένους προϋπολογισμούς. Όλα τα μοντέλα διακομιστών είναι εξοπλισμένα με θύρες IPMI για κεντρικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Ένας προ-ρυθμισμένος αποκλειστικός διακομιστής Ryzen μπορεί να επιλεγεί από μια μεγάλη γκάμα επιλογών στον ιστότοπο της Hostkey, συμπεριλαμβανομένης μιας CPU 16 πυρήνων AMD Ryzen 9, μνήμης RAM μεταξύ 16 και 128 GB και αποθήκευσης SSD μεταξύ 240 GB και 2 TB. Εκτός από αυτές τις επιλογές, το Hostkey προσφέρει την επιλογή να διαμορφώσετε τον διακομιστή σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, επιλέγοντας τη διαμόρφωση και τη χωρητικότητα κάθε στοιχείου: RAM, αποθήκευση, λειτουργικό σύστημα, κονσόλα διαχείρισης, όγκος κίνησης, διευθύνσεις IP, VLAN και προστασία DDoS.

Τα κέντρα δεδομένων της Hostkey συμμορφώνονται με τα πρότυπα TIER III, τα οποία διασφαλίζουν τη μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια, με 99,982% εγγυημένο χρόνο λειτουργίας ανά έτος. Άλλες προστιθέμενες αξίες που παρέχονται από το Hostkey περιλαμβάνουν πλεονεκτήματα όπως διακομιστές αντικατάστασης που ελαχιστοποιούν το χρόνο διακοπής λειτουργίας κατά τη μετεγκατάσταση ή αναβάθμιση, 24ωρη τεχνική υποστήριξη και άμεση αντικατάσταση εξαρτημάτων σε περίπτωση αστοχίας.

Ίωνος

Οι αποκλειστικοί διακομιστές AMD της Ionos περιλαμβάνουν μοντέλα που βασίζονται σε επεξεργαστές Ryzen Pro και EPYC, που συνοδεύουν τους επεξεργαστές με αποθήκευση HDD υψηλής χωρητικότητας ή SSD/NVMe υψηλής ταχύτητας. Τα μοντέλα επεξεργαστών μπορεί να είναι Ryzen 5 PRO 3600, Ryzen 7 PRO 3700, Ryzen 9 PRO 3900, EPYC 7302P ή EPYC 7543P.

Οι αποκλειστικοί διακομιστές Ryzen προσφέρονται από την Ionos με χρέωση ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστους όρους συμβολαίου. Μπορούν να επιλεγούν τέσσερις γεωγραφικές τοποθεσίες για τους διακομιστές: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία ή Ισπανία. Το εύρος ζώνης εξωτερικής σύνδεσης είναι 1 Gbit/s στάνταρ.

Οι τυπικές επιλογές λειτουργικού συστήματος περιλαμβάνουν το Ubuntu, το CentOS, το Debian και το OpenSuse. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε τον Windows Server 2019 ή 2022 για ένα επιπλέον μηνιαίο κόστος που ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των πυρήνων του επεξεργαστή. Στην περίπτωση χρήσης Windows, η μηχανή βάσης δεδομένων Microsoft SQL Server μπορεί να προστεθεί στον διακομιστή με μηνιαία χρέωση άδειας χρήσης.

  Επιδιόρθωση Η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας δεν μπορεί να συνδεθεί με τον απομακρυσμένο υπολογιστή

Επιπλέον, η Ionos διαθέτει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων που μπορούν να παρέχουν έμπειρους ειδικούς για να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη, διαχείριση και συντήρηση των έργων σας.

Mevspace

του Mevspace Η προσφορά αποκλειστικών διακομιστών της AMD περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων που βασίζονται σε επεξεργαστές Ryzen 5, Ryzen 7 και Ryzen 9. Στον ιστότοπο της εταιρείας, μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα κάθε μοντέλου, αναφέροντας λεπτομερώς εάν η διαθεσιμότητα είναι άμεση, εάν είναι απαραίτητο να περιμένετε συγκεκριμένο αριθμό εργάσιμων ημερών ή εάν το εν λόγω μοντέλο είναι εκτός αποθέματος.

Στη σελίδα μπορείτε επίσης να δείτε τη λεπτομερή διαμόρφωση κάθε μοντέλου. Μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα της μνήμης RAM, τη χωρητικότητα αποθήκευσης, το εύρος ζώνης δικτύου, το όριο όγκου μεταφοράς δεδομένων, τη διαμόρφωση RAID και τον τύπο προστασίας από επιθέσεις DDoS. Καθορίζεται επίσης μια βαθμολογία αναφοράς CPU για να μάθετε την επεξεργαστική ισχύ κάθε υπολογιστή.

Το Mevspace συνοδεύει την προσφορά αποκλειστικών διακομιστών Ryzen με μια σειρά από συμπληρωματικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν διαχείριση διακομιστή, χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δημόσια/ιδιωτική/υβριδική υπηρεσία cloud, υπηρεσία συντοπισμού σε προστατευμένα φυσικά περιβάλλοντα και εικονικό rack (MEVRack) που διασυνδέει την υποδομή που βρίσκεται στο διαφορετικά κέντρα δεδομένων χωρίς να διέρχονται από κανένα δημόσιο δίκτυο.

RackNerd

Οι αποκλειστικοί διακομιστές AMD Ryzen που προσφέρονται από RackNerd κατασκευάζονται κατά παραγγελία και αναπτύσσονται εντός 24-36 ωρών. Μπορούν να φορτωθούν με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένων των Linux, Windows και FreeBSD. Μόλις ενεργοποιηθεί ο διακομιστής σας, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με κονσόλες IPMI ή KVM, μέσω πλήρους πρόσβασης root ή μέσω της διαισθητικής διεπαφής διαχείρισης του RackNerd που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε, να επανεκκινήσετε ή να σταματήσετε αμέσως τον διακομιστή.

Επί του παρόντος, οι αποκλειστικοί διακομιστές AMD Ryzen της RackNerd είναι εγκατεστημένοι στο κέντρο δεδομένων της εταιρείας στη Γιούτα. Ωστόσο, η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει νέες τοποθεσίες στο εγγύς μέλλον για να παρέχει εγγύτητα σε μια μεγαλύτερη γεωγραφική περιοχή. Οι διακομιστές συνήθως αναπτύσσονται την ίδια ημέρα που παραγγέλθηκαν, αλλά η εταιρεία διατηρεί 24 έως 36 ώρες για να παραδώσει μια παραγγελία.

Για έργα που απαιτούν αυστηρότερα χρονοδιαγράμματα εγκατάστασης, συνιστάται να επικοινωνήσετε εκ των προτέρων με την εταιρεία για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα του διακομιστή και τους χρόνους εκκίνησης.

KnownHost

KnownHost προσφέρει αποκλειστικούς διακομιστές AMD που μπορούν να διαχειρίζονται ή να μη διαχειρίζονται, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Οι διακομιστές είναι προσαρμοσμένοι με δυνατότητα IPMI και, εκτός από τους επεξεργαστές Ryzen 5, 7 ή 9 υψηλής απόδοσης, προσφέρουν εγγεγραμμένη μνήμη RAM DDR4 ECC, αποθήκευση PCIe 4.0 NVMe και διαμόρφωση RAID υλικού και συνδεσιμότητα πλήρους διπλής όψης 1 Gbps .

Το κύριο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί την εταιρεία από τους ανταγωνιστές της είναι ένα ποσοστό uptime άνω του 99,99% για όλους τους αποκλειστικούς διακομιστές της AMD. Επιπλέον, προσφέρουν πλήρη πρόσβαση root και υποστήριξη 24/7/365 που παρέχεται από επαγγελματίες τεχνικούς με έδρα τις ΗΠΑ.

Μια άλλη πτυχή που διαφοροποιεί τους αποκλειστικούς διακομιστές AMD της KnownHost από τους ανταγωνιστές τους είναι η παροχή αδειών DirectAdmin. Δεδομένου ότι οι διακομιστές είναι πλήρως παραμετροποιήσιμοι, εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε άλλη κονσόλα διαχείρισης ή καθόλου, απλώς υποδείξτε την κατά την παραγγελία του διακομιστή σας και θα την έχετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Κλείσιμο Λέξεις

Όλοι οι αποκλειστικοί πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών της AMD που αναφέρονται σε αυτήν τη σημείωση έχουν παρόμοια προσφορά όσον αφορά το υλικό. Ωστόσο, οι διαφορές μεταξύ τους είναι στις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που συμπληρώνουν τον διακομιστή. Για παράδειγμα, η γεωγραφική θέση του κέντρου δεδομένων, ο εγγυημένος χρόνος λειτουργίας και οι μέγιστοι χρόνοι αντικατάστασης εξαρτημάτων, οι υπηρεσίες μετεγκατάστασης, η διαμόρφωση ή η εγκατάσταση, το εύρος ζώνης και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας, μεταξύ πολλών άλλων.

Θα πρέπει να επιλέξετε την πρόταση που πληροί τις δυνατότητες που χρειάζεστε για τον διακομιστή σας και επίσης ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, ώστε οι ιστότοποι και οι εφαρμογές σας να λειτουργούν άνετα και με τη μέγιστη απόδοση.