Το Eat Your Greens Αναλύει τι υπάρχει στο πιάτο σας από μια φωτογραφία [Paid]

Η επιθυμία να φάτε τηγανητές πατάτες ή να απολαύσετε ένα κομμάτι κέικ θα σας επιτρέψει να πείσετε τον εαυτό σας ότι αλλιώς τρώτε υγιεινά και ότι μια μικρή παράκαμψη στο δρόμο προς την υγεία δεν θα έχει σημασία. Το πρωινό ήταν υγιεινό, το μεσημεριανό ήταν ελαφρύ, το δείπνο είχε άφθονο κρέας, οπότε τι συμβαίνει με τις πατάτες; Το θέμα είναι ότι όλοι γνωρίζουμε ότι οι πατάτες τηγανητές δεν είναι καλές για εμάς, ότι εκτός και αν τρώμε υγιεινά, το ελαφρύ γλίστρημα δεν είναι καλή ιδέα, αλλά δεν το γνωρίζουμε αυτό για όλα όσα τρώμε. Δεν υπάρχουν πολλά εστιατόρια που παρέχουν διατροφικές πληροφορίες, οπότε ποιος είναι ένας γρήγορος τρόπος για να καταλάβουμε εάν το πιάτο μας είναι υγιεινό ή όχι; Το Eat Your Greens είναι μια αξιοσημείωτη νέα εφαρμογή για iOS που διατίθεται στο App Store για 1,99 $. Κάνει δύο πραγματικά εκπληκτικά πράγματα. αναγνωρίζει το φαγητό από το χρώμα του και σας λέει ποιο χρώμα πρέπει να φάτε περισσότερο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία του φαγητού σας, να αναγνωρίσετε τα διαφορετικά χρώματα τοποθετώντας μαρκαδόρους και η εφαρμογή κάνει τα υπόλοιπα. Είναι μια μοναδική προσέγγιση που σας επιτρέπει να αναλύετε τη διατροφή των τροφίμων ανά χρώμα αντί να μετράτε συνεχώς τις θερμίδες.

  Ο απόλυτος οδηγός για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας παντού

Το Eat Your Greens σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ζωντανές φωτογραφίες, επομένως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιεσδήποτε φωτογραφίες που μπορεί να έχετε τραβήξει προηγουμένως με φαγητό (χρειάστηκε να έχω ένα δεύτερο δείπνο για αυτόν ακριβώς τον λόγο). Αφού τραβήξετε τη φωτογραφία, χρησιμοποιήστε το εργαλείο προορισμού κάτω δεξιά για να προσθέσετε δείκτες σε μεμονωμένα τρόφιμα στο πιάτο σας. Προσδιορίστε τα χόρτα και το κρέας.

Για κάθε «είσοδο» παίρνετε ένα γράφημα ντόνατ με το φαγητό σας με όλα τα χρώματα στο πιάτο σας. Πατήστε το εικονίδιο με το μπρόκολο στην επάνω δεξιά γωνία και η εφαρμογή σας λέει τι είστε πολύ. Η εφαρμογή εξετάζει τις διάφορες καταχωρίσεις που έχετε κάνει και ενημερώνει τις συμβουλές της ανάλογα.

  Πώς να αποκρύψετε μηνύματα αποδοχής cookies από ιστότοπους

Φυσικά, μπορεί να θέλετε να μάθετε τι χρώμα έχει ένα συγκεκριμένο φαγητό. Πατήστε το κουμπί Apple για να μάθετε για τα διαφορετικά χρώματα και ποια τρόφιμα περιλαμβάνει. Στην καρτέλα Ρυθμίσεις μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν αλλεργίες που μπορεί να έχετε σε διαφορετικά τρόφιμα.

Μπορείτε να ελέγξετε τις καταχωρίσεις σας αργότερα και να προσθέσετε σημειώσεις σε αυτές είτε όταν τραβάτε τη φωτογραφία είτε αργότερα όταν τις επισκέπτεστε ξανά στην καρτέλα καταχωρήσεις. Εκτός από το ότι η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε παλιές φωτογραφίες φαγητών, δεν υπάρχει κανένα ελάττωμα. Αυτό αποτρέπει τους χρήστες από το να προσθέσουν φαγητά που είχαν φάει προηγουμένως και να αναλύσουν τις διατροφικές προτιμήσεις. Συνολικά, μου αρέσει η ιδέα της εφαρμογής και η ευκολία που προσφέρει σε όποιον θέλει να αναλύσει το φαγητό του.

  Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της αναφοράς "Seen" στο Google Hangouts

Κατεβάστε το Eat Your Greens από το App Store