Το Faces.im φέρνει ειδοποιήσεις για τους επικεφαλής συνομιλίας του Facebook στο Google Chrome

Η εφαρμογή Messenger είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της αυτοκρατορίας για κινητά του Facebook. Εάν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ στο smartphone ή το tablet σας, μπορεί να έχετε φανταστεί το σύστημα ειδοποιήσεων Chat Heads που βάζει τα κεφάλια των φίλων σας σε φυσαλίδες που αναδύονται πάνω από οποιαδήποτε εφαρμογή όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα στο Facebook. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε σε ξεχωριστή οθόνη ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Τα Chat Heads είναι διαθέσιμα τόσο σε Android όσο και σε iOS, αλλά παρά την ελκυστικότητά τους, δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Ευτυχώς, μπορούμε να λάβουμε βοήθεια από εφαρμογές τρίτων όταν κάτι δεν μας προσφέρεται επίσημα. Και αυτό ακριβώς είναι το Faces.im, μια επέκταση του Google Chrome. Αυτό το εύχρηστο μικρό εργαλείο φέρνει το Chat Heads UI στην επιφάνεια εργασίας, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τα μηνύματά σας στο Facebook με τον πιο απλό τρόπο.

  3 ανεπαίσθητες αλλαγές που έκανε η Google στο Chrome σε πρόσφατες ενημερώσεις

Τα βασικά του Faces.im είναι τόσο ξεκάθαρα όσο φαντάζεστε. Σας προσφέρει ειδοποιήσεις με μικρά, διακριτικά αναδυόμενα παράθυρα με τρόπο παρόμοιο με την εφαρμογή για κινητά. Και όταν αυτό εμφανιστεί, αυτό θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι ένα νέο μήνυμα στο Facebook περιμένει την προσοχή σας. Ο αναδυόμενος κύκλος εμφανίζει τη φωτογραφία του φίλου σας a la στην εφαρμογή Messenger, το όνομά του και το πρόσφατο μήνυμα που έστειλε όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη φωτογραφία του. Κοιτάξτε προσεκτικά και θα παρατηρήσετε επίσης ένα μικρό σταυρό κουμπί που κάνει κλικ που κλείνει την κεφαλή συνομιλίας.

  Η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome για Android παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας

Η επέκταση στοιβάζει τη φούσκα προς τα δεξιά, ώστε να μην διακόπτει τη ροή εργασίας σας ή να αφαιρεί την πολύτιμη ακίνητη περιουσία της οθόνης σας. Ακόμη και όταν αλλάζετε την καρτέλα, θα βλέπετε το Chat Head. Η επέκταση σάς επιτρέπει να κάνετε κλικ και να μετακινείτε το Chat Head, αλλά αυτόματα, πάντα κολλάει στα δεξιά. Η επέκταση λειτουργεί καλά και για ομαδικές συνομιλίες, εμφανίζοντας όλες τις φυσαλίδες των συμμετεχόντων με παρόμοιο τρόπο.

Αλλά το Faces.im είναι επίσης πολύ διαφορετικό από τα παραδοσιακά Chat Heads που βρίσκονται στο κινητό. Τούτου λεχθέντος, όταν κάνετε κλικ σε αυτό, δεν ανοίγει κανένα αιωρούμενο παράθυρο για να απαντήσετε στο μήνυμα. Αντίθετα, η διεπαφή μηνυμάτων του Facebook εμφανίζεται σε ξεχωριστό παράθυρο. Από εκεί, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το συννεφάκι συνομιλίας εάν το επιθυμείτε.

  Τι να κάνετε όταν το Chromebook σας φτάσει στο τέλος της ζωής του

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Faces.im δωρεάν από το Chrome Web Store. Παρέχουμε τον παρακάτω σύνδεσμο για διευκόλυνσή σας. Είναι καλό? Είναι κακό? Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Εγκαταστήστε το Faces.im από το Chrome Web Store