Χρησιμοποιήστε αυτές τις 13 εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας στο κινητό σας Android ή iOS

Ψάχνετε ακατάπαυστα στο διαδίκτυο και δεν βρίσκετε την κατάλληλη εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας; Λοιπόν, η αναζήτησή σας σταματά εδώ! Βρείτε την απόλυτη λίστα εφαρμογών που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε μπαταρία στα smartphone iOS ή Android.

Τα σημερινά smartphone είναι τόσο ισχυρά που μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν φορητούς υπολογιστές ή επιτραπέζιους υπολογιστές για κανονικές εργασίες γραφείου, προσωπικά πράγματα και ψυχαγωγία. Ωστόσο, υστερούν σε σχέση με τις συσκευές υπολογιστών σε ένα χαρακτηριστικό. Σωστά το μαντέψατε! Η μπαταρία που τροφοδοτεί τη συσκευή.

Αν και ένα smartphone μπορεί να παραμείνει σε κατάσταση αναμονής για μέρες, μπορεί να φαίνεται πολύ γρήγορο να ξεμείνει από μπαταρία όταν κάνετε πράγματα όπως χρήση GPS, Διαδίκτυο για κινητά, παίζετε παιχνίδια, παρακολουθείτε ταινίες κ.λπ.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές υπέροχες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας στο Google Play και το App Store που μπορείτε να δοκιμάσετε για να εξοικονομήσετε την μπαταρία της συσκευής σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας και τις πολύτιμες συμβουλές.

Τι είναι μια εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας;

Μια εφαρμογή που εξοικονομεί μπαταρίες συνήθως σας βοηθά να σταματήσετε ασυνήθιστα συμβάντα που καταναλώνουν τη μεγαλύτερη ισχύ μπαταρίας. Ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν λειτουργίες όπως παρακολούθηση μπαταρίας, δημιουργία προφίλ εφαρμογών ανά χρήση μπαταρίας, ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία κ.λπ.

Αν και τα λειτουργικά συστήματα Android και iPhone διαθέτουν τις ιδιόκτητες λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας, οι εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας επεκτείνουν τις λειτουργίες και την ευκολία σε εξαιρετικό επίπεδο.

Γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας;

Μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε μια εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας για τα ακόλουθα οφέλη:

  • Κάντε τη διαχείριση της μπαταρίας βολική με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τις περίπλοκες αρχές λειτουργίας της Εξοικονόμησης μπαταρίας Android ή της Λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης του iOS. Απλώς χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας για να επεκτείνετε το επίπεδο μπαταρίας του τηλεφώνου.
  • Ορισμένες εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας παγώνουν αυτόματα τις εφαρμογές και τις λειτουργίες όταν το κινητό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εξοικονομήσετε την ισχύ της μπαταρίας.
  • Οι πιο πρόσφατες συσκευές Android και iOS διαθέτουν όντως ορισμένες προηγμένες λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας. Ωστόσο, αυτές οι λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες για παλαιότερα μοντέλα. Επομένως, χρειάζεστε εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας για παλαιού τύπου μοντέλα Android ή iOS.

  • Μπορείτε να γλυτώσετε τον εαυτό σας από την αγορά νέου τηλεφώνου λόγω αδύναμης μπαταρίας μεταβαίνοντας απλώς σε μια εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας για τη διαχείριση της μπαταρίας της συσκευής. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα και χρόνο.
  • Οι εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας συνοδεύονται από προηγμένα γραφικά στοιχεία και εργαλεία που δείχνουν προηγμένα πράγματα όπως το ποσοστό της μπαταρίας, ο χρόνος που απομένει στην μπαταρία, η υγεία της μπαταρίας, οι εφαρμογές που χρειάζονται μπαταρία κ.λπ.
  • Μια καλή εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας θα διαχειρίζεται αυτόματα υπηρεσίες που απαιτούν ενέργεια, όπως Διαδίκτυο για κινητά, 4G LTE, GPS, Bluetooth, NFC, υπέρυθρες και Wi-Fi. Η αποτελεσματική ενεργοποίηση και απενεργοποίηση αυτών των υπηρεσιών εξοικονομεί ενέργεια μπαταρίας.
  • Αυτές οι εφαρμογές έρχονται συχνότερα με έναν διαισθητικό πίνακα εργαλείων από τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την κατανάλωση μπαταρίας ολόκληρης της συσκευής.

Τώρα, ας δούμε μερικές εφαρμογές από το Google Play και το App Store που είναι δημοφιλείς ως αξιόπιστες εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας:

Εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android

Εξοικονόμηση μπαταρίας

Η εφαρμογή Εξοικονόμηση μπαταρίας του Netroken θα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα προτεραιοτήτων σας εάν αναζητάτε μια εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας που λειτουργεί. Εγκαταστήστε μία φορά, ρυθμίστε τις ωραίες λειτουργίες του και ξεχάστε τη χαμηλή μπαταρία, την αδύναμη κατάσταση της μπαταρίας, τη συχνή φόρτιση κ.λπ.

  Πώς να διατηρήσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας στο iOS 10

Τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά προσφέρουν πραγματική άνεση στη διαχείριση της μπαταρίας:

  • Προφίλ εφαρμογών με βάση τη χρήση μπαταρίας
  • Κουμπιά με ένα πάτημα για εξοικονόμηση μπαταρίας, τυπικά και ακραία προφίλ εξοικονόμησης μπαταρίας
  • Ενσωματωμένες ρυθμίσεις για να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να τροποποιείτε τη φόρτιση για να επεκτείνετε την υγεία της μπαταρίας
  • Ελέγξτε εκείνες τις εφαρμογές που απλώς τρώνε την μπαταρία
  • Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο
  • Χρονοδιάγραμμα και διαθεσιμότητα μπαταρίας
  • Ρυθμίστε τα επίπεδα χρήσης της μπαταρίας

Η εφαρμογή είναι συμβατή με Android 5.0 και νεότερες εκδόσεις κινητών τηλεφώνων. Επομένως, αυτή είναι η τέλεια εφαρμογή για να παρατείνει την υγεία και την ισχύ της μπαταρίας για παλαιότερα κινητά.

Kaspersky Battery Life: Saver

Το Kaspersky Battery Life Saver είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που μπορείτε να δοκιμάσετε για να παρακολουθείτε τη διαχείριση της μπαταρίας. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

  • Χωρίς κακόβουλες αγορές ή συνδρομές εντός εφαρμογής
  • Εξοικονομεί ενέργεια και υγεία μπαταρίας
  • Παρακολουθεί όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν την μπαταρία
  • Ειδοποιεί για εφαρμογές και συμβάντα που χρειάζονται μπαταρία
  • Τερματίζει εφαρμογές και λειτουργίες που αδειάζουν την ισχύ της μπαταρίας
  • Προσφέρει καλύτερη πρόβλεψη της διάρκειας ζωής της μπαταρίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες για να σχεδιάσετε μεγάλα και αποσυνδεδεμένα ταξίδια. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήσης εφαρμογών που θα επιτρέπει μόνο τις αγαπημένες σας εφαρμογές και θα εμποδίζει τους άλλους να καταναλώνουν την μπαταρία.

Μπαταρία Accu

Η μπαταρία Digibites Accu​ μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια από την μπαταρία και να ρυθμίσετε την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για τη μέτρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας, την εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο και την εξοικονόμηση της μπαταρίας της συσκευής από βλάβη. Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Ο συναγερμός φόρτισης σάς βοηθά να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Εμφανίζει το αυτί της μπαταρίας κατά τη διάρκεια κάθε περιόδου φόρτισης
  • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της χρήσης της μπαταρίας από το κινητό τηλέφωνο
  • Πρόβλεψη πραγματικής χρήσης σε κατάσταση αναμονής, ύπνου και ενεργής λειτουργίας
  • Παρακολουθεί όλη την κατανάλωση μπαταρίας που βασίζεται σε εφαρμογές
  • Περιορισμένη δωρεάν χρήση επιτρέποντας διαφημίσεις

Μπορείτε να αποκτήσετε premium λειτουργίες αγοράζοντας το πρόγραμμα συνδρομής Pro αυτής της εφαρμογής εξοικονόμησης μπαταρίας. Το Pro level προσφέρει μαύρα θέματα όπως το AMOLED και το Dark που εξοικονομεί την περισσότερη ενέργεια της μπαταρίας.

εξοικονόμηση μπαταρίας 2022

Το makersDev’s Battery Saver 2022 για τηλέφωνα Android και tablet 5.0 και νεότερες εκδόσεις είναι επίσης μια καλή επιλογή για εργαλεία εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Προσαρμοσμένος συναγερμός μπαταρίας για να σας ενημερώνει πλήρως φορτισμένο, μερικώς φορτισμένο κ.λπ.
  • Αυξάνει τη διαδικασία, τη μνήμη RAM και τη συνολική απόδοση της συσκευής ενισχύοντας την επεξεργασία της μνήμης
  • Προστατεύει τη συσκευή σας και την μπαταρία της από ακραία συμβάντα θέρμανσης που προκαλούνται από εφαρμογές με μεγάλους πόρους

Προς το παρόν, δεν προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα την εφαρμογή επιτρέποντάς της να εμφανίζει διαφημίσεις.

Εξοικονόμηση μπαταρίας – υγεία ζωής

Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στην Εξοικονόμηση μπαταρίας του Baxolino – υγεία ζωής, εάν αγοράζετε μια λειτουργική εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας στο Google Play. Προσφέρει δωρεάν χρήση βάσει διαφημίσεων και αγορές εντός εφαρμογής για premium υπηρεσίες χωρίς διαφημίσεις.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι:

  • Πραγματική μέτρηση χωρητικότητας μπαταρίας σε μονάδα mAH
  • Εμφανίζει προηγμένες συμβουλές για προσαρμογή σε μια συνήθεια φόρτισης της μπαταρίας της συσκευής
  • Παρακολουθεί συνεχώς την μπαταρία για την επίλυση προβλημάτων και την παράταση της διάρκειας ζωής της
  • Αυτόματη ειδοποίηση συναγερμού φόρτισης
  • Χρόνος χρήσης και φόρτισης που απομένει
  • Εκτεταμένα και βαθιά στατιστικά χρήσης μπαταρίας από εφαρμογές
  • Βελτιστοποίηση της μπαταρίας με ένα πάτημα
  Το SwiP είναι μια δωρεάν εφαρμογή αυτοματισμού εναλλαγής προφίλ για Android

Είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Android 5.0 και μεταγενέστερα. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη είναι εξαιρετικά διαισθητική και εύκολη, επομένως άτομα που δεν γνωρίζουν και τόσο την τεχνολογία μπορούν να πλοηγηθούν στην εφαρμογή.

Πρασινοποιήστε

Το Greenify είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να μεγιστοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας σε Android 6 και νεότερη έκδοση. Αποτρέπει το τηλέφωνό σας από το να πεινάει μπαταρία καθώς εγκαθιστάτε διάφορες εφαρμογές και διασφαλίζει ότι λειτουργεί ομαλά όπως την πρώτη μέρα.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να εντοπίσετε τις εφαρμογές που δεν συμπεριφέρονται σωστά και να τις θέσετε σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν είναι ανενεργές. Εξοικονομεί το τηλέφωνό σας από την εκκένωση της μπαταρίας από αυτές τις εφαρμογές.

Εξοικονόμηση μπαταρίας: Ενίσχυση, Καθαρισμός

Battery Saver: Το Boost, Clean είναι μια εφαρμογή Android που εξοικονομεί την κατανάλωση μπαταρίας του κινητού ή του tablet σας με τις καλύτερες ρυθμίσεις ενέργειας. Εάν η μπαταρία σας εξαντλείται, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης με ένα πάτημα σε αυτήν την εφαρμογή. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι:

  • Προηγμένη λειτουργία εξοικονόμησης για μεγαλύτερη χρήση μπαταρίας
  • Βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας με ένα πάτημα
  • Βρείτε και διορθώστε προβλήματα φόρτισης της μπαταρίας μέσω έξυπνης ανάλυσης
  • Έξυπνος προγραμματισμός για εξοικονόμηση μπαταρίας σε ώρες εκτός αιχμής

Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να διαγράψει την προσωρινή μνήμη και τα υπολειπόμενα ανεπιθύμητα στοιχεία για να βελτιώσει την απόδοση του τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε τη μνήμη του τηλεφώνου και να μειώσετε τη θερμοκρασία της μπαταρίας.

Fancy Battery: Booster Cleaner

Αν ψάχνετε για καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας για το τηλέφωνό σας Android, το Fancy Battery: Booster Cleaner μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό. Επιπλέον, μπορεί να εκτελέσει διάφορες άλλες εργασίες για την προστασία του τηλεφώνου σας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Εκτέλεση εφαρμογών σε αδρανοποίηση για εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Ενίσχυση μνήμης τηλεφώνου με ένα πάτημα και αυτόματος καθαρισμός του αποθηκευτικού χώρου
  • Κλείδωμα εφαρμογής με κωδικό και μοτίβο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να απαλλαγείτε από ενοχλητικούς ιούς και ειδοποιήσεις εφαρμογών. Μπορεί επίσης να διαγράψει παρόμοιες φωτογραφίες για αποθήκευση χωρίς ακαταστασία.

Εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για iOS

Εξοικονόμηση μπαταρίας – Power Master

Battery Saver – Το Power Master είναι μια εφαρμογή iOS που λειτουργεί ως εξοικονόμηση μπαταρίας και διαχείριση ενέργειας. Αν και το περιβάλλον εργασίας χρήστη της εφαρμογής μπορεί να φαίνεται απλό, δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα επαγγελματικό εργαλείο ελέγχου μπαταρίας λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητές του. Σας επιτρέπει να απεικονίσετε τις λεπτομέρειες της μπαταρίας με ακρίβεια και προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στην μπαταρία σας.

Μπορεί να προβλέψει το χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας για να μην ανησυχείτε. Λαμβάνετε μια υπενθύμιση από αυτήν την εφαρμογή όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση της μπαταρίας. Επίσης, εμφανίζει όμορφες προφυλάξεις οθόνης κατά τη διάρκεια της περιόδου φόρτισης και σας παρέχει βασικές συμβουλές για τη συντήρηση της μπαταρίας.

Μπαταρία HD+

Το Battery HD+ είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone, το iPad και το Apple Watch σας. Είναι μια από τις καλύτερες οθόνες μπαταρίας που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Είναι απλό στη χρήση και η διεπαφή της εφαρμογής είναι όμορφη. Επιπλέον, μπορείτε να βαθμονομήσετε αυτήν την εφαρμογή για τη νέα ή σπάνια συσκευή σας.

Εκτός από την προσφορά ειδοποιήσεων χρέωσης και γραφημάτων χρήσης, η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα widget. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μια άμεση ιδέα για τον χρόνο που απομένει για δραστηριότητες όπως τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, αναμονή, παρακολούθηση βίντεο, ακρόαση μουσικής, περιήγηση στο Διαδίκτυο, παιχνίδια και ανάγνωση βιβλίων με το τρέχον επίπεδο μπαταρίας σας.

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες φράσεις αντικατάστασης κειμένου στο iOS

Battery Life Doctor Pro

Είστε χρήστης iPad ή iPhone που ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών σας; Χρησιμοποιήστε το Battery Life Doctor Pro για να διαχειριστείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να διασφαλίσετε την ευημερία της διατηρώντας τη σωστά.

Όταν πρόκειται για χρήση μπαταρίας και παρακολούθηση ισχύος εφαρμογών εξοικονόμησης μπαταρίας, αυτή η εφαρμογή μπορεί να εμφανίζει ακριβή επίπεδα μπαταρίας από 0,1% έως 0,8%. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της χρήσης της μπαταρίας και την παρακολούθηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Είναι επίσης χρήσιμο για τον έλεγχο της κατάστασης μνήμης του iPhone σας.

Ο έλεγχος της χρήσης της μπαταρίας και του διαθέσιμου χώρου μνήμης είναι άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής. Χρησιμοποιώντας το, οι χρήστες μπορούν επίσης να μάθουν επαγγελματικές συμβουλές συντήρησης μπαταρίας και τρόπους καθαρισμού του αποθηκευτικού χώρου του τηλεφώνου.

Υγεία μπαταρίας – Συναγερμός φόρτισης

Η υπερφόρτιση μπορεί να είναι επιβλαβής για τη συσκευή σας iOS. Battery Health – Η εφαρμογή Charge Alarm σάς ειδοποιεί με ήχους κλήσης μόλις το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας φτάσει στο 100%. Έτσι, μπορείτε να αφαιρέσετε τη φόρτιση αμέσως μετά την πλήρη φόρτιση για να διατηρήσετε την υγεία της μπαταρίας. Αυτή η λειτουργία θα λειτουργεί ακόμα και αν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία.

Ακόμη και αφού κλείσετε το περιβάλλον εργασίας χρήστη της εφαρμογής, θα εμφανίζει πάντα την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Η εφαρμογή καταγράφει δεδομένα φόρτισης και ρυθμού αποφόρτισης μπαταρίας για τις τελευταίες 30 ημέρες. Για να γνωρίζετε την ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δείτε το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Μπαταρία Cloud

Το Cloud Battery είναι μια εφαρμογή iOS κατάλληλη για όλες τις συσκευές που εκτελούνται σε αυτό το λειτουργικό σύστημα. Σας βοηθά να διαχειρίζεστε καλύτερα τις μπαταρίες της συσκευής σας, παρακολουθώντας τα επίπεδα της μπαταρίας.

Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το επίπεδο της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο και να ενημερώνετε συχνά την μπαταρία. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις όταν η μπαταρία είναι χαμηλή ή η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί. Επιπλέον, μπορείτε να το ενσωματώσετε με συντομεύσεις Siri.

Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει την εύκολη ενσωμάτωση στο iCloud, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε μετά από μια ελάχιστη ρύθμιση. Εάν το χρησιμοποιείτε σε πολλές συσκευές, μπορείτε να ελέγξετε όλα τα επίπεδα μπαταρίας από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό iCloud.

Κορυφαίες συμβουλές για την εξοικονόμηση μπαταρίας κινητού

Εκτός από τη χρήση μιας ισχυρής εφαρμογής εξοικονόμησης μπαταρίας, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε αυτές τις τυπικές συμβουλές χρήσης κινητού τηλεφώνου για να εξοικονομήσετε περισσότερη ενέργεια μπαταρίας:

  • Να χρησιμοποιείτε πάντα το τηλέφωνο στο χαμηλότερο επίπεδο φωτεινότητας όταν το χρησιμοποιείτε σε εσωτερικούς χώρους.
  • Για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία προσαρμοστικής φωτεινότητας για την εμφάνιση της οθόνης.
  • Εάν έχετε πρόσβαση σε Wi-Fi, απενεργοποιήστε το Διαδίκτυο για κινητά, το Bluetooth, το NFC, το GPS, τις υπέρυθρες κ.λπ., για να εξοικονομήσετε ενέργεια από την μπαταρία.
  • Προσπαθήστε να κρατάτε το κινητό σε επίπεδη επιφάνεια όταν βρίσκεστε στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία βαθύ ύπνου στις πιο πρόσφατες συσκευές Android και iOS. Αυτό αυξάνει την ισχύ της μπαταρίας σε μεγάλο βαθμό.
  • Αποφύγετε τον τερματισμό εφαρμογών στο παρασκήνιο. Επειδή κάτι τέτοιο θα καταναλώσει περισσότερη μπαταρία από τη μνήμη RAM και τον επεξεργαστή την επόμενη φορά που θα εκτελέσετε αυτές τις εφαρμογές.
  • Μην καταναλώνετε την μπαταρία της συσκευής κάτω από 15%. Συνδέστε σε φορτιστή όταν πλησιάζετε σε αυτό το σημάδι και φορτίστε τη συσκευή έως και 80% έως 90%. Αυτό βοηθά στην παράταση της υγείας της μπαταρίας. Διαβάστε αυτό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μακροπρόθεσμη υγεία της μπαταρίας Android.

συμπέρασμα

Μέχρι στιγμής, έχετε διαβάσει μερικές από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για κινητά iOS και Android. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα παραπάνω και να αποφασίσετε ποιο είναι καλύτερο για εσάς. Όλα αυτά έρχονται με μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά και αποκαλύπτονται στο άρθρο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι εκπληκτικές και χρήσιμες εφαρμογές Google Android.