Το PhotoTag σάς επιτρέπει να προσθέσετε μια περιγραφή στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας [Jailbreak]


Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο το iOS 7 ταξινομεί τις φωτογραφίες μου σε συλλογές, επειδή είναι πολύ απίθανο να το κάνω μόνος μου. Το iOS 7 πράγματι διευκολύνει την επιλογή φωτογραφιών και την ταξινόμηση τους σε άλμπουμ και αν ψάχνετε περισσότερους τρόπους για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας, δοκιμάστε το PhotoTag. Είναι ένα δωρεάν tweak Cydia που διατίθεται στο αποθετήριο insanelyi που σας επιτρέπει να προσθέσετε μια περιγραφή σε μεμονωμένες φωτογραφίες. Δεδομένου ότι η εφαρμογή κάμερας καταγράφει ήδη πληροφορίες όπως η τοποθεσία και η ώρα λήψης της φωτογραφίας, έχετε την ελευθερία να προσθέσετε άλλους τύπους πληροφοριών σε αυτήν που η κάμερα δεν μπορεί να καταγράψει. Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα όριο στο πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η περιγραφή.

  Πώς να διαμορφώσετε ένα ακουστικό μικροφώνου στα Windows 10

Εγκαταστήστε το PhotoTag από τη Cydia και ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες. Αγγίξτε μια φωτογραφία και θα δείτε μια γραμμή που λέει πατήστε για να προσθέσετε περιγραφή φωτογραφίας.

Όταν πατάτε τη γραμμή, εμφανίζεται ένα πλαίσιο εισαγωγής κειμένου για την εισαγωγή της περιγραφής και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να είναι όσο θέλετε. Μπορείτε να πατήσετε Εντάξει όταν ολοκληρώσετε την εισαγωγή της περιγραφής ή να πατήσετε ακύρωση για να επιστρέψετε στη φωτογραφία σας.

Το tweak είναι εξαιρετικό όταν επισκέπτεστε μέρη και θα θέλατε να θυμάστε πώς ονομάζεται ένας ιστότοπος όταν τον φωτογραφίζετε. Είναι επίσης υπέροχο αν βρίσκεστε έξω με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που βγάζουν φωτογραφίες και θέλετε να θυμάστε όλους να προσθέτετε ετικέτα στο Facebook όταν δημοσιεύετε τις φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια περιγραφή σε βίντεο, αλλά η γραμμή περιγραφής είναι κρυμμένη πίσω από τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

  Τρόπος πρόσβασης στην τοποθεσία Microsoft Teams SharePoint για μια ομάδα

Το tweak είναι αρκετά καλό αλλά έχει τα μειονεκτήματά του. Μπορείτε να διαγράψετε το κείμενο σε μια περιγραφή, αλλά αυτό δεν θα το επαναφέρει στην προεπιλεγμένη του κατάσταση, όπου η γραμμή περιγραφής λέει «πατήστε για να προσθέσετε περιγραφή φωτογραφίας». Φυσικά, δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά μπορεί να σας μπερδέψει όταν βλέπετε μια κενή γραμμή να επικαλύπτεται σε μια εικόνα. Το κύριο πρόβλημα είναι με το μήκος της περιγραφής που εμφανίζεται στη φωτογραφία. Το tweak σάς επιτρέπει να εισάγετε όσο μεγάλη περιγραφή θέλετε, αλλά δεν την περικόπτει στη φωτογραφία μετά από έναν ορισμένο αριθμό χαρακτήρων. Αυτό σημαίνει ότι εάν προσθέσετε μια μεγάλη περιγραφή σε μια φωτογραφία, θα δείτε ένα μακρύ τοίχο κειμένου που εξαφανίζεται μόνο όταν πατήσετε την οθόνη για να αποκρύψετε τις άλλες επιλογές φωτογραφίας.

  Το Moo0 File Monitor εμφανίζει τις αλλαγές αρχείων σε πραγματικό χρόνο και το καταγράφει [Windows]