Τρόπος διόρθωσης Επιβεβαιώστε την εκ νέου υποβολή φόρμας σε σφάλμα ανανέωσης

Εάν συμπληρώνετε μια φόρμα στο διαδίκτυο και η φόρμα περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη απάντηση που έχετε πληκτρολογήσει απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης, είναι καλή ιδέα να την αντιγράψετε και να την αποθηκεύσετε σε ένα αρχείο προτού υποβάλετε τη φόρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή εάν η υποβολή της φόρμας αποτύχει, για οποιονδήποτε λόγο, τα δεδομένα που έχετε εισαγάγει μπορεί να χαθούν. Ορισμένες φόρμες αποθηκεύουν τις πληροφορίες που εισάγει ένας χρήστης ενώ άλλες όχι.

Επιβεβαιώστε την εκ νέου υποβολή της φόρμας κατά την ανανέωση

Διόρθωση Επιβεβαίωση εκ νέου υποβολής φόρμας κατά την ανανέωση

Το σφάλμα Επιβεβαίωση εκ νέου υποβολής φόρμας κατά την ανανέωση σημαίνει ότι όταν υποβάλατε τη φόρμα, οι πληροφορίες δεν στάλθηκαν στον διακομιστή στον οποίο επρόκειτο να υποβληθεί. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα στο άκρο σας, π.χ., δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ή η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι ασταθής και διακόπτεται πριν από την αποστολή των πληροφοριών. Μπορεί να είναι πρόβλημα στο τέλος του ιστότοπου, π.χ., ο διακομιστής δεν αποκρίνεται, χρειάζεται πολύς χρόνος για την ανάλυση των δεδομένων, ο διακομιστής αναμένει διαφορετικά δεδομένα κ.λπ.

  Πώς να υποτονίσετε μια CPU για να αυξήσετε την απόδοση του υπολογιστή

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το σφάλμα επιβεβαίωσης εκ νέου υποβολής φόρμας για ανανέωση μπορεί να διορθωθεί από έναν χρήστη, αλλά σε άλλες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τον ιστότοπο και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή ιστού. Δοκιμάστε τις παρακάτω διορθώσεις ως τελικός χρήστης για να επιλύσετε το σφάλμα.

1. Ελέγξτε την περίοδο λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης

Η περίοδος λειτουργίας του προγράμματος περιήγησής σας μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο βλέπετε το μήνυμα σφάλματος Επιβεβαίωση εκ νέου υποβολής φόρμας κατά την ανανέωση. Το μήνυμα μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης με ελαφρώς διαφορετική γλώσσα, ωστόσο βεβαιωθείτε.

Δεν χρησιμοποιείτε παράθυρο περιήγησης ανώνυμης περιήγησης
Δεν ανανεώνετε χειροκίνητα τη φόρμα αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Υποβολή/Αποστολή
Δεν έχετε εγκατεστημένες εφαρμογές ή επεκτάσεις που ενδέχεται να διακόψουν τη συνεδρία, π.χ. VPN, παρακολούθηση κυκλοφορίας δικτύου, διακομιστής μεσολάβησης, εναλλαγή παράγοντα χρήστη κ.λπ.

Αξίζει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης από αυτό που χρησιμοποιείτε εάν το σφάλμα παραμένει. Χρησιμοποιήστε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome ή το Opera αντί να χρησιμοποιείτε Firefox ή Safari. Εάν βλέπετε αυτό το σφάλμα σε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, μεταβείτε σε πρόγραμμα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές.

2. Διαγράψτε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης και υποβάλετε ξανά

Το πρόβλημα Επιβεβαίωση εκ νέου υποβολής φόρμας κατά την ανανέωση ενδέχεται να βρίσκεται στο τέλος του διακομιστή, καθώς ο διακομιστής είναι υπό μεγάλο φορτίο, όπου υποβάλλονται πάρα πολλές φόρμες την ίδια στιγμή που την υποβάλλετε. Μπορείτε να προσπαθήσετε να περιμένετε έως ότου ο διακομιστής δεν υπερφορτωθεί, αλλά στο μεταξύ, διαγράψτε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησής σας και δοκιμάστε να υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

  Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση βίντεο στο Instagram

Χρώμιο

Για να διαγράψετε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης στο Chrome.

Ανοίξτε το Chrome.
Κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές επάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
Στην περιοχή Απόρρητο και ασφάλεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης.
Επιλέξτε Cookies και άλλα δεδομένα περιήγησης και Αποθηκεύστε προσωρινά εικόνες και αρχεία.
Κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων.

Firefox

Για να διαγράψετε τα δεδομένα περιήγησης στον Firefox.

Ανοίξτε τον Firefox.
Κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές επάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
Μεταβείτε στην ενότητα Απόρρητο και ασφάλεια.
Κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων.
Επιλέξτε Cookies και δεδομένα ιστότοπου και Αποθηκευμένο περιεχόμενο Ιστού.
Κάντε κλικ στην Εκκαθάριση δεδομένων και επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης.
Υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

3. Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης ενδέχεται να επηρεάσουν την περίοδο λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης και την υποβολή φόρμας. Εάν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη φόρμα ή τον ιστότοπο στον οποίο υποβάλλετε, απενεργοποιήστε όλες τις επεκτάσεις που είναι εγκατεστημένες και δοκιμάστε ξανά.

Χρώμιο

Για να απενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις στο Chrome.

Ανοίξτε το Chrome.
Κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές επάνω δεξιά και επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία>Επεκτάσεις.
Απενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα σε κάθε επέκταση.

Firefox

Για να απενεργοποιήσετε τα πρόσθετα στον Firefox.

  Πώς να προσθέσετε μια ημερομηνία λήξης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook (και σε τι χρησιμεύουν)

Ανοίξτε τον Firefox.
Κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές επάνω δεξιά και επιλέξτε Πρόσθετα και θέματα.
Απενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα σε κάθε πρόσθετο.

4. Διορθώστε την επιβεβαίωση εκ νέου υποβολής φόρμας κατά την ανανέωση για τους διαχειριστές ιστότοπου

Αυτές οι διορθώσεις ισχύουν εάν μπορείτε να επεξεργαστείτε τον κωδικό της φόρμας. Η επιβεβαίωση εκ νέου υποβολής φόρμας κατά την ανανέωση εμφανίζεται σε μία από τις δύο περιπτώσεις, υπό την προϋπόθεση ότι ο διακομιστής σας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

POST vs GET

Οι φόρμες PHP μπορούν να υποβάλουν δεδομένα με έναν από τους δύο τρόπους. ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ή ΛΑΒΕΤΕ. Εάν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο POST, θα αντιμετωπίσετε το σφάλμα επιβεβαίωσης εκ νέου υποβολής φόρμας κατά την ανανέωση, ενώ δεν θα το δείτε με τη μέθοδο GET.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο με τον οποίο έχει προστεθεί η εντολή POST στη φόρμα ή ότι ο χρήστης ανανεώνει τη φόρμα πριν την υποβάλει. Η μέθοδος POST θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν είναι απαραίτητο, π.χ. με πεδία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και όχι για πεδία συνηθισμένης φόρμας.

Απενεργοποιήστε την επιβεβαίωση εκ νέου υποβολής στο πρόγραμμα περιήγησης

Τα προγράμματα περιήγησης μπορούν να χρησιμοποιούν τους δικούς τους ελέγχους φόρμας. Αυτό είναι συνήθως μια δυνατότητα, αλλά μπορείτε να αναγκάσετε τη σελίδα να αγνοήσει τον έλεγχο του προγράμματος περιήγησης. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα AJAX. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία POST με αυτήν εάν δεν θέλετε να μεταβείτε στο GET.

συμπέρασμα

Το σφάλμα Επιβεβαίωση εκ νέου υποβολής φόρμας κατά την ανανέωση είναι πιθανό να εμφανιστεί εάν ανανεώσετε μια φόρμα πριν την υποβάλετε. Εάν δείτε το σφάλμα κατά την υποβολή μιας φόρμας, είναι περισσότερο από πιθανό ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο τέλος του διακομιστή. Μπορεί να μην είναι στη δύναμή σας να το διορθώσετε.