(10+Καλύτερος διαδικτυακός μετατροπέας PDF) PDF σε Word, Excel, PPT, Image & Περισσότερα Δωρεάν – 2023

Με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε εργασία. Στους ανθρώπους αρέσει να διατηρούν τα έγγραφά τους σε ψηφιακή μορφή. Η μορφή PDF, Excel και Doc είναι μορφές κειμένου που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη διατήρηση εγγράφων σε ψηφιακή μορφή.

Τα ψηφιακά έγγραφα αποθηκεύονται εύκολα και έχουν πρόσβαση. Μπορούμε εύκολα να το έχουμε πρόσβαση σε φορητές συσκευές και υπολογιστές. Τα αρχεία Word είναι εύκολο να αλλάξουν ή να επεξεργαστούν σε σύγκριση με τη μορφή PDF. Οι περισσότερες από τις επίσημες εκθέσεις και άλλες εργασίες γίνονται σε μορφή doc και excel.

Αλλά μερικές φορές έχουμε αρχεία PDF που πρέπει να μετατρέψουμε σε μορφή doc & excel. Μπορούμε να το κάνουμε πληκτρολογώντας, αλλά είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε εργαλεία για τη μετατροπή PDF σε αρχείο word.

Μερικές φορές έχουμε κάνει αυτήν την εργασία σε έναν δημόσιο υπολογιστή όπου δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία που μας εξυπηρετούν. Χρειαζόμαστε ηλεκτρονικά εργαλεία για να μετατρέψουμε το PDF σε word, excel και σε άλλη μορφή online σε αυτήν την περίπτωση. Εάν αντιμετωπίζετε και εσείς την παραπάνω κατάσταση, τότε αυτό το άρθρο είναι πραγματικά για εσάς.

Θα εξηγήσουμε τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία για τη μετατροπή PDF σε μορφή εγγράφου word, excel. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 • PDFToWord.
 • ConvertPDFtoword.
 • ConvertOnline Δωρεάν.
 • Πολύ PDF.
 • FreePDFC Convert.
 • PDFOnline.
 • OnlineOCR.
 • ConvertMyPDFtoWord.
 • Ζαμζάρ.
 • Free-PDFtoWord.
 • Οι καλύτεροι ιστότοποι για τη μετατροπή PDF σε Word, Excel, PPT, Εργαλεία Online Image.

  1. PDFToWord.com

  Το PDFtoword είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς μετατροπείς αρχείων PDF σε λέξη. Παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Το PDFtoWord παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή με ένα ελκυστικό GUI. Πρέπει να επιλέξετε το αρχείο σας και να βάλετε τη διεύθυνση email στην οποία θέλετε να το στείλετε.

    Πώς να τραβήξετε και να σχολιάσετε στιγμιότυπα οθόνης στο iPad χρησιμοποιώντας το Apple Pencil

  Θα στείλει αυτόματα αυτό το αρχείο σε μια διεύθυνση email. Μπορείτε να το κατεβάσετε από τη διεύθυνση email.

  2. ConvertPDFtoword.net

  Το Convertpdftoword είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος για τη μετατροπή PDF σε Word online. Σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν χρειάζεστε διεύθυνση email για να στείλετε το αρχείο μέσω email. Μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχείο PDF για μεταφόρτωση και λήψη μετά τη μετατροπή του αρχείου.

  Μπορείτε επίσης να επιλέξετε PDF σε εικόνα, HTML, κείμενο και άλλη μορφή. Παρέχει ένα εύχρηστο εργαλείο με ελκυστική εμφάνιση.

  3. ConvertOnlineFree.com

  Το Convertonlinefree είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος που παρέχει διαδικτυακή μετατροπή εγγράφων χωρίς κανένα κόστος. Παρέχει μετατροπή υψηλής ποιότητας. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να μετατρέψει αρχεία έως και 49 MB.

  Μπορεί να μετατρέψει αρχεία από pdf σε Word, pdf σε κείμενο, pdf σε εικόνα, εικόνα σε pdf, word σε pdf κ.λπ. Το Convertonlinefree παρέχει εύχρηστα εργαλεία. Μπορούμε να μετατρέψουμε έγγραφα μέσα σε λίγα λεπτά γρήγορα.

    Ανάλυση Διακύμανσης (ANOVA) Επεξήγηση σε λιγότερο από 5 λεπτά

  4. VeryPDF.com

  Το Verypdf είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους που παρέχουν ηλεκτρονική δυνατότητα μετατροπής αρχείων PDF σε word και Excel. Παρέχει επίσης μια εύχρηστη διεπαφή. Πρέπει να επιλέξουμε το αρχείο pdf από τον υπολογιστή μας ή να επιλέξουμε το αρχείο από μια διεύθυνση URL.

  Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξουμε τη μορφή και να πατήσουμε το κουμπί μετατροπής. Μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο pdf έως και 10 MB. Παρέχει επίσης το API του για εμπορικούς σκοπούς.

  5. FreePDFConvert.com

  Το Freepdfconvert μας παρέχει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής εγγράφων από τη μια μορφή στην άλλη. Μπορεί να μετατρέψει PDF σε Excel, εικόνες, Word κ.λπ. Το Freepdfconvert παρέχει μια ελκυστική εμφάνιση με εύκολα εργαλεία. Πρέπει να ανεβάσουμε το αρχείο από τον υπολογιστή μας.

  Παρέχει επίσης μια επιλογή Email για αποστολή αρχείων στη διεύθυνση αλληλογραφίας μετά τη μετατροπή. Το Freepdfconvert έχει επίσης μια επιλογή Εγγραφής για τους πελάτες του σε μηνιαία, ετήσια ή διάρκεια ζωής.

  6. PdfOnline.com

  Το Pdfonline παρέχει επίσης μια δωρεάν υπηρεσία web για τη μετατροπή ενός εγγράφου από pdf σε Word και Word σε pdf στο διαδίκτυο. Προσφέρει άλλες υπηρεσίες web: jpeg σε pdf, HTML σε pdf, pdf σε εικόνα κ.λπ. Πρέπει να ανεβάσουμε το αρχείο από τον υπολογιστή μας για μετατροπή.

  Παρέχει επίσης το API του για τη μετατροπή εγγράφων. Το Pdfonline παρέχει επίσης τη δωρεάν δοκιμή λογισμικού Pdf σε Word για υπολογιστή.

  Must Check: – Οι καλύτεροι διαδικτυακοί επεξεργαστές κειμένου PDF

  7. OnlineOcr.net

  Το Online είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος που παρέχει τη δωρεάν υπηρεσία μετατροπής 15 εγγράφων την ώρα χωρίς καμία εγγραφή. Παρέχει επίσης υποστήριξη για 46 γλώσσες στο πλαίσιο μιας δωρεάν εγγραφής για τον χρήστη του.

    Κασσάνδρα εναντίον MongoDB: Γνωρίζοντας τις διαφορές

  Μετά την εγγραφή, μπορείτε να μετατρέψετε το απεριόριστο έγγραφο. Μετά τη μεταφόρτωση του αρχείου, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον αριθμό σελίδας που θέλετε να μετατρέψετε.

  8. ConvertMyPDFToword.com

  Το Convertmypdftoword παρέχει επίσης μια δωρεάν υπηρεσία web για τη μετατροπή των εγγράφων PDF σε Word και εγγράφων Word σε PDF. Προσφέρει ένα εύχρηστο εργαλείο με συχνή πρόσβαση. Πρέπει να ανεβάσουμε το έγγραφο να το μετατρέψουμε και να το κατεβάσουμε. Διαγράφει τα έγγραφα που έχουν μετατραπεί από τους διακομιστές μετά την ολοκλήρωση της λήψης.

  9. Zamzar.com

  Είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος που παρέχει εύχρηστα εργαλεία για τη μετατροπή PDF σε Word, εικόνες, κείμενο, Excel και αντίστροφα. Υποστηρίζει αρχεία έως 100 MB. Πρέπει να ανεβάσουμε αρχεία και να επιλέξουμε τη μορφή στην οποία θέλουμε να μετατρέψουμε. Μπορεί επίσης να μετατρέψει αρχεία ήχου και βίντεο.

  10. Free-pdfToword.com

  Το δωρεάν PDF σε Word είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος που παρέχει μια υπηρεσία web για τη μετατροπή εγγράφων από PDF σε Word, Excel, εικόνων, κειμένου κ.λπ. Μπορεί επίσης να συνδυάσει δύο ή περισσότερα pdf σε ένα μόνο αρχείο. Παρέχει ένα ελκυστικό GUI με εύχρηστα εργαλεία. Μπορούμε επίσης να εκτυπώσουμε τα έγγραφά μας και ακόμη και να τα κάνουμε προεπισκόπηση. Υποστηρίζει το πολύ 10 MB.

  Συμπερασματικά, αυτές είναι οι καλύτερες υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα αρχεία PDF σας σε έγγραφα που υποστηρίζονται από το MS Word για εύκολη επεξεργασία. Πείτε μας επίσης τη γνώμη σας για αυτές τις υπηρεσίες. Ποια υπηρεσία σας αρέσει περισσότερο, πείτε μας την εμπειρία σας στα σχόλια παρακάτω.