Τρόπος κλήσης σε μια σύσκεψη με το Microsoft Teams Conference ID

Για να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση του Microsoft Teams από το τηλέφωνό σας, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την επίσημη εφαρμογή Microsoft Teams και να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι εφαρμογές για φορητές συσκευές της Microsoft Teams είναι δωρεάν και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο εν κινήσει, ωστόσο, εάν προσπαθείτε να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Microsoft Teams από επιτραπέζιο τηλέφωνο, μπορείτε να το κάνετε με το αναγνωριστικό της διάσκεψης.

Αναγνωριστικό διάσκεψης Microsoft Teams

Αναγνωριστικό διάσκεψης Microsoft Teams

Το Microsoft Teams επιτρέπει στους χρήστες να καλούν και να συμμετέχουν σε μια σύσκεψη από οποιοδήποτε τύπο τηλεφώνου. Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση ή κλήση είναι:

Ο αριθμός κλήσης για τη χώρα στην οποία φιλοξενείται η συνάντηση.
Το αναγνωριστικό διάσκεψης για τη συνάντηση.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα σύνδεσης του League of Legends (Μη έγκυρη περίοδος σύνδεσης LoL απέτυχε να συνδεθεί)

Βρείτε το αναγνωριστικό διάσκεψης του Microsoft Teams

Το Microsoft Teams εκχωρεί αυτόματα σε όλες τις ομάδες/οργανισμούς έναν αριθμό κλήσης για συσκέψεις. Εάν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο αριθμός κλήσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημη λίστα αριθμών από τη Microsoft εδώ.

Το επόμενο πράγμα που χρειάζεστε είναι το αναγνωριστικό της διάσκεψης. Το αναγνωριστικό διάσκεψης είναι ένας αριθμός που δημιουργείται αυτόματα από το Microsoft Teams όταν:

Για μια νέα/ad-hoc σύσκεψη, το αναγνωριστικό της διάσκεψης θα αναφέρεται στις Λεπτομέρειες σύσκεψης.

Κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές στο επάνω μέρος και επιλέξτε Λεπτομέρειες σύσκεψης.
Στον πίνακα που ανοίγει, αντιγράψτε και μοιραστείτε το αναγνωριστικό συνδιάσκεψης με όποιον θέλει να συμμετάσχει μέσω τηλεφώνου.

Για προγραμματισμένη συνάντηση·

Ανοίξτε τις λεπτομέρειες της σύσκεψης κάνοντας διπλό κλικ στη σύσκεψη στο ημερολόγιο.
Τα στοιχεία θα περιέχουν το αναγνωριστικό του συνεδρίου. Αντιγράψτε το και μοιραστείτε το με τους συμμετέχοντες που θα καλούν.

  Πώς να σταματήσετε το Netflix να παίζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο

Κλήση με το αναγνωριστικό διάσκεψης του Microsoft Teams

Μόλις αποκτήσετε το αναγνωριστικό διάσκεψης, μπορείτε να καλέσετε στη σύσκεψη από ένα τηλέφωνο. Αυτό μπορεί να είναι οποιοδήποτε τηλέφωνο. ένα επιτραπέζιο τηλέφωνο, ένα smartphone ή ένα τηλέφωνο με δυνατότητα.

Καλέστε τον αριθμό κλήσης για τη χώρα στην οποία πραγματοποιείται η συνάντηση.
Περιμένετε να απαντηθεί η κλήση από το αυτοματοποιημένο σύστημα.
Εισαγάγετε το αναγνωριστικό της διάσκεψης χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο κλήσης στο τηλέφωνο και εισαγάγετε το σύμβολο # (hash ή pound) στο τέλος.
Το αυτοματοποιημένο σύστημα θα σας ρωτήσει εάν είστε ο διοργανωτής της συνάντησης. Παραλείψτε αυτό το βήμα, π.χ., μην πατήσετε 1.

Θα ακούσετε «μουσική σε αναμονή» καθώς μπαίνετε στη συνάντηση και κατευθύνεστε στην αίθουσα αναμονής.
Ο διοργανωτής της σύσκεψης θα πρέπει να σας επιτρέψει να συμμετάσχετε στη σύσκεψη.
Μόλις σας επιτραπεί, θα μπορείτε να ακούσετε τους πάντες και όλοι θα μπορούν να σας ακούσουν.

Σημείωση: Για προφανείς λόγους, δεν μπορείτε να εγγραφείτε με βίντεο. Αυτή θα είναι μόνο μια κλήση ήχου.

  Τι είναι το Πρόγραμμα Δημιουργού TikTok; Θα πρέπει να εγγραφείτε;

Συμβουλές για την κλήση

Εισαγάγετε τον αριθμό κλήσης για τη χώρα στην οποία δημιουργήθηκε η ομάδα. Κάθε χώρα έχει τον δικό της αριθμό. Εάν βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα, δεν θα χρησιμοποιήσετε τον αριθμό για τη χώρα σας. Αντίθετα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό για τη χώρα στην οποία βρίσκεται η συνάντηση/η ομάδα.
Εάν βρίσκεστε στην ίδια χώρα με την ομάδα/σύσκεψη, μπορείτε να παραλείψετε την προσθήκη του κωδικού χώρας.
Θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πόλης κατά την κλήση.
Ορισμένες ομάδες ορίζουν διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου. Εάν ναι, επιβεβαιώστε με τον διοργανωτή της σύσκεψης ποιον αριθμό θα χρησιμοποιήσετε για κλήση.

συμπέρασμα

Η κλήση φαίνεται περίπλοκη, αλλά θα διαπιστώσετε ότι είναι εύκολο να το κάνετε αφού έχετε το αναγνωριστικό της διάσκεψης. Κάθε συνάντηση έχει το δικό της μοναδικό αναγνωριστικό συνεδρίου. Ο αριθμός κλήσης μπορεί να είναι ή όχι χωρίς χρέωση. Εξαρτάται από τη χώρα και τις ρυθμίσεις της ομάδας. Εάν σκοπεύετε να καλέσετε σε μια σύσκεψη, ελέγξτε αν θα χρεωθείτε για την κλήση προτού την πραγματοποιήσετε.