Το MonsterCloud βοηθά με την κατάργηση ransomware για την επιβολή του νόμου

Είναι ένας τρομακτικός κόσμος εκεί έξω. Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδήσεις χωρίς να δείτε αναταραχή και εγκληματικότητα αυτές τις μέρες.

Ευτυχώς, έχουμε την επιβολή του νόμου που μας κρατά ασφαλείς. Είτε πρόκειται για αστυνομία, σερίφη, στρατιώτες ή FBI, στις ΗΠΑ, γνωρίζουμε ότι όταν διαπράττονται εγκλήματα, μπορούμε να καλέσουμε αυτές τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για βοήθεια.

Τι συμβαίνει όμως όταν οι ίδιες οι αρχές επιβολής του νόμου γίνονται θύμα εγκλήματος; Ποιους καλούν για βοήθεια; Όταν οι αρχές επιβολής του νόμου πέφτουν θύματα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, ειδικά ransomware, μπορούν να καλέσουν MonsterCloud.

Το MonsterCloud εξετάζει υποθέσεις ransomware από όλη τη χώρα για την επιβολή του νόμου και έχει βοηθήσει την αστυνομία και τα τμήματα σερίφη όταν πέφτουν θύματα αυτού του μοχθηρού και εξουθενωτικού εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Εδώ θα συζητήσουμε τι συμβαίνει όταν μια υπηρεσία επιβολής του νόμου χτυπηθεί από μια επίθεση ransomware και θα εξετάσουμε πολλά παραδείγματα τμημάτων που έχουν βοηθηθεί από το MonsterCloud.

Τι είναι μια επίθεση Ransomware;

Το Ransomware είναι ένας ιδιαίτερα καταστροφικός τύπος εγκλήματος στον κυβερνοχώρο όπου οι χάκερ αποκτούν τον έλεγχο ενός υπολογιστή ή ενός δικτύου και κρατούν τα αρχεία για λύτρα. Όταν πέφτετε θύμα επίθεσης ransomware, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κανένα αρχείο και θα λάβετε ένα σημείωμα λύτρων που απαιτεί πληρωμή για το ξεκλείδωμα των αρχείων σας.

Αυτό μπορεί να ακρωτηριάσει μια επιχείρηση και να οδηγήσει σε διακοπές λειτουργίας, απώλεια αρχείων και, στη χειρότερη περίπτωση, απώλεια του ελέγχου των ευαίσθητων πληροφοριών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία αφαίρεσης ransomware σε αυτές τις περιπτώσεις. Η απομάκρυνση από το σύστημα πληρωμής των λύτρων μόνοι σας δεν συνιστάται για τις περισσότερες επιχειρήσεις.

  25 καλύτερες ταπετσαρίες Samsung Galaxy S9 και S9+

Το MonsterCloud εξετάζει χιλιάδες επιθέσεις ransomware κάθε χρόνο, οι οποίες δείχνουν πολλά προβλήματα στην προσπάθεια να αντιμετωπίσετε μόνοι σας μια επίθεση ransomware. Οι ιοί ransomware γενικά περιλαμβάνουν έναν πολύ περίπλοκο κώδικα που ξεπερνά ακόμη και τα περισσότερα εσωτερικά τμήματα πληροφορικής. Εάν πληρώσετε μόνοι σας τα λύτρα στους χάκερ, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα απελευθερώσουν πραγματικά τον έλεγχο των συστημάτων σας και, ακόμα κι αν το κάνουν, θα μπορούσαν να επιτεθούν ξανά ανά πάσα στιγμή.

Ποιοι στοχεύουν περισσότερο οι επιτιθέμενοι Ransomware

Οι χάκερ ransomware θα επιτεθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε δίκτυο υπολογιστών, αλλά γνωρίζουν ότι τα πραγματικά χρήματα βρίσκονται στην επίθεση σε μεγάλες οντότητες. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για πρόσφατες επιθέσεις ransomware θα σας δώσει μια ιδέα για τους τύπους ιδρυμάτων που στοχεύουν περισσότερο. Αυτά με βαθιές τσέπες, πολλαπλά σημεία εισόδου και πολλά ευαίσθητα δεδομένα για απώλεια θέτουν τους «καλύτερους» στόχους.

Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε μεγάλες εταιρείες, πόλεις και τοπικές κυβερνήσειςσχολεία, νοσοκομεία, και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου ως οι πιο συχνοί στόχοι. Αυτοί οι οργανισμοί έχουν πολλά να χάσουν και ίσως έχουν κίνητρο για πολλούς λόγους να κρατήσουν σιωπηλή την επίθεση, γεγονός που τους κάνει πιο πιθανό να προσπαθήσουν να πληρώσουν τα λύτρα γρήγορα και αθόρυβα και να προχωρήσουν.

  Υπάρχει ακόμα το Myspace;

Γιατί οι επιτιθέμενοι Ransomware στοχεύουν στην επιβολή του νόμου

Τα τελευταία 20 έως 30 χρόνια, τόσες πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλη τη χώρα έχουν κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια για να γίνουν ψηφιακά. Πολλά τμήματα έχουν αναλάβει τεράστια καμπάνιες για ψηφιοποίηση τα έντυπα αρχεία τους, οι αναφορές, τα έντυπα και πολλά άλλα για να επιτρέψουν στους αξιωματικούς να κάνουν τη δουλειά τους πιο γρήγορα πιο αποτελεσματικά.

Η μετάβαση από το στυλό και το χαρτί για να γίνει πιο ψηφιακή ήταν εξαιρετική για την επιβολή του νόμου. Έχει εξοικονομήσει χρήματα και επέτρεψε στους αξιωματικούς να είναι πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στο πεδίο. Επιτρέπει επίσης την ανταλλαγή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο που βοηθά τους αξιωματικούς να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα.

Το κύριο ζήτημα όμως που δημιούργησε είναι ότι τα απίστευτα πολύτιμα και ευαίσθητα δεδομένα που χρησιμοποιούν και παράγουν οι αρχές επιβολής του νόμου είναι πλέον στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι οι συμμορίες εγκληματιών που δεν ήταν ποτέ αρκετά ανόητες για να μπουν σε ένα αστυνομικό τμήμα και να προσπαθήσουν να κρατήσουν τους φακέλους τους για λύτρα, μπορούν τώρα να επιχειρήσουν το αντίστοιχο στον κυβερνοχώρο.

Πώς λειτουργεί το MonsterCloud με τις αρχές επιβολής του νόμου

Όταν κοιτάξεις τις δεκάδες θετικές κριτικές για το MonsterCloud στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι συνεργάζονται με επιχειρήσεις και οργανισμούς όλων των σχημάτων και μεγεθών. Αυτό περιλαμβάνει εταιρείες Fortune 500 από μικρές επιχειρήσεις έως δήμους.

Πολλά από τα ιδρύματα είναι ευνόητα ανήσυχα να βάλουν το όνομα της εταιρείας ή της πόλης τους στην αξιολόγηση, επειδή έχουν επενδυτές, μετόχους και ενδιαφερόμενους πολίτες να σκεφτούν. Μια ομάδα που συνήθως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αν και βάζει το όνομά της στις κριτικές MonsterCloud είναι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

  12 καλύτερες εφαρμογές γονικής μέριμνας για καλύτερη φροντίδα των παιδιών

Το MonsterCloud έχει συνεργαστεί εδώ και πολύ καιρό με τις αρχές επιβολής του νόμου, πολλές φορές με έκπτωση ή δωρεάν. Αυτή η αποστολή υποστήριξης της επιβολής του νόμου στη ζωτική και καλή δουλειά που κάνουν προέρχεται από τον χρόνο του ίδιου του CEO της MonsterCloud Zohar Pinhasi στον ισραηλινό στρατό, τη δουλειά του ως εμπειρογνώμονας στον κυβερνοχώρο και τις μακροχρόνιες συνεργασίες του με τις αρχές επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση της κυβερνοτρομοκρατίας.

Στον ιστότοπο του MonsterCloud, μπορείτε δείτε μαρτυρίες από διάφορα τμήματα της αστυνομίας και του σερίφη που η εταιρεία έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια να απαλλαγούν από ransomware και να ανακτήσουν τα αρχεία τους γρήγορα και χωρίς επεισόδια.

συμπέρασμα

Το MonsterCloud εξετάζει, διορθώνει και βοηθά στην αποτροπή μελλοντικών επιθέσεων ransomware για υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλη τη χώρα. Το κάνουν γρήγορα, το κάνουν πλήρως και το κάνουν από αίσθηση καθήκοντος να βοηθήσουν αυτούς που μας προστατεύουν.

Ενώ καθεμία από τις περιπτώσεις επιβολής του νόμου μπορεί να είναι μοναδική, το κοινό θέμα είναι ότι όταν οι αρχές επιβολής του νόμου πέφτουν θύμα επίθεσης ransomware, είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Μπορεί να θέσει αξιωματικούς σε κίνδυνο στο πεδίο και μπορεί να οδηγήσει στο να μην απομακρυνθούν οι κακοί για τα εγκλήματά τους.

Όταν οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου καλούν το MonsterCloud, οι έμπειροι ειδικοί στον κυβερνοχώρο της εταιρείας αναλαμβάνουν δράση. Φροντίζουν ώστε αυτά τα τμήματα να ανακτούν όλα τα κρίσιμα δεδομένα τους και το κάνουν γρήγορα. Γνωρίζουν ότι κάθε λεπτό ένα τμήμα κάτω σημαίνει μεγαλύτερο κίνδυνο για ολόκληρη την κοινότητα που υπηρετούν.