Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προσφορά αντικατάστασης μπαταρίας iPhone της Apple

Η Apple ομολόγησε ότι επιβραδύνει τα παλαιότερα iPhone μόλις εξαντληθεί η χωρητικότητα της μπαταρίας τους. Κανείς, ιδιαίτερα οι μακροχρόνιοι κάτοχοι προϊόντων της Apple δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό. Η λύση για ένα αργό iPhone είναι η αντικατάσταση της μπαταρίας, η οποία, αν δεν είστε εντός εγγύησης, κοστίζει 79 $. Αυτή η τιμή δεν συγκρίνεται με το τι θα ξόδευαν κανονικά οι χρήστες σε ένα νέο iPhone, αλλά οι χρήστες εξακολουθούν να μην είναι ευχαριστημένοι γι ‘αυτό. Μερικοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα μόνο και μόνο για να έχουν ένα πιο γρήγορο τηλέφωνο, αλλά άλλοι δεν είναι τόσο πρόθυμοι. Αυτό είναι φυσικά το υλικό των εφιαλτών δημοσίων σχέσεων, γι’ αυτό η Apple έχει μια προσφορά αντικατάστασης μπαταρίας iPhone για να την καταπολεμήσει. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε σχετικά με την αγορά μιας νέας μπαταρίας για το iPhone σας από την Apple.

  Πώς να πάρετε τον έλεγχο της γραμμής μενού του Mac σας με τον Bartender

Τιμή

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει όλες τις μπαταρίες για 29 $ σε αντίθεση με τα αρχικά 79 $ που φόρτιζε. Αυτό είναι αποτελεσματικό αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μπείτε σε ένα κατάστημα της Apple και να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας. Εάν το έχετε ήδη αντικαταστήσει για 79 $, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τη διαφορά που απλώς σας δείχνει ότι η Apple γνωρίζει την εξυπηρέτηση πελατών.

Αιρετότητα

Ορισμένοι χρήστες έχουν την εντύπωση ότι η μπαταρία τους πρέπει να έχει εξαντληθεί σε κάποιο βαθμό πριν την αντικαταστήσει η Apple. Ως εκ τούτου, τους οδήγησε να αναρωτηθούν εάν η μπαταρία τους θα αντικατασταθεί για 29 $ ή όχι. Η Apple αντικαθιστά τις μπαταρίες ανεξάρτητα από τη χωρητικότητά τους. Κανονικά, η εταιρεία αντικαθιστά μπαταρίες που έχουν εξαντληθεί τουλάχιστον στο 80% της χωρητικότητας φόρτισής τους, ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πλέον. Εφόσον έχετε iPhone 6 ή μεταγενέστερο, πληροίτε τις προϋποθέσεις για αντικατάσταση. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη όλο το 2018, οπότε μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να πάτε αμέσως.

  Πώς να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone X

Εγγύηση Apple & AppleCare

Εάν είστε υπό εγγύηση ή έχετε αγοράσει AppleCare, ενδέχεται να υπόκεινται σε διαφορετικούς κανόνες για την αντικατάσταση της μπαταρίας σας, ωστόσο, αυτή είναι μια περίπτωση «ίσως». Είναι καλύτερο να πάρετε το τηλέφωνό σας και να τους αφήσετε να το κοιτάξουν. Δεδομένου ότι αυτό ήταν ένα πρόβλημα δημοσίων σχέσεων και η Apple έχει μηνυθεί για αυτό, η εταιρεία τείνει να αλλάξει την μπαταρία και να κάνει λιγότερη φασαρία για αυτό.

Λειτουργεί?

Ίσως αναρωτιέστε αν η αλλαγή της μπαταρίας του iPhone σας την επιταχύνει πραγματικά. Σύμφωνα με αναφορές πεδίου και αυτό το νήμα του Reddit, υπάρχει μια αισθητή διαφορά. Οι χρήστες που έχουν αντικαταστήσει τις μπαταρίες τους λένε ότι τα τηλέφωνά τους είναι πολύ πιο γρήγορα τώρα. Δεν μπορούν ακριβώς να το συγκρίνουν με την ταχύτητα με την οποία λειτουργούσε το τηλέφωνο όταν ήταν ολοκαίνουργιο, αλλά σε σύγκριση με την παλιά μπαταρία έναντι της νέας, οι συσκευές τους λειτουργούν πιο γρήγορα.

  Πώς να διαγράψετε όλα τα retweet στο Twitter