Το Stringify κλείνει μετά από πέντε χρόνια

Η Stringify, η υπηρεσία που μοιάζει με IFTTT που βοήθησε τους χρήστες να δημιουργήσουν αυτοματοποιημένες εργασίες σε βάθος, ανακοίνωσε σήμερα ότι κλείνει. Οι εφαρμογές του Stringify θα αφαιρεθούν από τα καταστήματα σήμερα, με την υπηρεσία να απενεργοποιείται πλήρως στα τέλη Ιουνίου.

Σε ένα email που εστάλη σε υπάρχοντες χρήστες, η Stringify λέει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει την υπηρεσία μέχρι το τέλος Ιουνίου, οπότε και θα κλείσει και όλα τα δεδομένα χρήστη θα διαγραφούν. Εδώ είναι το πλήρες email:

Αγαπητέ Shut Down,

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια αλλαγής του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι αυτοματοποιούν τις συνδεδεμένες ζωές τους, λυπάμαι που σας ενημερώνω ότι ξεκινάμε τη διαδικασία απενεργοποίησης της εφαρμογής Stringify. Αυτή δεν είναι μια απόφαση που λάβαμε επιπόλαια, αλλά καθώς η εστίασή μας μετατοπίζεται όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη νέων εμπειριών συνδεδεμένου σπιτιού στο Comcast, λάβαμε μια στρατηγική απόφαση να αποσυρθούμε από την ανάπτυξη της εφαρμογής.

  Αυτά τα προϊόντα υπολογιστή "Gamer" είναι εξαιρετικά για εργασίες γραφείου

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ενέργεια αμέσως. Ενώ θα καταργήσουμε το Stringify από τα καταστήματα εφαρμογών σήμερα, θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να υποστηρίζουμε την υπηρεσία για υπάρχοντες χρήστες μέχρι τον Ιούνιο. Όταν απενεργοποιήσουμε την εφαρμογή, θα διαγράψουμε επίσης όλα τα δεδομένα χρήστη σας.

Γνωρίζουμε ότι το Stringify παίζει μεγάλο ρόλο στην καθημερινή ζωή των χρηστών μας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι έχουν άφθονο χρόνο για να προσαρμοστούν.

Για το σκοπό αυτό, θα ήθελα επίσης να προσφέρω μερικές συστάσεις για πιθανές εναλλακτικές λύσεις τεχνολογίας. Αν και θα σας ενθαρρύνω να κάνετε τη δική σας έρευνα, η ομάδα μας πιστεύει ότι αυτές οι λύσεις προσφέρουν η καθεμία μοναδική αξία.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις φλας LED μόνο όταν το iPhone σας είναι αθόρυβο

IFTTT – Μια εξαιρετική δωρεάν στη χρήση υπηρεσία που προσφέρει πολλές από τις ίδιες λειτουργίες και δυνατότητες με το Stringify.
Yonomi – Μια άλλη δωρεάν υπηρεσία που υποστηρίζει πολλές συνδεδεμένες συσκευές και εμπειρίες.
WebCore – Για χρήστες της πλατφόρμας Samsung SmartThings. Μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μας το χρησιμοποιούν και το απολαμβάνουν.

Ευχαριστούμε και πάλι που είστε μέρος του Stringify. Ήταν αληθινή χαρά να συνεργάζομαι με την τεράστια κοινότητα χρηστών μας. Μη διστάσετε να μας στείλετε email στο [email protected] εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες.

με εκτιμιση

Μάικ Γιουρότσκο

Επιπλέον, φαίνεται ότι κάποιος ξέχασε να συμπληρώσει τα δεδομένα $UserName προτού σπρώξει αυτό το μήνυμα έξω από την πόρτα. Ουφ.

  Τι είναι το Exposure Bracketing;