Το Nugget είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα λήψης γραμμής εντολών με ολική σάρωση ιών [Windows]


Επιφυλακτικός είναι πώς θα με περιγράφατε καλύτερα όταν πρόκειται για την εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών για Windows. Ακόμη και οι πιο ασφαλείς προγραμματιστές καταλήγουν μερικές φορές να προσθέτουν κάτι επιπλέον στο αρχείο EXE, οπότε φροντίζω να σαρώνω αυτά τα προγράμματα εγκατάστασης και εκτελέσιμα χρησιμοποιώντας το Virus Total και με έχει γλιτώσει από πολύ πόνο και ταλαιπωρία. Εάν προτιμάτε να κάνετε λήψη εφαρμογών από τη γραμμή εντολών αντί μέσω του προγράμματος περιήγησής σας και του διαχειριστή λήψεων ή οποιουδήποτε διαχειριστή λήψεων για αυτό το θέμα, εξετάστε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε το Nugget. Εκτός από το ότι είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα λήψης γραμμής εντολών, σαρώνει επίσης το αρχείο χρησιμοποιώντας το Virus Total, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε χειροκίνητα.

  Τρόπος πρόσβασης στη σελίδα Microsoft Edge about:flags

Το Nugget είναι ένα φορητό βοηθητικό πρόγραμμα, επομένως δεν απαιτείται εγκατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον σύνδεσμο λήψης και να πατήσετε Enter. Δεν σας επιτρέπει απλώς να επικολλήσετε έναν σύνδεσμο από το πρόχειρό σας, κάτι που είναι κρίμα, καθώς ορισμένοι σύνδεσμοι λήψης μπορεί να είναι εξαιρετικά μεγάλοι. Εισαγάγετε τον σύνδεσμο και πατήστε Enter. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους HTTP και HTTPS χωρίς πρόβλημα, καθώς υποστηρίζει και τα δύο.

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, το Nugget το σαρώνει χρησιμοποιώντας το Virus Total και σας δίνει μια αναφορά (δείτε στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω). Η εφαρμογή εξέρχεται αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η λήψη και η σάρωση, αν και πιστεύω ότι οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να επιλέξουν αν θα κλείνει αυτόματα, καθώς θα ήθελαν να δουν την αναφορά.

  Κατακτήστε το Alt+Tab Switcher των Windows 10 με αυτά τα κόλπα

Στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εφαρμογής. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουμε να κάνουμε με συνδέσμους λήψης, ένας χρήστης θα πρέπει να μπορεί να επικολλήσει έναν που έχει αντιγραφεί στο πρόχειρό του. Κάνει το βοηθητικό πρόγραμμα κάτι που οι χρήστες θα μπορούσαν να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν το οποίο είναι κρίμα, καθώς λειτουργεί τόσο καλά.

Το υπέροχο πράγμα με το Nugget, εκτός από τη σάρωση αρχείων χρησιμοποιώντας το Virus Total API είναι ότι λειτουργεί για παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows ήδη από τα XP. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows 8, μπορεί να χλευάζετε ότι είναι κάτι θετικό, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την παλαιότερη έκδοση και όλοι θέλουν να είναι ασφαλείς. Συνολικά, ένα καλό βοηθητικό πρόγραμμα που θα μπορούσε να κάνει με κάποιες μικρές τροποποιήσεις. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Sven, τον προγραμματιστή του Nugget που το μοιράστηκε μαζί μας.

  Πώς να σταματήσετε τα Windows 10 να ανοίγουν ξανά τις προηγούμενες εφαρμογές σας μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Κατεβάστε το Nugget