Το Snowflake αποκτά τη Neeva & Παίξτε παιχνίδια για κινητά στον υπολογιστή

Γεια σε όλους! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Workflos

Το Workflos είναι το πρώτο AI SaaS Finder και Manager στον κόσμο που υποστηρίζεται από το ChatGPT, αναζητώντας 100.000+ προϊόντα για να βρει τα καλύτερα πακέτα SaaS για τον οργανισμό σας.

Την εταιρεία εμπιστεύονται χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις για εξοικονόμηση έως και 40% στους λογαριασμούς SaaS αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα κατά 2-5 φορές.

Η πλατφόρμα Workflos ενθαρρύνει μια ατμόσφαιρα στην οποία οι αγοραστές και οι προγραμματιστές SaaS μπορούν να αλληλεπιδρούν και να αναπτυχθούν εξίσου. Η ενοποιημένη πλατφόρμα του βοηθά στην επίβλεψη τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών εφαρμογών.

Οι προγραμματιστές μπορούν να κατασκευάσουν εφαρμογές για επιχειρηματική ανάπτυξη ενσωματώνοντας εργαλεία όπως Single Sign-On, Multi- Factor Authentication, Fine-Grained Authorization, Universal Directory και Audit monitoring. Οι ροές εργασίας προσφέρουν ευέλικτα μοντέλα τιμολόγησης για εταιρείες και προγραμματιστές, ξεκινώντας από δωρεάν για έως και 10 χρήστες και προσαρμόζονται ανάλογα με την κλίμακα.

Ζέντα

Το Zeda είναι μια λύση τεχνητής νοημοσύνης που βοηθά τις ομάδες να βρουν πολύτιμα προϊόντα προς όφελος των πελατών και της επιχείρησης. Βοηθά στον εντοπισμό προβλημάτων, στην αξιοποίηση γνώσεων και στην ανάπτυξη στρατηγικών για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  Διορθώστε το Microsoft Store που δεν εγκαθιστά εφαρμογές

Η Zeda προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των σχολίων των ενδιαφερομένων από την αρχή μέχρι το τέλος. Η χρήση της πλατφόρμας επιτρέπει την αποτελεσματική ιεράρχηση των απαιτήσεων των ενδιαφερομένων σε ένα μέρος, με αποτέλεσμα ένα σχέδιο και έναν οδικό χάρτη για την κάλυψη των αναγκών τους. Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ομάδων μπορεί να εκπληρώσει γρήγορα τους στόχους των ενδιαφερομένων, μετατρέποντας τα σχόλια σε σαφείς και εφαρμόσιμες απαιτήσεις.

Αναλύστε τις γνώσεις πελατών και δώστε προτεραιότητα σε σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος χρησιμοποιώντας ένα ενοποιημένο λογισμικό διαχείρισης κύκλου ζωής προϊόντος. Χρησιμοποιήστε την ενσωμάτωση με τεχνητή νοημοσύνη για να αποκαλύψετε βασικές πληροφορίες πελατών. Λάβετε ποσοτικά σχόλια πελατών από διάφορες πηγές. Ευθυγραμμιστείτε με τον οδικό χάρτη, βελτιστοποιήστε την παραγωγικότητα της ομάδας και δώστε προτεραιότητα στους στόχους που ευθυγραμμίζονται με την επιτυχία του προϊόντος.

Η Zeda εξασφαλίζει χρηματοδότηση 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από τη σειρά Α για να επεκταθεί στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και να προσλάβει περισσότερους υπαλλήλους σε διάφορους τομείς.

Νιφάδα χιονιού

Το Snowflake διαχειρίζεται δομημένες αποθήκες δεδομένων και μη δομημένες λίμνες δεδομένων στο cloud. Η Neeva, που ιδρύθηκε από πρώην υπαλλήλους της Google, αναπτύσσει λύσεις αναζήτησης για καταναλωτικές και επιχειρηματικές αγορές.

  9 Ηλεκτρονικοί Χώροι Εκπαίδευσης Ethical Hacker

Η Snowflake εξαγοράζει τη Neeva, μια εταιρεία αναζήτησης που έχει αναπτύξει μια μοναδική εμπειρία αναζήτησης χρησιμοποιώντας AI και προηγμένη τεχνολογία για να επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και να εξερευνούν πληροφορίες με νέους τρόπους.

Σύμφωνα με το blog της εταιρείας, η Snowflake απέκτησε τη Neeva για να βελτιώσει την αναζήτηση στο Data Cloud με γενετική τεχνητή νοημοσύνη, αλλά καμία από τις εταιρείες δεν αποκάλυψε οικονομικές λεπτομέρειες.

Το Snowflake είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στο Cloud που διαχειρίζεται μεγάλες αποθήκες δεδομένων και διευκολύνει αναλυτικές λειτουργίες, συναλλαγές και ενημερώσεις δεδομένων. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει εργαλεία για τη διαχείριση των σιλό δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για την επιστήμη των λιμνών δεδομένων, τη διακυβέρνηση και την παρακολούθηση. Η πλατφόρμα είναι δημοφιλής στα οικονομικά, τις διαφημίσεις, το λιανικό εμπόριο, την τεχνολογία και την υγειονομική περίθαλψη.

Οι συνιδρυτές της Neeva με εξειδίκευση στην Google εξασφάλισαν 77 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από βασικούς επενδυτές Sequoia και Greylock για την εκκίνηση τους το 2019, με την προηγούμενη χρηματοδότηση να ήταν 40 εκατομμύρια δολάρια πριν από δύο χρόνια.

Παίξτε παιχνίδια για κινητά στον υπολογιστή με τα παιχνίδια Google Play

Τα Παιχνίδια Google Play επιτρέπουν στους χρήστες να περιηγούνται, να κατεβάζουν και να απολαμβάνουν παιχνίδια για κινητά στον υπολογιστή τους με Windows. Είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές χώρες και τη Νέα Ζηλανδία.

  7 καλύτεροι προσαρμογείς Bluetooth για έναν τρόπο ζωής χωρίς καλώδιο

Η Google προσφέρει διευρυμένες εκδόσεις επιλεγμένων παιχνιδιών Android στην πλατφόρμα παιχνιδιών υπολογιστή της για μια πιο καθηλωτική εμπειρία.

Τα Παιχνίδια Google Play είναι πλέον προσβάσιμα για υπολογιστή για αδιάκοπο παιχνίδι σε οποιαδήποτε οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια Android με πληκτρολόγιο και ποντίκι χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα. Τα παιχνίδια Google Play παρέχουν απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ συσκευών και ενσωματώνονται με τους Πόντους Google Play. Κερδίστε πόντους σε αγορές Παιχνιδιών Google Play, συμπεριλαμβανομένων αγορών εντός εφαρμογής και συνδρομών.

Η σύνδεση στον Λογαριασμό σας Google συγχρονίζει την πρόοδο του παιχνιδιού και τη βιβλιοθήκη σας σε όλες τις συσκευές σας, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε το παιχνίδι από το σημείο που σταματήσατε, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ συσκευών χωρίς διακοπές.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες υπολογιστών Windows να παίζουν πάνω από 100 παιχνίδια Android όπως Asphalt9, Homescapes, Cookie Run: Kingdom και άλλα σε μεγαλύτερη οθόνη με πληκτρολόγιο και ποντίκι, με αποτέλεσμα μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα Παιχνίδια Google Play σε λειτουργικά συστήματα Mac. Μπορείτε να ελέγξετε τις ελάχιστες απαιτήσεις και να ακολουθήσετε τα βήματα εγκατάστασης εδώ.