Το Multitasking προσφέρει χρήση με παράθυρο πολλαπλών κοινών εφαρμογών Android

Το Multitasking είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνατότητες στο Android. Είτε κάνετε εναλλαγή από τη μια εφαρμογή στην άλλη είτε έχετε γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις και τις εναλλαγές, πρέπει να εκτιμήσετε τις δυνατότητες πολλαπλών εργασιών της πλατφόρμας. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την προεπιλεγμένη υλοποίηση, μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη μιας μεγάλης σειράς εφαρμογών από το Play Store για να κάνετε τη διαδικασία ακόμα πιο διαισθητική. Μια τέτοια εφαρμογή είναι το Multitasking από την OryonCorp, μια απλή αλλά ισχυρή λύση πολλαπλών εργασιών που αφαιρεί μια σελίδα από λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή. Βασικά σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συνήθως όπως το πρόγραμμα περιήγησης, η αριθμομηχανή, η κάμερα και η Εξερεύνηση αρχείων σε ξεχωριστά αιωρούμενα παράθυρα. Λεπτομέρειες που ακολουθούν.

  Τρόπος αναζήτησης και κοινής χρήσης GIF στο Android χωρίς εναλλαγή εφαρμογών

Αντί να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πλήρους οθόνης, το Multitasking σάς επιτρέπει να ανοίγετε ένα σύνολο βασικών εφαρμογών στα δικά τους Windows, επιτρέποντάς σας να τις επανατοποθετείτε ελεύθερα και να χρησιμοποιείτε μία ή περισσότερες εφαρμογές τη φορά. Φυσικά, ο αριθμός των εφαρμογών που μπορούν να ανοίξουν και να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα θα ποικίλλει για κάθε χρήστη ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης της συσκευής του. Η εφαρμογή είναι πιο κατάλληλη για tablet, προφανώς, αλλά τρέχει μια χαρά σε smartphone.

Μόλις ενεργοποιηθεί, το Multitasking αρχίζει να εκτελείται στο παρασκήνιο, επιτρέποντάς σας να σύρετε σε μια πλαϊνή γραμμή από το αριστερό άκρο της οθόνης (με δυνατότητα αλλαγής από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής). Η πλαϊνή γραμμή φέρει διάφορες εφαρμογές, όπως, ενδεικτικά, Αριθμομηχανή, Πυξίδα, Νόμισμα, Συλλογή, Χάρτη, Αναπαραγωγή μουσικής και άλλα. Το καλό είναι ότι μπορείτε να ανοίξετε το Multitasking πάνω από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

  Οι 8 καλύτερες εφαρμογές συνομιλίας βίντεο στο Android

Μόλις εκκινηθεί μια εφαρμογή, μπορείτε να την επανατοποθετήσετε, να κλείσετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να αποκρύψετε ή να μεγιστοποιήσετε το παράθυρο σε πλήρη οθόνη. Η αλλαγή μεγέθους γίνεται με απλό τσίμπημα για μεγέθυνση, ενώ για να επανατοποθετηθεί, χρειάζεται απλώς να σύρετε ένα παράθυρο από την επάνω γραμμή. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το μέγεθος παραθύρου μιας εφαρμογής, ώστε να ανοίγει ακριβώς στο ίδιο μέγεθος κάθε φορά.

Όπως και άλλες εφαρμογές Android αυτού του είδους, το Multitasking είναι πολύ προσαρμόσιμο. Η οθόνη Ρυθμίσεις του φιλοξενεί αρκετές επιλογές, από τον καθορισμό της περιοχής ενεργοποίησης και της θέσης της πλαϊνής γραμμής του, μέχρι την εναλλαγή του εφέ κινούμενης εικόνας.

  Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο Facebook Messenger για iPhone και Android

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια έκδοση Pro που καταργεί τις διαφημίσεις και προσφέρει περισσότερες εφαρμογές και λειτουργίες. Θα βρείτε συνδέσμους του Play Store και για τις δύο παραλλαγές παρακάτω.

Εγκαταστήστε το Multitasking από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το Multitasking Pro από το Play Store (Επί πληρωμή)