Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα πρότυπα για οποιαδήποτε εφαρμογή παραγωγικότητας iWork στο iCloud

Η Apple άνοιξε τη σουίτα iWork σε όλους πέρυσι, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη τη χρήση των εφαρμογών παραγωγικότητας της Apple. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν Σελίδες (έγγραφα), Αριθμούς (υπολογιστικά φύλλα) και Keynote (Παρουσιάσεις). Όπως κάθε εξαιρετική σουίτα παραγωγικότητας, αυτά είναι εξοπλισμένα με πρότυπα από την Apple. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρότυπα τα οποία κατεβαίνουν στον υπολογιστή σας ως συμπιεσμένα αρχεία. Αποσυμπιέστε τα και δεν έχετε απολύτως τίποτα που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη διεπαφή ιστού iCloud. Τα πρότυπα λειτουργούν μόνο εάν έχετε Mac. Αυτό τα καθιστά ουσιαστικά άχρηστα, επειδή η έκδοση ιστού των Σελίδων, του Keynote και των Αριθμών δεν σας επιτρέπει να φορτώσετε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο. Ωστόσο, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να το αντιμετωπίσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο που ίσως έχετε αγοράσει και κατεβάσει στο σύστημά σας. Να πώς.

  Τι είναι το Dropshipping και είναι απάτη;

Βήμα 1: Κατεβάστε το πρότυπο της επιλογής σας. Όταν επιλέγετε ένα αρχείο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ένα πράγμα. χρησιμοποιείτε iCloud ή κάνατε αναβάθμιση σε iCloud Drive; Εάν έχετε κάνει αναβάθμιση σε iCloud Drive, βεβαιωθείτε ότι τα πρότυπα δεν είναι παλαιότερα από μερικούς μήνες. Αυτό έχει να κάνει με τη συμβατότητα. Σε αυτό το σεμινάριο, δουλέψαμε με έναν λογαριασμό που είχε αναβαθμιστεί σε iCloud Drive.

Βήμα 2: Μετονομάστε το πρότυπό σας. Θα γίνει λήψη με επέκταση .zip. Αλλάξτε το σε MyTemplate.pages.zip εάν είναι πρότυπο για Σελίδες. Αλλάξτε το σε MyTemplate.numbers.zip, για πρότυπο Numbers, και MyTemplate.key.zip, εάν είναι πρότυπο Keynote. Σε όλα τα παραδείγματα, το “MyTemplate” χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύει το όνομα του προτύπου σας.

  6 καλύτερα παράγωγα του Ubuntu για να δείτε

Βήμα 3: Σύρετε και αποθέστε το συμπιεσμένο αρχείο στην εφαρμογή iWork για την οποία προορίζεται και περιμένετε να φορτώσει. Τώρα μπορείτε να το ανοίξετε όπως κάθε συνηθισμένο αρχείο. Βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε drag & drop ένα πρότυπο Numbers στην εφαρμογή Pages διαφορετικά δεν θα ανοίξει. Προχωρήστε και χρησιμοποιήστε το πρότυπο.

Μια λέξη προσοχής: Η συμβατότητα θα είναι ένας παράγοντας με αυτά τα πρότυπα, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά. Τα πρότυπα για τις εφαρμογές iWork είναι ως επί το πλείστον επί πληρωμή, επομένως εάν καταλήξετε με ένα πρότυπο που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λόγω συμβατότητας, απλώς έχετε σπαταλήσει χρήματα. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε πρότυπα όπως αυτό στο iPhone σας εάν έχετε ρυθμίσει όλες τις εφαρμογές iWork να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας στο iCloud. Αυτό το σεμινάριο δοκιμάστηκε με ένα δωρεάν πρότυπο που βρέθηκε στον ιστότοπο της κοινότητας iWork. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, τίποτα παλαιότερο των τεσσάρων μηνών δεν είναι συμβατό με το iCloud Drive. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε, κάντε το πρώτα με δωρεάν πρότυπα.

  Αποκλεισμός όλων των σελίδων με το Star Wars