Το Grammar Nazi σας βοηθά να μάθετε σωστά αγγλικά ενώ διαβάζετε [Android]

Τα αγγλικά είναι λίγο δύσκολη γλώσσα. δεν είστε πάντα σίγουροι αν ένα CH στην αρχή μιας λέξης πρέπει να προφέρεται όπως είναι στο Chair ή όπως είναι στο Character. Στη συνέχεια, ακούτε γλωσσικά στραβοπατήματα για ένα ξυλοκόπο που τσουγκρίζει το ξύλο και γίνεται πιο μπερδεμένο. Λέξεις που μπορείτε να μάθετε σιγά σιγά διαβάζοντας. Θα έχετε τελικά μεγαλύτερο λεξιλόγιο και ελπίζουμε τη γνώση για να τα χρησιμοποιήσετε σωστά. Το πιο δύσκολο μέρος μιας γλώσσας είναι η σύνταξη, δηλαδή η γραμματική. Το Grammar Nazi είναι μια εφαρμογή Android που, αν και έχει κατασκευαστεί για παιχνίδι, σας βοηθά να διαβάζετε βιβλία στα Αγγλικά (προς το παρόν υποστηρίζει μόνο αρχεία TXT) και να βελτιώσετε τη γραμματική σας.

  Πώς να βαθμονομήσετε την πυξίδα στο Android για να βελτιώσετε την ακρίβεια τοποθεσίας της συσκευής

Η εφαρμογή συνοδεύεται από δύο βιβλία στη βιβλιοθήκη της, το Metamorphosis και το The Lost World. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα αρχείο μόνοι σας ή μπορείτε να πάτε με ένα από αυτά στη βιβλιοθήκη. Τα αποσπάσματα είναι όλα γεμάτα σκόπιμα με λάθη και επισημαίνονται μαζί με άλλες λέξεις που δεν είναι λανθασμένες.

Εναπόκειται στον χρήστη να μάθει ποια λέξη δεν είναι σωστή και να την αλλάξει. Για να αλλάξετε μια λέξη, πατήστε την. Ένα λάθος θα έχει πολλές ή περισσότερες από μία απαντήσεις και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τη σωστή. Οι λέξεις που είναι σωστές και επισημαίνονται για λόγους δοκιμής δεν αλλάζουν ούτε προσφέρουν εναλλακτικές λέξεις όταν τις πατάτε. Όταν τελειώσετε με μια σελίδα, πατήστε το κουμπί στο κάτω μέρος και λάβετε τη βαθμολογία σας.

  Όλα τα αυτοκίνητα είναι συμβατά με Android Auto από τον Μάρτιο του 2020

Κάτω δεξιά, έχετε το κουμπί Περισσότερα από το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Από τις ρυθμίσεις, μπορείτε να περιορίσετε πόσες γραμμές κειμένου πρέπει να διορθώσετε σε ένα επίπεδο (θυμηθείτε ότι πρόκειται για παιχνίδι), να αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς για πιο άνετη ανάγνωση και να το κάνετε έτσι ώστε η οθόνη να μην θαμπώνει όταν εκ νέου χρήση της εφαρμογής.

Ως ιδέα, η εφαρμογή είναι ωραία γιατί κάνει τη μάθηση διασκεδαστική, αλλά πρέπει να υποστηρίζει περισσότερες μορφές αρχείων. RTF, PDF και ίσως ένα ePUB μεταξύ άλλων. Εκτός από τη δυνατότητα εισαγωγής εγγράφων, η εφαρμογή θα πρέπει να επιτρέπει στους χρήστες απλώς να επικολλούν κείμενο που αντιγράφεται από ένα διαδικτυακό άρθρο. Η εφαρμογή είναι ένα εργαλείο εκμάθησης και ένα παιχνίδι και κάτι που είναι κοινό μεταξύ των δύο είναι το επίπεδο δεξιοτήτων. Θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή για να επιλέξετε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι. Τα περισσότερα παιχνίδια για κινητά δεν έχουν επίπεδα δυσκολίας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, αλλά με μια εφαρμογή εκμάθησης, θα πρέπει να υπάρχει μια εξαίρεση. Η διεπαφή είναι αρκετά καλή για ανάγνωση και όσο μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, είμαι χαρούμενος.

  Πώς να κάνετε σίγαση των νημάτων Twitter σε iPhone, Android και στον Ιστό

Εγκαταστήστε το Grammar Nazi από το Google Play Store