Το Quest Diagnostics παίρνει περιπάτους;

Η Quest Diagnostics είναι ένα ιατρικό εργαστήριο που ιδρύθηκε το 1967. Αυτή η αμερικανική εταιρεία έχει αναρριχηθεί στη λίστα Fortune 500, η ​​οποία κατατάσσει τις κορυφαίες 500 εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ με βάση τα έσοδά τους για ένα συγκεκριμένο οικονομικό έτος. Έχουν υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών υπηρεσιών, όπως τεστ COVID-19, καρκίνο, νευρολογικές διαταραχές και πολλά άλλα. Αν αναρωτιέστε πώς κάνει τα Quest Diagnostics, σας παρουσιάζουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση. Θα απαντήσει επίσης σε άλλα ερωτήματα, όπως: Γίνονται αποδεκτά τα walk in στο Quest Diagnostics και πολλά άλλα σχετικά με το ίδιο.

Το Quest Diagnostics παίρνει περιπάτους;

Περαιτέρω σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε λεπτομερώς αν μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού βόλτας στο Quest Diagnostics ή όχι. Και επίσης συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού που χάσατε προηγουμένως.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε μια ψηφιακή κάμερα ως κάμερα web

Μπορείτε να μπείτε σε μια αναζήτηση;

Ναι, το Quest Diagnostics επιτρέπει την είσοδο. Ωστόσο, τα ραντεβού θα έχουν προτεραιότητα και ο ασθενής που μπήκε θα πρέπει να περιμένει τη σειρά του. Επομένως, αυτό απαντά στην ερώτησή σας: το Quest Diagnostics κάνει εμπειρίες.

Μπορώ να ζητήσω τα δικά μου εργαστήρια στην Quest;

Ναι, μπορείτε να ζητήσετε τις δικές σας εργαστηριακές εξετάσεις στο Quest Diagnostics. Η εταιρεία προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό δοκιμών για να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη βοήθεια για τον έλεγχο.

Χρειάζεστε εντολή γιατρού στο Quest Diagnostics;

Όχι, δεν χρειάζεται κανείς εντολή γιατρού για να κάνει μια εξέταση στο Quest Diagnostics. Μέσω του QuestDirect, η κράτηση και ο προγραμματισμός ραντεβού χωρίς εντολές γιατρού είναι εύκολη.

Πώς μπορώ να κάνω check-in στο Quest Diagnostics;

Δεδομένου ότι λάβατε μια απάντηση στην ερώτηση: το Quest Diagnostics λαμβάνει υπόψη του, μπορείτε να ρωτήσετε πώς να κάνετε check in.

  • Όταν επισκέπτεστε μια κλινική Quest Diagnostics, μπορείτε να κάνετε check in χρησιμοποιώντας το κιόσκι check-in.
  • Εάν δεν είναι προσβάσιμο, υπογράψτε το πρόχειρο στη ρεσεψιόν.
  • Έχετε έτοιμα την επίδειξη της ταυτότητας με φωτογραφία και τα στοιχεία ασφάλισης.
  • Όταν συνδέεστε, προσέξτε να αναφέρετε τον σκοπό της επίσκεψής σας.

Ας υποθέσουμε ότι φτάσατε λίγα λεπτά νωρίτερα σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασθενών της Quest με περίπτερο Check-in και δεν μπορέσατε να προεγγραφείτε εκ των προτέρων, αλλά θα θέλατε. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής στο smartphone σας ενώ περιμένετε μετά το check-in με τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

  Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ σε iPhone και iPad

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβετε αποτελέσματα εργαστηρίου από την Quest;

Συνήθως χρειάζονται 2-5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουν το δείγμα για να φτάσουν τα αποτελέσματα του εργαστηρίου στην εφαρμογή Quest.

Πώς μπορώ να προγραμματίσω ένα ραντεβού με το Quest Diagnostics;

Δεδομένου ότι υπάρχουν αποδεκτές εισαγωγές στα διαγνωστικά αναζήτησης, θα πρέπει να γνωρίζετε και τον προγραμματισμό. Αν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού με το Quest Diagnostics σε κοντινή τοποθεσία, ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα συνάντησης διαγνωστικών αναζήτησης.

Σημείωση: Εάν μια ειδοποίηση ζητά άδεια τοποθεσίας, κάντε κλικ στο Να επιτρέπεται.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Προγραμματισμός συνάντησης, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη σελίδα ζητώντας να επιλέξετε τον λόγο της επίσκεψής σας. Από τη λίστα των δοκιμών, επιλέξτε Όλες οι άλλες δοκιμές.

4. Εισαγάγετε την επιθυμητή διεύθυνση κοντά στην οποία αναζητάτε ένα Κέντρο διαγνωστικών Quest.

5. Όλα τα κοντινά Quest Diagnostics Labs θα σας εμφανιστούν. Επιλέξτε την επιθυμητή ώρα συνάντησης και κάντε κλικ στο Συνέχεια, όπως φαίνεται παρακάτω.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Το iMessage πρέπει να είναι ενεργοποιημένο για να στείλει αυτό το μήνυμα"

6. Στη σελίδα παρακολούθησης, συμπληρώστε τα στοιχεία σας που περιλαμβάνουν το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Συνέχεια.

7. Στην επόμενη σελίδα, ελέγξτε τα στοιχεία του ραντεβού σας και κάντε κλικ στην επιλογή Προγραμματισμός συνάντησης.

Πώς μπορώ να προγραμματίσω ξανά ένα ραντεβού με το Quest Diagnostics;

Εάν προγραμματίσατε κατά λάθος το ραντεβού σε λάθος ώρα ή έχετε κάποια σημαντική δουλειά την προγραμματισμένη ώρα και θέλετε να προγραμματίσετε εκ νέου το ραντεβού σας στο Quest Diagnostics, ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό παρακάτω για να προγραμματίσετε εκ νέου το ραντεβού σας:

1. Μεταβείτε στη σελίδα Quest Diagnostics Appointment στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάτω από την επιλογή Προγραμματισμός συνάντησης, κάντε κλικ στην αλλαγή, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Εισαγάγετε τον Κωδικό Επιβεβαίωσης του ραντεβού σας και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

4. Από τα στοιχεία του ραντεβού σας, κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο Επεξεργασία από την επάνω δεξιά πλευρά της ενότητας Τοποθεσία, ημερομηνία και ώρα.

5. Συμπληρώστε το πεδίο με τον καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στο Επαλήθευση ταυτότητας.

6. Θα ανακατευθυνθείτε σε μια νέα σελίδα με τη λίστα των διαθέσιμων εργαστηρίων Quest Diagnostics σε κοντινή απόσταση. Επιλέξτε την ώρα που είστε διαθέσιμοι και κάντε κλικ στο Continue, όπως φαίνεται παρακάτω.

Όταν τελειώσετε, το ραντεβού σας θα επαναπρογραμματιστεί. Μπορείτε να προγραμματίζετε εκ νέου το ραντεβού σας όσο συχνά θέλετε και να το ακυρώνετε χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση αν το Quest Diagnostics κάνει περιήγηση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.