Χρησιμοποιήστε μια εναλλακτική λύση iTunes για να συγχρονίσετε επιλεκτικά πολυμέσα στο iPhone σας και να αφαιρέσετε το DRM

Όλοι το έχουμε ξανακούσει. Το iTunes άλλαξε τη μουσική βιομηχανία και προς το καλύτερο. Είναι υπέροχο που μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν οποιοδήποτε τραγούδι μέσω του iTunes, αλλά έχει πολλούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, επειδή τα μέσα που αγοράζετε μέσω του iTunes προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, δεν μπορείτε να τα αντιγράψετε σε εξωτερική μονάδα δίσκου. Η μουσική, τα βίντεο και τα βιβλία σας παραμένουν κλειδωμένα στο οικοσύστημα της Apple. Επιδεινώνεται από το γεγονός ότι το iTunes δεν είναι το καλύτερο λογισμικό που έχει αναπτύξει η Apple. Στην πραγματικότητα, οι χρήστες που κατά τα άλλα αγαπούν τα πάντα από την Apple παραπονιούνται για το iTunes. Ως εκ τούτου, η αγορά για αντικαταστάσεις iTunes είναι αρκετά ανταγωνιστική. Το WinX MediaTrans είναι μια καταπληκτική εναλλακτική εφαρμογή iTunes που σας επιτρέπει να συγχρονίσετε επιλεκτικά πολυμέσα στο iPhone σας και να αφαιρέσετε το DRM από αυτό.

Διαχειριστείτε το iPhone στα Windows με τον γνωστό σας τρόπο, δωρεάν λήψη αυτού του iTunes Alternative τώρα.

Το WinX MediaTrans μπορεί να μεταφέρει περιεχόμενο πολυμέσων από την επιφάνεια εργασίας σας στο iPhone σας και αντίστροφα. Μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς να εμπλέκει το iTunes και να μεταφέρει το περιεχόμενο επιλεκτικά. Αυτό σημαίνει ότι όταν θέλετε να προσθέσετε νέα μουσική, βίντεο ή βιβλία στη συσκευή σας, δεν χρειάζεται να συγχρονίσετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σας. Μπορείτε απλά να προσθέσετε τα νέα στοιχεία και να τελειώσετε με αυτό. Ωστόσο, η μεταφορά περιεχομένου δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση, ούτε και ο επιλεκτικός συγχρονισμός. Είναι η κατάργηση του DRM που κάνει το WinX MediaTrans να αξίζει την τιμή του. Είναι η κατάργηση του DRM που κάνει το WinX MediaTrans να λειτουργεί ως η καλύτερη εναλλακτική λύση iTunes.

Το WinX MediaTrans σας δίνει αυτό που λείπει από το iTunes: Καταργήστε το DRM

Το WinX MediaTrans μπορεί να αφαιρέσει το DRM από ταινίες, μουσική και βιβλία. Για να αφαιρέσετε το DRM από το περιεχόμενο του iPhone σας, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το iTunes και να συγχρονίσετε τη βιβλιοθήκη σας με το σύστημά σας. Επιπλέον, πρέπει να επιτρέψετε σε άλλες εφαρμογές την πρόσβαση στο XML της βιβλιοθήκης σας μέσω των προτιμήσεων του iTunes.

  Λάβετε το νόημα για οποιαδήποτε λέξη στους υπότιτλους κάνοντας κλικ σε αυτήν

Η εφαρμογή αφαιρεί μόνο το DRM από περιεχόμενο στο iPhone ή στη βιβλιοθήκη iTunes. Εάν διαθέτετε περιεχόμενο με προστασία DRM που δεν υπάρχει στο iTunes ή στη συσκευή σας, το WinX MediaTrans δεν μπορεί να αφαιρέσει το DRM από αυτό.

Ανοίξτε το WinX MediaTrans και κάντε κλικ στο «Κατάργηση DRM». Εάν σας ζητηθεί να επιτρέψετε την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του iTunes XML, ενεργοποιήστε την. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής και κάντε κλικ στην επιλογή “Κατάργηση DRM”. Επιλέξτε τα αρχεία από τα οποία θέλετε να καταργήσετε την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση DRM κάτω δεξιά. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται περισσότερα από λίγα δευτερόλεπτα για να αφαιρέσει τις πληροφορίες από ένα μόνο αρχείο. Εάν διαθέτετε μεγάλη βιβλιοθήκη, η κατάργηση της προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων από όλη τη βιβλιοθήκη μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο.

  Πόσο μεγάλο είναι το πολύ μεγάλο για ένα έγγραφο του Microsoft Word;

Επιλεκτικός συγχρονισμός πολυμέσων

Οι περισσότερες εναλλακτικές λύσεις iTunes προσφέρουν επιλεκτικό συγχρονισμό πολυμέσων για βίντεο και μουσική. Το WinX MediaTrans σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε επιλεκτικά τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες, ήχους κλήσης και eBook. Ακόμη και οι πιο πλούσιες εναλλακτικές λύσεις iTunes δεν συγχρονίζουν eBooks στο iBooks. Όσον αφορά τον συγχρονισμό, είναι αμφίδρομος. Μπορείτε να συγχρονίσετε πολυμέσα από την επιφάνεια εργασίας σας στο iPhone σας, αλλά μπορείτε επίσης να τα συγχρονίσετε από το iPhone σας στην επιφάνεια εργασίας σας.

Το WinX MediaTrans σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεμονωμένα αρχεία πολυμέσων ή ολόκληρους φακέλους αρχείων πολυμέσων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τον φάκελο της μουσικής βιβλιοθήκης στην επιφάνεια εργασίας σας και να συγχρονίσετε όλα τα περιεχόμενά του με το iPhone σας. Ακόμα κι αν τα περιεχόμενα μέσα σε έναν φάκελο ταξινομηθούν σε υποφακέλους, το WinX MediaTrans θα μπορεί να το συγχρονίσει. Επιπλέον, διατηρεί όλα τα μεταδεδομένα που είναι αποθηκευμένα στα αρχεία. Αυτό σημαίνει ότι το εξώφυλλο του άλμπουμ σας δεν θα χαθεί όταν συγχρονίζετε μουσική.

Μετατροπή αρχείου

Το iTunes δεν δέχεται αρχεία πολυμέσων με μορφή που δεν είναι Apple. Αλλά το WinX MediaTrans έχει μια τακτοποιημένη, κάτω από το καπό, χαρακτηριστικό. μετατροπή αρχείου. Ωστόσο, δεν είναι ένας γενικός μετατροπέας αρχείων, μπορεί να μετατρέψει βίντεο από τη μορφή M4V σε MP4 και να μετατρέψει μουσική από τη μορφή ACC στην καθολική μορφή MP3. Αυτό το κάνει από προεπιλογή, αλλά αν δεν το χρειάζεστε για τη μετατροπή αρχείων, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Εφαρμογές αποθήκευσης αρχείων

Το iPhone δεν λειτουργεί ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης. Δεν μπορείτε να το συνδέσετε σε υπολογιστή ή Mac και να μεταφέρετε έγγραφα ή αρχεία σε αυτό. Απλώς δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει, ωστόσο, ένας τρόπος γύρω από αυτό? εφαρμογές αποθήκευσης αρχείων. Δεν μιλάμε για εφαρμογές όπως το Dropbox ή το Google Drive. Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές στο App Store που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αρχεία στη συσκευή σας iOS. Μπορείτε να προβάλετε αρχεία μέσα σε αυτές τις εφαρμογές. Για να προσθέσετε αρχεία σε μια τέτοια εφαρμογή, χρειάζεστε το iTunes.

  Γιατί οι κάμερες χωρίς καθρέφτη δεν είναι μικρότερες;

Ο λόγος που ονομάζουμε το WinX MediaTrans ως την καλύτερη εναλλακτική λύση του iTunes είναι ότι, εκτός από το συγχρονισμό πολυμέσων και την αφαίρεση του DRM, μπορεί επίσης να μεταφέρει αρχεία απευθείας στο iPhone iPad σας. Δεν απαιτείται iTunes, δεν απαιτείται άλλη εφαρμογή αποθήκευσης αρχείων!

Κόστος

Για ένα κλειδί άδειας ζωής, το WinX MediaTrans θα σας κοστίσει 35,95 $. Υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις Windows και Mac για εσάς! Μπορείτε να αγοράσετε μια οικογενειακή άδεια για 65,95 $ και να εκτελέσετε την εφαρμογή σε έξι διαφορετικούς υπολογιστές. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια δοκιμαστική έκδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τη δοκιμάσετε πριν την αγοράσετε. Κάθε μέρα, περιορίζεστε στη μεταφορά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός συγκεκριμένου αριθμού αρχείων πολυμέσων. Εάν σας αρέσει η εφαρμογή, αλλά εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι αν χρειάζεστε άδεια εφ’ όρου ζωής, τότε μπορείτε να αποκτήσετε άδεια ενός έτους για 29,95 $.

Η δυνατότητα αφαίρεσης DRM είναι αυτό που ξεχωρίζει αυτήν την εφαρμογή από άλλες εφαρμογές σε αυτήν τη θέση. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από το περιεχόμενο που αγοράστηκε από το iTunes από τις προστασίες πνευματικών δικαιωμάτων, αυτή η εφαρμογή είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό.