Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Σε όλο το Διαδίκτυο, συναντάτε νέα για την πώληση και την αγορά NFT. Η τρέλα με τα NFT αυξάνεται, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στην αγορά νεότερα και καλύτερα NFT.

Μπορεί κατά καιρούς να δείτε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λένε ότι το άτομο αγόρασε ένα συγκεκριμένο NFT ή το άλλο άτομο δημιούργησε το δικό του NFT και το πούλησε στο διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι σε όλο το διαδίκτυο κερδίζουν εφάπαξ χρήματα μέσω αυτών των NFT. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι επικεντρώνονται στη δημιουργία νεότερων και καλύτερων NFT, ώστε να μπορούν να αποκομίσουν τεράστιο κέρδος. Ένα τόσο σημαντικό NFT και σχετικό κλαμπ που πρέπει να γνωρίζετε είναι το Bored Ape Yacht Club. Η δημοτικότητά του αυξάνεται από τότε και όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται μαζί τους.

Αυτό το άρθρο θα καλύψει όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να συγκεντρώσετε σχετικά με το Bored Ape Yacht Club. Πριν από αυτό όμως, ας καταλάβουμε τι είναι το NFT!

Τι είναι το NFT;

Το NFT ή ένα μη ανταλλάξιμο διακριτικό αποτελείται από ψηφιακά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια σε μια αλυσίδα μπλοκ. Η ιδιοκτησία ενός NFT αποθηκεύεται στην αλυσίδα μπλοκ. Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ένα blockchain διευκολύνει την πώληση και την αγορά NFT. Αυτά τα NFT έχουν μια μοναδική ταυτότητα και ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει αυτά τα NFT με λίγη γνώση και δεξιότητα. Τα NFT μοιάζουν περισσότερο με κρυπτογραφικά διακριτικά, με τη μόνη διαφορά ότι δεν μπορούν να ανταλλάσσονται αμοιβαία.

Τώρα που γνωρίζετε τις βασικές πληροφορίες για ένα NFT, ήρθε η ώρα να μάθετε και να εξερευνήσετε όλες τις πτυχές του Bored Ape Yacht Club.

Τι είναι το Bored Ape Yacht Club;

ο BAYC, ή το Bored Ape Yacht Club, είναι ένα NFT που δημιουργήθηκε πάνω από το blockchain Ethereum. Αυτό το yacht club είναι μια συλλογή που διαθέτει διαφορετικές φωτογραφίες προφίλ ενός πιθήκου κινουμένων σχεδίων. Η δημιουργία αυτών των πιθήκων κινουμένων σχεδίων πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός αλγορίθμου.

Τα εύσημα για την ανάπτυξη του Bored Ape Yacht Club ανήκουν στα Yuga Labs. Η 23η Απριλίου 2021 ήταν η ημέρα έναρξης του BAYC. Τα άτομα που είναι ιδιοκτήτες του Bored Ape Yacht Club μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό διαδικτυακό κλαμπ και μπορούν να συμμετέχουν σε αποκλειστικές εκδηλώσεις. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν επίσης δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας σε αυτές τις εικόνες.

Πολλές διασημότητες έχουν δοκιμάσει την τύχη τους και αγόρασαν αυτά τα NFT που παρέχει το Bored Ape Yacht Club.

Ιστορία του Bored Ape Yacht Club

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του BAYC, τέσσερις φίλοι μαζί δημιούργησαν τη συλλογή πιθήκων NFT. Ο κύριος στόχος πίσω από τη δημιουργία τους είναι να προσφέρουν πρωτότυπα έργα τέχνης στους ιδιοκτήτες. Οι ιδιοκτήτες Bored Ape Yacht Club NFT πιστεύεται ότι διαθέτουν μοναδικά δεδομένα blockchain όπου μπορείτε να καταγράφετε μόνιμα το ιστορικό πωλήσεων.

  Πώς να πραγματοποιήσετε κλήσεις φωνής και βίντεο στο Skype

Εξέλιξη στον κόσμο των NFT από το Bored Ape Yacht Club

Μετά το παιχνίδι του Bored Ape, τα NFT αυξήθηκαν και η Yuga Labs άρχισαν να προσλαμβάνουν διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καλλιτέχνες, CFO και διευθυντές κοινότητας discord. Καθώς η δημοτικότητά της μεγάλωνε, ήταν σαφές ότι ο κύριος στόχος της BAYC ήταν να γίνει μια εταιρεία Web3 lifestyle.

Μετά τη φήμη, η εταιρεία κυκλοφόρησε άλλα περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου μεταλλαγμένου ορού, μεταλλαγμένου λέσχη γιοτ πιθήκων, βαρέως ρείθρου πιθήκων, κ.λπ. Αυτά συνέβαλαν στην αύξηση της καθαρής αξίας της BAYC και αύξησαν τη βάση θαυμαστών του Bored Ape Yacht Club. Οι προηγούμενοι επενδυτές και ιδιοκτήτες της BAYC έλαβαν βαριές ανταμοιβές.

Ο λόγος πίσω από τη δημοτικότητα του Bored Ape Yacht Club

Υπάρχουν πολλά οφέλη που αποκομίζει κάποιος αφού κατέχει το Bored Ape Yacht Club. Τα πιο σημαντικά περιλαμβάνουν:

  • Κάθε NFT που αγοράζεται έχει σημαντική αγοραία αξία, γεγονός που καθιστά αυτά τα NFT τεράστια επένδυση.
  • Αυτά τα Bored Ape NFT είναι ένα διακριτικό εισόδου σε ιδιωτικές εκδηλώσεις του πραγματικού κόσμου και διαδικτυακά κλαμπ.
  • Τα άτομα που κατέχουν το BAYC NFT λαμβάνουν δικαιώματα ιδιοκτησίας, βάσει των οποίων μπορούν να δημιουργήσουν νεότερα προϊόντα.

Αυτά είναι μερικά πλεονεκτήματα στα οποία έχουν πρόσβαση τα άτομα που διαθέτουν ένα Bored Ape NFT. Τώρα που γνωρίζετε τους λόγους που κάνουν αυτά τα NFT μοναδικά, ας καταλάβουμε γιατί αυτά τα NFT είναι τόσο δημοφιλή!

  • Μια μικρή χούφτα ανθρώπων που είναι κάτοχοι των Bored Ape NFT έχουν το πνεύμα να διαδώσουν την ιδέα στον κόσμο σαν τη φωτιά. Ένας από τους κύριους λόγους πίσω από τη διάδοση αυτών των NFT στην κοινότητα είναι τα δικαιώματα ιδιοκτησίας που αποκτά ένα άτομο.
  • Η ιδέα της δημιουργίας Bored Ape NFT είναι μοναδική, ενδιαφέρουσα και εθιστική. Αν και κάθε πίθηκος έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ακολουθούν ένα καθορισμένο μοτίβο έτσι ώστε κάθε πίθηκος να είναι μοναδικά αναγνωρίσιμος. Οι παραλλαγές που μπορεί κανείς να δημιουργήσει σε αυτά τα σχέδια λειτουργούν για να κρατούν τα δημιουργικά μυαλά απασχολημένα.
  • Το κύριο πλαίσιο πίσω από αυτές τις ψηφιακές τέχνες συνδέει καλά τους ανθρώπους. Τις πρώτες μέρες, οι ιδιοκτήτες της BAYC είχαν κατά νου να μην ξεκινήσουν μια εντελώς απομονωμένη εταιρεία. Εξασφάλισαν ότι άλλες κοινότητες κρυπτογράφησης συμμετείχαν καλά.

Οι προσπάθειες, η σκληρή δουλειά και η σκέψη που έκαναν οι ιδιοκτήτες των Bored Ape NFT για την ίδρυση και την επιτυχία των Bored Ape NFT είναι ένας άλλος λόγος πίσω από τη δημοτικότητα και την τρέλα για αυτά τα Bored Ape NFT.

Πώς να επενδύσετε στο Bored Ape Yacht Club;

Τώρα που έχετε ακούσει τόσα πολλά για το Bored Ape Yacht Club, πρέπει να είστε περίεργοι να μάθετε την απάντηση. Η εκμάθηση για τα προνόμια και τα καλά σημεία για το Bored Ape Yacht Club σίγουρα θα σας παρασύρει να επενδύσετε ή να αγοράσετε ένα Bored Ape NFT.

Ας καταλάβουμε πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία.

Το πρώτο και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε για να αγοράσετε ένα Bored Ape NFT είναι το Ethereum. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αγοράσετε ένα Bored Ape NFT.

  Ακόμη και 25 χρόνια μετά, το Iomega Zip είναι αξέχαστο

Δημιουργήστε έναν διαδικτυακό λογαριασμό

Η πρώτη προϋπόθεση για την αγορά ενός Bored Ape NFT είναι το Ethereum. Για να αγοράσετε Ethereum, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε μια πλατφόρμα συναλλαγών. Μπορείτε να επιλέξετε από μια εξαντλητική λίστα διαθέσιμων πλατφορμών. Τα καλύτερα περιλαμβάνουν Gemini Trust Co., Webull Financial LLC, Coinbase Global Inc., κ.λπ.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία ενός λογαριασμού, πρέπει να χρηματοδοτήσετε και να αγοράσετε το Ethereum. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά, μπορεί να χρειαστείτε ένα μέρος όπου αποθηκεύετε αυτά τα Ethereum καθώς και τα NFT σας.

Αγορά ή λήψη ενός πορτοφολιού κρυπτογράφησης

Για την αγορά και αποθήκευση ενός NFT, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Το πιο συνηθισμένο πορτοφόλι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το MetaMask. Οι περισσότεροι επενδυτές προτιμούν να χρησιμοποιούν το MetaMask μαζί με το OpenSea για την πώληση και την αγορά NFT. Μπορείτε να κάνετε λήψη του OpenSea μέσω του Google Chrome. Στη συνέχεια θα λειτουργήσει ως επέκταση για να διευκολύνει την εργασία σας.

Στείλτε το Ethereum στο MetaMask

Μόλις έχετε επαρκές Ethereum, μπορείτε να το μεταφέρετε στο πορτοφόλι σας. Η επίτευξη αυτού του στόχου είναι αρκετά απλή. Απλώς εντοπίστε τη διεύθυνση του πορτοφολιού MetaMask. Αυτή η διεύθυνση δεν είναι παρά μια σειρά από 64 γράμματα και αριθμούς που μπορείτε να βρείτε στο πορτοφόλι σας. Θα πρέπει να αντιγράψετε αυτήν τη διεύθυνση και να την επικολλήσετε στο παράθυρο «Αποστολή» που είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα συναλλαγών σας.

Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να πραγματοποιήσετε για την εκτέλεση της συναλλαγής σας.

Το κόστος του ETH είναι επί του παρόντος υψηλό, γι’ αυτό μπορεί να χρειαστεί μισή ώρα για να μεταφέρετε το Ethereum στο πορτοφόλι σας. Εάν τα τέλη συναλλαγής είναι πολύ υψηλά, μπορείτε να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα πριν μεταφέρετε το Ethereum στο πορτοφόλι σας. Μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη τιμή συναλλαγής στο πορτοφόλι σας τη νύχτα ή τα Σαββατοκύριακα.

Ολοκληρώστε την αγορά

Μόλις ολοκληρώσετε τη μεταφορά ETH στο πορτοφόλι σας, μπορείτε τώρα να προχωρήσετε Ανοιχτή θάλασσα. Συνδέστε το πορτοφόλι σας στην εφαρμογή και εντοπίστε το NFT που θέλετε να αγοράσετε.

Μπορείτε να αγοράσετε το NFT εάν εμφανιστεί η επιλογή “Αγορά τώρα” ή να υποβάλετε μια προσφορά εάν το υποδεικνύει η οθόνη. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά, θα λάβετε το NFT στον λογαριασμό σας.

Αυτά είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, μετά από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε την κυριότητα του Bored Ape NFT. Η συστηματική, βήμα προς βήμα παρακολούθηση αυτών των βημάτων θα σας οδηγήσει στα Bored Ape NFTs για τα οποία μιλάει ο κόσμος. Θα σας βοηθήσει επίσης να επωφεληθείτε από τα οφέλη που αποκομίζουν οι ιδιοκτήτες.

Τι είναι ένα νόμισμα Ape;

Αφού συγκεντρώσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, το τελευταίο βήμα για να γνωρίσετε το Bored Ape NFT είναι το ApeCoin. Το ApeCoin, που συνδέεται με το Bored Ape Yacht Club, είναι ένα διακριτικό που βασίζεται στο Ethereum. Η δημοτικότητα του ApeCoin είναι πολύ υψηλή λόγω της τεράστιας δημοτικότητας που έχει κερδίσει το Bored Ape Yacht Club. Αυτά τα νομίσματα πιθήκων απορρίπτονται στα μέλη του Bored Ape Yacht Club, του Bored Ape Kennel Club, του Mutant Ape Yacht Club κ.λπ.

Επί του παρόντος, τα ApeCoins δεν είναι λειτουργικά. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε μια συνδρομή στο ApeDAO, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στη διακυβέρνηση των ApeCoins. Ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι κάτοχοι του ApeCoin θα έχουν δικαίωμα σε διάφορα βοηθητικά προγράμματα, όπως παιχνίδια, αγορά κ.λπ. Το ApeCoin συνδέεται κυρίως με τα Yuga Labs, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα το λαμπρό μέλλον και τη δημοτικότητα που πρόκειται να αποκτήσει στο εγγύς μέλλον.

  Πώς να αλλάξετε την περιοχή του Netflix

Το μέλλον του Bored Ape Yacht Club

Το Bored Ape Yacht Club έχει καθιερωθεί ως επωνυμία. Από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, η ομάδα διοργάνωσε ένα Ετήσιο Φεστιβάλ Πιθήκων. Αυτό το φεστιβάλ πιθήκων περιλάμβανε πάρτι στη γκαλερί, πάρτι αποθήκης και πάρτι γιοτ, ακολουθούμενο από φιλανθρωπικό δείπνο στη Νέα Υόρκη. Ο σύλλογος έχει επίσης οργανώσει συγκεντρώσεις κοινότητας σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως το Χονγκ Κονγκ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλα αυτά τα γεγονότα βρήκαν μια θέση στο περιοδικό Rolling Stone, το οποίο με τη σειρά του συνέβαλε στην αύξηση της φήμης αυτών των NFT. Το Bored Ape Yacht Club αποφάσισε να ξεκινήσει μια συνεργασία με την εταιρεία Adidas. Σχέδια για την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού μπορεί επίσης να είναι στα σκαριά.

Το Bored Ape έχει ανοίξει το χέρι του και έχει φτάσει σε διαφορετικές αρένες. Δεν υπάρχει μέρος που να έχουν αφήσει ανέγγιχτο. Έχουν πατήσει το πόδι τους σε διάφορους κλάδους. Μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε ως προγραμματιστές μουσικής, προγραμματιστές παιχνιδιών, διοργανωτές εκδηλώσεων, επωνυμίες streetwear, καθώς και εμβληματικούς χαρακτήρες διασημοτήτων.

Αυτό καθιστά ένα πράγμα πολύ σαφές: η έννοια των βαριεμένων πιθήκων δεν περιορίζεται μόνο στα NFT, αλλά επεκτείνεται και πέρα ​​από αυτό. Όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούν σύντομα να βιώσουν το Bored Ape club χωρίς να είναι πραγματικά παρόντες μέσα στο κλαμπ. Όχι μόνο αυτό, η BAYC δημιούργησε επίσης ένα βιβλίο παιχνιδιού που εξηγεί πώς πρέπει να είναι μια επιτυχημένη επωνυμία NFT και δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε πώς ακολουθούν τα βήματά τους άλλες εταιρείες.

Το Bored Ape Yacht Club δεν έφτασε σε αυτό το επίπεδο φήμης μέσω διαφήμισης, μάρκετινγκ ή προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έφεραν κοντά ανθρώπους από διάφορα μέρη της χώρας και δημιούργησαν μια μάρκα που λειτουργεί ως σήμα τιμής και ως ένδειξη συμμετοχής σε μερικές από τις πιο διάσημες εκδηλώσεις. Αν προχωρήσουν με αυτή την ταχύτητα και στόχο, θα έρθει μια μέρα που το Bored Ape Yacht Club θα αγγίξει τα ύψη και θα γίνει το πιο επιτυχημένο κλαμπ NFT.

συμπέρασμα

Καθώς η τρέλα για τα NFT αυξάνεται, τόσο αυξάνεται και η δημοτικότητα του Bored Ape Yacht Club. Ένα NFT που δημιουργήθηκε πάνω από το blockchain Ethereum έχει εξαπλωθεί και καθιερωθεί στην αγορά. Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να αποκτήσουν την κυριότητα αυτών των NFT. Η μοναδικότητά τους και το πλαίσιο είναι γιατί οι άνθρωποι σχεδιάζουν να αγοράσουν αυτά τα NFT.

Μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα και να αγοράσετε το δικό σας Bored Ape NFT. Μπορεί να είναι μια επένδυση για το μέλλον και θα εξασφαλίσει επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αποκλειστικές εκδηλώσεις. Όσον αφορά την αυξανόμενη τρέλα, δεν είναι μακριά η μέρα που η δημοτικότητα του Bored Ape Yacht Club θα αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και θα φτάσει σε μεγαλύτερους ορίζοντες. Έχουν αρχίσει να διοργανώνουν διαπροσωπικές εκδηλώσεις, ενώ ο σχεδιασμός και η εισαγωγή ενός παιχνιδιού είναι επίσης στα σκαριά.

Φανταστείτε πόσο θα αυξηθεί η τρέλα και η δημοτικότητα αυτών των NFT μόλις εισαχθούν όλα αυτά τα πράγματα ταυτόχρονα. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ή να επενδύσετε στο Bored Ape Yacht Club, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εργασία το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη και να γίνετε μέλος αυτού του δημοφιλούς κλαμπ.