Το Foursquare λανσάρει την εφαρμογή Swarm για iOS και Android

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Foursquare ανακοίνωσε ότι δεν θα αφορά πλέον μόνο πελάτες και επιχειρήσεις, καθώς η νέα τους εφαρμογή με την κατάλληλη επισήμανση Swarm για iOS και Android θα φέρει νέες δυνατότητες και λειτουργικότητα στο μείγμα, επιτρέποντας σε εσάς και τους φίλους σας να μοιράζεστε εύκολα κοινά μέρη που επισκέπτεστε , ανακαλύψτε εκδηλώσεις, βρείτε νέα μέρη για check in καθώς και αν βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια γειτονιά. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play και στο iTunes App Store, και όπως και το Foursquare, είναι δωρεάν για χρήση και στις δύο πλατφόρμες. Η εφαρμογή μοιράζεται διάφορες ομοιότητες με το ίδιο το Foursquare, για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε check-in σε μέρη όπως ήδη κάνετε, αλλά η εφαρμογή χρησιμοποιεί επίσης παθητικές πληροφορίες τοποθεσίας για να σας δείξει εάν οι φίλοι σας είναι κοντά ακόμα και όταν δεν έχουν κάνει check in.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συσκευής μέσω Siri στο iOS

Όταν κυκλοφορήσει, το Swarm μπορεί να σας επιτρέψει είτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Foursquare είτε χρησιμοποιώντας διαπιστευτήρια Facebook ή email. Ωστόσο, διατηρεί τη λίστα φίλων Foursquare και Swarm ανεξάρτητη μεταξύ τους. Μόλις συνδεθείτε, σας καθοδηγεί σε μερικές οθόνες οδηγιών για να εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας του.

Η διεπαφή του Swarm είναι καθαρή και φιλική προς το χρήστη, με εύχρηστη διάταξη και έντονο πορτοκαλί χρώμα. Η κύρια οθόνη της εφαρμογής φέρει τέσσερις καρτέλες στο επάνω μέρος. Και μπορείτε να πλοηγηθείτε ανάμεσα σε αυτές τις καρτέλες είτε πατώντας στα εικονίδια τους είτε σύροντας αριστερά ή δεξιά. Υπάρχει επίσης μια εναλλαγή «κοινή χρήση γειτονιάς» στο επάνω αριστερό μέρος κάθε οθόνης που μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας εν κινήσει.

  Σίγαση συσκευής σε ώρα, τοποθεσία, συμβάν ή επαφή [Android]

Το Swarm διαθέτει μια ενότητα ροών που μοιάζει με το Facebook που σας παρέχει ενημερώσεις για τους φίλους σας και εμφανίζει συμβάντα και σύντομες αναρτήσεις από αυτούς κ.λπ. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προφίλ των επαφών σας και να κάνετε σχέδια μαζί. Μιλώντας για σχέδια, μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια με φίλους που βρίσκονται κοντά σας. Υπάρχει ένας κοινωνικός χάρτης που δείχνει φίλους που μπορεί να είναι κοντά και, αν είναι δυνατόν, τι κάνουν. Τα σχέδια μπορούν να γίνουν αμέσως. Για παράδειγμα, μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε ένα ερώτημα όπως “Ποιος είναι έτοιμος για δείπνο απόψε;” και το Swarm θα στέλνει ειδοποιήσεις push στους φίλους σας.

  Επεξεργασία αριθμών και συναρτήσεων Μέσος υπολογισμός και προσθήκη σταθερών [Android]

Εκτός από τη δημιουργία σχεδίων, το Swarm σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να μοιράζεστε τη γειτονιά σας, ώστε οι φίλοι σας να μπορούν εύκολα να γνωρίζουν πού βρίσκεστε. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί υπηρεσίες τοποθεσίας για να βρει με ακρίβεια την τοποθεσία σας στον χάρτη παρόμοια με την εφαρμογή Foursquare. Το Swarm έχει επίσης ενσωματωμένο σύστημα ειδοποιήσεων για να σας δίνει ειδοποιήσεις για ας πούμε, check in ενός φίλου, αποδέχεται την πρόσκλησή σας για συμμετοχή στην υπηρεσία ή αίτημα φιλίας κ.λπ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Swarm σε Android και iOS δωρεάν μέσω των συνδέσμων που παρέχονται παρακάτω.

Εγκαταστήστε το Swarm για Android

Εγκαταστήστε το Swarm για iOS