Υπάρχει Απεριόριστο όριο υπερανάληψης Green Dot;

Η κάρτα Green Dot είναι μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα που μπορεί να φορτωθεί με χρήματα και έχει ασφάλεια FDIC. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές, ανάληψη μετρητών και πληρωμή. Οι κάρτες Green Dot πωλούνται από εμπόρους όπως η Walmart, η Uber και η Starbucks. Το εμπορικό σήμα και ο όρος GoBank ανήκουν στην Green Dot Bank, μέλος FDIC, η οποία δραστηριοποιείται επίσης ως Green Dot Bank και Bonneville Bank. Για την ασφαλιστική κάλυψη καταθέσεων, οι καταθέσεις που γίνονται με οποιαδήποτε από αυτές τις εμπορικές ονομασίες γίνονται στην Green Dot Bank, ένα μεμονωμένο ίδρυμα ασφαλισμένο από την FDIC. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε μερικές ερωτήσεις, όπως η Green Dot κάνει προκαταβολή μετρητών και η GreenDot σας επιτρέπει να κάνετε υπερανάληψη; Είστε στο σωστό μέρος για να λάβετε απαντήσεις. Θα απαντήσουμε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επίσης, θα μάθετε για το απεριόριστο όριο υπερανάληψης της Green Dot και την εξαργύρωση μετρητών Green Dot σε αυτό το άρθρο.

Υπάρχει Απεριόριστο όριο υπερανάληψης Green Dot;

Προτού μάθουμε για το απεριόριστο όριο υπερανάληψης Green Dot, ας μάθουμε τις μεθόδους επαναφόρτωσης της προπληρωμένης χρεωστικής κάρτας Green Dot στην παρακάτω ενότητα.

  Πώς να μετατρέψετε WAV σε MP3

Πώς να φορτώσετε ξανά την προπληρωμένη χρεωστική κάρτα Green Dot;

Υπάρχουν δύο βολικοί τρόποι για να φορτώσετε ξανά τη χρεωστική κάρτα Green Dot:

Επιλογή I: Κατάθεση μετρητών στην εγγεγραμμένη Green Dot Card

Πρέπει να ειδοποιήσετε το ταμείο ότι θέλετε να χρεώσετε χρήματα στην κάρτα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε την κάρτα σας στο μητρώο. Υπάρχουν περιορισμοί και κόστος υπηρεσίας 4,95 $. Υπάρχουν αμέτρητοι χώροι όπου μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στην κάρτα σας, συμπεριλαμβανομένων των 7-Eleven, CVS Pharmacy, Dollar General, Family Dollar και Kroger. Μπορείτε να προσθέσετε χρήματα σε κάρτες που πωλούνται από το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών σε χιλιάδες καταστήματα συνεργατών σε ολόκληρη τη χώρα, όπως το ACE Cash Express, το Amscot, το CheckChangers, τα Community Financial Service Centers (CFSC), το David’s Check Cashing, το PLS και το Rite Check Cashing. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε το όριο απεριόριστης υπερανάληψης Green Dot.

Επιλογή II: Προσθήκη μετρητών στην εφαρμογή Εγγεγραμμένη Green Dot

Ας δούμε πώς μπορείτε να προσθέσετε μετρητά στην εφαρμογή Green Dot.

Σημείωση: Μόνο η χρεωστική κάρτα Visa Cash Back, η χρεωστική κάρτα Visa και η χρεωστική κάρτα Visa Pay As You Go προσφέρουν αυτήν τη λειτουργία.

1. Εκκινήστε το Πράσινη κουκκίδα εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Πατήστε κατάθεση από την κάτω γραμμή.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Κατάθεση μετρητών.

4. Πατήστε Δημιουργία κωδικού κατάθεσης.

Σημείωση: Ο γραμμωτός κώδικας κατάθεσης θα λήξει σε μία ώρα.

5. Επιλέξτε τον πωλητή λιανικής που θέλετε να καταθέσετε.

6. Θα δημιουργηθεί ένας γραμμωτός κώδικας για τον επιλεγμένο πωλητή λιανικής. Δώστε στον ταμία της τράπεζας αυτόν τον γραμμωτό κώδικα μαζί με τα χρήματα που θέλετε να καταθέσετε.

  25 καλύτερα εργαλεία δοκιμής API

7. Ο ταμίας θα σαρώσει το barcode για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή και θα σας δώσει την απόδειξη της.

Σε οποιαδήποτε τοποθεσία, προσκομίστε τα μετρητά και τον αριθμό κατάθεσης στο ταμείο. Τα μετρητά θα μεταφερθούν στον λογαριασμό σας εντός 10 λεπτών μετά την ολοκλήρωση των προαναφερθέντων βημάτων.

Πόσα χρήματα μπορείτε να αφαιρέσετε την Green Dot Card σας την ημέρα;

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε ανάληψη έως και 500 $ από ένα ΑΤΜ ανά ημέρα και 1.500 $/ταμείο σε μια συμμετέχουσα τράπεζα. Ισχύει για Εγγεγραμμένες Κάρτες και Εξατομικευμένες Κάρτες. Η ανάληψη μετρητών από ένα ΑΤΜ περιορίζεται στα 300 $ ανά συναλλαγή. Αυτά είναι το απεριόριστο όριο υπερανάληψης Green Dot.

Πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε το Green Dot Cashback;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε την επιστροφή μετρητών Green Dot μόνο μετά από ένα έτος από την εγγραφή του λογαριασμού σας. Αργότερα, μπορείτε να μεταφέρετε τα κεφάλαια στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας για να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως ή να τα καταθέσετε στον λογαριασμό Ταμιευτηρίου Υψηλής Απόδοσης, που θα κερδίσει τόκους.

Ποια τράπεζα σας επιτρέπει να κάνετε τις περισσότερες υπερανάληψη;

Όταν οι συναλλαγές που καταχωρούνται στον τραπεζικό σας λογαριασμό υπερβαίνουν το υπόλοιπό σας, προκύπτει υπερανάληψη. Με άλλα λόγια, καταλήγετε σε αρνητικό ισοζύγιο. Ένα τυπικό όριο υπερανάληψης που προσφέρεται από μικρές και μεγάλες τράπεζες κυμαίνεται από $100 έως $1.000 με βάση το εισόδημα του κατόχου του λογαριασμού. Ακολουθεί μια γρήγορη αναφορά για προμήθειες υπερανάληψης και περιορισμούς για μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τραπεζικούς λογαριασμούς. Μερικές από τις τράπεζες με το καλύτερο όριο υπερανάληψης είναι:

  • Αρμονική κωδωνοκρουσία
  • Wells Fargo
  • Chase Bank
  • Τράπεζα των ΗΠΑ
  • SunTrust Bank
  • η τράπεζα της Αμερικής
  • Τράπεζα PNC
  • Πυξίδα BBVA

Πώς μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη της προπληρωμένης κάρτας σας;

Οι πάροχοι προπληρωμένων χρεωστικών καρτών παρέχουν προστασία υπερανάληψης παρόμοια με τις πιστωτικές κάρτες. Εάν υπερβείτε το όριο σας, η τράπεζα θα το καλύψει. Ωστόσο, θα σας στείλουν έναν λογαριασμό και θα αρχίσουν να προσθέτουν χρεώσεις και τόκους. Για να επιλέξετε να εγγραφείτε στην προστασία υπερανάληψης, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  Πώς λαμβάνουν πληροφορίες οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού;

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Green Dot στο smartphone σας.

2. Πατήστε στην Προστασία υπερανάληψης.

3. Πατήστε στην επιλογή Agree and Opt In.

Σας επιτρέπει η GreenDot να κάνετε υπερανάληψη;

Ναι, μπορείτε να ξεκλειδώσετε έως και 200 ​​$ σε προστασία υπερανάληψης. Το Green Dot θα καλύπτει συναλλαγές αγοράς χρεωστικής κάρτας πέρα ​​από το διαθέσιμο υπόλοιπό σας.

Μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη στην Green Dot Unlimited Card;

Ναι, επιτρέπεται να ξεκλειδώσετε έως και 200 ​​$ σε προστασία υπερανάληψης. Οι συναλλαγές που υπερβαίνουν το απεριόριστο όριο υπερανάληψης Green Dot θα καλύπτονται από αυτούς.

Υπάρχει όριο υπερανάληψης για το Green Dot Unlimited;

Ναι, το απεριόριστο όριο υπερανάληψης Green Dot είναι έως και $200.

Μπορείτε να πάτε αρνητικά σε μια κάρτα Green Dot;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Green Dot κάρτα σας για να κάνετε υπερανάληψη. Η προστασία υπερανάληψης είναι μια επιλογή που μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε έως και 200 ​​$ μόνο για καταθέσεις μισθοδοσίας και κρατικές άμεσες καταθέσεις. Οι καταθέσεις σας παρέχουν αυτόματα κάλυψη και η Green Dot αποφασίζει εάν θα καλύψει τις υπεραναλήψεις.

Η Green Dot κάνει προκαταβολές μετρητών;

Ναί. Οποιοδήποτε ΑΤΜ με την επωνυμία Visa μπορεί να σας εξασφαλίσει προκαταβολή μετρητών Green Dot. Να θυμάστε ότι η χρήση ΑΤΜ απαιτεί την εισαγωγή ενός PIN.

Μπορείτε να λάβετε προκαταβολή μετρητών με την Green Dot Card σας;

Ναι, μπορείτε να λάβετε προκαταβολή μετρητών με την Green Dot κάρτα σας.

Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο στην Green Dot Card σας;

Ναί. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το GreenDotmoney.com για να υποβάλει αίτηση δανείου. Οι πελάτες που δεν είναι Green Dot μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Μπορείτε να επιλέξετε από τις διαθέσιμες επιλογές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης μιας προπληρωμένης κάρτας Green Dot ή του λογαριασμού όψεως.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ΑΤΜ με κάρτα Green Dot;

Ναί. Θα λάβετε μια κάρτα ATM με 4ψήφιο PIN. Πρέπει να θυμάστε ότι επιτρέπεται να κάνετε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες για λόγους ασφαλείας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε για το απεριόριστο όριο υπερανάληψης της Green Dot και πότε να εξαργυρώσετε την επιστροφή μετρητών Green Dot. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.