Το EXIF ​​Rename Εξάγει πληροφορίες ημερομηνίας και ώρας για μετονομασία φωτογραφιών [Windows]

Τα τηλέφωνα έχουν γίνει οι ντε φάκτο κάμερες για πολλούς ανθρώπους και όπως όλοι γνωρίζουμε, τα τηλέφωνα έχουν γίνει έξυπνα. Εάν επρόκειτο μόνο για τη διατήρηση των φωτογραφιών σε ένα τηλέφωνο, οι χρήστες iOS μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ να τις οργανώσουν, καθώς η προεπιλεγμένη εφαρμογή το κάνει τόσο καλά, αλλά δεν είμαστε όλοι χρήστες iOS. Δεν χρησιμοποιούμε όλοι τηλέφωνα για να τραβήξουμε φωτογραφίες και δεν έχουν όλοι μια εφαρμογή που οργανώνει καλά τις φωτογραφίες. Το EXIF ​​ReName είναι μια εφαρμογή Windows που μετονομάζει αρχεία και αυτό μάλλον δεν είναι πολύ εντυπωσιακό αφού το κάνουν και αμέτρητες εφαρμογές. Αυτό που κάνει το EXIF ​​ReName χρήσιμο είναι ότι μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα EXIF ​​στο τηλέφωνό σας και να τα χρησιμοποιήσει κατά τη μετονομασία αρχείων. Συγκεκριμένα, αυτή η εφαρμογή μπορεί να διαβάσει την ημερομηνία και την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία και να μετονομάσει αρχεία χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες. Οι φωτογραφίες μπορούν να μετονομαστούν χρησιμοποιώντας μόνο την ημερομηνία ή μπορείτε να προσθέσετε κείμενο πριν ή μετά την ημερομηνία για να τις οργανώσετε καλύτερα.

  Πώς να αφαιρέσετε τη γραμμή "Αποστολή από αλληλογραφία για Windows 10".

Το EXIF ​​ReName δεν επιχειρεί να εγκαταστήσει κανένα bloatware, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. Δεν είναι εφαρμογή Mac, αλλά η σχεδίαση είναι καθαρή και εύκολη στην εργασία.

Η παρτίδα της εφαρμογής μετονομάζει φωτογραφίες. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Άνοιγμα για να επιλέξετε φωτογραφίες σε ένα φάκελο. Δεν μπορείτε να προσθέσετε έναν ολόκληρο φάκελο απλώς επιλέγοντάς τον. Αντίθετα, θα πρέπει να επιλέξετε όλες τις φωτογραφίες σε έναν φάκελο (Ctrl+A λειτουργεί μια χαρά). Αφού προσθέσετε έναν φάκελο, επιλέξτε τα κριτήρια μετονομασίας. Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε το αρχικό όνομα αρχείου ή να προσθέσετε ένα νέο. Το όνομα αρχείου μπορεί να προστεθεί πριν ή μετά την ημερομηνία και την ώρα. Τα μετονομασμένα αρχεία μπορούν να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα ή μπορείτε να ζητήσετε από την εφαρμογή να δημιουργήσει αντίγραφα και να τα αποθηκεύσει σε διαφορετική τοποθεσία χρησιμοποιώντας την επιλογή «Αντιγραφή σε».

  Ποια έκδοση των Windows 10 κατεβάζει το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων;

Από προεπιλογή, το EXIF ​​ReName χρησιμοποιεί μια παύλα (-) για να διαχωρίσει το όνομα και την ημερομηνία κατά τη μετονομασία ενός αρχείου. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιεί ένα κενό αντί για τον χαρακτήρα παύλας, ανοίξτε το μενού Εργαλεία και επιλέξτε την επιλογή Καθορισμός μοτίβου ονόματος αρχείου. Μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή να χρησιμοποιεί κενά αντί για παύλες μεταξύ ημερομηνίας και ώρας, καθώς και ονόματος αρχείου ή φακέλου και ημερομηνίας και ώρας.

Άλλες επιλογές για την προσαρμογή του μοτίβου ονόματος αρχείου σας επιτρέπουν να το μετονομάσετε με κεφαλαία ή πεζά. Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε ώστε να χρησιμοποιεί μόνο την ώρα και να αγνοεί την ημερομηνία κατά τη μετονομασία του αρχείου. Θα ήταν υπέροχο αν η εφαρμογή υποστήριζε επίσης μια επιλογή να αγνοηθεί η ώρα λήψης μιας φωτογραφίας και να χρησιμοποιηθεί μόνο η ημερομηνία. Η εφαρμογή διαθέτει γλωσσική υποστήριξη για Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Σουηδικά.

  "Πώς θέλετε να ανοίξετε αυτό το αρχείο" στα Windows 10

Κατεβάστε το EXIF ​​Rename For Windows