Χρησιμοποιήστε το SelfieTime για να τραβήξετε selfie με την πίσω κάμερα στο iPhone σας

Όλοι βγάζουμε selfies, δεν υπάρχει αμφιβολία. Επίσης, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το γεγονός ότι ανεξάρτητα από το πόσο υπέροχη είναι η μπροστινή κάμερα στο iPhone μας, δεν είναι τόσο καλή όσο η πίσω κάμερα. Επιπλέον, δεν έχουμε φλας για την μπροστινή κάμερα, οπότε αν γευματίζετε με φίλους σε ένα εστιατόριο με χαμηλό φωτισμό ή σε οποιοδήποτε μέρος με χαμηλό φωτισμό, πιθανότατα θα θέλατε ή θα θέλατε να μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την πίσω κάμερα για να τραβήξετε μια φωτογραφία . Το SelfiTime είναι μια εφαρμογή iPhone αξίας 0,99 $ στο App Store που σας επιτρέπει να τραβάτε selfie με την πίσω κάμερα. Αυτό που χρειάζεστε είναι δύο iPhone και η εφαρμογή εγκατεστημένη και στα δύο. Ομολογουμένως αυτό μπορεί να αυξήσει τον λογαριασμό στα 1,98 $, αλλά εάν είστε με την οικογένεια και υπάρχει κοινό Apple ID, χρειάζεται μόνο να αγοράσετε την εφαρμογή μία φορά και να την κατεβάσετε σε όλες τις συσκευές σας. Η εφαρμογή συνδέει και τα δύο τηλέφωνα έτσι ώστε το ένα να είναι ο «θεατής» και το άλλο να παραμένει η κάμερα. Οι εικόνες από την κάμερα του ενός τηλεφώνου εμφανίζονται ζωντανά στην οθόνη του άλλου, διευκολύνοντας τη λήψη selfie, καθώς μπορείτε να δείτε τι πρόκειται να καταγράψει η κάμερά σας. Η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi καθώς και μέσω Bluetooth. Μόλις τραβήξετε μια φωτογραφία, η εικόνα αποθηκεύεται και στα δύο τηλέφωνα.

  Πόσο είναι μια συνδρομή στο Netflix;

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή σε δύο iPhone και εκκινήστε την. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να βρουν οι εφαρμογές το άλλο τηλέφωνο που το εκτελεί. Εάν συνδέεστε μέσω Bluetooth αντί μέσω Wi-Fi, θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος. Μόλις συνδεθείτε, θα μπορείτε να δείτε σε ποιο iPhone έχει συνδεθεί.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι το κουμπί κλείστρου είναι μπλε στο ένα τηλέφωνο και κόκκινο στο άλλο. Το iPhone με το μπλε κουμπί κλείστρου είναι το “Viewer” που λαμβάνει είσοδο από την κάμερα του άλλου iPhone. Το iPhone που στέλνει την εικόνα μέσω της πίσω κάμερας είναι αυτό με το κόκκινο κουμπί κλείστρου. Δείτε πώς θα φαίνονται στα στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω.

  4 παιχνίδια μυστηρίου φόνων που πρέπει να δοκιμάσετε

Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι η ποιότητα της εικόνας στον “θεατή” είναι πολύ χαμηλή, αλλά να είστε βέβαιοι ότι αυτό ισχύει μόνο για την προεπισκόπηση. Η εικόνα βγαίνει ωραία και ευκρινή. Για να τραβήξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί κλείστρου σε ένα από τα τηλέφωνα. Μόλις τραβηχτεί η εικόνα, αρχίζει αμέσως να μεταφέρεται στο δεύτερο τηλέφωνο.

Μπορείτε να αντιστρέψετε τον ρόλο του θεατή και της κάμερας μεταξύ των δύο τηλεφώνων πατώντας το κουμπί αντίστροφης λειτουργίας βέλους στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής της εφαρμογής. Από το τηλέφωνο προβολής, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το φλας στο άλλο τηλέφωνο πατώντας το κουμπί φλας επάνω αριστερά. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη μεταφορά φωτογραφιών στο τηλέφωνο «θεατής», μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και απενεργοποιήστε τη «Μεταφορά φωτογραφιών».

  Τρόπος εμφάνισης όλης της αλληλογραφίας ως απλού κειμένου στο Outlook

Τεχνικά, τίποτα δεν σας εμποδίζει να τραβήξετε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την πίσω κάμερα χωρίς να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως αυτή. μπορείτε να γυρίσετε το τηλέφωνό σας αμέσως τώρα και να προσπαθήσετε να κουμπώσετε ένα αρκεί το δάχτυλό σας να μην εμποδίζει τον φακό και να μην κόβεται το κεφάλι κανενός και μπορείτε να πατήσετε το κουμπί αύξησης της έντασης χωρίς Το χέρι σου τρέμει και δεν πετάς το τηλέφωνό σου, όλα πρέπει να είναι μια χαρά. Αν θέλετε να το κάνετε ανώδυνα, το SelfieTime είναι ο καλύτερος τρόπος.

Εγκαταστήστε το SelfieTime από το App Store