1Περισσότερη κριτική SonoFlow SE: Ασυναγώνιστη σε αυτήν την τιμή

Βασικά Takeaways

 • Τα ακουστικά 1More SonoFlow SE προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, αποτελεσματικό ANC και άνετο σχεδιασμό.
 • Με διάρκεια μπαταρίας έως και 70 ώρες (50 ώρες με ANC), αυτά τα ακουστικά κρατούν τη μουσική σας να παίζει για μέρες.
 • Τα δυναμικά προγράμματα οδήγησης 40 mm προσφέρουν καλά ισορροπημένο ήχο, καθιστώντας αυτά τα ακουστικά εξαιρετική επιλογή για την τιμή τους.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ένα ζευγάρι ακουστικά ή ακουστικά ακουστικών της 1More και έχετε έντονο μάτι για ήχο με περιορισμένο προϋπολογισμό, τι κάνατε;

Το 1More SonoFlow SE είναι ένα εξαιρετικά εστιασμένο σετ ακουστικών που προσαρμόζονται σε ό,τι θέλετε: εξαιρετικό ήχο, ANC που ξεπερνά τους ακριβότερους ανταγωνιστές, εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και άνετα στη χρήση.

Θα δυσκολευτείτε να βρείτε καλύτερη αξία με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο σετ ακουστικών, γεγονός που κάνει τα ασύρματα ακουστικά 1More SonoFlow SE να προτείνονται εύκολα σε όποιον θέλει φορητό ήχο με περιορισμένο προϋπολογισμό.

1ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SonoFlow SE

Τα ακουστικά 1More SonoFlow SE προσφέρουν εξαιρετική αξία, συνδυάζοντας ποιοτικό ήχο, αποτελεσματική ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) και άνετο σχεδιασμό. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας 70 ωρών (50 ώρες με ANC), γρήγορη φόρτιση και καλά ισορροπημένο ήχο με δυναμικά προγράμματα οδήγησης 40 mm. Αν και δεν διαθέτουν κωδικοποιητές ήχου υψηλής ποιότητας, όπως το LDAC, υπερέχουν στο εύρος τιμών τους, ενώ η εφαρμογή 1More Music προσθέτει προσαρμόσιμες ρυθμίσεις EQ, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη.

Διάρκεια μπαταρίας Έως 70 ώρες

Μάρκα 1Περισσότερα

Μέγεθος μορφοτροπέα 40mm

Απόκριση συχνότητας 20Hz-20KHz

Τύπος σύνδεσης Bluetooth

Βάρος 204 γρ

Ακύρωση θορύβου Ναι

Αναδιπλούμενο Ναι

Συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0

Διαβάθμιση IP N/A

Τύπος φόρτισης USB-C

Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές AAC, SBC

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική αξία
 • Εξαιρετικός ήχος και ANC για την τιμή
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας
 • Αξιοπρεπής ποιότητα κατασκευής
 • Προσαρμόσιμες επιλογές EQ

Μειονεκτήματα

 • Όλη η πλαστική κατασκευή δεν είναι η καλύτερη εμφάνιση
 • Δεν υπάρχει βαθμολογία IP
 • Δεν υπάρχει ενσύρματη επιλογή
  20 κομψές θήκες iPhone 15 για απόλυτη προστασία από την πτώση

Ελαφρύ, αλλά αρκετά αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής

Gavin Phillips/MakeUseOf

Με βάρος 240 γρ. ο ελαφρύς σχεδιασμός σας επιτρέπει να φοράτε αυτά τα κουτιά για ώρες τη φορά. Η πίεση σύσφιξης είναι κατάλληλη για το κεφάλι μου και πιστεύω ότι τα μαξιλάρια αυτιών και η επένδυση είναι σχεδόν πανομοιότυπα μεταξύ του αρχικού SonoFlow και του SonoFlow SE. Το ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο διαθέτει παρόμοια αντικραδασμική προστασία και είναι άνετο, και μου αρέσει το πώς τα αυτιά κινούνται εύκολα όταν γυρίζετε το κεφάλι σας.

Πράγματι, βρήκα το 1More SonoFlow πολύ άνετο και δεδομένου ότι το νεότερο SonoFlow SE χρησιμοποιεί ουσιαστικά την ίδια σχεδίαση, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Όπως το πρωτότυπο, το SonoFlow SE διπλώνει επίσης τακτοποιημένα. Ωστόσο, καθώς αυτά είναι τα αδέρφια που επικεντρώνονται στον προϋπολογισμό, δεν υπάρχει επιπλέον θήκη μεταφοράς αυτή τη φορά. Ούτε υπάρχει χρωματική άνθηση μέσα στα ακουστικά SonoFlow SE, αλλά η συνολική σχεδίαση είναι καλή και άνετη, και αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

Gavin Phillips/MakeUseOf

Ο σχεδιασμός με απογυμνωμένη πλάτη σημαίνει επίσης λιγότερα κουμπιά. Θα βρείτε το κουμπί λειτουργίας, τα χειριστήρια έντασης ήχου και τα κουμπιά διακόπτη ANC γύρω από το κάτω μέρος του δεξιού ακουστικού. Όλα τα κουμπιά λειτουργούν καλά, καταγράφοντας εισόδους γρήγορα και ομαλά.

Εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας, αλλά η πιστοποίηση LDAC και Hi-Res έχουν φύγει

Τώρα, δεδομένου ότι το SonoFlow SE είναι ακόμη πιο εστιασμένο στον προϋπολογισμό από το SonoFlow, ορισμένα χαρακτηριστικά λείπουν από το αρχικό πακέτο. Ωστόσο, το 1More ήταν έξυπνο σχετικά με το τι να αφαιρέσει και κέρδισε τα χρήματα επιλέγοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αντί για μια φανταχτερή πιστοποίηση Hi-Res και τον κωδικοποιητή LDAC της Sony για ροή ήχου υψηλής ποιότητας.

Gavin Phillips/MakeUseOf

Δεν ήταν δύσκολη η επιλογή. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν ακουστικά όπως αυτά με το Spotify ή παρόμοια, οπότε ποιο είναι το νόημα στην προσπάθεια να συμπεριλάβουμε επιλογές ήχου υψηλής ποιότητας;

Πολύ καλύτερη είναι η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας 70 ωρών που διαθέτει το SonoFlow SE, διατηρώντας τη μουσική σας να παίζει για μέρες με τις μέρες, το οποίο είναι το πραγματικό χαρακτηριστικό που θέλουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας πέφτει σε περίπου 50 ώρες όταν χρησιμοποιείτε ANC, αλλά όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ακουστικά, θα διαπιστώσετε ότι η εμπειρία σας είναι κάπου στη μέση, ανάλογα με την ένταση, τη χρήση ANC κ.λπ.

  Τι είναι ένα δημόσιο δίκτυο και γιατί είναι επικίνδυνο;

Gavin Phillips/MakeUseOf

Εύκολα, το SonoFlow SE κληρονομεί την εξαιρετική δυνατότητα γρήγορης φόρτισης του SonoFlow, η οποία προσφέρει ουσιαστικές πέντε ώρες αναπαραγωγής με γρήγορη φόρτιση πέντε λεπτών.

Το SonoFlow SE χρησιμοποιεί Bluetooth 5.0 και κωδικοποιητές SBC και AAC, οπότε η μουσική σας θα εξακολουθεί να ακούγεται μια χαρά.

Σημειώστε επίσης ότι το SonoFlow SE δεν έχει βαθμολογία IP, επομένως μην τα βγάζετε στη βροχή.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου και ANC για την τιμή

Τώρα, δεδομένης της τιμής του SonoFlow SE – που διατίθεται για περίπου 55 $ – η ποιότητα ήχου είναι κορυφαία. Και πάλι, αυτό είναι κάπως αναμενόμενο καθώς η ποιότητα ήχου στο SonoFlow ήταν καλή και το νεότερο μοντέλο χρησιμοποιεί τους ίδιους δυναμικούς σύνθετους οδηγούς 40 mm με εύρος συχνοτήτων 20Hz έως 20KHz.

Gavin Phillips/MakeUseOf

Παραδίδει με μπαστούνια. Τα SonoFlow SE είναι ως επί το πλείστον καλά ισορροπημένα και, κυρίως, δεν διαθέτουν βαρύ συντονισμό σε σχήμα “V” που δίνει υπερβολική έμφαση στα μπάσα και τα πρίμα. Δεν είναι εντελώς ουδέτερος ή επίπεδος συντονισμός, καθώς δεν πρόκειται για ακουστικά αναφοράς. Ωστόσο, δεδομένου του αριθμού των ακουστικών και των ακουστικών σε αυτή την τιμή που φαίνονται καλά αλλά ακούγονται απαίσια, το 1More έχει ωθήσει την ανάπτυξή του στις σωστές περιοχές.

Το SonoFlow SE ακούγεται καλό όταν δοκιμάζεται έναντι μιας σειράς μουσικών ειδών. Άκουγα το εξαιρετικό 3D Country του Geese και το SonoFlow SE αναδημιουργεί πιστά τις στροφές μελωδίες του άλμπουμ, τις δυναμικές αλλαγές ρυθμού και εναλλάσσεται μεταξύ τραγουδιού, εναρμόνισης και ευθείας κραυγής. Πάντα δοκιμάζω οποιαδήποτε ακουστικά και ακουστικά με ένα άλμπουμ Crosby, Stills και Nash (ή CSNY) και το SonoFlow SE αναπαράγει συνήθως πιστά τις έντονες αρμονίες και τις κομψές, αλληλένδετες μελωδίες του τρίο. Δεν είναι η πλήρης γκάμα, όπως θα περίμενε κανείς σε αυτή την τιμή, αλλά εξίσου, wow σε αυτή την τιμή.

  8 Σύγχρονες Κάρτες Δαπανών Συμβασιούχων Υπαλλήλων

Η άλλη περιοχή που χτυπά το SonoFlow SE πολύ πάνω από το βάρος τους είναι η ενεργή ακύρωση θορύβου. Τα ακουστικά και τα ακουστικά της 1More προσφέρουν αθόρυβα ANC που ξεπερνά κατά πολύ τον ακριβότερο ανταγωνισμό. Βρήκα το SonoFlow SE ANC ικανό να ανταπεξέλθει καλά στις ειδήσεις του παρασκηνίου μιας πολυσύχναστης καφετέριας, αλλά όπως τα περισσότερα ακουστικά, τα χαμηλότερα βουητά ενός λεωφορείου είναι πιο εμφανή. Ωστόσο, η συνολική απόδοση είναι εξαιρετική.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία pass-through ANC που λειτουργεί όπως θα έπρεπε. η υπερβολική έμφαση και η πρόσθετη ενίσχυση από τις λειτουργίες pass-through είναι επιβλητικές ανεξάρτητα από τα ακουστικά, και δεν είναι διαφορετικό εδώ.

Επιλογές προσαρμογής EQ στην εφαρμογή 1More Music

Η εφαρμογή 1More Music είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο εργαλείο για τα ακουστικά SonoFlow SE, με προσαρμοσμένες επιλογές EQ, εναλλαγή ANC και τον κάπως εξειδικευμένο Soothing Sounds (ένας κατάλογος ήπιων ήχων που βασίζονται στη φύση για θόρυβο φόντου).

Όσον αφορά τα προσαρμοσμένα εργαλεία EQ, η προσφορά του 1More είναι καλή, δίνοντάς σας τον έλεγχο σε δέκα διαφορετικές συχνότητες και την επιλογή αποθήκευσης πολλαπλών προσαρμοσμένων συντονισμών. Αξίζει να το χρησιμοποιήσετε εάν καταλήξετε να πάτε για το SonoFlow SE και έτσι θα λαμβάνετε ενημερώσεις υλικολογισμικού.

Τα ακουστικά SonoFlow SE προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής

Τα ακουστικά 1More SonoFlow SE ANC διατίθενται στη λιανική τιμή των 55 $ και είναι μια απόλυτη κλοπή.

Σίγουρα, δεν έχουν ήχο LDAC ή Hi-Res, αλλά για τους περισσότερους, αυτά είναι πρόσθετα, όχι απαιτήσεις. Δεδομένων των χρημάτων που εξοικονομούνται σε αυτά τα ακουστικά χωρίς αυτές τις δυνατότητες, μαζί με τις 70 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τις προσαρμοσμένες επιλογές EQ και την εξαιρετική ποιότητα ήχου, είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποια είναι τα μειονεκτήματα του SonoFlow SE.

Αν ψάχνετε για οικονομικά ακουστικά, σας προτείνω να δοκιμάσετε το SonoFlow SE. δεν θα το μετανιώσεις.

1ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SonoFlow SE

Τα ακουστικά 1More SonoFlow SE προσφέρουν εξαιρετική αξία, συνδυάζοντας ποιοτικό ήχο, αποτελεσματική ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) και άνετο σχεδιασμό. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας 70 ωρών (50 ώρες με ANC), γρήγορη φόρτιση και καλά ισορροπημένο ήχο με δυναμικά προγράμματα οδήγησης 40 mm. Αν και δεν διαθέτουν κωδικοποιητές ήχου υψηλής ποιότητας, όπως το LDAC, υπερέχουν στο εύρος τιμών τους, ενώ η εφαρμογή 1More Music προσθέτει προσαρμόσιμες ρυθμίσεις EQ, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη.