Τρόπος διόρθωσης του σφάλματος VLC που λείπει το Libvlc.dll στα Windows 10

Το VLC player υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια εξαιρετικά σταθερή εφαρμογή που συνεχίζει να προσθέτει λειτουργίες, να ταιριάζει και να έχει καλύτερη απόδοση από πολλά πληρωμένα και όλα τα διαθέσιμα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων που βρίσκετε για σχεδόν κάθε λειτουργικό υπολογιστή επιτραπέζιου ή κινητού που υπάρχει.

Με λίγα λόγια, είναι μια εφαρμογή που είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς. Επιπροσθέτως, υποστηρίζει επίσης ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων και υποστηρίζει επεκτάσεις και skins.

Δεν είναι δυνατή η φόρτωση της βιβλιοθήκης Libvlc

Δεν είναι δυνατή η φόρτωση της βιβλιοθήκης Libvlc.dll

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC σπάνια παλεύει με μια εργασία, αλλά η εφαρμογή δεν είναι αδιαπέραστη από μολύνσεις, κακόβουλο λογισμικό ή γενική καταστροφή αρχείων. Εάν το σύστημά σας έχει καταρρεύσει πρόσφατα, έχετε επαναφέρει το σύστημά σας, έχετε εγκαταστήσει μια ενημέρωση λειτουργικού συστήματος ή έχετε κάνει άλλες σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα, η συσκευή αναπαραγωγής VLC μπορεί να επηρεαστεί.

  Θα λειτουργούν τα Windows 10 στον υπολογιστή μου;

Εάν δείτε το σφάλμα VLC, το σφάλμα Libvlc.dll is missing στα Windows 10, η εφαρμογή είναι βασικά κατεστραμμένη. Η καταστροφή μπορεί να είναι μερική, π.χ., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής VLC για την αναπαραγωγή αρχείων, αλλά δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εγγράψετε κάτι από ένα DVD, ή μπορεί να είναι πλήρης, δηλαδή, δεν μπορείτε να εκτελέσετε καθόλου τη συσκευή αναπαραγωγής VLC.

Διορθώστε το σφάλμα VLC που λείπει το Libvlc.dll στα Windows 10

Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το VLC player

Το αρχείο Libvlc.dll δεν είναι ένα DLL με δυνατότητα εγγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι η καταχώρισή του μέσω της γραμμής εντολών δεν αποτελεί επιλογή. Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου DLL από πηγές τρίτων, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη εάν το αρχείο είναι ασφαλές ή όχι. Το πιο ασφαλές πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απεγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο το VLC και να το εγκαταστήσετε ξανά.

  Πώς να αλλάξετε τη χώρα στην εφαρμογή Windows Store

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
Μεταβείτε στην επιλογή Προγράμματα> Απεγκατάσταση προγράμματος.
Επιλέξτε VLC player από τη λίστα εφαρμογών.
Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στο επάνω μέρος.
Η συσκευή αναπαραγωγής VLC θα απεγκατασταθεί.
Επανεκκινήστε το σύστημα για καλή μέτρηση.
Κατεβάστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC από την επίσημη ιστοσελίδα.
Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και εγκαταστήστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC.
Ανοίξτε το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC και το σφάλμα θα επιλυθεί.

συμπέρασμα

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC είναι μια σταθερή εφαρμογή, αλλά τα πρόσθετα που δεν έχουν αναπτυχθεί σωστά ή τα προβλήματα με το λειτουργικό σύστημα μπορεί να την προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση των Windows 10 γενικά, το σφάλμα VLC είναι πιθανότατα ένα ακόμη θύμα των εν λόγω προβλημάτων.

  Πώς να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης νέου μηνύματος στα Windows 10

Η επανεγκατάσταση του προγράμματος αναπαραγωγής VLC θα διορθώσει το σφάλμα, αλλά εάν δεν καταλάβετε τι το προκάλεσε ή/και επιδιορθώσετε το πρόβλημα με τα Windows 10, το σφάλμα μπορεί να εμφανιστεί ξανά.

Μπορείτε να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή κάθε φορά, αλλά θα γίνει κουραστικό και το πρόβλημα δεν θα επιλυθεί μόνο του μακροπρόθεσμα, εκτός εάν το διορθώσετε.