Τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης ενός μόνο τμήματος της οθόνης iPhone/iPad σας [Jailbreak]

Στον κόσμο του jailbreak του iPhone, φαίνεται ότι αυτές τις μέρες βρέχει μια ιδιαίτερη φύση από τροποποιήσεις, δηλαδή εκείνες που βελτιώνουν την εμπειρία σας με το στιγμιότυπο οθόνης iOS. Η λήψη στιγμιότυπων οθόνης δεν είναι μια δραστηριότητα που περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη θέση ούτως ή άλλως. σχεδόν όλοι το έχουν κάνει κάποια στιγμή. Είτε πρόκειται για να βοηθήσετε κάποιον εξηγώντας κάτι οπτικά είτε καυχώνοντας τα επιτεύγματά σας στην ταχύτητα του Διαδικτύου/παιχνίδι, είναι πιθανό κάποια στιγμή να είχατε χρησιμοποιήσει τον εύκολο μηχανισμό λήψης οθόνης του iPhone προς όφελός σας. Προσαρμογές που συνεχίζουν να εμφανίζονται κατά καιρούς είτε επιχειρούν να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία είτε απλώς προσθέτουν νέες λειτουργίες. Αυτό που εξετάζουμε σήμερα είναι σχεδόν παρόμοιο – σας επιτρέπει να τραβήξετε μόνο ένα τμήμα της οθόνης σας (σε αντίθεση με ολόκληρη την οθόνη) και να το μοιραστείτε εύκολα μέσω πολλών καναλιών. Αυτό το tweak έχει βαφτιστεί Screenshot Clip και μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτό μόλις το άλμα.

  Γιατί τα Windows εξακολουθούν να χρησιμοποιούν γράμματα για μονάδες δίσκου;

Το tweak, το οποίο θα σας κάνει πίσω μόνο με ένα δολάριο, διανέμεται μέσω του αποθετηρίου ModMyi στο Cydia και λειτουργεί με σχεδόν όλες τις συσκευές iOS που εκτελούν jailbreak. Μόλις εγκατασταθεί, θα πρέπει πρώτα να αντιστοιχίσετε μια κίνηση Activator για να καλέσετε το Screenshot Clip (που σημαίνει ότι το tweak εξαρτάται από τον Activator).

Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι εκτιμώ περισσότερο, καθώς αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με κάποια άλλα, το Screenshot Clip δεν θα επηρεάσει τα κανονικά στιγμιότυπα οθόνης μου. Μόλις επικαλέσετε το tweak, η οθόνη θαμπώνει και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας για να εντοπίσετε την περιοχή που θέλετε να τραβήξετε στο στιγμιότυπο οθόνης σας (όπως φαίνεται παραπάνω). Για την εικόνα που τραβήξατε, μπορούν στη συνέχεια να εκτελεστούν διάφορες ενέργειες πατώντας παρατεταμένα την περιοχή της οθόνης, οι οποίες περιλαμβάνουν την αποστολή της σε κάποιον μέσω AirDrop (μόνο για iPhone 5s), την κοινή χρήση μέσω μηνυμάτων, αλληλογραφίας, Twitter, Facebook κ.λπ., αποθήκευση σε Ρολό κάμερας, αντιστοίχιση σε επαφή, αντιγραφή και άνοιγμα σε άλλες εφαρμογές.

  Πώς να αποκτήσετε μια διεπαφή με καρτέλες σε οποιαδήποτε εφαρμογή στα Windows

Όπως ήταν αναμενόμενο, το tweak προσθέτει επίσης το δικό του παράθυρο Ρυθμίσεις στην εγγενή εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iOS, όπου μπορείτε να ορίσετε τη χειρονομία ενεργοποίησης και να αλλάξετε σκιές και περιγράμματα για τις περιοχές που καταγράψατε.

Το Screenshot Clip είναι μια ενδιαφέρουσα προσαρμογή, για να λέμε την αλήθεια. Η λειτουργικότητα είναι χρήσιμη, αλλά ίσως όχι για όλους. Η χρέωση ενός δολαρίου για κάτι τέτοιο έχει τη δυνατότητα να αποσπάσει τους ανθρώπους και να τους κάνει να περάσουν σε ένα καλά εκτελεσμένο tweak. Από την άλλη πλευρά, είναι ένα απλό δολάριο, οπότε μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη υπόθεση ούτως ή άλλως. Δεν με πειράζει να αποκτήσω αυτό το tweak – ποια θα είναι η άποψή σας για αυτό;

  Αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο που ελήφθησαν στο iMessage [Jailbreak]

Το Screenshot Clip είναι συμβατό με όλες τις συσκευές iDevice που εκτελούν jailbreak και μπορεί να είναι πολύ βολικό στη μεγάλη οθόνη ενός iPad.