Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Data Fabric για ψηφιακές επιχειρήσεις

Η ψηφιοποίηση της επιχείρησής σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί έως ότου γεφυρώσετε τα δεδομένα της επιχείρησης σε ένα ύφασμα δεδομένων που σας βοηθά να συμμορφώνεστε με την πολιτική κινδύνου, διακυβέρνησης και απορρήτου και ωστόσο να επεξεργάζεστε δεδομένα αποτελεσματικά.

Οργανισμοί με διαφορετικές ομάδες και τμήματα συγκεντρώνουν και διαχειρίζονται τα δεδομένα τους. Οι περιορισμοί διαχείρισης δεδομένων και απορρήτου σταματούν επίσης τη συγχώνευση διαφόρων δημόσιων ή ιδιωτικών δεδομένων.

Τότε ποια θα μπορούσε να είναι η λύση για πραγματικά κεντρική και ψηφιοποιημένη επεξεργασία δεδομένων; Εδώ έρχεται ο ιστός των δεδομένων. Συνεχίστε να διαβάζετε για να το μάθετε από μέσα προς τα έξω. Θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση όταν αγοράζετε ένα εργαλείο υφάσματος δεδομένων.

Τι είναι το Data Fabric;

Το δίκτυο δεδομένων πλέγματος ή το ύφασμα δεδομένων είναι μία από τις δέκα κορυφαίες τάσεις της τεχνολογίας του 2019, σύμφωνα με έκθεση της Gartner. Οι ειδικοί των τομέων ανάλυσης και τεχνολογίας δεδομένων το ορκίζονται ως το μελλοντικό εργαλείο διαχείρισης δεδομένων για νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις.

Θεωρείται ένα περιβάλλον τεχνολογίας πληροφοριών με ομοιόμορφη αρχιτεκτονική που συνδέει διάφορες πηγές δεδομένων με επιχειρηματικές εφαρμογές. Στο backend, θα υπάρχει ένας ισχυρός πράκτορας τεχνητής νοημοσύνης (AI). Η τεχνητή νοημοσύνη θα αναλύει δεδομένα με ασφάλεια και θα παρουσιάζει μόνο τα δεδομένα που χρειάζονται γνώση σε έναν εκπρόσωπο πωλήσεων, έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών ή έναν διευθυντή επιχείρησης.

Μέσα από μια πανοραμική άποψη, το δίκτυο δεδομένων πλέγματος μοιάζει με ένα εικονικό ύφασμα πάνω στο οποίο συνδέονται και μοιράζονται πληροφορίες διάφορα συστήματα αποθήκευσης και υπολογιστικών δεδομένων.

The Purpose of Data Fabric

Τα εμπόδια των διαφορετικών επιχειρηματικών εφαρμογών, ο χρόνος, ο χώρος, η αποθήκευση δεδομένων, οι μέθοδοι ανάκτησης δεδομένων, τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεδομένων κ.λπ., είναι τα μακρο-συμφόρηση που τραβούν την εταιρεία από πίσω. Αυτοί οι έλεγχοι και οι ισορροπίες βοηθούν επίσης την επιχείρησή σας να εξασφαλίσει εμπιστευτικά δεδομένα. Ως εκ τούτου, ούτε μπορείτε να τα καταργήσετε ούτε να τα διατηρήσετε ως έχουν.

Εδώ χρειάζεστε ένα δίκτυο δεδομένων πλέγματος. Ένας αυτοκινητόδρομος που ανοίγει τον δρόμο για δεδομένα από διάφορες εγκαταστάσεις, επιχειρηματικές εφαρμογές, γραφεία επί τόπου, βιτρίνες καταστημάτων, διακομιστές και πολλά άλλα. Επίσης, αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να είναι δομημένα, ημι-δομημένα και ακατέργαστα. Για να μην αναφέρουμε, διαφορετικά δεδομένα συνοδεύονται από διαφορετικά επίπεδα πολιτικών ασφαλείας.

Όμως, ο τελικός χρήστης, όπως ένας πελάτης, οι εκπρόσωποι πωλήσεων, τα στελέχη υποστήριξης και οι διευθυντές, δεν χρειάζεται να τα κατανοήσει όλα αυτά. Απλώς χρειάζονται πρόσβαση στα δεδομένα με ασφάλεια για να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους. Το υλικό δεδομένων θα το εκπληρώσει αυτό μέσω της αυτοματοποίησης, της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης (ML).

Άλλοι αξιοσημείωτοι σκοποί είναι:

  • Συνδέεται με όλες τις πηγές επιχειρηματικών δεδομένων μέσω κοντέινερ και συνδέσεων
  • Προσφέρει δυνατότητες ενσωμάτωσης και απορρόφησης δεδομένων εντός του χώρου αποθήκευσης, των εφαρμογών κ.λπ
  • Λειτουργεί ως υποδομή δεδομένων υψηλής ταχύτητας για ανάλυση μεγάλων δεδομένων
  • Φέρνει τους καταναλωτές και τις πηγές δεδομένων σε ένα δίκτυο mesh
  • Προσφέρει υβριδικές λειτουργίες δεδομένων μεταξύ ιδιωτικού cloud, δημόσιου cloud, multi-cloud, on-premise και γυμνών μεταλλικών σταθμών εργασίας
  Πότε έρχεται το Sombra στο PS4;

Οι επιχειρήσεις αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην απόφαση και την έγκριση δεδομένων παρά στην επεξεργασία τους. Οι εργαζόμενοι περνούν από εκατοντάδες νήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού λάβουν εγκρίσεις για επεξεργασία δεδομένων.

Αποτελεί σοβαρή απειλή για την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων που είναι έτοιμες για το μέλλον. Όμως, το ύφασμα δεδομένων μπορεί να διασώσει οργανισμούς με τους εξής τρόπους:

  • Πλατφόρμα ενιαίου παραθύρου για πρόσβαση, υποβολή, φύλαξη και ανάλυση κάθε είδους δεδομένων.
  • Αν και όλοι στην επιχείρηση μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα μέχρι ένα ορισμένο επίπεδο, όλες οι πολιτικές διακυβέρνησης και ρύθμισης δεδομένων θα τηρηθούν.
  • Κάντε τα δεδομένα πιο αξιόπιστα και ευκολοχώνευτα, επιτρέποντας στα τεχνητή νοημοσύνη να επεξεργάζονται δεδομένα πριν από την πρόσβαση του ανθρώπου σε αυτά.
  • Ενεργοποιήστε την επικοινωνία από μηχανή με μηχανή ή το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) για να μειώσετε την ανθρώπινη παρέμβαση σε ευαίσθητα δεδομένα.
  • Προσαρμόστε εύκολα στην αύξηση και μείωση των εφαρμογών, των αιτημάτων των πελατών, των εισιτηρίων εσωτερικής πρόσβασης δεδομένων, της ξαφνικής εισροής τεράστιων δεδομένων μάρκετινγκ κ.λπ.
  • Μείωση των αναγκών και των εξαρτήσεων της επιχείρησης για τη φιλοξενία παλαιού τύπου υποδομής και συνεπώς μειώνει το κόστος.
  • Αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογία cloud συνδέοντας κάθε είδους ψηφιακές πηγές δεδομένων σε ένα μέρος που προστατεύεται από αυστηρούς αλγόριθμους AI.

Τελικά, ο πράκτορας πρώτης γραμμής θα λαμβάνει τα δεδομένα για τα CRM γρηγορότερα και θα επεξεργάζεται γρήγορα τα αιτήματα των πελατών. Αυτό, με τη σειρά του, αυξάνει την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών στην επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα του Data Fabric

Ενισχύει το Agile DevOps Model

Τα ευέλικτα έργα λογισμικού ή ανάπτυξης προϊόντων μπορεί να υποφέρουν σοβαρά από διακοπτόμενα προβλήματα επεξεργασίας δεδομένων. Ενσωματώνοντας ένα εργαλείο δικτύου δεδομένων mesh, μπορείτε ουσιαστικά να καταργήσετε όλους τους χρόνους διακοπής δεδομένων.

Συμμόρφωση με τη Διακυβέρνηση δεδομένων

Το υποκείμενο AI και ML μπορούν να βοηθήσουν στην επιβολή της πολιτικής απορρήτου και διακυβέρνησης δεδομένων. Ενώ ο ίδιος αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης θα επεξεργάζεται τα ζητούμενα δεδομένα και θα τα παρουσιάζει σε έναν υπάλληλο σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας.

Επεκτασιμότητα

Οι διαχειριζόμενοι πάροχοι υπηρεσιών (MSP) μπορούν να αυξήσουν ή να μειώσουν τις ανάγκες επεξεργασίας δεδομένων σας άμεσα.

Διαχείριση Μεταδεδομένων

Ένας κατάλογος αναλυτικών στοιχείων δεδομένων θα φιλοξενεί πηγές δεδομένων, στοιχεία και μεταδεδομένα. Βλέποντας μεταδεδομένα, τα AI μπορούν να ανακτήσουν τα ζητούμενα δεδομένα πιο γρήγορα.

Ανίχνευση σφαλμάτων

Τα AI μπορούν να εντοπίσουν καταστροφή δεδομένων, ζητήματα ακεραιότητας και σφάλματα προτού η επιχείρησή σας υποστεί απώλειες εσόδων.

Πρόσβαση βάσει ρόλων

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ζητήσουν επεξεργασμένα δεδομένα ανάλογα με την άδεια ασφαλείας τους εντός του οργανισμού.

Κατάργηση σιλό δεδομένων

Τα σιλό δεδομένων δεν μπορούν πλέον να απειλήσουν την επιχείρηση όταν η σύσταση δεδομένων φέρνει όλα τα δεδομένα σε έναν κρυπτογραφημένο αυτοκινητόδρομο δεδομένων. Οι ομάδες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε νόμιμα δεδομένα από οποιοδήποτε τμήμα χωρίς άλματα.

Ενοποίηση δεδομένων

Το υλικό δεδομένων και η υποκείμενη τεχνητή νοημοσύνη του επιτρέπουν την άμεση ενοποίηση δεδομένων με λογισμικό σε πραγματικό χρόνο όπως CRM, ERP, εφαρμογές πελατών, εφαρμογές πράκτορα πρώτης γραμμής κ.λπ.

Δεδομένα υψηλής ποιότητας

Οι έξυπνοι αλγόριθμοι ενός εργαλείου δικτύου δεδομένων πλέγματος αναλύουν πάντα όλες τις πηγές δεδομένων. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι μπορούν να εμπιστεύονται τα δεδομένα εισόδου χωρίς να τα επικυρώνουν από τους επόπτες.

The Architecture of Data Fabric

Το δίκτυο δεδομένων Mesh πρέπει να διασφαλίζει βελτιωμένη προσβασιμότητα δεδομένων χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα και την ασφάλεια. Ως εκ τούτου, μια τυπική αρχιτεκτονική υφάσματος δεδομένων θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα στοιχεία:

Κατάλογος Δεδομένων

Ένας κατάλογος δεδομένων είναι μια οργανωμένη μορφή όλων των επιχειρηματικών δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τέτοιους καταλόγους για να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν εργασίες. Ο κατάλογος δεδομένων έχει τα ακόλουθα υποσυστατικά: Μεταδεδομένα και Γράφημα Γνώσης.

  9 δημιουργοί κάτοψης για οπτικοποίηση δωματίων σε 2D και 3D

Αυτοματισμός βασισμένο σε AI και ML

Η πολλαπλή τεχνητή νοημοσύνη θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο του ιστού δεδομένων που χειρίζεται όλη την ανάλυση ερωτημάτων, τον έλεγχο ποιότητας δεδομένων, τους ελέγχους ασφαλείας κ.λπ.

Ενοποίηση και μεταφορά δεδομένων

Τα πλέγματα δεδομένων ενσωματώνουν δεδομένα από όλες τις πηγές, όπως επιτόπιους διακομιστές, αποθήκευση cloud, φορητούς υπολογιστές εργαζομένων κ.λπ. Θα πρέπει να υπάρχουν σύνδεσμοι δεδομένων για τη σύνδεση πληροφοριών με έναν απομακρυσμένο υπολογιστή ή μεταφορέα για τη μετακίνηση των δεδομένων μέσω του ιστού δεδομένων.

Πώς να εφαρμόσετε το Data Fabric

Θα εξαρτηθεί πλήρως από το είδος του οργανισμού που είστε και τις ανάγκες σας. Λόγω των ποικίλων απαιτήσεων των επιχειρήσεων, δεν υπάρχει μια ενιαία λύση για την υλοποίηση δικτύου δεδομένων mesh. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά ή επίπεδα της αρχιτεκτονικής υφάσματος δεδομένων.

Διαχείριση δεδομένων: Αυτό το επίπεδο λειτουργεί για την ασφάλεια και τη διακυβέρνηση δεδομένων.

Απορρόφηση δεδομένων: Αυτό το επίπεδο αρχίζει να συρράπτει όλα τα δεδομένα cloud ενώ εντοπίζει τον τρόπο σύνδεσης των δομημένων και μη δομημένων δεδομένων.

Επεξεργασία Δεδομένων: Διασφαλίζει ότι τα σχετικά δεδομένα είναι διαθέσιμα κατά την εξαγωγή δεδομένων.

Τακτοποίηση δεδομένων: Αυτό το επίπεδο περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής δεδομένων, της δομής δεδομένων, του καθαρισμού δεδομένων, της ενοποίησης και του μετασχηματισμού για τη δημιουργία χρησιμοποιήσιμων δεδομένων.

Ανίχνευση δεδομένων: Σας επιτρέπει να συλλέγετε δεδομένα ενσωματώνοντας διαφορετικές πηγές. Είναι ζωτικής σημασίας για την ικανοποίηση του πελάτη.

Πρόσβαση σε δεδομένα: Αυτό το επίπεδο είναι αφιερωμένο στην κατανάλωση δεδομένων. Ταυτόχρονα, αυτό το επίπεδο βοηθά στην πρόσβαση σε σχετικά δεδομένα μέσω εργαλείων οπτικοποίησης δεδομένων ή πινάκων εργαλείων εφαρμογών.

Αρχές Fabric Data

Η ιδέα των δικτύων δεδομένων πλέγματος είναι να ενοποιήσει τα κατανεμημένα και ποικίλα περιουσιακά στοιχεία δεδομένων των επιχειρήσεων σε οποιονδήποτε κλάδο. Επιπλέον, συνδυάζει διαδικασίες διαχείρισης δεδομένων από άκρο σε άκρο ως ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων.

Η δομή δεδομένων επιτυγχάνει τέτοιους στόχους αξιοποιώντας τις ακόλουθες αρχές διαχείρισης δεδομένων:

  • Ανακάλυψη δεδομένων
  • Επιμέλεια δεδομένων
  • Οργάνωση δεδομένων
  • Μοντελοποίηση δεδομένων
  • Έλεγχοι ποιότητας
  • Ενορχήστρωση δεδομένων σε σιλό
  • Ενοποίηση δεδομένων
  • Διακυβέρνηση δεδομένων

Δυνατότητες υφάσματος δεδομένων

Ατελείωτη επίλυση ερωτημάτων δεδομένων

Τα δίκτυα δεδομένων πλέγματος βασίζονται σε internet υψηλής ταχύτητας, μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης και υπερυπολογιστές για τη συνεχή λήψη των ζητούμενων δεδομένων χωρίς διακοπές λειτουργίας.

Ατελείωτη ενσωμάτωση δεδομένων, ανακάλυψη και καταλογογράφηση

Η κύρια τεχνητή νοημοσύνη που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση δεδομένων εντός του ιστού πρέπει να εργάζεται μέρα και νύχτα για να δέχεται νέα ακατέργαστα δεδομένα, να αναλύει, να καταλογίζει και να τα ενσωματώνει σε επιχειρηματικές εφαρμογές.

Παθητικά και Ενεργά Μεταδεδομένα

Τα ενεργά μεταδεδομένα είναι πληροφορίες όπως η ποιότητα δεδομένων, η χρήση δεδομένων, ο τρέχων επεξεργαστής κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, τα παθητικά μεταδεδομένα είναι στατικά δεδομένα που διαφημίζει ο συγγραφέας. Η τεχνητή νοημοσύνη υφάσματος δεδομένων τα αλλάζει συνεχώς για να μειώσει τις προσπάθειες χειροκίνητης εξερεύνησης ή προετοιμασίας δεδομένων.

Ευκαμψία

Η δομή των δεδομένων είναι εξαιρετικά ευέλικτη και δέχεται αλλαγές όποτε τις χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Η υλοποίηση ενός δικτύου δεδομένων πλέγματος είναι εύκολη με έξυπνο λογισμικό. Υπάρχουν αρκετά, αλλά τα ακόλουθα είναι κατάλληλα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις:

Άτλαν

Το Atlan είναι μια ισχυρή αλλά απλή πλατφόρμα Active Metadata και χώρος εργασίας δεδομένων που σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα από οποιαδήποτε πηγή. Λειτουργεί ως ένας σύγχρονος κατάλογος δεδομένων για τις ανάγκες σας σε υφάσματα δεδομένων. Η πλατφόρμα προσφέρει λύσεις για όλα τα δεδομένα, όπως καταλογογράφηση, δημιουργία προφίλ, ανακάλυψη, ποιότητα, διακυβέρνηση, εξερεύνηση και ενσωμάτωση.

Έρχεται με μια διεπαφή που μοιάζει με διεπαφή χρήστη της Αναζήτησης Google και ένα πλούσιο επιχειρηματικό γλωσσάρι όπου μπορείτε να αναζητήσετε την κατανόηση των δεδομένων σας. Οι εταιρείες μπορούν να αξιοποιήσουν χειρονομίες όπως η λεπτομερής διακυβέρνηση και τα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης για τη διαχείριση της χρήσης δεδομένων σε ένα οικοσύστημα.

  Ποιο να αγοράσετε;

Επιπλέον, το Atlan υποστηρίζει την ενοποίηση με εφαρμογές όπως το Big Query, το Amazon Redshift, το Snowflake, το MYSQL, το Looker και το Tableau.

K2View

Αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα με λειτουργικότητα υφάσματος δεδομένων από άκρο σε άκρο, πηγαίνετε στο K2View. Αυτή η εφαρμογή προϊόντος δεδομένων σάς βοηθά με όλα τα στάδια του δικτύου δεδομένων mesh, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης δεδομένων, της προετοιμασίας, της ενορχήστρωσης δεδομένων και της διοχέτευσης.

Με τη βοήθειά του, οι εταιρείες μπορούν να ενεργοποιήσουν τις πιο εξελιγμένες αρχιτεκτονικές υφάσματος δεδομένων σε περιβάλλοντα cloud, on-premise και υβριδικά περιβάλλοντα. Ως αποτέλεσμα, η διαχείριση ανθρώπινων δεδομένων θα μειωθεί καθώς η ανάπτυξη του ιστού δεδομένων γίνεται ευκολότερη. Μπορεί να ενοποιήσει δεδομένα από πολλαπλές πηγές και να τα διοχετεύσει σε συστήματα στόχων ακεραιότητας δεδομένων.

Χρησιμοποιώντας το K2View, μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα λίμνες δεδομένων και αποθήκες δεδομένων που μπορείτε να αναλύσετε αμέσως. Ακόμα κι αν δεν έχετε εμπειρία στην κωδικοποίηση, σας επιτρέπει να ελέγχετε τη μετακίνηση και τη μετατροπή των δεδομένων από πηγή σε στόχο.

Οι εταιρείες μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν τους διαμορφώσιμους κανόνες αυτής της πλατφόρμας για τον έλεγχο της πρόσβασης στα δεδομένα, του συγχρονισμού και της ασφάλειας. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για αυτοματοποίηση υπηρεσιών δεδομένων με ένα εύχρηστο πλαίσιο.

Ταλέντο

Το Talend είναι μια πλατφόρμα δεδομένων που εξασφαλίζει υγιή πρόσβαση στα δεδομένα, ενώ σας βοηθά να αυξήσετε την επιχειρηματική αξία. Κάθε επιχείρηση πρέπει να διαχειρίζεται ασυμβίβαστα και πλήρη δεδομένα διασφαλίζοντας τη χρηστικότητα, την ακεραιότητα, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλειά τους. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους οργανισμούς να διατηρούν τα δεδομένα σε καλή κατάσταση μειώνοντας τον κίνδυνο.

Το Talend είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα για αξιόπιστα και προσβάσιμα δεδομένα που προσφέρει διακυβέρνηση, ενοποίηση και ακεραιότητα. Μπορεί να παρέχει υγιή δεδομένα με τη βοήθεια υποδομών υπηρεσιών και οικοσυστημάτων συνεργατών. Εδώ, μπορείτε να ανακαλύψετε τα απαραίτητα δεδομένα σας μέσω τεκμηρίωσης και κατηγοριοποίησης.

Δεδομένου ότι καθαρίζει αυτόματα τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, δεν υπάρχει πιθανότητα να εισέλθουν κακά δεδομένα στο σύστημά σας. Οι εταιρείες μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους και να εξοικονομήσουν χρήματα χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο που διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και μειώνει τον κίνδυνο.

Μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας καλύτερες εμπειρίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και την ενσωμάτωση του API. Αυτά εξασφαλίζουν επίσης δυνατότητες αυτοεξυπηρέτησης για κοινή χρήση αξιόπιστων δεδομένων εσωτερικά και εξωτερικά.

Incorta

Το Incorta είναι μια πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων αυτοεξυπηρέτησης όπου οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να αποκτήσουν πληροφορίες με μειωμένο κόστος. Η λύση σας προσφέρει μια πιο ευέλικτη εμπειρία δεδομένων, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε έγκαιρες και τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Χρησιμοποιεί αναλύσεις στη μνήμη και λειτουργίες απευθείας χαρτογράφησης δεδομένων για να προσφέρει πρωτοφανή ταχύτητα και επεκτασιμότητα για αποθήκευση και διαχείριση δεδομένων. Ακόμα κι αν θέλετε να αναλύσετε τα δεδομένα σας από πολλούς πόρους, η Incorta μπορεί να εξασφαλίσει πραγματική επιχειρηματική ευελιξία για ευέλικτη διοχέτευση δεδομένων.

Επιπλέον, σας βοηθά με τη συλλογή δεδομένων, την επεξεργασία, την ανάλυση και την παρουσίαση δεδομένων επιχειρηματικών εφαρμογών. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε επιχειρηματικά δεδομένα πλήρους πιστότητας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα εγγενούς οπτικοποίησης.

συμπέρασμα

Η υφή δεδομένων είναι η αρχιτεκτονική αποθήκευσης, επεξεργασίας, φύλαξης και διαχείρισης δεδομένων επόμενης γενιάς. Αν και πρόκειται για μια μελλοντική εφαρμογή της πληροφορικής, πολλές ψηφιακές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη εργαλεία δεδομένων για να προετοιμάσουν το εργατικό δυναμικό τους για το μέλλον.

Για να μην αναφέρουμε, οι μικρές επιχειρήσεις, οι μεσαίες επιχειρήσεις και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν στο μέγιστο από αυτήν την τεχνολογία, καθώς δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά καθυστερήσεις στη ροή εργασιών λόγω εγκρίσεων και ελέγχου. Επισκεφτείτε οποιοδήποτε ή όλα τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω για να δείτε τις προσφορές τους και πώς αυτές οι λειτουργίες θα μπορούσαν να προσθέσουν αξία στην επιχείρησή σας.

Το επιχειρηματικό σας μοντέλο RevOps μπορεί να επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από το υλικό δεδομένων. Μάθετε εδώ περισσότερα σχετικά με τα εργαλεία λειτουργιών εσόδων (RevOps).