Χρεώνει η AT&T για την αντικατάσταση της κάρτας SIM;

Η American Telephone and Telegraph Company, γνωστή και ως AT&T, είναι κορυφαία μάρκα για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τις κάρτες SIM της. Είναι πολύ υπεύθυνο και συμβάλλει στη δημιουργία τηλεφωνικών γραμμών μεγάλων αποστάσεων με καλύτερη συνδεσιμότητα. Αυτό το άρθρο θα παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής της κάρτας SIM ATT στο διαδίκτυο και επίσης πώς να αλλάξετε την κάρτα SIM χωρίς να αλλάξετε τον αριθμό σας. Το κόστος μιας κάρτας SIM AT&T και τα προνόμια των δωρεάν καρτών SIM εξετάζονται επίσης σε αυτό το άρθρο. Διαβάστε το μέχρι το τέλος για να καταλάβετε επίσης τι χρεώνει η AT&T για μια κάρτα SIM αντικατάστασης.

Χρεώνει η AT&T για την αντικατάσταση της κάρτας SIM;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε εάν η AT&T χρεώνει για την αντικατάσταση της κάρτας SIM και τα βήματα για να λάβετε την κάρτα αντικατάστασης λεπτομερώς.

  Γνωρίστε τη Celia, την αντικατάσταση του Google Assistant της Huawei

Μπορείτε να αγοράσετε μόνο μια κάρτα SIM;

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε μόνο μια κάρτα SIM εάν τη χρειάζεστε.

Η ATT δίνει δωρεάν κάρτα SIM;

Ναι, το ATT σας δίνει μια δωρεάν πρώτη κάρτα SIM. Η δωρεάν SIM δίνεται με την ενεργοποίηση λογαριασμού GoPhone. Θα λάβετε την SIM από το κατάστημα AT&T όταν αγοράσετε διαφορετικό αριθμό ή λογαριασμό.

Μπορείτε να αλλάξετε την κάρτα SIM ATT Online;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε την κάρτα SIM της ATT online χρησιμοποιώντας την ενεργή εξυπηρέτηση πελατών της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε και στη συνέχεια να ενημερώσετε τη SIM σας. Πρέπει επίσης να έχετε τα στοιχεία του παλιού σας αριθμού για αυτό.

Πώς μπορείτε να πάρετε μια κάρτα SIM αντικατάστασης από την AT&T;

Για να λάβετε μια κάρτα SIM αντικατάστασης από την AT&T, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους χρησιμοποιώντας τη Συνομιλία μαζί μας ή την επιλογή κλήσης στον ιστότοπο της ATT. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή συνομιλίας στον ιστότοπο:

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε φυσικά ένα κατάστημα AT&T για να λάβετε μια κάρτα SIM επί τόπου.

1. Επισκεφθείτε το επίσημη εξυπηρέτηση πελατών της AT&T σελίδα και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

  Επιδιόρθωση Δεν είναι δυνατή η δημιουργία ασφαλούς σύνδεσης με τη Μουσική Google Play

2. Πατήστε στο χάμπουργκερ εικονίδιο από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

3. Πατήστε στην επιλογή Υποστήριξη.

4. Σύρετε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε CHAT.

5. Από εδώ, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα αίτησης για κάρτα αντικατάστασης. Εάν σας ζητηθεί, δώστε τα στοιχεία σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να καλέσετε την Υποστήριξη AT&T στο 800 331 0500 ή 611 από μια κινητή συσκευή. Για υποστήριξη μέσω Διαδικτύου και τηλεφώνου στο σπίτι, καλέστε στο 800 288 2020.

Μπορείτε να πάρετε μια κάρτα SIM αντικατάστασης με τον ίδιο αριθμό;

Ναι, μπορείτε να πάρετε μια κάρτα SIM αντικατάστασης με τον ίδιο αριθμό από την AT&T. Αυτό θα είναι δυνατό μόνο εάν είστε επαληθευμένος χρήστης του προηγούμενου αριθμού. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία ηλεκτρονικά ή από το κατάστημα AT&T κοντά σας.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε την κάρτα SIM χωρίς να αλλάξετε τον αριθμό σας;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε την κάρτα SIM χωρίς να αλλάξετε τον αριθμό από το τηλέφωνό σας AT&T.

Σημείωση: Πάρτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας όταν καλείτε το PORT.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Dialer στο τηλέφωνό σας και πραγματοποιήστε την κλήση στο 7678 για να καλέσετε το PORT.

2. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για να λάβετε το Number Transfer Pin σας, το οποίο θα σταλεί μέσω κειμένου.

  Πώς να αποκτήσετε τις καλύτερες εκτυπώσεις φωτογραφιών από εκτυπωτές φαρμακείου

Ποιο είναι το κόστος μιας κάρτας SIM AT&T;

Στην Ινδία, μια κάρτα micro SIM AT&T θα κοστίζει περίπου 1.374 έως 3.450 INR. Σε άλλες χώρες, το κόστος της κάρτας SIM κυμαίνεται από 9,99 έως 20 USD και μπορεί να αγοραστεί διαδικτυακά καθώς και σε καταστήματα.

Χρεώνει η AT&T για την αντικατάσταση της κάρτας SIM;

Ναι, υπάρχει χρέωση 5 $ για την αντικατάσταση κάρτας SIM AT&T. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία μέσω του καταστήματος καθώς και μέσω διαδικτύου.

Θα χάσετε τα πάντα εάν πάρετε μια νέα κάρτα SIM;

Όχι, δεν θα χάσετε δεδομένα κατά την αλλαγή της κάρτας SIM, καθώς δεν αποθηκεύουν δεδομένα. Είναι απλώς μια εξωτερική προσθήκη στη συσκευή που μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα τοπικά αλλά δεν μπορεί να τα αποθηκεύσει.

Μπορείτε απλώς να ανταλλάξετε κάρτες SIM σε τηλέφωνα AT&T;

Εάν και τα δύο τηλέφωνα είναι συμβατά με όλες τις τρέχουσες υπηρεσίες της μάρκας, μόνο τότε μπορείτε να ανταλλάξετε τις κάρτες SIM AT&T.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM αντικατάστασης;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM αντικατάστασης

Σημείωση: Μπορεί να μην λειτουργήσει αμέσως, οπότε δώστε του λίγο χρόνο για να ενεργοποιηθεί και μόνο μετά προσπαθήστε ξανά.

1. Για να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM αντικατάστασης, τοποθετήστε τη νέα SIM στο τηλέφωνό σας και αφήστε τη να συνδεθεί στο σύστημα.

2. Τώρα, ενεργοποιήστε τη νέα κάρτα SIM χρησιμοποιώντας το συνοδευτικό κλειδί ενεργοποίησης.

Σημείωση: Μόνο χρησιμοποιώντας το κλειδί ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM, μπορείτε να αντικαταστήσετε σωστά την προηγούμενη.

Μπορείτε να κρατήσετε τον αριθμό σας εάν χάσετε την κάρτα SIM;

Ναι, μπορείτε να διατηρήσετε τον ίδιο αριθμό ακόμα και αν χάσετε την παλιά σας κάρτα SIM.

***

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός για τις κάρτες SIM AT&T κάλυψε όλα τα σημαντικά σημεία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα οφέλη τους. Η συχνή ερώτηση των χρηστών όπως η χρέωση της AT&T για την αντικατάσταση της κάρτας SIM έχει επίσης απαντηθεί εδώ. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.