Το Reme.IO είναι μια απλή υπηρεσία υπενθύμισης που λειτουργεί με το email σας

Για πολλούς ανθρώπους, το email είναι δουλειά. Πολλοί χρήστες ξοδεύουν ώρες απαντώντας σε email, διαβάζοντας email και γράφοντας email. Η εφαρμογή email μας είναι μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες στο τηλέφωνό μας, μπορώ να στοιχηματίσω με ασφάλεια ότι έχετε το email σας ανοιχτό στο πρόγραμμα περιήγησής σας αυτή τη στιγμή και ότι το πρόγραμμα-πελάτη email σας, όπως είναι κατανοητό, εκτελείται στην επιφάνεια εργασίας σας όλη την ημέρα. Οι περισσότερες υπηρεσίες email και οι υπολογιστές-πελάτες επιτραπέζιου υπολογιστή έχουν κάποιο είδος δυνατότητας προγραμματισμού εργασιών, αλλά αν θέλετε τα πράγματα να είναι εξαιρετικά απλά και εντελώς ανεξάρτητα τόσο από την υπηρεσία email όσο και από τον πελάτη, μπορείτε να δοκιμάσετε το RemeIO. Είναι μια υπηρεσία υπενθύμισης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια υπενθύμιση που παραδίδεται στα εισερχόμενά σας. Ανεξάρτητα από την υπηρεσία email που χρησιμοποιείτε ή τον πελάτη που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε μια υπενθύμιση χρησιμοποιώντας το RemeIO. Οι υπενθυμίσεις μπορούν να επαναπρογραμματιστούν όσο εύκολα δημιουργούνται.

  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay σε ένα iPhone

Η υπηρεσία δεν απαιτεί καμία εγγραφή και όπου είναι βολικό να προσθέσετε γρήγορα μια νέα υπενθύμιση, είναι ελαφρώς προβληματικό εάν θέλετε να επεξεργαστείτε μια υπενθύμιση και έχετε χάσει τον σύνδεσμο προς αυτήν. Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Επισκεφτείτε το RemeIO και προσθέστε μια υπενθύμιση στο πεδίο “Υπενθύμιση σε:”. Επιλέξτε μια ημερομηνία και ώρα για το πότε θέλετε να λαμβάνετε υπενθύμιση και εισαγάγετε τη διεύθυνση email στην οποία θέλετε να λαμβάνετε την υπενθύμιση. Κάντε κλικ στο «Δημιουργία υπενθύμισης» και είστε έτοιμοι. Κάθε υπενθύμιση έχει το δικό της μοναδικό σύνδεσμο και εφόσον τον έχετε, μπορείτε να επεξεργαστείτε την υπενθύμιση.

  Πώς να ανοίξετε και να προβάλετε εικόνες HEIC στα Windows 10

Όταν λήξει η υπενθύμιση, θα λάβετε ένα email από την υπηρεσία. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Επαναπρογραμματισμός» για να μεταβείτε στην υπενθύμιση και να αλλάξετε την ημερομηνία ή την ώρα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια νέα υπενθύμιση.

Γιατί να το χρησιμοποιήσετε;

Αυτή η υπηρεσία δημιουργεί υπενθυμίσεις που δεν εξαρτώνται από μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή εφαρμογή. Αυτό είναι χρήσιμο επειδή οι υπενθυμίσεις του Outlook ή οι υπενθυμίσεις σας στο Ημερολόγιο Google (ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε) πρέπει πρώτα να ρυθμιστούν ώστε να λειτουργούν μεταξύ τους. Επιπλέον, εάν για οποιονδήποτε λόγο επιλέξετε μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζει υπενθυμίσεις ή μεταβείτε σε μια διαφορετική εφαρμογή που απαιτεί ξανά ρύθμιση για να σας δώσει όλες τις υπενθυμίσεις σας, αυτός είναι ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ανεξάρτητα από το οι υπενθυμίσεις παραδίδονται πάντα. Η υπηρεσία έχει μια τακτοποιημένη διεπαφή και καθαρή διεπαφή.

  Το DocuFreezer μετατρέπει αρχεία MS Doc, Excel, PPT σε PDF και εικόνες [Windows]

Δεδομένου ότι είναι τόσο βασικό, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που δεν χρειάζονται. Επιμένοντας στην ιδέα μιας υπηρεσίας υπενθύμισης ανεξάρτητης υπηρεσίας και πελάτη, θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή εισαγωγής υπενθυμίσεων από διαφορετικές υπηρεσίες. Επιπλέον, θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να παρακολουθείτε τις υπενθυμίσεις που έχετε δημιουργήσει και να μην βασίζεται στο ιστορικό του προγράμματος περιήγησής σας ή στους σελιδοδείκτες σας.

Επισκεφθείτε το RemeIO