Τρόπος λήψης ενημερώσεων σε CPU επόμενης γενιάς σε Windows 7 και 8.1

Εάν διαθέτετε CPU επόμενης γενιάς και χρησιμοποιείτε Windows 7 ή 8.1, δεν μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από τη Microsoft. Αυτός είναι ένας νέος περιορισμός που έχει τεθεί από τη Microsoft και εμποδίζει οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το καλύτερο υλικό να εκτελεί μια παλαιότερη έκδοση των Windows. Εάν αυτή η λογική δεν έχει νόημα για εσάς, δεν είστε μόνοι. Αυτός ο περιορισμός δεν εμποδίζει την παράδοση των ενημερώσεων ασφαλείας, αλλά δεν είναι απαραίτητος. Η Microsoft θέλει να εκτελείτε τα Windows 10 εάν έχετε εξαιρετικές προδιαγραφές υλικού. Η μόνη λογική απάντηση σε αυτό είναι η αναρχία. Αναπτύχθηκε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ενημερώσεις των Windows 7 και 8.1 σε μια CPU επόμενης γενιάς.

Λάβετε ενημερώσεις σε CPU επόμενης γενιάς

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα έχει αναπτυχθεί από τον χρήστη Github zeffy. Είναι ένα απλό σενάριο που μπορείτε να κατεβάσετε και να το εκτελέσετε για να εφαρμόσετε την ενημέρωση κώδικα. Κατεβάστε το σενάριο από τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος και εκτελέστε το.

  Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων του Sandbox των Windows

Θα τρέξει και θα εφαρμόσει το patch. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα είναι ανοιχτού κώδικα, οπότε αν ξέρετε τι να αναζητήσετε, μπορείτε να δείτε τι έκανε ο Zeffy για να επιδιορθώσει την ενημέρωση.

Πως δουλεύει

Οι περιορισμοί έχουν προστεθεί στα Windows 7 και 8.1 μέσω ενημερώσεων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ενημερώσεις KB4012218, KB4012219, KB4015546, KB4015547, KB4015549 και KB4015550. Στην ιδανική περίπτωση, μπορείτε πιθανώς να τους αποκλείσετε εάν χρησιμοποιείτε Windows 7. Οι χρήστες των Windows 8.1 ενδέχεται να μην έχουν την ίδια επιλογή. Η μόνη τους επιλογή αν θέλουν να λαμβάνουν ενημερώσεις για μια επόμενη γενιά CPU είναι να χρησιμοποιήσουν την ενημέρωση κώδικα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Google Chrome στα Windows 10

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα στοχεύει δύο λειτουργίες. IsDeviceServiceable(void) και IsCPUSupported(void). Η ενημέρωση προσθέτει ένα αρχείο που ονομάζεται wuaueng.dll που καλεί αυτές τις συναρτήσεις. Ελέγχει την έκδοση της CPU σας και εάν δεν είναι μία από τις συμβατές CPU γενιάς, οι ενημερώσεις αποκλείονται. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα στοχεύει τις καταχωρήσεις μητρώου που εξετάζουν αυτές οι συναρτήσεις, προκειμένου να προσδιορίσουν τη συμβατότητα. Αλλάζει την τιμή τους σε μια που θα επέτρεπε ενημερώσεις σε μια επόμενη γενιά CPU. Το σενάριο φροντίζει για όλες τις αλλαγές. Δεν χρειάζεται να κάνετε χειροκίνητα μια αλλαγή στο μητρώο.

Κίνδυνοι ασφάλειας

Δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια με αυτήν την ενημέρωση κώδικα. Εάν είστε ύποπτοι για το τι κάνει, συνιστούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα της ενημέρωσης κώδικα στο Github. Ο Ζέφυ έχει τεκμηριώσει τα πάντα σχολαστικά.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Bad_Module_Info στα Windows 10

Το patch έχει δύο περιορισμούς. Θα πρέπει να εκτελείτε ξανά την ενημερωμένη έκδοση κώδικα κάθε φορά που ενημερώνεται το αρχείο wuaueng.dll, . Το αρχείο θα ενημερωθεί εάν κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των ενημερώσεων B4012218, KB4012219, KB4015546, KB4015547, KB4015549 και KB4015550. Αυτό είναι κάτι με το οποίο όλοι όσοι προσπάθησαν να αποφύγουν την εφαρμογή Get Windows 10 γνωρίζουν οδυνηρά.

Η εφαρμογή αυτής της ενημέρωσης κώδικα θα δημιουργήσει σφάλματα εάν εκτελέσετε το εργαλείο ελέγχου αρχείων συστήματος, δηλαδή το εργαλείο sfc.

Κατεβάστε την ενημέρωση κώδικα CPU Next Gen