Το Facebook προσθέτει αυτοκόλλητα στα σχόλια. Αυτή η επέκταση ξεφορτώνεται

Το Facebook μόλις κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα. μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε αυτοκόλλητα στα σχόλια. Από τη μικρή εξερεύνηση που κάναμε, η δυνατότητα λειτουργεί σε αναρτήσεις από άτομα και όχι ακόμα σε αναρτήσεις ανά σελίδες. Αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτά τα «Αυτοκόλλητα», είναι emoticon που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συνομιλία στο Facebook εκτός από τα κανονικά χαμογελαστά πρόσωπα με τα οποία έχετε εξοικειωθεί. Έχουν δημοφιλείς χαρακτήρες όπως οι Power Rangers και οι Pusheen. Όπως κάθε νέο χαρακτηριστικό που εισάγεται από το Facebook, θα αισθανόμαστε φυσικά υποχρεωμένοι να επικρίνουμε αυτό. Σκέψεις όπως “Πώς θα είναι τώρα η ροή ειδήσεων μου;” έρχονται στο μυαλό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Facebook δεν θα υποστηρίζει GIF, αυτό είναι ένα αρκετά καλό χαρακτηριστικό. Ωστόσο, αν δεν σας ενθουσιάζει πολύ, υπάρχει ένας τρόπος να αποκρύψετε αυτοκόλλητα από τα σχόλιά σας: μια επέκταση Chrome και Firefox που ονομάζεται Unsticker Me. Η επέκταση αφαιρεί το καρτουνίστικο αποτύπωμα και το αντικαθιστά με αυτό ακριβώς το κείμενο [Sticker] έτσι ξέρετε ποιο σχόλιο δημοσιεύτηκε από κάποιον, αλλά δεν χρειάζεται να το δείτε.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Facebook

Για να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα, κάντε κλικ στο πλαίσιο σχολίων κάτω από μια ενημέρωση και θα δείτε ένα κουμπί χαμογελαστό δίπλα στο κουμπί της κάμερας που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες. Παίρνετε τη συνηθισμένη επιλογή αυτοκόλλητων και όλα τα αυτοκόλλητα που προσθέσατε στη συζήτηση στο Facebook θα εμφανίζονται εδώ με το ιστορικό αυτοκόλλητων που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα.

Το Unsticker Me λειτουργεί στο παρασκήνιο. δεν έχετε παρά να το εγκαταστήσετε και να ανανεώσετε τη σελίδα. Αντί να δείτε το πραγματικό αυτοκόλλητο που χρησιμοποιήθηκε/δημοσιεύτηκε, βλέπετε κείμενο [Sticker] να το υποδείξει.

Το Unsticker me είναι διαθέσιμο τόσο για τον Firefox όσο και για το Chrome, καθώς και για τον ανοιχτό κώδικα του, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια επέκταση για το Safari, τον Internet Explorer ή την Opera, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πηγαίο κώδικα του. Η επέκταση δεν προσθέτει κουμπιά ή άλλες ενδείξεις στη διεπαφή του προγράμματος περιήγησής σας, αν και θα ήταν ωραίο να συνοδεύεται από διακόπτη εναλλαγής.

  Πώς να στείλετε GIF στο Facebook Messenger [iOS]

Εγκαταστήστε το Unsticker Me για Firefox και Chrome