Το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Το IMVU είναι ένας διαδικτυακός εικονικός κόσμος και ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε avatar. Οι χρήστες του IMVU μπορούν να δημιουργήσουν τα τρισδιάστατα avatar τους, να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να παίξουν παιχνίδια με άλλους χρήστες. Το IMVU έχει πάνω από έξι εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Εάν είχατε ήδη λογαριασμό IMVU αλλά δεν τον χρησιμοποιείτε εδώ και αρκετό καιρό, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος για να μάθετε τι συμβαίνει με τέτοιους λογαριασμούς. Διαγράφει το IMVU ανενεργούς λογαριασμούς; Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό IMVU; Πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας IMVU; Ας ανακαλύψουμε!

Το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας IMVU στο πρόγραμμα περιήγησής σας, στην εφαρμογή Android και iOS. Για να χρησιμοποιήσετε το IMVU, πρέπει να συμπληρώσετε ορισμένες πληροφορίες και να ορίσετε ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης και ένα 3D avatar. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας IMVU για να συνδεθείτε με τους φίλους σας εικονικά. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το εάν το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς και λαμβάνει λεπτομερώς απαντήσεις σε άλλα σχετικά ερωτήματα.

Τι σημαίνει το IMVU;

IMVU είναι ένα αρκτικόλεξο για το Virtual Universe για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων. Είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης όπου οι χρήστες μπορούν:

  • να δημιουργήσουν τα 3D avatar τους,
  • να γνωρίσω νέους ανθρώπους,
  • συνομιλία με φίλους και
  • αγοράζουν εικονικά αντικείμενα.

Είναι όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η διαφορά είναι ότι χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να δημιουργήσει και να αλληλεπιδράσει χρησιμοποιώντας τα τρισδιάστατα avatar του. Τα τρισδιάστατα είδωλα είναι πλήρως προσαρμόσιμα και μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας σε άλλους χρήστες εικονικά.

  Πώς να αφαιρέσετε το Apple ID από το Apple Watch

Είναι το IMVU ένας ιστότοπος γνωριμιών;

Το IMVU είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως ιστότοπο γνωριμιών. Μπορείτε να συνομιλήσετε με άτομα με τα οποία είστε φίλοι και να συνδεθείτε με νέα άτομα και να γίνετε φίλοι μαζί τους. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 3D avatar σας για να ζήσετε μια εικονική ζωή και να αλληλεπιδράσετε με τα τρισδιάστατα avatar άλλων χρηστών εικονικά.

Είναι το IMVU φιλικό προς τα παιδιά;

Ναί. Το IMVU δεν είναι ειδικά για παιδιά, αλλά τα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν καθώς είναι απολύτως ασφαλές. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν δημιουργώντας τα τρισδιάστατα avatar τους και να ζήσουν μια εικονική ζωή. Είναι κάτι σαν βιντεοπαιχνίδι για αυτούς.

Το περιεχόμενο που αφορά συγκεκριμένους ενήλικες παραμένει πάντα κρυφό μέχρι να έρθει κάποιος να το αναζητήσει. Εάν κάποιος θέλει να έχει πρόσβαση σε αυτό, πρέπει πρώτα να επαληθευτεί. Έτσι, ναι, το IMVU μπορεί να θεωρηθεί φιλικό προς τα παιδιά.

Έχει ιούς το IMVU;

Όχι, το IMVU δεν έχει ιούς. Όλοι οι ιστότοποι και οι εφαρμογές που διαθέτει το IMVU είναι απαλλαγμένες από ιούς και κακόβουλο λογισμικό και είναι ασφαλείς στη χρήση.

  • Αν κάποιος θέλει να φορτώσει κάποιο είδος σεναρίου, εφαρμογής ή λογισμικού, αυτός ο λογαριασμός αντιμετωπίζει μόνιμη απαγόρευση του IMVU.
  • Και επίσης, μπορούν να ληφθούν αυστηρά μέτρα εναντίον του ατόμου για παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας.

Το IMVU είναι εντελώς απαλλαγμένο από ιούς, εκτός εάν κάποιος μολύνει εξωτερικά το σύστημα.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας IMVU;

Για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας IMVU, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα Διαγραφή λογαριασμού IMVU στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι.

2. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Continue, όπως φαίνεται παρακάτω.

  5 τρόποι για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Nintendo Wii 51330

3. Περιμένετε για το Διαγράψατε με επιτυχία τον λογαριασμό σας μήνυμα για εμφάνιση. Θα σταλεί επίσης ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email σας.

Διαγράφονται οι λογαριασμοί IMVU;

Ναι, αλλά οι λογαριασμοί IMVU δεν διαγράφονται χωρίς κανένα λόγο. Μόνο εκείνοι οι λογαριασμοί που είναι ανενεργοί για περίπου ένα ή δύο χρόνια διαγράφονται αυτόματα. Μόνο οι ανενεργοί λογαριασμοί διαγράφονται από μόνοι τους για να δημιουργηθεί χώρος για νέους λογαριασμούς στο IMVU. Τώρα, επιτέλους ξέρετε αν το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς ή όχι.

Γιατί διαγράφηκε ο λογαριασμός σας IMVU;

Οι λόγοι για τους οποίους διαγράφηκε ο λογαριασμός σας IMVU αναφέρονται παρακάτω:

  • Ο λογαριασμός σας ήταν ανενεργός για περισσότερο από ένα χρόνο.
  • Ίσως έχετε πολλούς λογαριασμούς.
  • Έχετε παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις του IMVU.
  • Ίσως κάποιος ανέφερε τον λογαριασμό σας IMVU.
  • Δημοσιεύσατε κάτι στον λογαριασμό σας στο IMVU που παραβιάζει την πολιτική απορρήτου.

Τι είναι ένας συνταξιούχος λογαριασμός IMVU;

Οι λογαριασμοί IMVU που δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο από δύο χρόνια, επισημαίνονται ως αποσυρμένοι λογαριασμοί και τα avatar τους ονομάζονται συνταξιούχοι avatar. Οι αποσυρθέντες λογαριασμοί διαγράφονται αυτόματα και το όνομα χρήστη avatar τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο νέο λογαριασμό IMVU. Όλοι οι ανενεργοί λογαριασμοί δεν είναι λογαριασμοί που έχουν αποσυρθεί, αλλά μόνο αυτοί που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν είναι ενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Ναι, το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς που δεν ήταν ενεργοί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι λογαριασμοί, οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται για περισσότερα από δύο χρόνια, διαγράφονται και ο χρήστης λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις ενέργειες που έγιναν από το IMVU.

Οι λογαριασμοί, οι οποίοι ήταν πρόσφατα ανενεργοί για μερικούς μήνες, απενεργοποιήθηκαν προσωρινά και ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί ξανά για να πάρει πίσω τον λογαριασμό του.

Πώς να ανακτήσετε τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας IMVU;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών IMVU για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας ως εξής:

1. ΣΥΝΔΕΣΗ στο δικό σας Λογαριασμός IMVU στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας.

  10 γρήγορα βήματα για να αυξήσετε την απόδοση του υπολογιστή

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή HELP CENTER από το μενού, όπως απεικονίζεται.

4. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω αριστερή γωνία, όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Επικοινωνήστε μαζί μας.

6. Πατήστε στο SUBMIT A CASE, όπως φαίνεται παρακάτω.

7. Γράψτε Ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε στο πεδίο ΘΕΜΑ.

8. Επιλέξτε την επιλογή Γενική υποστήριξη από το αναπτυσσόμενο πεδίο ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ.

9. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε από το πεδίο ΘΕΜΑΤΑ.

10. Επιλέξτε Όχι για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΗ; πεδίο, όπως φαίνεται παρακάτω.

11. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα του avatar, το email, το όνομα και το επίθετό σας, την ημερομηνία γέννησης στα αντίστοιχα πεδία.

12. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ζητήστε εν συντομία την ενέργεια επανενεργοποίησης στον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας.

13. Πατήστε στο SUBMIT αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία.

Η υπόθεσή σας θα δημιουργηθεί και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email που υποβάλατε σχετικά με το ίδιο. Η ομάδα υποστήριξης πελατών IMVU θα απαντήσει και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό IMVU;

Για να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών IMVU και να τους μεταφέρετε το αίτημά σας υποβάλλοντας μια υπόθεση. Ας δούμε πώς μπορείτε να το κάνετε.

1. ΣΥΝΔΕΣΗ στο δικό σας Λογαριασμός IMVU στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας και πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω αριστερή γωνία.

2. Πατήστε στο HELP CENTER > εικονίδιο χάμπουργκερ.

3. Στη συνέχεια, πατήστε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ > ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ.

4. Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία ένα προς ένα.

5. Αφού εισαγάγετε όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες, πατήστε στο SUBMIT, όπως φαίνεται παρακάτω.

Τι μπορείτε να κάνετε με το VIP στο IMVU;

Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το VIP στο IMVU:

  • Μπορείτε να λάβετε δωρεάν είσοδο στο πρόγραμμα δημιουργών.
  • Θα έχετε πρόσβαση στο whisper.
  • Θα έχετε τα προνόμια φιλοξενίας.
  • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  • Θα έχετε πρόσβαση σε φωνές avatar.
  • Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να δημιουργήσετε τα ρούχα σας.

Επιπλέον, τα μέλη του Diamond VIP θα έχουν διπλή ημερήσια περιστροφή.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε εάν το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς και εάν το IMVU είναι φιλικό προς τα παιδιά ή όχι. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.