Το Flint φέρνει γρήγορη κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προγραμματισμό αναρτήσεων στο Chrome

Εάν είστε έμπορος μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η ικανότητα να προωθείτε τις ενημερώσεις σας στο σωστό κοινό τη σωστή στιγμή σας κρατά στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Ευτυχώς, υπηρεσίες όπως το Google Alerts και το HootSuit είναι εξαιρετικά χρήσιμες όταν πρόκειται για την παρακολούθηση της διαδικτυακής προόδου της επωνυμίας σας και του παράγοντα ιού της στο διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να έχετε ακούσει για το Viralheat, μια παρόμοια υπηρεσία που βοηθά στη διαχείριση πολλών κοινωνικών δικτύων κάτω από την ίδια στέγη για την παρακολούθηση και ανάλυση περιεχομένου που δημιουργείται από τους καταναλωτές, σχόλια και συζητήσεις σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία σας παρακολουθώντας τον αριθμό των αναφορών που λαμβάνει στο διαδίκτυο, τρόπο παρόμοιο με το Twitter. Επιπλέον, επιτρέπει τη δημοσίευση και την κοινή χρήση συνδέσμων, εικόνων και άλλου περιεχομένου σε πολλά προφίλ κοινωνικών μέσων. Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε τις αναρτήσεις σας στο Viralheat με τον απλούστερο τρόπο, δοκιμάστε το Flint by Viralheat. Είναι μια επίσημη επέκταση Chrome από τη Viralheat που σας διευκολύνει να δημοσιεύετε τις αναρτήσεις σας στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn κ.λπ. με γρήγορο τρόπο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις εγγενείς ειδοποιήσεις των Windows 10 για το Chrome

Η χρήση του Flint είναι πολύ απλή. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Viralheat, κάντε κλικ στο εικονίδιο του Flint στη γραμμή URL του Chrome και εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο, επιτρέποντάς σας να δημοσιεύσετε άμεσα ό,τι θέλετε στους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι συνδεδεμένοι με το προφίλ σας στο Viralheat.

Η προφανής βάση του Flint είναι να επιτρέπει στους χρήστες να συνθέτουν εύκολα τα μηνύματά τους στο Viralheat χωρίς να πλοηγηθούν πρώτα στον διαδικτυακό πίνακα εργαλείων του και κάνει άψογη δουλειά ολοκληρώνοντας αυτήν την εργασία. Από το παράθυρο σύνταξης μηνύματος, μπορείτε να επιλέξετε τους λογαριασμούς στους οποίους θέλετε να δημοσιεύσετε την τρέχουσα ενημέρωση. Υπάρχει υποστήριξη για όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn και Tumblr.

  Παράβλεψη δικαιωμάτων και επιτρέψτε στα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο σε οποιονδήποτε ιστότοπο να εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη [Chrome]

Μπορείτε επίσης να λάβετε μια προεπισκόπηση της ανάρτησής σας πριν τη δημοσιεύσετε και μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε τη δημοσίευση του τρέχοντος μηνύματος αργότερα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Χρονοδιάγραμμα και, στη συνέχεια, καθορίστε την προτιμώμενη ημερομηνία και ώρα. Η διαθεσιμότητα άλλων επιλογών μπορεί να εξαρτάται από το τρέχον εγγεγραμμένο πρόγραμμα Viralheat. Για παράδειγμα, η επιλογή επιλογής διαφορετικών προτύπων δημοσίευσης είναι διαθέσιμη μόνο για εταιρικούς χρήστες του Viralheat. Πρόσθετοι σύνδεσμοι ή φωτογραφίες μπορούν να επισυναφθούν στην ανάρτησή σας χρησιμοποιώντας τα σχετικά κουμπιά τους.

Το Flint διατίθεται δωρεάν στο Chrome web store. Λειτουργεί σε όλες τις τρέχουσες εκδόσεις του Chrome. Η δοκιμή μας πραγματοποιήθηκε σε Chrome 32 που εκτελείται σε Windows 8.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Chromecast και του Android TV;

Εγκαταστήστε το Flint by Viralheat από το Chrome Web Store