Το World Clock είναι μια εφαρμογή οπτικής διατήρησης ώρας με εργαλείο ημέρας/νύχτας [Mac]

Ο τεράστιος όγκος των παγκόσμιων ρολογιών που έχουμε στη διάθεσή μας μπορεί επίσης να είναι αμέτρητος. Θα έπρεπε να πάτε μέχρι τη δεκαετία του ’70 για να ζήσετε μια εποχή όπου τα παγκόσμια ρολόγια δεν ήταν κοινά. Γιατί δεν μπορείς να έχεις παγκοσμιοποίηση αν δεν ξέρεις τι ώρα είναι σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν εφαρμογές όπως το Advanced World Clock και το World Clocks. Πιθανότατα δεν ξόδεψαν πολύ χρόνο για να βρουν το όνομα για το Παγκόσμιο Ρολόι (φαίνεται να είναι το πρότυπο του κλάδου), αλλά μπορούν να συγχωρεθούν λόγω του τρόπου με τον οποίο προσέγγισαν αυτήν την κατά τα άλλα δυσάρεστη ιδέα μόλις κοιτάξετε τη διεπαφή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πάρτε ένα αντίγραφο όσο μπορείτε.

  3 λειτουργίες του LinkedIn που σας βοηθούν να δικτυωθείτε καλύτερα

Όσον αφορά τη βασική λειτουργία του Παγκόσμιου Ρολογιού – μια κριτική χρήστη κάτω από τη σελίδα λήψης της εφαρμογής την έθεσε τόσο συνοπτικά που μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί τέτοιες νανο κριτικές δεν είναι πιο συνηθισμένες. Λένε, και παραθέτω «Λειτουργεί όπως διαφημίζεται». Μια εφαρμογή που ονομάζεται Παγκόσμιο Ρολόι λειτουργεί όπως διαφημίζεται. Καμία πιο λεπτή περιγραφή.

Η πρώτη εντύπωση είναι πώς η διεπαφή είναι επίπεδη και ένας αισθητικά ευχάριστος συνδυασμός μαύρου και πράσινου. Κατά την πρώτη εκκίνηση, η εφαρμογή καθορίζει την τοποθεσία σας και σας επισημαίνει ως Εγώ. Έρχεται προφορτωμένο με ορισμένες προεπιλεγμένες πόλεις και ένα εκπαιδευτικό μήνυμα. Η λειτουργία της εφαρμογής εκτείνεται πέρα ​​από την απλή διατήρηση χρόνου. Η εφαρμογή έρχεται με την επιλογή να προσθέσετε όσες τοποθεσίες θέλετε. απλά πατήστε το σύμβολο + και εισάγετε μια πόλη. Μπορείτε είτε να κάνετε κύλιση στις επισημασμένες τοποθεσίες σας είτε να τις δείτε στον χάρτη. Αυτό δεν είναι καν το καλύτερο μέρος.

  Πώς να αλλάξετε ένα έγγραφο του Microsoft Word σε αρχείο CSV

Η εφαρμογή συνοδεύεται από ένα ρυθμιστικό με εύρος 24 ωρών (συν πλην). Αυτό το ρυθμιστικό έχει μια φωτεινή περιοχή και μια σκοτεινή περιοχή. Τοποθεσίες που πέφτουν στη φωτεινή περιοχή είναι την ημέρα και οι σκοτεινές περιοχές είναι τη νύχτα. Οι τοποθεσίες στο αριστερό μέρος της φωτεινής περιοχής αντιπροσωπεύονται με λευκό χρώμα στους δείκτες τοποθεσίας, υποδεικνύοντας νωρίς το πρωί. Όλα αυτά σημαίνουν ότι, εάν έχετε ένα ραντεβού με χρονική διάρκεια σε άλλο μέρος του κόσμου, μπορείτε να σύρετε αυτό το ρυθμιστικό για να δείτε τι ώρα θα είναι στην τοποθεσία-στόχο σας και εάν αφήσετε το ρυθμιστικό σας εκεί, μπορείτε να συνεχίσετε να το παρακολουθείτε , ή μπορείτε να πατήσετε “Τώρα” και να δείτε τι ώρα είναι αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο.

  Πώς να συνδέσετε το Google Pay με την τράπεζά σας ή την πιστωτική σας κάρτα για να παρακολουθείτε τις δαπάνες

Αν και αναρωτιέμαι πώς οι προγραμματιστές περιμένουν από τους χρήστες να βρουν αυτήν την εφαρμογή, καθώς έχει το ίδιο όνομα με σχεδόν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή World Clock. Περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να το έχουν αυτό επειδή το Παγκόσμιο Ρολόι είναι μια μοναδική εφαρμογή, δημιουργήθηκε με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό στο μυαλό. Κάνει τη δουλειά του πειστικά και εύκολα, δεν υπάρχουν περίπλοκες καρτέλες για να τα κοιτάξετε, όλες οι πληροφορίες είναι μια χειρονομία μακριά. Η εφαρμογή είναι κάτι που θα εκτιμήσει όποιος οργανώνει και παρακολουθεί βιντεοδιασκέψεις πολύ, όπως και ένας συχνός ταξιδιώτης.

Κατεβάστε το Παγκόσμιο Ρολόι από το Mac App Store