Ωχ! Το AppLock χρησιμοποιεί ένα μοτίβο πλήκτρων έντασης ήχου για να αποτρέψει την πρόσβαση σε εφαρμογές [Android]

Το Android Lollipop, όταν τελικά κυκλοφορήσει στις μάζες, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε λογαριασμούς επισκεπτών στο τηλέφωνό σας. Αυτός ο λογαριασμός επισκέπτη έχει περιορισμένη πρόσβαση και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραδώσετε τη συσκευή σας σε ένα παιδί ή σε έναν φίλο χωρίς να φοβάστε ότι θα σπρώξουν ή θα διαγράψουν οτιδήποτε σημαντικό. Έως ότου κυκλοφορήσει, και μπορεί να χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να κυκλοφορήσει για ορισμένες συσκευές, θα συνεχίσουμε να διατηρούμε τα προσωπικά μας αντικείμενα ασφαλή με άλλον τρόπο. Ωχ! Το AppLock είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που κλειδώνει τις εφαρμογές που επιλέγετε. Το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τις εφαρμογές και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές είναι αυτό που το ξεχωρίζει. Όπου κανονικά, οι χρήστες έπαιζαν με σάρωση ή αγγίγματα στην οθόνη, κωδικούς ή μοτίβα, αυτή η εφαρμογή ξεκλειδώνει από τα πλήκτρα έντασης.

  Πώς να βρείτε ποιο επίπεδο Camera2 API υποστηρίζει το τηλέφωνό σας Android

Εκκινήστε την εφαρμογή και διαβάστε τις απλές οδηγίες που εμφανίζονται κατά την πρώτη εκκίνηση. Πατήστε Κατανοημένο για να συνεχίσετε και θα μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής όπου πρέπει να την ενεργοποιήσετε. Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, μπορείτε να ζητήσετε από την εφαρμογή να κλειδώνει τις εφαρμογές όταν σβήνει η οθόνη. Εδώ μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μοτίβο του κλειδιού ξεκλειδώματος. Από προεπιλογή, πατώντας το κουμπί αύξησης της έντασης τρεις φορές θα ξεκλειδωθεί Ωχ! Το AppLock και τυχόν εφαρμογές που έχουν κλειδωθεί.

Αν κάποιος πατήσει Ωχ! AppLock, θα εμφανιστεί ως εφαρμογή λήψης σημειώσεων (αν και το όνομα δεν είναι καμουφλαρισμένο) και επανέρχεται στην πραγματική του κατάσταση μόνο αφού εισαγάγετε το κλειδί του κωδικού πρόσβασης.

  Πώς να προσθέσετε ένα μήνυμα κλειδώματος οθόνης στο Android 7.0

Για να κλειδώσετε εφαρμογές, σύρετέ τις προς τα αριστερά στην Ξεκλειδωμένη λίστα και θα προστεθούν στην Κλειδωμένη λίστα. Μεταβείτε στη λίστα Κλειδωμένη και, στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω για να την ενημερώσετε. Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μία από τις κλειδωμένες εφαρμογές, μπαίνετε μέχρι την οθόνη προσγείωσης και, στη συνέχεια, δεν μπορείτε να πατήσετε τίποτα ή να μεταβείτε σε άλλες οθόνες σε αυτήν την εφαρμογή, εκτός εάν εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

Ωχ! Το AppLock λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με αυτό. όταν μια εφαρμογή είναι κλειδωμένη, Ωχ! Το AppLock θα εμφανίζει διαφημίσεις banner πάνω από αυτό. Αυτό είναι πιθανότατα ένα νεκρό δώρο σε όποιον γνωρίζει ότι μια συγκεκριμένη εφαρμογή (όπως το Dropbox) είναι στην πραγματικότητα χωρίς διαφημίσεις. Καταλαβαίνω την ανάγκη δημιουργίας εσόδων από μια εφαρμογή, αλλά Ωχ! Το AppLock σκέφτεται να επιλέξει μια μη συμβατική μέθοδο ξεκλειδώματος για να αποφύγει την εύκολη πρόσβαση, πρέπει να βρει μια λύση και σε αυτό.

  Οι καλύτερες νέες δυνατότητες στο Android 11, διαθέσιμες τώρα

Εγκαταστήστε το Ωχ! AppLock από το Google Play Store