Το PrefDelete σάς επιτρέπει να απεγκαταστήσετε τα Tweaks από την εφαρμογή “Ρυθμίσεις”. [Jailbreak]


Ένας κόσμος χωρίς Cydia είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Θα μπορούσατε κάλλιστα να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας και να μην έχετε εγκατεστημένη αυτήν την εφαρμογή σε αυτήν, αλλά αν δεν έχετε στην πραγματικότητα ένα iPhone με jailbreak, δεν θα ξέρετε πόσο σημαντική είναι αυτή η εφαρμογή για την εμπειρία που απολαμβάνουν οι jailbrokers. Τούτου λεχθέντος (και έχω όλο τον θαυμασμό στον κόσμο για το Cydia), ποτέ δεν μου άρεσε πολύ η διαδικασία απεγκατάστασης ενός tweak. Το να το βρείτε μόνο στην καρτέλα Εγκατεστημένο είναι από μόνο του μια κουραστική εργασία. Η καρτέλα “Πρόσφατα” βοηθάει, αλλά αν δεν θυμάμαι πώς ονομαζόταν ένα tweak, η απεγκατάστασή του θα είναι χρονοβόρα. Το PrefDelete είναι ένα δωρεάν tweak Cydia που διατίθεται στο αποθετήριο BigBoss που σας επιτρέπει να απεγκαταστήσετε ένα tweak από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

  Πώς να διορθώσετε το υποσύστημα παράδοσης αλληλογραφίας: Το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε

Το PrefDelete είναι απλό. βρείτε το tweak που θέλετε να απεγκαταστήσετε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε το παρατεταμένα. Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που σας ζητά να επιβεβαιώσετε την απεγκατάσταση. Αφού αγγίξετε το Uninstall, το PrefDelete θα σας ζητήσει να επαναφέρετε τη συσκευή σας.

Το πλεονέκτημα που έρχεται με τη χρήση του PrefDelete είναι φυσικά η εξαιρετικά γρήγορη απεγκατάσταση. Εάν έχετε μερικά επιλεγμένα αγαπημένα τσιμπήματα που χρησιμοποιείτε αποκλείοντας όλα τα άλλα, ίσως να έχετε ελάχιστη χρήση για αυτό το tweak. Εάν, ωστόσο, σας αρέσει να δοκιμάζετε συνεχώς νέες τροποποιήσεις, τότε θα εκτιμήσετε την ευκολία της απεγκατάστασης αυτού που δεν σας αρέσει με το PrefDelete.

  Δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού: Πρέπει να τις χρησιμοποιείτε;

Το PrefDelete έχει τα μειονεκτήματά του. Εάν ένα tweak που εγκαταστήσατε δεν προσθέτει καμία προτίμηση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας το Cydia, ώστε να μην είναι μια ολοκληρωμένη λύση που ταιριάζει σε όλους. Όσον αφορά την κατάργηση ενός tweak, το PrefDelete το κάνει πολύ καλά, όσον αφορά την επαναφορά της συσκευής σας. Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να επαναφέρετε τη συσκευή σας χωρίς να απεγκαταστήσετε κάποιο tweak, θα ξέρετε ότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα και ότι υπάρχουν ειδικά προσαρμογές για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό. Συνολικά, το PrefDelete αξίζει την εγκατάσταση και το γεγονός ότι το δωρεάν είναι απλώς ένα άλλο πλεονέκτημα. Αυτό το tweak είναι συμβατό με το iOS 8.

  Πώς να διορθώσετε αυτόματα τις στραβές φωτογραφίες του iPhone σας