Το ONLYOFFICE είναι η συνεργατική σουίτα γραφείου που χρειάζεται η επιχείρησή σας

Ψάχνετε για μια εξαιρετικά ασφαλή, εξαιρετικά συμβατή σουίτα γραφείου εναλλακτική του Microsoft Office 365 και του G Suite της Google; Το ONLYOFFICE είναι όμορφα σχεδιασμένο, λειτουργεί τόσο στο cloud όσο και στις εγκαταστάσεις και θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις σουίτες γραφείου που μπορείτε να δοκιμάσετε για την επιχείρησή σας.

Φυσικά, εάν είστε διευθυντής πληροφορικής μιας επιχείρησης, πιθανότατα ανησυχείτε ήδη για τον πονοκέφαλο που προκαλεί η μετάβαση σε μια νέα σουίτα—αλλά με το ONLYOFFICE, δεν χρειάζεται να είστε. Το ONLYOFFICE είναι συμβατό με μεγάλες μορφές εγγράφων και προσφέρει απίστευτα εργαλεία συνεργασίας που θα βοηθήσουν τα μέλη της ομάδας σας να παραμείνουν παραγωγικά και συνεργατικά.

  Μια ανοιχτή εναλλακτική λύση για την Intel και την ARM: Τι είναι το RISC-V;

Το ONLYOFFICE θα λειτουργήσει και σε όλες τις συσκευές των μελών της ομάδας σας. Υπάρχουν εφαρμογές Mac, εφαρμογές Windows, εφαρμογές Android και εφαρμογές iOS, επομένως ανεξάρτητα από το πώς λειτουργεί καλύτερα η ομάδα σας ή πού κάνει τη δουλειά της, θα συνεχίσει να λειτουργεί. Λειτουργεί ακόμη και σε Linux και υπάρχουν εκδόσεις web του λογισμικού που διασφαλίζουν ότι ακόμη και εν κινήσει, οι υπάλληλοί σας μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Αυτές τις μέρες, η ασφάλεια είναι επίσης πρωταρχικής σημασίας, αλλά δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Το ONLYOFFICE λειτουργεί τέλεια στο ιδιωτικό δίκτυο της επιχείρησής σας και ενσωματώνεται άψογα με μια σειρά από άλλες πλατφόρμες και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των SharePoint, Nextcloud, HumHub και ούτω καθεξής.

  Ελέγξτε την αναπαραγωγή βίντεο στα ακουστικά VR με χειρονομίες

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τις εφαρμογές ONLYOFFICE είναι το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά εύχρηστες και εξαιρετικά εύχρηστες. Με άλλα λόγια, την πρώτη φορά που τα μέλη της ομάδας σας ανοίγουν τις υπηρεσίες ONLYOFFICE για χρήση, θα μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους και να φτάσουν κατευθείαν στο θέμα. Οι τρεις μεγαλύτερες εφαρμογές ONLYOFFICE περιλαμβάνουν Έγγραφα, Υπολογιστικά φύλλα και Παρουσιάσεις, ενώ υπάρχουν εφαρμογές για πράγματα όπως το email, ενώ υπάρχει ακόμη και μια υπηρεσία διαχείρισης έργων και μια πλατφόρμα διαχείρισης σχέσεων με τους πελάτες. Ασφαλώς, όλα όσα θα χρειαστείτε περιλαμβάνονται στη σουίτα υπηρεσιών του ONLYOFFICE.

  Πώς να αποκαταστήσετε τους σελιδοδείκτες του προγράμματος περιήγησης Ιστού σας

Έπειτα, υπάρχει η τιμή—και αυτό είναι επίσης καλά νέα. Για αρχή, υπάρχουν δωρεάν εκδόσεις του ONLYOFFICE, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν προγραμμάτων επεξεργασίας επιτραπέζιων υπολογιστών ανοιχτού κώδικα, ακόμη και μια δωρεάν, ανοιχτού κώδικα, αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση του λογισμικού. Για πιο προηγμένες λειτουργίες, μπορείτε να πληρώσετε—και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά. Μπορείτε να λάβετε το λογισμικό για μόλις 2 $ ανά χρήστη ανά μήνα ή έως και 5 $ το μήνα εάν πληρώνετε μηνιαία. Αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για το τόσο ισχυρό λογισμικό.

Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε μόνοι σας το ONLYOFFICE; Μεταβείτε στον ιστότοπο του ONLYOFFICE και δοκιμάστε μια δωρεάν δοκιμή.