Το Icecream Image Resizer είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους εικόνας με προεπιλογές μεγέθους

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανακαλύφθηκε ότι αυτή η εφαρμογή φέρνει κακόβουλο λογισμικό με το πρόγραμμα εγκατάστασης της. Καταργήσαμε τον σύνδεσμο και θα σας ενθαρρύνουμε να τον αφαιρέσετε από το σύστημά σας, εάν τον εγκαταστήσετε. Ζητούμε συγγνώμη για το λάθος.

Τα εργαλεία αλλαγής μεγέθους εικόνας για την επιφάνεια εργασίας είναι περίπου τόσο κοινά όσο και οι εφαρμογές καιρού και φωτογραφίας για κινητές συσκευές. Έφτασε σε ένα σημείο που αν μια εφαρμογή δεν συνοδεύεται από έναν κλόουν που κάνει ταχυδακτυλουργία με φλεγόμενα σπαθιά, δεν θα μπορείτε να τη διαφοροποιήσετε από άλλες. Το Icecream Image Resizer είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows που αλλάζει μέγεθος εικόνων και ενώ δεν συνοδεύεται από κλόουν, έρχεται με προκαθορισμένα μεγέθη εικόνας που σας βοηθούν να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων για συγκεκριμένο σκοπό, π.χ. να τις στείλετε ως συνημμένο email ή να τις χρησιμοποιήσετε ως το Facebook σας. φωτογραφία εξωφύλλου. Προσθέστε σε ότι είναι πολύ προσεγμένο περιβάλλον εργασίας και έχουμε μια εφαρμογή αλλαγής μεγέθους εικόνας που δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιήσετε.

  Πώς να επισημάνετε και να σχολιάσετε αρχεία PDF στο iPad σας

Είναι αυτονόητο ότι μια ωραία διεπαφή παίζει σημαντικό ρόλο στο εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή μακροπρόθεσμα ή εάν γίνει ή όχι μια αγαπημένη για επιτραπέζιους υπολογιστές. Το Icecream Image Resizer δεν απογοητεύει από αυτή την άποψη, είναι χωρίς διαφημίσεις και καλά σχεδιασμένο. Μπορείτε να προσθέσετε μια μεμονωμένη εικόνα ή έναν ολόκληρο φάκελο για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σε αυτόν, μαζικά.

Αφού προσθέσετε μια εικόνα ή έναν φάκελο, επιλέξτε το μέγεθος στο οποίο θέλετε να αλλάξετε το μέγεθός του. Οι προεπιλογές μπορούν να επιλεγούν από το αναπτυσσόμενο μενού Προφίλ ή μπορείτε να εισαγάγετε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος. Εδώ θα παρατηρήσετε επίσης το πρώτο πρόβλημα με την εφαρμογή. Λέει ότι μπορείτε να καθορίσετε και το πλάτος και το ύψος της εικόνας σας αλλά αυτό δεν είναι δυνατό χωρίς την περικοπή μιας εικόνας, κάτι που δεν κάνει το Icecream Image Resizer. Πρέπει να αποεπιλέξετε μη αυτόματα την παράμετρο Πλάτος ή Ύψος προτού προχωρήσετε.

  Πώς να μετατρέψετε μια μονάδα δίσκου από GPT σε MBR

Η εφαρμογή μπορεί να αποθηκεύσει την έξοδο στον ίδιο φάκελο, να διατηρήσει την αρχική εικόνα ή να την αποθηκεύσει σε νέο φάκελο. Μπορείτε να επιλέξετε τον φάκελο εξόδου από το αναπτυσσόμενο μενού Αποθήκευση σε. Η διαχείριση του φακέλου και της γλώσσας εξόδου γίνεται από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Αυτό που μας αρέσει σε αυτήν την εφαρμογή, εκτός από τη διεπαφή, είναι οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις μεγέθους και οι λεπτές μικρές ενέργειες που συνήθως θεωρούνται δεδομένες, όπως η εκκαθάριση της ουράς των εικόνων, το άνοιγμα του τελευταίου αρχείου ή φακέλου που άλλαξε μέγεθος, καθώς και η ενημέρωση των χρηστών το μέγεθος της νέας εικόνας θα είναι στο δίσκο.

  Ένα ευέλικτο βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων μεταφοράς και απόθεσης για το OS X [Paid]

Αυτό που δεν είναι τόσο σπουδαίο σε αυτό είναι ότι δεν θυμάται τον τελευταίο κατάλογο που χρησιμοποιήσατε μετά το κλείσιμο και μετά την επανεκκίνηση, έτσι ώστε ο χρήστης να πρέπει να πλοηγείται σε έναν φάκελο επανειλημμένα. Η εφαρμογή πρέπει επίσης να διορθώσει τον προεπιλεγμένο έλεγχο για το πλάτος και το ύψος που λέει στον χρήστη ότι και οι δύο αυτές διαστάσεις μιας εικόνας μπορούν να αλλάξουν. Είναι είτε σφάλμα είτε ψευδής υπόσχεση.