Το Moo0 File Monitor εμφανίζει τις αλλαγές αρχείων σε πραγματικό χρόνο και το καταγράφει [Windows]

Όταν εκτελείτε εργασίες όπως εγκατάσταση λογισμικού, αντιγραφή αρχείου ή εκτέλεση προγράμματος σε υπολογιστή με Windows, είναι δύσκολο να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει στο παρασκήνιο. Και η μόνη ένδειξη ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει είναι εάν η χρήση της CPU ή της μνήμης RAM έχει αυξηθεί, την οποία μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε στη Διαχείριση εργασιών. Αλλά αν θέλετε να παρακολουθείτε τις αλλαγές αρχείων σε πραγματικό χρόνο και να βλέπετε πληροφορίες που σχετίζονται με αυτό, τότε το Moo0 File Monitor είναι μια μικρή δωρεάν εφαρμογή για το λειτουργικό σύστημα Windows που παρακολουθεί αρχεία και καταλόγους και παρέχει πληροφορίες σχετικά με κάθε μονάδα δίσκου του συστήματός σας. Το μικρό μέγεθος της εφαρμογής την καθιστά ιδανική λύση για την παρακολούθηση αρχείων χωρίς να μειώνεται η απόδοση του υπολογιστή σας.

  Πώς να απεγκαταστήσετε το Feedback Hub στα Windows 10

Το Moo0 File Monitor είναι διαθέσιμο τόσο σε φορητή όσο και σε δυνατότητα εγκατάστασης. Όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, η εφαρμογή λειτουργεί τέλεια. Η διεπαφή του είναι απλή και φιλική προς το χρήστη, σχεδιασμένη τόσο για προχωρημένους όσο και για περιστασιακούς χρήστες.

Όταν εκκινηθεί, η εφαρμογή ξεκινά αμέσως την παρακολούθηση των αρχείων, εντοπίζοντας τυχόν τροποποιήσεις που έγιναν σε αυτά και εμφανίζει τις σχετικές λεπτομέρειες για εσάς, όπως την ημερομηνία και την ώρα, τον τύπο αλλαγής (Δημιουργία, εγγραφή, μετονομασία ή διαγραφή) και το όνομα, το μέγεθος και τη διαδρομή του αρχείου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εναλλαγές σημάδι επιλογής επάνω δεξιά για να καθορίσετε τον τύπο των λειτουργιών αρχείων που πρέπει να παρακολουθείτε. Ομοίως, μπορείτε επίσης να καθορίσετε τους απαιτούμενους όγκους μονάδας δίσκου με ευκολία.

  Η Google και η Amazon σκοτώνουν το Smarthome Hub και αυτό είναι υπέροχο

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όλες οι πληροφορίες καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο και εάν υπάρχει πράγματι πολλή δραστηριότητα, τότε το αρχείο καταγραφής μπορεί να μετακινηθεί πιο γρήγορα από ό,τι μπορεί να χρειαστείτε. Για να το απλοποιήσουμε αυτό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη συχνότητα ενημέρωσης, έτσι ώστε το αρχείο καταγραφής να ανανεώνεται λιγότερο συχνά, επιτρέποντάς σας να το παρακολουθείτε. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο μενού Προβολές επάνω αριστερά, μεταβείτε στην επιλογή «Συχνότητα ανανέωσης» και επιλέξτε αυτή που θέλετε από το υπομενού. 1 δευτερόλεπτο είναι η προεπιλεγμένη συχνότητα, αλλά μπορείτε να την αυξήσετε και να μειώσετε επιλέγοντας ένα διάστημα ανανέωσης από τις προεπιλογές.

  Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο σε άλλη εικονική επιφάνεια εργασίας στα Windows 10

Το μενού Προβολή σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε επιλογές όπως η έναρξη κατά την εκκίνηση και η διατήρηση στην κορυφή. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το δέρμα UX από εδώ ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές επιλογές χρωμάτων. Επιστρέφοντας στην κύρια λειτουργικότητα της εφαρμογής, σας επιτρέπει επίσης να σταματήσετε και να επανεκκινήσετε την καταγραφή δεδομένων με ένα κλικ. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε το αρχείο καταγραφής ή να το αποθηκεύσετε ως αναφορά HTML για μελλοντική χρήση.

Με την καλοσχεδιασμένη διεπαφή, τον ελαφρύ σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης, το Moo0 File Monitor είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό για Windows, Λειτουργεί σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8.

Κατεβάστε το Moo0 File Monitor