Το Filelize συγχρονίζει τα πρόσφατα αρχεία στην υπηρεσία αποθήκευσης Cloud που προτιμάτε [Windows]

Το Dropbox σάς επιτρέπει να προσθέτετε επιλεκτικά αρχεία και φακέλους στο λογαριασμό σας. Όταν εγκατασταθεί η εφαρμογή, προστίθεται μια επιλογή στο μενού περιβάλλοντος που σας επιτρέπει να στείλετε ένα αντικείμενο στο Dropbox σας. Εάν η δυνατότητα επιλεκτικής μεταφόρτωσης δεν είναι αρκετή για εσάς, απλώς και μόνο επειδή σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσετε χειροκίνητα ένα αρχείο στο Dropbox το οποίο μπορεί να ξεχνάτε κατά καιρούς, τότε το Filelize είναι μια εφαρμογή των Windows που το αυτοματοποιεί. Η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και λειτουργεί με πολλές άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud εκτός από το Dropbox και ανεβάζει αρχεία που έχουν ανοίξει πρόσφατα στην επιλεγμένη υπηρεσία. Η εφαρμογή απαιτεί να έχετε εγκατεστημένο τον αντίστοιχο υπολογιστή-πελάτη της υπηρεσίας αποθήκευσης cloud για να ανεβάσετε τα αρχεία. Το Filelize διαθέτει εφαρμογές για iOS και Android, αλλά χρησιμεύουν μόνο για να σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε μια λίστα αρχείων που έχουν μεταφορτωθεί σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Εκτός από την αποστολή πρόσφατων αρχείων σε μια ηλεκτρονική υπηρεσία αποθήκευσης, το Filelize θα συγχρονίσει επίσης το ιστορικό περιήγησής σας.

  Πώς να ρυθμίσετε έναν λογαριασμό POP3 ή IMAP στο Microsoft Outlook

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το Filelize για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Δεν προσφέρει εγγραφή στο Facebook ή στον λογαριασμό Google. Όταν εγγραφείτε στην υπηρεσία, σας ρωτά ποια υπηρεσία αποθήκευσης cloud χρησιμοποιείτε. Δεν θα χρειαστεί να συνδεθείτε στην υπηρεσία από το Filelize κατά την εγγραφή σας, ούτε θα χρειαστεί να συνδεθείτε στην υπηρεσία από την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του Filelize. Μόλις εγγραφείτε, ξεκινά η λήψη του προγράμματος-πελάτη για υπολογιστές. Βεβαιωθείτε ότι εκτελούνται τόσο το Filelize όσο και το Dropbox (ή οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιείτε).

Κάθε φορά που ανοίγετε μια εφαρμογή και την κλείνετε, το Filelize θα την προσθέτει σε έναν φάκελο “Πρόσφατα” στο Dropbox. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια λίστα με πρόσφατα μεταφορτωμένα αρχεία εκκινώντας την εφαρμογή Filelize ή μεταβαίνοντας στη διεπαφή ιστού της. Οι εφαρμογές για κινητά είναι λίγο απογοητευτικές. Εκτός από το ότι παρέχει πρόσβαση στο ιστορικό περιήγησης της επιφάνειας εργασίας σας και σας δίνει μια γρήγορη λίστα με τα αρχεία που προσθέσατε πρόσφατα στο Dropbox σας, δεν κάνει πολλά. Είναι αργό και αδέξιο στη χρήση και παγώνει χωρίς προφανή λόγο.

  Πώς να διορθώσετε το Timeline που δεν λειτουργεί στα Windows 10

Όσον αφορά την πρόσβαση στο ιστορικό περιήγησης, είναι περιττό εάν χρησιμοποιείτε Chrome ή Firefox που διαθέτουν και τα δύο προγράμματα περιήγησης για κινητά (σε Android) με το Chrome στο iOS, καθώς συγχρονίζουν το ιστορικό περιήγησης και πολλά άλλα. Ακόμα κι αν επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να συγχρονίσετε το ιστορικό σας, το συνεχές πάγωμα της είναι κάτι που θα σας ενοχλήσει, αργά και όχι αργότερα. Όσον αφορά την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, ένα φίλτρο θα ήταν μια καλή προσθήκη, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν να στέλνουν έγγραφα ή εικόνες μόνο στο χώρο αποθήκευσης cloud.

  Πώς να αφαιρέσετε ονόματα συντομεύσεων επιφάνειας εργασίας για να βελτιώσετε την αισθητική

Επισκεφτείτε το Filelize

Κατεβάστε το Filelize από το Google Play Store

Κατεβάστε το Filelize από το App Store